![]() |
2015.07.30. 23:28
491523 írta:admin írta:Vagy van egy másik megoldás ami jobb is és kábelezni se kell hátra!
Ha nem használod a kazetás részt akkor annak az audió részére kell bekötni egy kábelt. A magnóba meg egy kibelezett kazettát(szalag kiszed)
Ha az aux-ról akkarsz halgatni zenét akkor mode gombbal kazira váltasz és szól is.
Köszi az infót.
Gondoltam belevágok a barkács AUX kimenet gyártásbaezért megerősítésre lenne szükségem a hozzáértők részéről, hogy jól gondolom a dolgot vagy sem.
Kikerestem a BoardMonitor (A196) ide vonatkozó leírását a WDS-ben.
Tehát akkor az X18801 csatlakozót/kábelköteget kell megbontani úgy,
hogy a rádió (N9) felé menő kábel/csatlakozó 3,4,9,10 jelzésű vezetékeit kötöm az AUX csatlakozóra?
2015.07.31. 00:09
admin írta:Elméletileg igen.
Csak azt nem értem ,hogy a WDS a rádión az 1,2,6,7pint hozza.Pedig több rajz is az 1,2,7,8-at.Mondjuk neked úgyis a másik vége kell.
2015.07.31. 01:00
491523 írta:admin írta:Elméletileg igen.
Csak azt nem értem ,hogy a WDS a rádión az 1,2,6,7pint hozza.Pedig több rajz is az 1,2,7,8-at.Mondjuk neked úgyis a másik vége kell.
Köszi az infót.
_ITT_ azt írja, hogy kétféle pin kiosztás van, de valóban igaz, hogy nekem a másik vége a board monitor felőli kell az meg egyértelmű.
Esetleg még az lehet kérdéses, hogy kell-e valahogyan illeszteni (jelszint, stb.) az AUX bemenetet a magnó bemenetre, vagy megfelelő az ha egy 3.5 jack aljzaton keresztül rádugom a telefon fülhallgató kimenetét? Pl. magas jelszint esetén csak túlvezérelt lesz vagy hazavágja a rádió modult?
2015.08.06. 10:35
admin írta:Nekem a Car Pc-nek a 3,5-es jack audio kimenetele volt rákötve. Az szerintem magas jelszint.
2015.08.06. 10:46
491523 írta:Elvégeztem az átalakítást de sajnos csalódnom kellett.
(1) Borzasztóan halk ha pl. a telefon fülhallgató kimenetét kötöm rá. Ha a rádió normál hangerőn szól és átváltok akkor a külső forrás egyáltalán nem hallatszik mert annyira halk.admin írta:Nekem a Car Pc-nek a 3,5-es jack audio kimenetele volt rákötve. Az szerintem magas jelszint.
Ezek után azt gondolom, hogy a Car Pc jelszintje nagyon magas lehet
(2) A kibelezett kazetta trükk nem működik. Ha nincs szalag a kazettában akkor pár másodperc után megállítja a lejátszást TAPE ERROR felirat kíséretében.
Tehát az AUX bemenet ilyen módon történő kialakítása sajnos használhatatlan.
2015.08.07. 18:42
admin írta:Hero írta:Az összes hangszóró csere+mélyláda+erősitő meg minden ami kell
kivéve fejegység...
Miért nem csinálod meg magad?Tudok egy srácot budakalászon nekem is ő csinálta a ládát méretre.Autó Hifi versenyeket nyert.Ha érdekel megkeresem a számát.
2015.08.09. 23:05
2015.08.10. 21:33
Bela16 írta:Tisztelt forumtarsak,
kovetkezo lenne a problemam: par napja boldog DSP tulajdonos vagyok, es valoszinu meg boldogabb lennek ha megszolalna valahogy. Szoval marciusban vasaroltam egy navigacios rendszert, android-ost: http://xtrons.co.uk/7-hd-digital-multi-touch-screen-car-dvd-player-with-wireless-screen-mirroring-function-obd2-for-bmw-e53-x5.html . Kicsit nem 5-os szeriaba valo, kicsit lebutitott android verzio van rajta (4.4.4) de az enyem:). Na most jon a gond: nem tudom megszolaltatni a DSP rendszert sehogy, kikerestem a 4 szalat amit ossze kell kotni a masik 4 db szallal ami az erositobe megy. Semmi...mi kell ahhoz, hogy meg tudjon szolalni a zene? Most egy DSP gombos mid-et keresek, ha kell azt is beallitom csatasorba. talalkozott mar valaki ilyen problemaval es talalt ra megoldast is? Barmilyen megoldas erdekel, csak szolaljon meg valahogy a muzsika. Elore is koszonom!
2015.08.11. 10:41
dreizwanzig írta:admin írta:Hero írta:Az összes hangszóró csere+mélyláda+erősitő meg minden ami kell
kivéve fejegység...
Miért nem csinálod meg magad?Tudok egy srácot budakalászon nekem is ő csinálta a ládát méretre.Autó Hifi versenyeket nyert.Ha érdekel megkeresem a számát.
hello!
engem érdekelne az eléretősége. Nincs gyárilag méyládám, azt gondoltam, h a helyére építenék egy mélyládát.
2015.08.11. 15:09
admin írta:dreizwanzig írta:admin írta:Hero írta:Az összes hangszóró csere+mélyláda+erősitő meg minden ami kell
kivéve fejegység...
hello!
engem érdekelne az eléretősége. Nincs gyárilag méyládám, azt gondoltam, h a helyére építenék egy mélyládát.
Sajnos ez elég régi poszt volt,de már nincs meg a száma.
2015.08.12. 16:36
2015.08.12. 18:24
dreizwanzig írta:visszaolvasva láttam, hogy ment itt a téma a yatour-ról.
Én is tervezek venni egyet viszont nem értek valamit:
Jól értem, hogy kétféle cucc van és mindkettő jó lehet nekem?
ELSŐ: a cd tár helyére csatlakozik
MÁSODIK: a BMW 54 modulomra kell dugni
Jól látom, hogy ez két különböző megoldás ugyanarra a dologra?
Van ezek közül bámelyiknek bármi előnye vagy hátránya?
2015.08.12. 18:41
491523 írta:dreizwanzig írta:visszaolvasva láttam, hogy ment itt a téma a yatour-ról.
Szerintem az első esetben E39-hez készült a cucc a második esetben azt írja hogy - Digital Music Changer For BMW E46 E38
Így az lehet a különböző felhasználás oka.
Egyébként használt már valaki ilyen/hasonló cuccot? Mik a tapasztalatok? Egy megveszekedett AUX bemenetet szeretnék az autóra amibe ha beledugom a telefon fülhallgató kimenetét akkor az úgy szól mint pl. a rádió.
2015.08.12. 19:15
dreizwanzig írta:491523 írta:dreizwanzig írta:visszaolvasva láttam, hogy ment itt a téma a yatour-ról.
Szerintem az első esetben E39-hez készült a cucc a második esetben azt írja hogy - Digital Music Changer For BMW E46 E38
Egyébként használt már valaki ilyen/hasonló cuccot? Mik a tapasztalatok? Egy megveszekedett AUX bemenetet szeretnék az autóra amibe ha beledugom a telefon fülhallgató kimenetét akkor az úgy szól mint pl. a rádió.
A masodiknal a kompatibilitasi listaban szerepel az e39, csak a cimben nem.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.08.12. 19:35
2015.08.12. 19:43
kanyobence írta:Nem dsp-s hifi rendszert hogyan lehet normális hangzásra bírni?
Milyen hangszórókat érdemes venni? Kis méretű aktív mélyládát beépíteni oldalra lehetséges?
(Touring)
2015.08.12. 19:53
Milyen hangszórókat érdemes venni? Kis méretű aktív mélyládát beépíteni oldalra lehetséges?
(Touring)
2015.08.12. 21:24
(Touring)
2015.08.12. 21:43
SvidronyA írta:dreizwanzig írta:491523 írta:dreizwanzig írta:visszaolvasva láttam, hogy ment itt a téma a yatour-ról.
A masodiknal a kompatibilitasi listaban szerepel az e39, csak a cimben nem.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
YATOUR HELYETT
2015.08.12. 22:12
(Touring)