* *
Pontos idő: 2026.05.03. 02:28

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 738  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: E39 vásárlás
HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 12:20 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57D30
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Sziasztok!

E39 vásárláson gondolkodom. 7 éve nyúzom az e36-omat, úgyhogy képben vagyok nagyjából a BMW-s dolgokkal, de azért az e39-ről hiányosak az ismereteim.
Eddig nekem a benzines motor létezett csak, de rá kellett jönnöm, hogy ha olyan autót keresek, ami megy is, de nem zabálja le a gatyámat, akkor csak a dízel jöhet szóba. Dízellel meg szinte egyáltalán nem vagyok képben, úgyhogy lenne egy pár kérdésem a típusról, szeretném körbejárni a témát rendesen. Ha lesz egy kis időm, akkor megpróbálom elolvasni, vagy legalább részben elolvasni az autóvásárlásos témát.
SZóval: egy 530d-re vagy 525d-re gondoltam.
1. Facelift után ugye már frissített 30d motor van benne, de honnan lehet megállapítani a motorról ránézésre, hogy melyik melyik? Illetve, ha valaki leírná a motorok pontos nevét, annak is örülnék.
2. Facelift: pontosan miből látszik, hogy faceliftes a kocsi azon kívül, hogy fehérek az indexek és kerek a ködlámpa? Illetve ha jól tudom, akkor az angel eyes is a facelifttel jött. Ez mindegyik facelift utániban van, vagy csak a xenonosban? (mindenképp AE lámpát szeretnék, mert szerelmes vagyok belé :D de az utólagos megoldások valahogy nem jönnek be)
3. 525d vs 530d? Teljesítményben ugye a 30d a nyerő és ahogy olvasgattam, szinte semmivel nem eszik többet egy 30d, szóval csak az adatok alapján egyértelmű, hogy 30d. DE: melyik motor a megbízhatóbb, melyiknek van több típushibája. Automatát szeretnék és azt is olvastam, hogy a 30d-vel necces az automata váltó, mert állítólag alul van méretezve. Valaki azt tanácsolta, hogy ha mindenképp automatát akarok, akkor legyen 25d. 30d csak manuállal. Vélemény, tapasztalat valakinek?
4. Automata váltó: A neten olvastam, hogy többféle automata váltó is volt az e39ben. A 4 sebességes az még az első szériában volt és az újabbak már mind 5 sebességesek? a 30d motornál is használtak többféle automata váltót és van olyantípus ami kerülendő és van ami inkább ajánlottabb, vagy nincs ilyen? (ha van, hogyan tudom megállapítani, hogy melyik az ajánlott típusú váltó?). Ha bárkinek van bármi tapasztalata az automatával kapcsolatban, akkor szívesen fogadom. Gondolok itt arra, hogy mennyire megbízható, mennyire működik jól, mire kell figyelni, esetleg mi az amivel meg lehet előzni azt, hogy meghaljon, illetve, hogy vásárláskor honnan lehet látni, hogy nincs jó állapotban a váltó? Kicsit félek az automata váltótól, de nagyon szeretném, mert bejön :)
5. Dízeles gondok: ahogy írtam, még nem volt dízelem, de hallottam, hogy van pár dolog, amire oda kell figyelni, pl; főtengely szíjtárcsa, kettőstömegű, porlasztó csúcsok. Honnan lehet látni, ha ezekkel baj van? Valaki szerint ezeket egyből cserélni kell és akkor nem lesz gond :) Mibe kerülnek ezek?
6. Mire kell figyelni e39 vásárláskor? Mik a jellemző típushibák? Rozsdásodás mennyire jellemző rá? BMW-nél főleg a kerékjárati íveknél láttam ilyen problémát....
7. Rádió: Mindenképp olyat szeretnék, amiben van 16:9-es kijelző. Először arra gondoltam, hogy talán jobban járnék egy utólagos, gyárinak kinéző androidossal, de lebeszéltek róla.
Szóval, a gyári 16:9-es: vannak hozzá friss térképek? Van aux bemenete? Van rajta RCA kimenet (vagy kell majd jelszint átalakító másik erősítő berakása miatt)? Mindegyik 16:9-esnek ugyanaz a tudása vagy van különbség köztük? közben ennek utánanéztem és látom, hogy van MK3 és MK4, de mi a különbség köztük tudásban?
8. Diag: Még a kerek csatis vagy a szögletes? Can BUS rendszerűek már ezek?
Most így hirtelen ennyi lett volna. Remélem nem kérdeztem túl sokat :D Előre is köszönöm a válaszokat.
Esetleg ha valaki érez kedvet arra, hogy megmutassa nekem a kocsiját és beszélgessünk róla kicsit BP-n vagy környékén, akkor azzal szívesen találkoznék :)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 15:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 229 alkalommal
Kapott köszik: 281 alkalommal
Motor tipusa: 530D
Kivitele: Sedan
vsop14 írta:
Sziasztok!

E39 vásárláson gondolkodom. 7 éve nyúzom az e36-omat, úgyhogy képben vagyok nagyjából a BMW-s dolgokkal, de azért az e39-ről hiányosak az ismereteim.
SZóval: egy 530d-re vagy 525d-re gondoltam.
1. Facelift után ugye már frissített 30d motor van benne, de honnan lehet megállapítani a motorról ránézésre, hogy melyik melyik? Illetve, ha valaki leírná a motorok pontos nevét, annak is örülnék.
2. Facelift: pontosan miből látszik, hogy faceliftes a kocsi azon kívül, hogy fehérek az indexek és kerek a ködlámpa? Illetve ha jól tudom, akkor az angel eyes is a facelifttel jött. Ez mindegyik facelift utániban van, vagy csak a xenonosban? (mindenképp AE lámpát szeretnék, mert szerelmes vagyok belé :D de az utólagos megoldások valahogy nem jönnek be)
3. 525d vs 530d? Teljesítményben ugye a 30d a nyerő és ahogy olvasgattam, szinte semmivel nem eszik többet egy 30d, szóval csak az adatok alapján egyértelmű, hogy 30d. DE: melyik motor a megbízhatóbb, melyiknek van több típushibája. Automatát szeretnék és azt is olvastam, hogy a 30d-vel necces az automata váltó, mert állítólag alul van méretezve. Valaki azt tanácsolta, hogy ha mindenképp automatát akarok, akkor legyen 25d. 30d csak manuállal. Vélemény, tapasztalat valakinek?
4. Automata váltó: A neten olvastam, hogy többféle automata váltó is volt az e39ben. A 4 sebességes az még az első szériában volt és az újabbak már mind 5 sebességesek? a 30d motornál is használtak többféle automata váltót és van olyantípus ami kerülendő és van ami inkább ajánlottabb, vagy nincs ilyen? (ha van, hogyan tudom megállapítani, hogy melyik az ajánlott típusú váltó?). Ha bárkinek van bármi tapasztalata az automatával kapcsolatban, akkor szívesen fogadom. Gondolok itt arra, hogy mennyire megbízható, mennyire működik jól, mire kell figyelni, esetleg mi az amivel meg lehet előzni azt, hogy meghaljon, illetve, hogy vásárláskor honnan lehet látni, hogy nincs jó állapotban a váltó? Kicsit félek az automata váltótól, de nagyon szeretném, mert bejön :)
5. Dízeles gondok: ahogy írtam, még nem volt dízelem, de hallottam, hogy van pár dolog, amire oda kell figyelni, pl; főtengely szíjtárcsa, kettőstömegű, porlasztó csúcsok. Honnan lehet látni, ha ezekkel baj van? Valaki szerint ezeket egyből cserélni kell és akkor nem lesz gond :) Mibe kerülnek ezek?
6. Mire kell figyelni e39 vásárláskor? Mik a jellemző típushibák? Rozsdásodás mennyire jellemző rá? BMW-nél főleg a kerékjárati íveknél láttam ilyen problémát....
7. Rádió: Mindenképp olyat szeretnék, amiben van 16:9-es kijelző. Először arra gondoltam, hogy talán jobban járnék egy utólagos, gyárinak kinéző androidossal, de lebeszéltek róla.
Szóval, a gyári 16:9-es: vannak hozzá friss térképek? Van aux bemenete? Van rajta RCA kimenet (vagy kell majd jelszint átalakító másik erősítő berakása miatt)? Mindegyik 16:9-esnek ugyanaz a tudása vagy van különbség köztük? közben ennek utánanéztem és látom, hogy van MK3 és MK4, de mi a különbség köztük tudásban?
8. Diag: Még a kerek csatis vagy a szögletes? Can BUS rendszerűek már ezek?
Most így hirtelen ennyi lett volna. Remélem nem kérdeztem túl sokat :D Előre is köszönöm a válaszokat.
Esetleg ha valaki érez kedvet arra, hogy megmutassa nekem a kocsiját és beszélgessünk róla kicsit BP-n vagy környékén, akkor azzal szívesen találkoznék :)

Szia!

Oldalakat lehetne válaszolni a kérdéseidre, én megpróbálok röviden, amennyire a tudásom futja, a jobban hozzáértők majd
pontosítanak vagy kijavítanak.
1-2. Facelift, amennyire tudom, 2000 szeptemberétől volt. A fehér index nem facelift függő, hanem extra-nak számított.
az AE és a kerek ködlámpa a facelift hozadéka, csakúgy, mint a 193 lőerős 30D a 184 lőerővel szemben. talán a 30D
nagyobb fékei is csak facelift után vannak, de ebben nem vagyok biztos.
3. Én 30D-t vennék, nekem is az van, nekem tökéletesen megfelel, de egy jó állapotú 25D-vel sem lenne gond, nem megy annyira.
4. Én úgy tudom, 30D csak a GM váltójával volt szerelve, nem is tudnál ZF váltóval venni. Szerintem az túlzás, hogy midegyikkel
gond van, ez is, mint nagyjából minden azon múlik, ki hogy vigyázott az autóra, és mennyire gondosan szervízelte. nekem kézi van,
az is jó, de egy araszolós pesti dugóban jól jönne néha az autómata.
5. nekem még csak az ülés alatti AC pumpa romlott el, mint dízeles sajátosság, de előbb-utóbb eljöhetnek a szokások dolgok:
turbó, injektorok, légtömegmérő, nyomásszabályozó szelepek, tank ac, és a nem dízeles dolgok: kormánymű, szervószivattyú, stb.
6. Úgy nagyjából mindenre, talán csak a futott km nem mérvadó, majdnem biztos, hogy vissza van tekerve a számláló. Az autó állapota a fontos,
ha nem volt sérült, akkor csak néhány helyen szokott rozsdásodni, ajtók alsó éle, a touringnál a csomiajtó, ilyesmik. Sokat ki kell próbálni,
kell egy alapos diag és átvizsgálás, illetve plusz pár százezer forint az utólag kiderülő hibákra. A tippek trükkök linken találsz tanácsokat.
7. 16:9 csak kijelző, a többi kütyü hátul van a csomagtartóban. lehet hozzá TV, telefon, 10 hangszórós erősítő, cd tár, DSP, felszereltség függő.
MK3 csak cd-t olvas, így kb. 9 lemezen van meg Európa, MK4 dvd-t is, de az kényesebb. Van hozzájuk friss lemez, MK4-hez azt hiszem, már kettő kell.
8. Busz rendszerű az egész autó, facelift után már szögletes csati van a kormány mellett a bal oldalon. Viszonylag olcsón beszerezhetőek a diagoláshoz
szükséges eszközök (ebay, stb.).
Ha van kedved, az enyémet megnézheted valamikor, viszonylag jól felszerelt, csak egy kicsit koszos :oops: .

Üdv.

Odus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 15:49 
Újonc
Újonc

odus írta:
Szia!

Oldalakat lehetne válaszolni a kérdéseidre, én megpróbálok röviden, amennyire a tudásom futja, a jobban hozzáértők majd
pontosítanak vagy kijavítanak.
1-2. Facelift, amennyire tudom, 2000 szeptemberétől volt. A fehér index nem facelift függő, hanem extra-nak számított.
az AE és a kerek ködlámpa a facelift hozadéka, csakúgy, mint a 193 lőerős 30D a 184 lőerővel szemben. talán a 30D
nagyobb fékei is csak facelift után vannak, de ebben nem vagyok biztos.
3. Én 30D-t vennék, nekem is az van, nekem tökéletesen megfelel, de egy jó állapotú 25D-vel sem lenne gond, nem megy annyira.
4. Én úgy tudom, 30D csak a GM váltójával volt szerelve, nem is tudnál ZF váltóval venni. Szerintem az túlzás, hogy midegyikkel
gond van, ez is, mint nagyjából minden azon múlik, ki hogy vigyázott az autóra, és mennyire gondosan szervízelte. nekem kézi van,
az is jó, de egy araszolós pesti dugóban jól jönne néha az autómata.
5. nekem még csak az ülés alatti AC pumpa romlott el, mint dízeles sajátosság, de előbb-utóbb eljöhetnek a szokások dolgok:
turbó, injektorok, légtömegmérő, nyomásszabályozó szelepek, tank ac, és a nem dízeles dolgok: kormánymű, szervószivattyú, stb.
6. Úgy nagyjából mindenre, talán csak a futott km nem mérvadó, majdnem biztos, hogy vissza van tekerve a számláló. Az autó állapota a fontos,
ha nem volt sérült, akkor csak néhány helyen szokott rozsdásodni, ajtók alsó éle, a touringnál a csomiajtó, ilyesmik. Sokat ki kell próbálni,
kell egy alapos diag és átvizsgálás, illetve plusz pár százezer forint az utólag kiderülő hibákra. A tippek trükkök linken találsz tanácsokat.
7. 16:9 csak kijelző, a többi kütyü hátul van a csomagtartóban. lehet hozzá TV, telefon, 10 hangszórós erősítő, cd tár, DSP, felszereltség függő.
MK3 csak cd-t olvas, így kb. 9 lemezen van meg Európa, MK4 dvd-t is, de az kényesebb. Van hozzájuk friss lemez, MK4-hez azt hiszem, már kettő kell.
8. Busz rendszerű az egész autó, facelift után már szögletes csati van a kormány mellett a bal oldalon. Viszonylag olcsón beszerezhetőek a diagoláshoz
szükséges eszközök (ebay, stb.).
Ha van kedved, az enyémet megnézheted valamikor, viszonylag jól felszerelt, csak egy kicsit koszos :oops: .

Üdv.

Odus

Köszi a választ! Ment PÜ!

Ha jól értem, akkor mindegyik facelift angel eye-os. Nem függ a xenontól?
Akkor ha jól értem, attól, hogy ott van a kijelző még nem biztos, hogy tudja a tv-t vagy a navit? mind a kettő külön, független dolog egymástól?
Szerencsére a diaghoz van minden :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 15:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 229 alkalommal
Kapott köszik: 281 alkalommal
Motor tipusa: 530D
vsop14 írta:
Ha jól értem, akkor mindegyik facelift angel eye-os. Nem függ a xenontól?
Akkor ha jól értem, attól, hogy ott van a kijelző még nem biztos, hogy tudja a tv-t vagy a navit? mind a kettő külön, független dolog egymástól?
Szerencsére a diaghoz van minden :)

Szia!

Az angeleye-t nem tudom, ha van kijelző, szerintem navi biztosan van, tv nem biztos, de az már úgysem
működne, mert analóg volt. Van hibrid modul nagyon drágán, de az szerintem nálunk nem megy az eltérő
szabvány miatt. Utólagos digitális tunert lehet beépíteni, a tv-navi topikban találsz leírásokat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 21:11 
Újonc
Újonc

köszi ismét!

Még 1 kérdés: honnan lehet tudni, h szintezős futómű van-e benne? Azt jól olvastam, hogy az utolsó évjáratokban már alap volt a touringban a szintezős futómű?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 21:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 591 alkalommal
Kapott köszik: 368 alkalommal
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
vsop14 írta:
köszi ismét!

Még 1 kérdés: honnan lehet tudni, h szintezős futómű van-e benne? Azt jól olvastam, hogy az utolsó évjáratokban már alap volt a touringban a szintezős futómű?

Az enyém már eléggé utolsó, és nincs benne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 21:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
vsop14 írta:
köszi ismét!

Legegyszerűbben onnan, hogy a pótkerékbe benézve egy nagy fekete kupola van. Az a kompresszor, ami a légrugóhoz a táplevegőt adja. Az udvarban áll egy touring, 2003-as, már eléggé utolsók közt van, és sima csavarrugós.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.07.07. 23:22 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
bendegúz írta:
vsop14 írta:
köszi ismét!

Az enyém már eléggé utolsó, és nincs benne.

20D-be szerintem nem is volt.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.07.08. 16:36 
Újonc
Újonc

ismét köszi mindenkinek!
még biztos fogok kérdezni. Közben olvasgatom a tv-navi topicot rendesen, mert az eléggé foglalkoztat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.08. 23:34 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 56 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
Motor tipusa: M54B30
kzolee írta:
nagy.matyika írta:
kzolee írta:
Az EU3-as d motoknál nem véletlenül konyul lefelé a kipufogóvég. :wink:

Eredetileg amúgy hidegen is beindulnak ezek, nem csak melegen. :lol:

Azért volt meleg a motor, mert előtte már üzemelt. :wink:

Nem véletlen, hogy lefele konyul, de attól nem kötelező, hogy kormoljon. Tudom fiatalabbak már nem lesznek ezek a gépek, de amennyire lehet érdemes megválogatni, hogy mit vesz az ember. Ha csak úgy mész vele finoman, akkor nem kell, hogy kormoljon. Ha leléped, akkor meg egy gyenge pamacsot fogsz látni, de az se biztos, hogy a tükörből látnod kellene. (Nyugi Zoli, ezt nem neked írom, csak gondolom e módon kiegészítem a mondani valómat :wink: )

Köszi a kiegészítést. :wink:

Itt nyilván a kormolás mértéke az érdekes, de sajnos ezt így, a monitor mögül, több, mint ezer kilóméterről megtippelni és tuti vásárlási tanácsot adni... Nem is tudom. A leírás alapján nem gáz, de bármi lehet. Ezért is próbálok óvatosabban fogalmazni... :wink:

Köszönöm a válaszokat, tudom nehéz tanácsot adni, de már ezzel az olaj színeződéssel is előrébb vagyok.sosem volt dieselem, igazából 30i az álom, de sajna abból még itt sem nagy a választék, meg jók ezek a dieselek NA! :roll:
Csak én nem sokat értek hozzá sajna.Diag, meg sok olvasás itt.Vsop klubtárs is hasonló cipőben jár látom, sok bennem is megfogalmazódott kérdést tett fel.Sok sikert a vásárláshoz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.09. 09:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
666oldalnyi E39 vásárlás :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.09. 11:48 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 498 alkalommal
Kapott köszik: 507 alkalommal
Motor tipusa: M52 B20
Évjárata: 1998
PapaBoss írta:
666oldalnyi E39 vásárlás :twisted:

Inkább sátáni mennyiségű E39, mint egy A6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Losers find the reason, winners find the way"

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.12. 17:17 
Újonc
Újonc

A 30d motorok milyen euro besorolásúak? Mindegyik Euro3 vagy a régi az még euro2?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.12. 18:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
vsop14 írta:
A 30d motorok milyen euro besorolásúak? Mindegyik Euro3 vagy a régi az még euro2?

A régiek - 184le - még EURO2-ek.

A facelift már EURO3-as.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.13. 20:53 
haladó
haladó

Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 37 alkalommal
Motor tipusa: M54
Imco írta:
PeterE39 írta:
150-es utazónál a 30i gyorsabban megy mint a 20i? :)

:nyelves: :lol:

Pedig ez egyszerű, mint a faék!
A 30i állítólag hamarabb eléri a 150-es utazósebességet, no, ennyivel gyorsabb azonos távolságon...
:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.13. 21:01 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 498 alkalommal
Kapott köszik: 507 alkalommal
Motor tipusa: M52 B20
Évjárata: 1998
Papi írta:
Imco írta:
PeterE39 írta:

A 30i állítólag hamarabb eléri a 150-es utazósebességet, no, ennyivel gyorsabb azonos távolságon...

Tolatva viszont nincs akkora különbség :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :facepalm:

"Losers find the reason, winners find the way"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.15. 15:32 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 42 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Motor tipusa: m62
Évjárata: 1997
SvidronyA írta:
Papi írta:
Imco írta:
PeterE39 írta:

Tolatva viszont nincs akkora különbség :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :facepalm:

150-es tempónál mind a kettő 150-el megy! Ez már biztos! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.16. 00:46 
Újonc
Újonc

Na eszembe jutott meg par kerdes (bocsi :) )
30d-re ugye 16os a legkisebb felni ami felmegy?
Amelyik kocsiban van multikormany, abban van tempomat is, vagy a ketto egymastol fuggetlen?
Nem angel eye-os lampa helyere gyari angel eye berakasa mennyire bonyolult? Check controlnak nem lesz baja vele?

Errol mi a velemeny?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.07.16. 02:29 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
vsop14 írta:
Na eszembe jutott meg par kerdes (bocsi :) )
30d-re ugye 16os a legkisebb felni ami felmegy?
Amelyik kocsiban van multikormany, abban van tempomat is, vagy a ketto egymastol fuggetlen?
Nem angel eye-os lampa helyere gyari angel eye berakasa mennyire bonyolult? Check controlnak nem lesz baja vele?

Errol mi a velemeny?

184 le kisfék 15" kerék. 193le nagyfék 16" kerék.
Multikormány=tempomat.
Nem bonyolult, lámpa kell+a tartója+csatik. Nem lesz baja.
Ui. Megfelelő topicokban ez már mind le van írva sokszor, ajánlatos böngészni őket...

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.07.16. 07:54 
Újonc
Újonc

Gallaca írta:
184 le kisfék 15" kerék. 193le nagyfék 16" kerék.
Multikormány=tempomat.
Nem bonyolult, lámpa kell+a tartója+csatik. Nem lesz baja.
Ui. Megfelelő topicokban ez már mind le van írva sokszor, ajánlatos böngészni őket...

thx ismét.
szoktam olvasni a témákat, de sajnos minden kérdésemre nem találom meg a választ. Nem azért, mert nem lenne leírva, hanem mert életem végéig nem tudnám végigolvasni az összes topicot, olyan sok a hsz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 738  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]