![]() |
2014.08.27. 11:07
jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
2014.08.27. 13:50
kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
2014.08.27. 14:12
F_E_K_ írta:kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
Hát, ritkán is kell azon a tájékon fűteni... Úgy egyáltalán, nem?
TapaTalk4: NexusHD2
2014.08.27. 15:32
kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
2014.08.27. 16:27
Bummer írta:kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
Angol autok is rogyasig extra...ulesfutes nuku...no meg tekeros klima...
2014.08.27. 16:52
kzolee írta:Bummer írta:kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
Angol autok is rogyasig extra...ulesfutes nuku...no meg tekeros klima...
És azt a béna tekerős klímát külön extraként meg kellett rendelni, hogy olcsóbb legyen az autó...
2014.08.27. 17:15
F_E_K_ írta:kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
2014.08.27. 18:13
petya1 írta:F_E_K_ írta:kzolee írta:jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Az olasz piac szépségei.
Én szigorúan használom téli szezonban itt kint is, nem értem bőrhöz miért nem kérnek ülésfűtést.
2014.08.27. 19:21
jlaci74 írta:Szabi8 írta:Üdv Urak!
Gyári M-paket esetén elképzelhető, hogy nem sportüléssel jött ki az autó?
Egy ilyennel találkoztam pár napja. Elvileg gyári M-paket, első-hátsó lökösök, küszöb belépők, kormány, shadow line, de az ülés sima volt.
Vagy lehet m+individuell volt, az üveg is dupla volt. Nem tudom ez jelent-e valamit. Egyébként ez a dupla üveg mi célt szolgál, jobban szigetel, ütésálló, másabb emelő szerkezete van, ha betojik problémásabb szerelni, cserélni.
Több ilyen életbevágó kérdésem nem lenne egyenlőre![]()
Előre is köszi!
Két napja ültem az ismerősöm e61 535d -jében, M-packet az autó és sima ( nem sport, nem komfort ) bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
2014.08.27. 20:11
Szabi8 írta:jlaci74 írta:Szabi8 írta:Üdv Urak!
Gyári M-paket esetén elképzelhető, hogy nem sportüléssel jött ki az autó?
Egy ilyennel találkoztam pár napja. Elvileg gyári M-paket, első-hátsó lökösök, küszöb belépők, kormány, shadow line, de az ülés sima volt.
Vagy lehet m+individuell volt, az üveg is dupla volt. Nem tudom ez jelent-e valamit. Egyébként ez a dupla üveg mi célt szolgál, jobban szigetel, ütésálló, másabb emelő szerkezete van, ha betojik problémásabb szerelni, cserélni.
Több ilyen életbevágó kérdésem nem lenne egyenlőre![]()
Előre is köszi!
Két napja ültem az ismerősöm e61 535d -jében, M-packet az autó és sima ( nem sport, nem komfort ) bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!
Bőr, ülésfűtés nélkül egy ilyen autóban![]()
Nekem a 22 éves 3-asomban sincs, de az más azért.
Lényeg, hogy elképzelhető M-packet sportülés nélkül, ha úgy rendelték. Végül is nekem nem hiányozna, csak érdekes volt, nem láttam még ilyet. Túrtam a mobile-t, csak M-paketteket néztem, de mind sportüléssel volt.
2014.08.28. 10:29
Bummer írta:supreme írta:Bummer írta:supreme írta:Helló minden kedves bmw fan klubtársnak! Amióta megvan az autó sosem fogyott a motorból az olaj! Kimentem vele külföldre meg haza! Átlagban olyan 200km\h tudtam vele menni német autó pályán! Haza jöttem és ma ki írta,hogy ellenőrizzem a motor olaj szintet....Mondom ok....megnéztem és a skála alatt volt....5w-40 használok castrolt...nem vékony ez neki ilyen idős korban? ( BMW e39 540i 1999.06. 320000 km )
Vekony? Hol?
Sem a kor sem a km nem jelentos, bar a 0-rol mit bir meg gyilkolas a V8-at is hazabassza...legalabbis amit feltoltottel...
Ilyen terhelesnel, igen, kepes enni az olajat...mindegyik...
Berlinbol hazafele az A8 benzin allando min 200km/h alig 20e km-el a magyar hatarnal irta, olaj kell neki...A6 dizel debrecen oda vissza parszor 26x versenyezve bp-re hazaerve 2l olajat kert...volt benne 5xe km...en nem esnek ketsegbe...mi lenne ha ecotec-ed lenne...az allo helyzetben tobb olajat eszik![]()
Lepke ennek a nagy magusa...
Ilyenkor jön rá az ember,hogy milyen jó autót vett amikor ilyen szuper klubtársai vannak! Köszönöm!
Hmmm...most erre mit mondjak...mindenki ugy hasznalja a kocsijat ahogy akarja es azt tesz vele amit akar...a velemeny szabad...megallapitas volt, nuku rosszindulat...de mas is leirta, h nem kell becsokizni sem "vastagabb" olajat beletenni...eszben kell tartani, h a teljesitmeny maximum kozeleben kb minden auto csipegeti az olajat...minel kihegyezettebb annal nagyobb a kockazat...mivel nem egy terhelesallapotra keszult hanem vegyesre...no meg ki tudja elotted is ki es mikent hasznalta...that's all...
Aki nem ért az autókhoz annyira mint én az ilyenkor egyértelműen meg ilyed!! Mint én 2014.08.30. 19:47
Laci20 írta:Sziasztok!
Csak egy olyan kérdésem lenne,hátha tud valaki segíteni a belső és külső tükreim automatikusan sötétednek a külsőkkel nincs is semmi gondom tökéletesen működnek a belsővel viszont olyan probléma jött elő,hogy a külső részén kb 1cm szélesen nem sötétedett be.Vásároltam egy másik bontott ugyanilyen tükröt ami a felszerelés után tökéletesen működött mert nyilván azonnal kipróbáltam.
Néhány hónap múlva ennél is elkezdődött hasonló probléma már csak a jobb oldalán van egy pici rész ami besötétedik.Azt szeretném tudni,hogy tudtok-e valami okosságot,hogy mi lehet a gond,esetleg a benne lévő úgy tudom elektro króm folyadék nem dolgozik megfelelően?
Tükör takarításánál is nagyon odafigyeltem,ne hogy megsérüljön.Vagy még arra tudok gondolni,hogy ennek a tükörnek van egy meghatározott élettartama ami után sajnos mindegyik tönkre megy?Vagy esetleg nincs-e esetleg olyan lehetőség,hogy a tükörlapot magát ki lehet benne cserélni és megoldódik a probléma?
Előre is köszönöm ha esetleg tudtok valami okosságot!!!
2014.08.30. 20:04
Laci20 írta:Laci20 írta:Sziasztok!
Csak egy olyan kérdésem lenne,hátha tud valaki segíteni a belső és külső tükreim automatikusan sötétednek a külsőkkel nincs is semmi gondom tökéletesen működnek a belsővel viszont olyan probléma jött elő,hogy a külső részén kb 1cm szélesen nem sötétedett be.Vásároltam egy másik bontott ugyanilyen tükröt ami a felszerelés után tökéletesen működött mert nyilván azonnal kipróbáltam.
Néhány hónap múlva ennél is elkezdődött hasonló probléma már csak a jobb oldalán van egy pici rész ami besötétedik.Azt szeretném tudni,hogy tudtok-e valami okosságot,hogy mi lehet a gond,esetleg a benne lévő úgy tudom elektro króm folyadék nem dolgozik megfelelően?
Tükör takarításánál is nagyon odafigyeltem,ne hogy megsérüljön.Vagy még arra tudok gondolni,hogy ennek a tükörnek van egy meghatározott élettartama ami után sajnos mindegyik tönkre megy?Vagy esetleg nincs-e esetleg olyan lehetőség,hogy a tükörlapot magát ki lehet benne cserélni és megoldódik a probléma?
Annyi az egész, hogy tönkrement az is amit vettél.
Senkinek sincs ötlete?
2014.08.30. 20:07
Laci20 írta:Laci20 írta:Sziasztok!
Senkinek sincs ötlete?
2014.09.01. 17:44
2014.09.01. 18:02
kapitany írta:Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy a láncot nem kell cserélni. Ezzel úgy vagyok, mint az automata váltó olajjal. Jobban alszok, ha cserélve van.
Üdv.
2014.09.01. 20:04
Imco írta:kapitany írta:Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy a láncot nem kell cserélni. Ezzel úgy vagyok, mint az automata váltó olajjal. Jobban alszok, ha cserélve van.
Üdv.
Kérdésben a válasz!
2014.09.01. 20:27
kapitany írta:Imco írta:kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
Kérdésben a válasz!
És melyik a válasz? Az hogy nem kell cserélni vagy cseréljem le, hogy jobban aludjak?
2014.09.01. 20:52
jlaci74 írta:kapitany írta:Imco írta:kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
Kérdésben a válasz!
És melyik a válasz? Az hogy nem kell cserélni vagy cseréljem le, hogy jobban aludjak?
Ha attól jobban alszol akkor cseréld le, egyébként ( ellentétben a váltóolajjal ) 98% esélye van, hogy teljesen felesleges...
2014.09.01. 21:50
hamoriarpi írta:jlaci74 írta:kapitany írta:Imco írta:kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
Kérdésben a válasz!
Ha attól jobban alszol akkor cseréld le, egyébként ( ellentétben a váltóolajjal ) 98% esélye van, hogy teljesen felesleges...
(Ellentétben az N47-tel.)