![]() |
2015.07.31. 15:08
kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
--- Itt van minden infó ---
2015.07.31. 15:10
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
Aha rendben! De ezt mondtad nekem is, hogy ettől van a problémám a hátsó ablak törlővel?
2015.07.31. 15:12
SvidronyA írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
Aha rendben! De ezt mondtad nekem is, hogy ettől van a problémám a hátsó ablak törlővel?
Vagy emiatt vagy azért, mert berohadt, ha egyik sem, akkor nem is Touringod van
2015.07.31. 19:43
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
2015.07.31. 23:09
kzolee írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
Ha eljutsz odáig, hogy kinyílik az üveg, ki fog derülni. Ha akkor kézzel tudod mozgatni, akkor nem rohadt be, hanem eltört a kábel. Szeintem javíttasd ki a problémát és utána tegyél fel kérdéseket.
Még az is lehet, hogy Mari néni, mikor boltba ment, nem kapott kenyeret. Pedig stiff volt a bicikli zylindere. De a feje nem henger. Ki érti ezt?
2015.08.01. 11:35
tökmöc írta:SvidronyA írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
Vagy emiatt vagy azért, mert berohadt, ha egyik sem, akkor nem is Touringod van
Sok a "vagy" !!!
2015.08.01. 14:37
2015.08.01. 15:14
2015.08.01. 16:06
hamoriarpi írta:Írtam már én is többször, hogy ha a kapcsoló kuka, de a kábel ép, akkor diagból ki lehet nyitni. Ha kábel, akkor diagból sem nyílik ki.
2015.08.03. 21:26
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Ez az amit nekem is ajánlasz? Ha kérdezhetem mennyi volt?
Ha eljutsz odáig, hogy kinyílik az üveg, ki fog derülni. Ha akkor kézzel tudod mozgatni, akkor nem rohadt be, hanem eltört a kábel. Szeintem javíttasd ki a problémát és utána tegyél fel kérdéseket.
Még az is lehet, hogy Mari néni, mikor boltba ment, nem kapott kenyeret. Pedig stiff volt a bicikli zylindere. De a feje nem henger. Ki érti ezt?
Látom nem nagyon kedvelsz ami nem is baj de mint tudjuk ez egy fórum ahol kérdéseket tesznek fel a másikaknak és általában normálisan szoktak válaszolni persze ha nem tudnak akkor nem válaszolnak "ezt csak az értelmes emberek értik meg" . Te a múltkor valami kábel javításról beszéltél és én kérdeztem arról van-e itt szó vagy netán van másik kábel ami nálam okozhatót hibát?!
A másik, egy szerelő mondta egy BMW tulajnak ezt a szót hogy " Zylinder Stiff" és gondoltam van értelmes jelentése vagyis a szerelők vagy akik hozzá értenek nem pedig a google fordító által gyorsan kikeresett szót beírják. 13 év alatt megtanultam elég jól németül és szótár nélkül értettem mit jelent hogy "zylinder stiff vagyis henger merev" tuti van rá értelmes kifejezés mint hogy a Mari nénivel jöjj itt nekem. Sőt még olyat is olvastam pár évvel ezelőtt ha valaki kérdez és nem kap választ akkor nem tudják és kész de te mindig valamit benyögsz amivel sértegetsz engem és már teljesen elvetted a kedvem attól hogy egyáltalán kérdezzek vagy merjek kérdezni!!!
Gratulálok neked kedves "Kzolee" azt hittem itt egy kedves és normális embereket ismertem meg akik egyszer ugyan azzal a hibával találkoztak mint én és egy értelmes választ kapok vagy egyáltalán nem irtok amiből tudni fogom nem volt senkinek hasonló problémája!
Nos további szép estét!!!
2015.08.03. 23:05
2015.08.05. 18:25
2015.08.05. 19:40
2015.08.05. 22:40
nagy.matyika írta:Nekem esküszöm olyan érzésem van, mintha genetikailag bele lenne kódolva az autóba, hogyha egy hibát kijavítasz, akkor kapsz a helyére kettőt egy héten belül
2015.08.09. 10:38
2015.08.09. 11:32
2015.08.09. 11:44
2015.08.09. 12:26
muhaati írta:kzolee írta:Szépen felakadt valamikor az autó, ha a műanyagpáncél alatt így szétment az olajszintjeladó kábele...
Gondolj bele, ha behegesztették a profni helyét!
amúgy meg vagy 1 éve bevan szilózva a le eresztő azt mondja nem kell cserélni kell rá töleni mindig...folyamatosan friss az olaj benne
hátsó fékolaj kábelek majdnem teljesen átszakadva..."hát a gaz bele akad néha" 2016.01.05. 20:47

2016.01.21. 22:55
kzolee írta:Vettem a fiamnak egy valóban költségmentes E60-at.
Aki nem akar rá sokat költeni, az tegyen úgy, mint én, nullkilóméterest kell venni.