![]() |
2010.01.20. 14:13
Illes írta:Hali!
Zimmermann tárcsa mellé melyik a jobb betét a Textar, vagy a Ferodo???
2010.01.20. 16:52
Illes írta:Hali!
2010.01.20. 17:07
Viper írta:Illes írta:Hali!
Van aki erre, van aki arra esküszik, mindkettő első gyári beszállító valahová.
Ferodo gyárt normál betéteket FDB kezdetű cikkszámokkal, verseny betéteket is FDS kezdetű cikkszámokkal és nyikorgásmentes betéteket is FQT kezdetű cikkszámokkal.
2010.01.20. 17:11
Illes írta:Viper írta:Illes írta:Hali!
Ferodo gyárt normál betéteket FDB kezdetű cikkszámokkal, verseny betéteket is FDS kezdetű cikkszámokkal és nyikorgásmentes betéteket is FQT kezdetű cikkszámokkal.
Viper!
Megkaptad a PÜ-t???
2010.01.20. 17:52
Viper írta:Illes írta:Viper írta:Illes írta:Hali!
Viper!
Megkaptad a PÜ-t???
Nem.
2010.02.18. 18:49
2010.02.18. 18:56
simi64 írta:Betét és jeladó csere után megszűnik a hibaüzi, vagy törölni kell?
2010.02.18. 19:07
Labi írta:simi64 írta:Betét és jeladó csere után megszűnik a hibaüzi, vagy törölni kell?
úgy emlékszem pár km megtétele után eltűnik a jel.
2010.02.18. 19:10
2010.02.18. 19:20
2015.02.26. 22:40
2015.02.27. 13:31
atti523i írta:ate betétet vettem.csehek csinálták.mi a véleményetek róla?olvastam régebben valahol,hogy csak a németben gyártott jó minőségü.
2015.02.27. 18:26
SvidronyA írta:atti523i írta:ate betétet vettem.csehek csinálták.mi a véleményetek róla?olvastam régebben valahol,hogy csak a németben gyártott jó minőségü.
A bratyóm 25 éve dolgozik szerelőként, s jó pár BMW is megfordult már a kezei között, s a fizikával sem áll hadilábon. Visszatérő beszédtéma köztünk a fékekkel (tárcsákkal, betétekkel) kapcsolatos tapasztalatok megosztása. Az ATE mind betét, mind pedig tárcsa tekintetében a "kedvencei" között van. tárcsában a magas széntartalmút kell keresni, mert az intenzív igénybevétel esetén sem válik "ütőssé", a betétet illetően bármelyik helyen gyártott ATE megfelelő, -elmondása szerint- nincs nagy szórás a különböző helyen gyártott ugyanazon betétek minőségében.
2015.02.27. 18:28
atti523i írta:SvidronyA írta:atti523i írta:ate betétet vettem.csehek csinálták.mi a véleményetek róla?olvastam régebben valahol,hogy csak a németben gyártott jó minőségü.
A bratyóm 25 éve dolgozik szerelőként, s jó pár BMW is megfordult már a kezei között, s a fizikával sem áll hadilábon. Visszatérő beszédtéma köztünk a fékekkel (tárcsákkal, betétekkel) kapcsolatos tapasztalatok megosztása. Az ATE mind betét, mind pedig tárcsa tekintetében a "kedvencei" között van. tárcsában a magas széntartalmút kell keresni, mert az intenzív igénybevétel esetén sem válik "ütőssé", a betétet illetően bármelyik helyen gyártott ATE megfelelő, -elmondása szerint- nincs nagy szórás a különböző helyen gyártott ugyanazon betétek minőségében.
köszi a választ,de már visszavittem.a tárcsákat meg el se hoztam.made in italy.még jó hogy felbontottam a boltban.az egyiknél a belső oldalán a fékfelület közepétől a széléig kb 0.3mm magasabb volt.tehát nem volt sima a felülete.lehet hogy marad a gyári.eredetileg is az akartam venni.esetleg még a zimmermann lyuggatott+textar betét. muha ati pozitívan írt róla.még alszok rá 1-et.
2015.02.27. 20:26
2015.02.28. 09:16
SvidronyA írta:Amúgy a gyári tárcsákra/betétekre (d=296mm) mi az Általatok ismert legjobb ár?
2015.02.28. 09:21
Imco írta:SvidronyA írta:Amúgy a gyári tárcsákra/betétekre (d=296mm) mi az Általatok ismert legjobb ár?
A kovács & fia is gyári beszállító volt?![]()
2015.02.28. 09:49
SvidronyA írta:atti523i írta:SvidronyA írta:atti523i írta:ate betétet vettem.csehek csinálták.mi a véleményetek róla?olvastam régebben valahol,hogy csak a németben gyártott jó minőségü.
köszi a választ,de már visszavittem.a tárcsákat meg el se hoztam.made in italy.még jó hogy felbontottam a boltban.az egyiknél a belső oldalán a fékfelület közepétől a széléig kb 0.3mm magasabb volt.tehát nem volt sima a felülete.lehet hogy marad a gyári.eredetileg is az akartam venni.esetleg még a zimmermann lyuggatott+textar betét. muha ati pozitívan írt róla.még alszok rá 1-et.
Nézd csak, mit találtam:
http://www.ebay.de/itm/ATE-POWER-DISC-B ... 5d4fce0193
Ha valóban az, aminek látszik, akkor ez nagyon jó ár; ennyiért boltban nem nagyon kapsz minőségi holmit.
Ez nem görbül/lágyul el, nem üt, nem ráz... Reped vagy törik![]()
Ettől függetlenül én -valószínű- ilyet veszek a nyáron esedékes csere alkalmával.
2015.03.02. 14:25
rockerekhu írta:SvidronyA írta:atti523i írta:SvidronyA írta:atti523i írta:ate betétet vettem.csehek csinálták.mi a véleményetek róla?olvastam régebben valahol,hogy csak a németben gyártott jó minőségü.
Nézd csak, mit találtam:
http://www.ebay.de/itm/ATE-POWER-DISC-B ... 5d4fce0193
Ha valóban az, aminek látszik, akkor ez nagyon jó ár; ennyiért boltban nem nagyon kapsz minőségi holmit.
Ez nem görbül/lágyul el, nem üt, nem ráz... Reped vagy törik![]()
Ettől függetlenül én -valószínű- ilyet veszek a nyáron esedékes csere alkalmával.
Szia!
Én tölük vettem több mindent már és nagyon jó áraik vannak,és korektek a szálistásban,ilyen árban vedd meg lehet nem lesz ujra akciós.tölük rendeltem én is a féket már 1,5 éve és tökéletes azóta.
2015.03.02. 14:31