![]() |
2015.04.18. 10:58
Bor3sz írta:Mosás után mivel (mikroszálas,sima pamut) szoktátok szárazra törölni,esetleg még valami védőmasszát rákentek a kocsira? Mivel eddig céges kocsit megoldottam gépi mosással,majd húztam haza, letudtam evvel az egészet. De azé most más a helyzet.
2015.04.18. 11:18
2015.04.18. 12:03
Bor3sz írta:Még a múltkor nekimentem mikroszálassal,de az olyan szarul nézett ki az első pár mozdulat után ,hogy abba is hagytam. Egyszerűen elkentem rajta a vizet,nem felszívta.
Ezért kérdeztem,hogy ki milyent használ,mert nekem nem akart működni a mindenki által istenített mikroszálas cucc.
Lehúzóra ezekre gondoltál ugye?
Köszi szépen, mindkettőtöknek.
2015.04.18. 12:14
Rjani530d írta:Alsógatya, trikó! Ezeknél nincs jobb
2015.04.18. 12:14
atti523i írta:Zo78 írta:Sziasztok!
Nem igazán találtam itt konkrétan erre vonatkozó bejegyzést, úgyhogy:
Használ valaki gumiápolót - ha igen, milyet és milyen tapasztalatokkal - az abroncsra, állagmegóváshoz, és azért hogy ne fakuljon ki a gumi?
A gugli oldalakon csak feldühítem magam, egyik azt mondja, viasz, másik azt, hogy szilikon, a harmadik gumifestéket emleget...
az ajtógumikra én is sonax-ot használok.kb 1400ft.a téli gumikat pont ma fújtam le a lidl w5 gumiápolóval.ez 700ft és még maradt a flakonba pedig adtam nekik rendesen.tapasztalat még nincs vele,de száradás után jónak tünik.
2015.04.18. 12:21
Bor3sz írta:Még a múltkor nekimentem mikroszálassal,de az olyan szarul nézett ki az első pár mozdulat után ,hogy abba is hagytam. Egyszerűen elkentem rajta a vizet,nem felszívta.
Ezért kérdeztem,hogy ki milyent használ,mert nekem nem akart működni a mindenki által istenített mikroszálas cucc.
2015.04.19. 12:27
2015.04.19. 20:16
Tomi.i írta:Bor3sz írta:Még a múltkor nekimentem mikroszálassal,de az olyan szarul nézett ki az első pár mozdulat után ,hogy abba is hagytam. Egyszerűen elkentem rajta a vizet,nem felszívta.
Igen, azokból lehet választani nagyon jók.A tökéletes tisztasághoz elég sok mindenre van szükség de mindenképpen megéri az eredmény!A gatya zokni póló stb-t azért nem használom autótakarításhoz mert általában szöszölnek.
2015.06.17. 20:24
2015.06.17. 20:43
bendegúz írta:Sziasztok. A likvy moly bőrápolóról tud valaki használatból adódó véleményt?
Esetleg mit ajánlanátok?
2015.06.17. 22:22
jlaci74 írta:bendegúz írta:Sziasztok. A likvy moly bőrápolóról tud valaki használatból adódó véleményt?
Esetleg mit ajánlanátok?
http://www.sonax.hu/index.php?module=termekek&tid=10
2015.08.08. 17:47

2015.08.08. 18:40
kzolee írta:Régen minden jobb volt.
Volt ez a jó kis matt műszerfalápoló:
Szerettem, mert még az illata is jó volt, szép matt lett a leápolt felület. Csakhogy ez elfogyott. Mostmár ez van helyette:
Szerintem macskapisi illatú, és bevallottan "selyemfényű ragyogást" kölcsönöz a műanyagoknak.
Kapják be. Mérges vagyok kicsit.
2015.08.08. 20:44
2015.08.08. 21:12
kzolee írta:Régen minden jobb volt.
Szerettem, mert még az illata is jó volt, szép matt lett a leápolt felület. Csakhogy ez elfogyott. Mostmár ez van helyette:
Szerintem macskapisi illatú, és bevallottan "selyemfényű ragyogást" kölcsönöz a műanyagoknak.
2015.08.08. 21:22
Afterdark írta:kzolee írta:Régen minden jobb volt.
Ezt én is megvettem, az illatáról nekem is a macskások jutottak eszembe.![]()
Félre is tettem egy használat után.
Emelett az utóbbi idő kellemes meglepetése a Liqui Moly felnitisztítója. Bitang erős, a féknyeregről elsőre leszedte a több éves fékport. Szép bíbor színben hozza le a cuccot, az illata pedig a Turbó rágóra emlékeztet.
2015.08.08. 21:26
SvidronyA írta:Afterdark írta:kzolee írta:Régen minden jobb volt.
Emelett az utóbbi idő kellemes meglepetése a Liqui Moly felnitisztítója. Bitang erős, a féknyeregről elsőre leszedte a több éves fékport. Szép bíbor színben hozza le a cuccot, az illata pedig a Turbó rágóra emlékeztet.
Elégé elkanyarodtunk a műszerfal ápolószerektől
2015.08.08. 22:12
2015.08.08. 22:13
Afterdark írta:SvidronyA írta:Afterdark írta:kzolee írta:Régen minden jobb volt.
Elégé elkanyarodtunk a műszerfal ápolószerektől
Onnan is lehozza a fékport.![]()
![]()
Gondoltam legyen egy hasznos 2 in 1 hozzászólás.
2015.08.10. 10:08