Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2015.03.08. 22:30

blink4440 írta:De igen, tudom ki ő, de nem közeli az ismeretség :)

Pedig jógyerek a strobi amikor alszik ennise kér :) :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.03.08. 22:36

:-D En is rendes embernek ismertem meg, de a boltjabol kifolyólag tudom ki ő.

2015.03.10. 17:40

Üdvözlök mindenkit!

Pár hónapja olvasgatom a fórumot. Sok hasznos tanácsot megfogadtam már. Október óta vagyok tulajdonosa egy E39 Touringnak.
530DA 2002.

Most úgy döntöttem bemutatkoznék.

Autószerelőként néhány éve találkoztam először ezzel a típussal(kb6-8 éve), akkor döntöttem el, hogy szükségem lesz egy ilyen autóra. Most élvezzük az egymással töltött órákat.

Köszönöm, hogy itt lehetek.

2015.03.10. 18:06

czadam írta:Üdvözlök mindenkit!

Pár hónapja olvasgatom a fórumot. Sok hasznos tanácsot megfogadtam már. Október óta vagyok tulajdonosa egy E39 Touringnak.
530DA 2002.

Most úgy döntöttem bemutatkoznék.

Autószerelőként néhány éve találkoztam először ezzel a típussal(kb6-8 éve), akkor döntöttem el, hogy szükségem lesz egy ilyen autóra. Most élvezzük az egymással töltött órákat.

Sok boldog, balesetmentes kilométert és jó fórumozást kívánunk :franko:

2015.03.11. 19:27

Sziasztok, üdvözlök Mindekit,
Aurél vagyok 31 éves, eredetileg Komárom megyéből Tatáról, de az élet úgy hozta, hogy Németországból, ha megengeditek csatlakozom Hozzátok. Tavaly júniusban régi álmom vált valóra, nagy motor sok lóerő - egy ´98-as BMW e39 528i touring képében. Automata steptronic váltóval full extrás bőrős, egyszerűen szerelem volt első látásra, nem is gondolkodtam a megvételén, és határozottan szereti a német autópálya adta lehetőségeket :lol:
Kisebb-nagyobb hibái adódtak már, és van még megoldatlan, szeretném a segítségeteket kérni ebben, és ha tudok én is szívesen viszont segítek.
Köszönöm, hogy itt lehetek!
üdv Aurél

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Leo1983 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.03.11. 19:43

Leo1983 írta:Sziasztok, üdvözlök Mindekit,
Aurél vagyok 31 éves, eredetileg Komárom megyéből Tatáról, de az élet úgy hozta, hogy Németországból, ha megengeditek csatlakozom Hozzátok. Tavaly júniusban régi álmom vált valóra, nagy motor sok lóerő - egy ´98-as BMW e39 528i touring képében. Automata steptronic váltóval full extrás bőrős, egyszerűen szerelem volt első látásra, nem is gondolkodtam a megvételén, és határozottan szereti a német autópálya adta lehetőségeket :lol:
Kisebb-nagyobb hibái adódtak már, és van még megoldatlan, szeretném a segítségeteket kérni ebben, és ha tudok én is szívesen viszont segítek.
Köszönöm, hogy itt lehetek!
üdv Aurél

A regisztráció utáni két hozzászólásból az egyik máris a bemutatkozás. :shock: :)
Üdvözlet!

2015.03.14. 20:30

Sziasztok.

Zoli vagyok Szegedről, nemrég vettem egy 525tds-t.
Rengeteg meló lesz vele még, mert egyrészt enyhén törött, másrészt osztrák papíros.
Szépen lassan mindenét átbogarászva szeretném majd gatyába rázni.
Sok kérdésem lesz az biztos, mivel ez az első BMW-m.
6. autóm, de ez mindegyiktől eltérő, mellesleg régi álmom.

zozzzz78

2015.03.14. 20:39

zozzzz78 írta:Sziasztok.

Zoli vagyok Szegedről, nemrég vettem egy 525tds-t.
Rengeteg meló lesz vele még, mert egyrészt enyhén törött, másrészt osztrák papíros.
Szépen lassan mindenét átbogarászva szeretném majd gatyába rázni.
Sok kérdésem lesz az biztos, mivel ez az első BMW-m.
6. autóm, de ez mindegyiktől eltérő, mellesleg régi álmom.

zozzzz78

Kívánom, hogy leld benne örömöd, s tégy meg jó sok balesetmentes kilométert :)

Ha kitöltöd az adatlapod, könnyebben tudsz típus-orientált segítséget kapni a hozzáértőktől és/vagy tapasztaltaktól :franko:

2015.03.16. 03:02

Sziasztok!

István vagyok, 22 éves, Pest megyéből.Két hete vagyok egy 530D boldog tulaja, egy álmom vált ezzel valóra.Hibái persze vannak az autónak, de ezeket szeretném saját kezűleg kijavítani, amihez úgy érzem, hogy rengeteg segítséget fog nyújtani a fórum, mivel ezelőtt is olvastam, sok dolgot tudtam meg itt,ami segített kiválasztani a megfelelő autót is, de most eljött a pillanat, hogy beregisztráljak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vetrexo az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, jimbi525d
Értékelés: 9.52%

2015.03.19. 13:08

Sziasztok,

Peti vagyok Budapestről, nem túl régóta egy 2001-es 525D Touring boldog tulajdonosa. Örülök, hogy egy BMW-s közösség tagja lehetek.

Üdv mindenkinek,

Peti

Ezt a hozzászólást a szerzőnek conzales05 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.03.19. 13:19

Szia István, szia Peti és szia minden kedves új klubtagnak!
:welcom

2015.03.22. 19:27

Üdv mindenkinek!
Kriss vagyok Székesfehérvár mellől.
Nem túl rég birtokolok egy 2002/12 gyártású 525d-t, köszönhetően egy kedves idős hölgynek aki úgy gondolta fontosabb dolgok is vannak egy ködös december reggelen mint az utat figyelni. Sikerült neki kilőni alólam hőn szeretett E46-osom, de rendesen GTK-ra.
Régóta szemezgettem az ötös szériával de jobb szerettem, volna magam eldönteni mikor váltok.
C'est La Vie, ahogy a francia mondaná.
Remélem az új járművel szerencsésebb lesz a jövőnk.

2015.03.22. 21:35

Kriss írta:Üdv mindenkinek!
Kriss vagyok Székesfehérvár mellől.
Nem túl rég birtokolok egy 2002/12 gyártású 525d-t, köszönhetően egy kedves idős hölgynek aki úgy gondolta fontosabb dolgok is vannak egy ködös december reggelen mint az utat figyelni. Sikerült neki kilőni alólam hőn szeretett E46-osom, de rendesen GTK-ra.
Régóta szemezgettem az ötös szériával de jobb szerettem, volna magam eldönteni mikor váltok.
C'est La Vie, ahogy a francia mondaná.
Remélem az új járművel szerencsésebb lesz a jövőnk.

2015.03.29. 14:51

Üdv mindenkinek!

Bálint vagyok Pest-megyéből, két hete vagyok E39-es tulaj, de a fórumot már olvasgatom egy ideje és sok értékes tanácsot fogadtam meg a vásárlás előtt, ezúton is köszönöm a sok hasznos infót!
Balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek!

2015.03.29. 15:21

handgeschaltet írta:Üdv mindenkinek!

Bálint vagyok Pest-megyéből, két hete vagyok E39-es tulaj, de a fórumot már olvasgatom egy ideje és sok értékes tanácsot fogadtam meg a vásárlás előtt, ezúton is köszönöm a sok hasznos infót!

:e39

2015.03.30. 20:41

handgeschaltet írta:Üdv mindenkinek!

2015.04.16. 22:24

Sziasztok!

Zoli vagyok Pécsről, 31 éves, és miután átverekedtem magam a regisztráció rögös (és óvodás) útján, örülök, hogy csatlakozhattam Hozzátok.
Röviden és tömören: erősen gondolkodom egy E39 vételén, remélem már csak hetek kérdése az egész, és valóra válthatom az álmom. (523i-t, M54 motoros 520i-t vagy 525i-t nézegetek)
A BMW szeretete egy ezen a fórumon is regisztrált tagnak és jóbarátomnak, Morello-nak köszönhető, az ő BMW-inek anyósülésén szerettem meg a márkát, persze ő sosem engedte vezetni az autóit... :D
Aztán egy szép novemberi napon lehetőséget kaptam máshonnan, hogy végre vezethessek egy BMW-t, ráadásul egyből egy 2008-as 730D-t, azóta is a kormánya mögé vágyom... :P

Az E39-re visszatérve: Morello családjában még mindig megtalálható az az 528i, ami annyira beleégett a retinámba, hogy ha meglátom, ellágyul a szívem... :mrgreen:

Röviden ennyi, és üdvözletemet küldöm Mindenkinek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek FuReady az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz

2015.04.17. 10:18

FuReady írta:Sziasztok!

Zoli vagyok Pécsről, 31 éves, és miután átverekedtem magam a regisztráció rögös (és óvodás) útján, örülök, hogy csatlakozhattam Hozzátok.
Röviden és tömören: erősen gondolkodom egy E39 vételén, remélem már csak hetek kérdése az egész, és valóra válthatom az álmom. (523i-t, M54 motoros 520i-t vagy 525i-t nézegetek)
A BMW szeretete egy ezen a fórumon is regisztrált tagnak és jóbarátomnak, Morello-nak köszönhető, az ő BMW-inek anyósülésén szerettem meg a márkát, persze ő sosem engedte vezetni az autóit... :D
Aztán egy szép novemberi napon lehetőséget kaptam máshonnan, hogy végre vezethessek egy BMW-t, ráadásul egyből egy 2008-as 730D-t, azóta is a kormánya mögé vágyom... :P

Az E39-re visszatérve: Morello családjában még mindig megtalálható az az 528i, ami annyira beleégett a retinámba, hogy ha meglátom, ellágyul a szívem... :mrgreen:

Röviden ennyi, és üdvözletemet küldöm Mindenkinek.

Köszöntelek az oldalon, mint benzines társ is. ;) :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Szabó Sándor az itt látható tagok köszönték meg: FuReady

2015.04.18. 09:40

Üdv Forum!

Bemutatkoznék röviden: Tihamér a nevem, Érden élek. Mióta jogositványom van csak BMW-im voltak, persze mindig a tizenéves korosztályból :D Úgytűnik vonzódom a régi megoldásokhoz. Volt E21, E30, és van most is egy E36 és egy E39, meg egy E12 is, bár ez kilóg kicsit a sorból, mert nem működik :roll:
Aki más forumon is aktiv (INDEX, Cápa)talán már találkozott a hozzászólásaimmal, én mindenhol a THT nick-el regeltem.
Biztos vagyok benne, hogy kiváló társaság lakja a forumot és köszi a lehetőséget a csatlakozásra.

2015.04.18. 12:18

THT írta:Üdv Forum!

Bemutatkoznék röviden: Tihamér a nevem, Érden élek. Mióta jogositványom van csak BMW-im voltak, persze mindig a tizenéves korosztályból :D Úgytűnik vonzódom a régi megoldásokhoz. Volt E21, E30, és van most is egy E36 és egy E39, meg egy E12 is, bár ez kilóg kicsit a sorból, mert nem működik :roll:
Aki más forumon is aktiv (INDEX, Cápa)talán már találkozott a hozzászólásaimmal, én mindenhol a THT nick-el regeltem.
Biztos vagyok benne, hogy kiváló társaság lakja a forumot és köszi a lehetőséget a csatlakozásra.

Hozzászólás küldése

VigLink badge