![]() |
2015.01.29. 13:52
admin írta:bombi77 írta:A szerelőm szerint multis az autó, sőt az exttalistában is szerepel. Kicsit tanácstalan vagyok.
köszi a tippeket, nagyok vagytok..
Andris
Akkor biztositék vagy átvezető szalag. De inpába egy gombsor teszt is sokat mondana.
2015.01.29. 23:26
2015.01.30. 10:25
rytsye írta:Szevasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy mennyibe fájna egy 97-es 2000-es benzines e39-es osztrák autó teljesen magyarra ,nevemre történő lepapírozása? Sajnos haza kell jönnöm,de mivel kint vásároltam nagyon sajnálnám ,ha meg kellene válnom tőle, mert az autó nagyon top állapotban van minden téren ,de szó szerint ,nagyon sikerült kifognom a főnökömtől aki nagyon vigyázott rá. De ha sokba kerül meg kell válnom tőle sajnos.
Előre is köszönöm !!!!
2015.01.30. 13:28
Jerry írta:rytsye írta:Szevasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy mennyibe fájna egy 97-es 2000-es benzines e39-es osztrák autó teljesen magyarra ,nevemre történő lepapírozása? Sajnos haza kell jönnöm,de mivel kint vásároltam nagyon sajnálnám ,ha meg kellene válnom tőle, mert az autó nagyon top állapotban van minden téren ,de szó szerint ,nagyon sikerült kifognom a főnökömtől aki nagyon vigyázott rá. De ha sokba kerül meg kell válnom tőle sajnos.
Előre is köszönöm !!!!
Annyira sokba azért nem kerülhet, hogy egy ilyen tip-top autót ne érje meg honosíttatni!
Csak gondolj bele! Mit vennél helyette? Bizonytalan előéletű, hibáktól hemzsegő autót, amire rövid időn belül úgyis rádobnád azt a pénzt, amit a BMW honosításával akartál megspórolni.
Szóval ha az autó annyira jó állapotú, ahogy mondod, akkor hozd haza! És ne törődj a költségekkel.
Valahol 200e környékén számolhatsz vele a Regisztrációs Adó Kalkulátor szerint, átírással, névrevétellel stb.
2015.01.30. 18:07
2015.01.30. 18:30
bendegúz írta:Helló. Ha jól tudom, van olyan extra a 39-ben ,hogy ha hátramenetbe kapcsol akkor a jobb oldali tükörlap lefordul.
Az enyém nem ilyen sajnos, azt szeretném kérdezni,hogy meg lehet-e tanítani neki?
Ha igen, akkor a környékemen esetleg valaki? Sokat segítene a parkolásnál nem kézzel kellene állítgatni.
2015.01.30. 20:51
KissGSV írta:bendegúz írta:Helló. Ha jól tudom, van olyan extra a 39-ben ,hogy ha hátramenetbe kapcsol akkor a jobb oldali tükörlap lefordul.
Az enyém nem ilyen sajnos, azt szeretném kérdezni,hogy meg lehet-e tanítani neki?
Ha igen, akkor a környékemen esetleg valaki? Sokat segítene a parkolásnál nem kézzel kellene állítgatni.
Memóriás tükör szükséges hozzá. Nem tudom más feltétele van-e...
2015.01.30. 21:40
odus írta:KissGSV írta:bendegúz írta:Helló. Ha jól tudom, van olyan extra a 39-ben ,hogy ha hátramenetbe kapcsol akkor a jobb oldali tükörlap lefordul.
Van. Kell egy komfortmodul a jobb oldali ajtóba (saját tapasztalat, hogy behajlós tükröknél
FL után alapból az van benne), memóriás tükörmotor, nem tudom, ha nincs teljes memória csomag
(ülés, kormányoszlop, tükrök), megy-e. Egyébként nekem egy kicsit a komfortosnál lejjebb teszi, így
nem is használom.
2015.01.30. 21:54
Gallaca írta:odus írta:KissGSV írta:bendegúz írta:Helló. Ha jól tudom, van olyan extra a 39-ben ,hogy ha hátramenetbe kapcsol akkor a jobb oldali tükörlap lefordul.
Van. Kell egy komfortmodul a jobb oldali ajtóba (saját tapasztalat, hogy behajlós tükröknél
FL után alapból az van benne), memóriás tükörmotor, nem tudom, ha nincs teljes memória csomag
(ülés, kormányoszlop, tükrök), megy-e. Egyébként nekem egy kicsit a komfortosnál lejjebb teszi, így
nem is használom.
Kell a memóriás ülés, mert abban van a modul, ami ezt vezérli.
2015.01.30. 22:40
bendegúz írta:Gallaca írta:odus írta:KissGSV írta:bendegúz írta:Helló. Ha jól tudom, van olyan extra a 39-ben ,hogy ha hátramenetbe kapcsol akkor a jobb oldali tükörlap lefordul.
nem is használom.
Kell a memóriás ülés, mert abban van a modul, ami ezt vezérli.
2015.01.30. 23:43
2015.01.30. 23:46
2015.01.30. 23:52
2015.01.30. 23:55
Bor3sz írta:A külső tükör az honnan tudom hogy fűthető vagy nem? Ha egyáltalán van olyan. (Elektromosan állítható kivitel..)
Szifonról voltam
2015.01.31. 00:10
KissGSV írta:Bor3sz írta:A külső tükör az honnan tudom hogy fűthető vagy nem? Ha egyáltalán van olyan. (Elektromosan állítható kivitel..)
Szifonról voltam
Úgy tudom csak fűthető van E39-ben...
2015.01.31. 00:28
Bor3sz írta:KissGSV írta:Bor3sz írta:A külső tükör az honnan tudom hogy fűthető vagy nem? Ha egyáltalán van olyan. (Elektromosan állítható kivitel..)
Szifonról voltam
Úgy tudom csak fűthető van E39-ben...
Alapból fűt egy bizonyos hőfok alatt?
Szifonról voltam
2015.01.31. 08:07
Atti520d írta:bevittem szervizbe,mert szóltak,hogy az autóra gyári légzsákvezérlő visszahívás van,díjmentesen kicserélik.
2015.01.31. 09:34
Atti520d írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,van egy 2001 es e39 520d 136 le. paripám,nemrég vettem és bevittem szervizbe,mert szóltak,hogy az autóra gyári légzsákvezérlő visszahívás van,díjmentesen kicserélik. Bevittem hétfőn a megbeszélt időpontra a kocsit csak sajnos estig sem tudtág felprogramozni,mivel valamilyük mégsem volt hozzá jó. Este szóltak,hogy elvihetem haza,de a légzsák lámpa világít amíg meg nem kapják a jó programot kb. csütörtökig,ma bementem megkérdezni,hogy mi van,mert nem kerestek,az volt a válasz,hogy még nincs semmi,de megjavítani csak úgy tudják ha a régit addig visszateszik. Ezt meg is tették,így van légzsákom,de amikor délben átvettem az autót a szervizben ez járó motorral történt,hazajöttem vele és este el akartam indítani,nem indult,az egyik kulccsal sem. Lehetnek valami véletlenek vagy ők cseszhettek el valamit,hogy valószínű,hogy az immobilaiser kódját elfelejtette?
Ha valaki tudna adni valami segítséget,hogy most mit tegyek vagy telefonszámot aki ilyenekkel foglalkozik,megkköszönném.
2015.01.31. 10:27
kirillhun írta:szerintem már ha eddig nem cserélták ki,miért most cserélnék ki?mást nem hívtak vissza,csak Téged?és pont a vásárlás után?nekem gyanús,nem-e a kulcsot másolták le,az adataid meg tudják.....most jöttek rá 13 év után hogy nem jó...ugyan már,mese habbal,valami nem kerek,légy résen!Atti520d írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,van egy 2001 es e39 520d 136 le. paripám,nemrég vettem és bevittem szervizbe,mert szóltak,hogy az autóra gyári légzsákvezérlő visszahívás van,díjmentesen kicserélik. Bevittem hétfőn a megbeszélt időpontra a kocsit csak sajnos estig sem tudtág felprogramozni,mivel valamilyük mégsem volt hozzá jó. Este szóltak,hogy elvihetem haza,de a légzsák lámpa világít amíg meg nem kapják a jó programot kb. csütörtökig,ma bementem megkérdezni,hogy mi van,mert nem kerestek,az volt a válasz,hogy még nincs semmi,de megjavítani csak úgy tudják ha a régit addig visszateszik. Ezt meg is tették,így van légzsákom,de amikor délben átvettem az autót a szervizben ez járó motorral történt,hazajöttem vele és este el akartam indítani,nem indult,az egyik kulccsal sem. Lehetnek valami véletlenek vagy ők cseszhettek el valamit,hogy valószínű,hogy az immobilaiser kódját elfelejtette?
Ha valaki tudna adni valami segítséget,hogy most mit tegyek vagy telefonszámot aki ilyenekkel foglalkozik,megkköszönném.
2015.01.31. 10:52
rockerekhu írta:1. Ha kitoltod az adatlapodat,akkor biztos tudnak ajanlani a kozeledbe egy jo szervizt.
2.Bmw szervizbe vitted,vagy Off szerviz volt. ?
3.Ki az aki szolt hogy viszahivas van,egy 11 eve nem gyartot kocsira,es gondolom nem te vagy az elso tulaj.(Belugyminiszterium kuldot SMSt?)
4.Valaki valahol nagyon atbaszot valakit
Sent from my iPhone using Tapatalk