![]() |
2015.05.25. 19:46
2015.05.25. 19:53
hamoriarpi írta::facepalm:
A KIJELZŐ HÁTTÉRFÉNYE![]()
![]()
2015.05.25. 19:57
bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
Jól van na. De én ezt még mindig nem értem. A klímapanel kijelzőjének a háttérfénye? Az külön állítja saját magát? Minek? A műszerfalon van külön állító poti. Fejtsd már ki egy kicsit bővebben mert már egyre jobban csodálkozok,pedig ennyire nem vagyok ám hülye.
2015.05.25. 20:05
hamoriarpi írta:bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
Jól van na. De én ezt még mindig nem értem. A klímapanel kijelzőjének a háttérfénye? Az külön állítja saját magát? Minek? A műszerfalon van külön állító poti. Fejtsd már ki egy kicsit bővebben mert már egyre jobban csodálkozok,pedig ennyire nem vagyok ám hülye.
Próbáld ki, hogy felkapcsolod a világítást, közepesre állítod a fényerőt és a kis pöttyöt ujjal letakarod. Várj jó pár mp-et.
Ugyanezt csináld meg úgy, hogy belevilágítasz valamivel.
2015.05.25. 20:07
bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
2015.05.25. 20:11
admin írta:bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
Csak hogy bonyolítsam neked a navi 16:9 kijelzőn is van fény érzékelő és a nagy BC-ben (óracsoport)is van.
De minek? Az mind külön állítja magát még a potin beállítotthoz képest?
2015.05.25. 20:12
bendegúz írta:admin írta:bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
Csak hogy bonyolítsam neked a navi 16:9 kijelzőn is van fény érzékelő és a nagy BC-ben (óracsoport)is van.
2015.05.25. 20:13
2015.05.25. 20:18
admin írta:bendegúz írta:admin írta:bendegúz írta:hamoriarpi írta::facepalm:
![]()
Igen képesek magukat állítani.
2015.05.25. 20:20
2015.05.25. 20:58
jlaci74 írta:morv írta:Hi, a kovetkezo kerdes lehet par embetnrl kiveri a biztosiyekot, de mivel megkertek ezert felteszem. Egyik ismerosom szemezik egy e39 525d-vel. A kocsi automata, de valtohibas. Szoval erosen agyal rajta, hogy megveszi es atalakitja manualisra. Egy haverjanak ven egy e60 540d manualis 6-os valtoja elfekvoben (szerelo rosszul allapitotta meg a hibat, ezert valtot csereltek). Szoval ezt a valtot olcson megkapna, csak az a kerdes, hogy ossze lehet-e hazasitani az e39 m57 motorral a 2005-os e60 valtot? Valaki ek esetleg valami tapasztalata, epito jellegu hozzaszolasa? Szereti a srac a kihivasokat, nem riad vissza az atepitesektol, bar eddig foleg motorban es vw tdi-ben "utazott".
Gondolom az e60 530d akar lenni ...
Minden megoldható, csak pénz kérdése.
Valamikor láttam a hahu-n 6-os manuállal hirdetett e39-et , az is ilyen összeépítés lehetett.
Ha megrögzött manualista akkor átépítés, de akkor kérünk részletes leírást képekkel !
Ha nem ,akkor ebből a pénzből biztosan felújítható az ótómata is...
2015.05.25. 22:19
2015.05.25. 23:17
dontoti írta:Üdv
Van egy e39 520i (2001.10) benzines kocsim.
Szelepfedél tömítést + csavarok +a nívó pálcánál lévő tömítést cserélném mert a szerelő lemondta így elhatároztam,hogy megcsinálom a haverommal aki szokta szerelgetni az autóját (nagyon ügyes ) de nem szerelő. Még sem ő sem pedig én nem cseréltük ezeket.
Mi az amire nagyon kell figyelni van-e valami trükk vagy szabály ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2015.05.26. 09:40
kzolee írta:Afterdark írta:kzolee írta:Afterdark írta:Motorcsere esetén a hűtőrendszer komplett átcsövezésén kívül mit érdemes még megcsinálni, kicserélni?
Köszönöm a válaszokat!
Mindent, amihez nem túl kényelmes hozzáférni, ha bent van a helyén a motor.Természetesen csak azt, ami szükséges lehet ezek közül.
Én a kartertömítést, első és hátsó főtengelyszimeringet, szívósor és kipufogó leömlő tömítéseket, szelepfedéltömítést cseréltem annó motorcsere alkalmával.
Motortartó bakokkal, szíjakkal, görgőkkel, feszítőkkel mi a helyzet? Érdemes cserélni őket?
Mindent érdemes, ha szükség van rá, de ezt már akkor is meg tudod csinálni, ha bent a motor a helyén. Így is fájdalmas lesz a végösszeg.
2015.05.26. 09:44
Afterdark írta:kzolee írta:Afterdark írta:kzolee írta:Afterdark írta:Motorcsere esetén a hűtőrendszer komplett átcsövezésén kívül mit érdemes még megcsinálni, kicserélni?
Köszönöm a válaszokat!
Mindent, amihez nem túl kényelmes hozzáférni, ha bent van a helyén a motor.Természetesen csak azt, ami szükséges lehet ezek közül.
Én a kartertömítést, első és hátsó főtengelyszimeringet, szívósor és kipufogó leömlő tömítéseket, szelepfedéltömítést cseréltem annó motorcsere alkalmával.
Motortartó bakokkal, szíjakkal, görgőkkel, feszítőkkel mi a helyzet? Érdemes cserélni őket?
Mindent érdemes, ha szükség van rá, de ezt már akkor is meg tudod csinálni, ha bent a motor a helyén. Így is fájdalmas lesz a végösszeg.
Ezt a tömítés szettet kb 80 forintért meg tudom szerezni. Szerintetek érdemes megvenni?
http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G& ... B|3|4|18|1
2015.05.26. 09:47
2015.05.26. 09:50
2015.05.26. 19:30
Afterdark írta:
Ezt a tömítés szettet kb 80 forintért meg tudom szerezni. Szerintetek érdemes megvenni?
2015.05.26. 19:56
zoomon írta:Afterdark írta:
Azt hiszem jobban kell figyelnem a posztjaidat, kb. olyan "hülye" lehetsz mint én.
2015.05.27. 09:27
Afterdark írta:
Ezt most nem értem...