![]() |
2015.05.28. 20:36
kopasze-28 írta:az létezik,h nem volt gyárilag touringba jobb hátúl a fekete mélynyomó?
nekem 10 hangszoró van bent,vin alapján néztük,és elméletileg nem tettek bele m.nyomot![]()
2015.05.28. 20:45
2015.05.28. 21:52
Imco írta:kopasze-28 írta:az létezik,h nem volt gyárilag touringba jobb hátúl a fekete mélynyomó?
nekem 10 hangszoró van bent,vin alapján néztük,és elméletileg nem tettek bele m.nyomot![]()
Létezhet. Ha nincs DSP-d akkor szinte biztos.
Egyébként szól is a 10?
2015.05.28. 21:57
kopasze-28 írta:igen szól,dsp-m nincs,legalább is nem láttam ilyen feliratot sehol a menübe
ki volt az a hülye,aki nem rendelt bele????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de dupla üveg az kell,fákkk...
még egy kérdés,bal oldalt a cd tár és a navi lemez között láttam már másik autókba vmi féle erősítö féle séget,az mihez van,ha van?
2015.05.28. 21:59
Gallaca írta:Touringban a 10 hangszórós hifisben is szokott lenni mélynyomó.
2015.05.28. 22:05
Imco írta:Gallaca írta:Touringban a 10 hangszórós hifisben is szokott lenni mélynyomó.
2015.05.29. 04:06
2015.05.29. 09:14
Gallaca írta:kopasze-28 írta:igen szól,dsp-m nincs,legalább is nem láttam ilyen feliratot sehol a menübe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
még egy kérdés,bal oldalt a cd tár és a navi lemez között láttam már másik autókba vmi féle erősítö féle séget,az mihez van,ha van?
Márhogy hol?A cd tár lent van, a navi fent. Az erősítő a tár mögött, a navi alatt van.
Füleld meg, hogy a hátsó ajtóban a középsugárzók szólnak-e!
2015.05.29. 09:16
Gallaca írta:Imco írta:Gallaca írta:Touringban a 10 hangszórós hifisben is szokott lenni mélynyomó.
Várjál, még egy titkot elárulok.Ha nincs bent a mélynyomó, nem szólnak a hátsó ajtóban sem a közepek. Azon keresztül mennek előre, vágva.
2015.05.29. 09:50
491523 írta:Üdv mindenkinek,
Szeretnék aux bemenetet a gépjárműre de nem vagyok biztos a dolgomban.
A VIN (GG91152) alapján mit kell keressek, hogy kiderüljön, van-e gyárilag aux bemeneti csatlakozó a középkonzol mögött vagy egyéb lehetőség aux bemenet készítésére?
Ezen az ábrán elviekben az SA602/SA609 típusú eszköz megléte szükséges nekem meg van egy "S609A Professional Navigation system" a listában. Ez nem az?
Kivettem az összes cuccot de nem találtam a jelzett csatlakozót (X14118) a kábelköteg mellett. Tehát akkor esélytelen hogy viszonylag fájdalommentesen, bonyolultabb kábelezés nélkül aux bemenetet fabrikáljak a táltosra?
2015.05.29. 10:37
admin írta:Ha nincs ott akkor hátra kell kábelezni. Feltéve,hogy BM54 rádió modulod van,ami tudja az AUX-ot.
Vagy van egy másik megoldás ami jobb is és kábelezni se kell hátra!
Ha nem használod a kazetás részt akkor annak az audió részére kell bekötni egy kábelt. A magnóba meg egy kibelezett kazettát(szalag kiszed)
Ha az aux-ról akkarsz halgatni zenét akkor mode gombbal kazira váltasz és szól is.
2015.05.29. 10:50
491523 írta:admin írta:Ha nincs ott akkor hátra kell kábelezni. Feltéve,hogy BM54 rádió modulod van,ami tudja az AUX-ot.
Vagy van egy másik megoldás ami jobb is és kábelezni se kell hátra!
Ha nem használod a kazetás részt akkor annak az audió részére kell bekötni egy kábelt. A magnóba meg egy kibelezett kazettát(szalag kiszed)
Ha az aux-ról akkarsz halgatni zenét akkor mode gombbal kazira váltasz és szól is.
Köszi az infót.
A BM54 rádió meglétét hogyan lehet ellenőrizni? A csomagtartóban kell kutakodni vagy a középkonzol környékén vagy VIN kód alapján?
2015.05.29. 14:50
kopasze-28 írta:Gallaca írta:kopasze-28 írta:igen szól,dsp-m nincs,legalább is nem láttam ilyen feliratot sehol a menübe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Márhogy hol?A cd tár lent van, a navi fent. Az erősítő a tár mögött, a navi alatt van.
Füleld meg, hogy a hátsó ajtóban a középsugárzók szólnak-e!
igen arra gondoltam,az mihez van?a hifihez?nekem még a kábel sincs bent a mélynyomóhoz,se az erősítöhöz,épp tegnap néztem a kábelezést a cd tár környékén
2015.05.29. 15:16
kopasze-28 írta:az létezik,h nem volt gyárilag touringba jobb hátúl a fekete mélynyomó?
2015.05.30. 12:27
2015.05.30. 13:15
kopasze-28 írta:ahhaammm,ettől függetlenűl szolnak a hang.ok,ettől tisztábban szólna akkor?de még a kábeljét se találom sehol
2015.05.30. 13:28
2015.05.30. 13:30
Gallaca írta:kopasze-28 írta:ahhaammm,ettől függetlenűl szolnak a hang.ok,ettől tisztábban szólna akkor?de még a kábeljét se találom sehol
Azért nem találod a kábelt mert a gyárban maradt, mivel a Te autód NEM 10 HANGSZÓRÓS, MERT NEM HIFI HANGRENDSZERES GYÁRILAG.
Ez azt jelenti, hogy az első ajtóban csipogó van a tükörháromszögben, egy 13cm középmély az ajtóban térdnél, a hátsó ülés felett pedig a plafonban van 2db 13 cm-es középmély. Ez szám szerint 6 hangszóró.
Nincs erősítő, középmagas az első és hátsó ajtóban, mélynyomó, kábel.
Remélem így érthető.
2015.05.30. 13:37
kopasze-28 írta:elöl van még egy kicsi is,a tükör és a nagy hang.ó között az ajtó végén,a hátsó ajtóba is van elméletileg,és ahogy mondod a csom.térbe a plafonon.
vagy csak a helye volna meg a hátsó ajtóba,a kis fekete rács mögött?elől ugyszintén csak a helye van meg?
2015.05.30. 13:44