![]() |
2015.05.10. 15:55
2015.05.10. 16:03
bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
2015.05.10. 16:08
atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
13cm közepek vannak nekem.a beépítési mélység szerintem nem gond,van mögötte hely.a magasakat én kiraktam az a oszlopra.a sztereó kép jobban beállítható így.
2015.05.10. 16:18
bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
13cm közepek vannak nekem.a beépítési mélység szerintem nem gond,van mögötte hely.a magasakat én kiraktam az a oszlopra.a sztereó kép jobban beállítható így.
Köszi szépen! Gyárilag gondolom van hangváltó az ajtóban, ha szettet veszek akkor cseréljem, vagy esetleg megoldható, hogy pl 2 vagy 3 utas hangszórót rakok oda, plusz a magassugárzót is cserélem? van esetleg képed, hogy hogyan is néz ki neked?
2015.05.10. 16:19
bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
Köszi szépen! Gyárilag gondolom van hangváltó az ajtóban, ha szettet veszek akkor cseréljem, vagy esetleg megoldható, hogy pl 2 vagy 3 utas hangszórót rakok oda, plusz a magassugárzót is cserélem? van esetleg képed, hogy hogyan is néz ki neked?
2015.05.10. 16:27
atti523i írta:bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
hogy hangváltó van e,azt nem tudom.én benne hagytam a gyári magasat is a helyén.előre 3 utas nem tudom hogy megoldható.nekem elöl van egy közép +magas.hátul egy mélynyomó,és a keresztváltó is hátul van.persze nálam van még két erősítő+kondenzátorok+optima yellowtop akksi,25-ös tápkábel.képem az nincs,de ha veszprémben jársz megmutatom.
2015.05.10. 16:33
Gallaca írta:bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
Sima 6 hangszórósban nincs hangváltó. Magas előtt 1 bipolár kondi, középmély csőgázon megy. Hifisben hangszórónként jön az erősítőből a vezeték, ott szét van vágva. Gyári hangszóró 58 mm mély, hőlégfúvóval kb 10mm-t lehet mélyíteni a dobozon, utána beleér az üvegbe..
2015.05.10. 16:41
bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:atti523i írta:bigzoli írta:Sziasztok. 96-os e39-esem van! szeretném az ajtóban cserélni a hangszórókat! Olvasgattam már sokat, de még most sem tudom, hogy mekkora beépítési mélységű hangszórókat vehetek, na és mekkora nagyságú magasakat, meg azt a gyári helyére könnyen be lehet-e rakni?
hogy hangváltó van e,azt nem tudom.én benne hagytam a gyári magasat is a helyén.előre 3 utas nem tudom hogy megoldható.nekem elöl van egy közép +magas.hátul egy mélynyomó,és a keresztváltó is hátul van.persze nálam van még két erősítő+kondenzátorok+optima yellowtop akksi,25-ös tápkábel.képem az nincs,de ha veszprémben jársz megmutatom.
nekem van egy gzta monoblock erősító, dld kondi, egy dld la 1000.12 mély, csak még nincs bent, nem tudom, hogy hogy fog szólni....a gyári hangszórók lennének lényegesek a jó hangzás miatt, csak nem merek potyára venni hangszórókat, mert berakni nem én fogom azokat már...arra sajna nemigazán járok, Szabolcs megyében élek
2015.05.10. 16:50
2015.05.10. 17:16
2015.05.10. 17:29
admin írta:Nekem ílyen van bent . A magas a gyáfri szívacsba van berakva az tartja.
http://e39.hu/keptar/displayimage.php?album=66&pid=813#top_display_media
2015.05.10. 17:58
bigzoli írta:admin írta:Nekem ílyen van bent . A magas a gyáfri szívacsba van berakva az tartja.
köszönöm!ezt olvastam is itt a fórumban, meg a képeket is nézegettem...mekkora neked a magas?
2015.05.10. 18:02
admin írta:bigzoli írta:admin írta:Nekem ílyen van bent . A magas a gyáfri szívacsba van berakva az tartja.
köszönöm!ezt olvastam is itt a fórumban, meg a képeket is nézegettem...mekkora neked a magas?
Kb 3-3,5cm
2015.05.11. 22:53
2015.05.11. 22:57
polizei írta:Sziasztok!
Gépem egy 1996-os 528i sedan BMW Business RDS és MID rádióval. Bűn, nem bűn gondoltam kicserélem a fejegységet egy mezei USB-s CD rádióval, ehhez beszereztem a beépítő keretet és egy átalakítót. A rádiót aztán beraktam, bekapcsolom, szépen világít, a rádiósávokat is megtalálja, de az a bibi hogy egyáltalán nincs hang, full néma szegényke....
arra gondolok hogy az utastérben akkor a rádió most csak egy kijelző és maga a rádió a csomagtartó baloldalán van? Onnan kéne a hangkábeleket valahogy előre hozni? Esetleg valamilyen átalakító még hiányzik?
Segítséget elfogadok...passz....
2015.05.11. 23:22
admin írta:polizei írta:Sziasztok!
Gépem egy 1996-os 528i sedan BMW Business RDS és MID rádióval. Bűn, nem bűn gondoltam kicserélem a fejegységet egy mezei USB-s CD rádióval, ehhez beszereztem a beépítő keretet és egy átalakítót. A rádiót aztán beraktam, bekapcsolom, szépen világít, a rádiósávokat is megtalálja, de az a bibi hogy egyáltalán nincs hang, full néma szegényke....
arra gondolok hogy az utastérben akkor a rádió most csak egy kijelző és maga a rádió a csomagtartó baloldalán van? Onnan kéne a hangkábeleket valahogy előre hozni? Esetleg valamilyen átalakító még hiányzik?
Csak navival szerelt autónál van hátul a rádió.
2015.05.11. 23:31
polizei írta:admin írta:polizei írta:Sziasztok!
Csak navival szerelt autónál van hátul a rádió.
Ja azt elfelejtettem hogy telefon is van középen....
navi viszont nincs, ahogy hang se.....
2015.05.12. 14:30
2015.05.13. 10:51
2015.05.13. 12:06
FuReady írta:Frissen vásárolt E39-em hangrendszere elég meggyőző,
FuReady írta:Valamint nézegettem ezt a CD tár helyére beköthető mp3 lejátszót, van valakinek tapasztalata róla?