Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.08.27. 11:07

jlaci74 írta: bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!

Az olasz piac szépségei. :lol:

2014.08.27. 13:50

kzolee írta:

Hát, ritkán is kell azon a tájékon fűteni... Úgy egyáltalán, nem? ;)

TapaTalk4: NexusHD2

2014.08.27. 14:12

F_E_K_ írta:
kzolee írta:

És mi van, ha síelni mennek?!
Vannak szép hegyeik...

2014.08.27. 15:32

kzolee írta:

Angol autok is rogyasig extra...ulesfutes nuku...no meg tekeros klima...

2014.08.27. 16:27

Bummer írta:
kzolee írta:

És azt a béna tekerős klímát külön extraként meg kellett rendelni, hogy olcsóbb legyen az autó... :facepalm:

2014.08.27. 16:52

kzolee írta:
Bummer írta:
kzolee írta:

És azt a béna tekerős klímát külön extraként meg kellett rendelni, hogy olcsóbb legyen az autó... :facepalm:

Az ex-rendorsegi daraboknal lattam tekeroset.

2014.08.27. 17:15

F_E_K_ írta:
kzolee írta:

Én szigorúan használom téli szezonban itt kint is, nem értem bőrhöz miért nem kérnek ülésfűtést. :facepalm:

2014.08.27. 18:13

petya1 írta:
F_E_K_ írta:
kzolee írta:

Én szigorúan használom téli szezonban itt kint is, nem értem bőrhöz miért nem kérnek ülésfűtést. :facepalm:

Mert agyhalottak ... :facepalm:

2014.08.27. 19:21

jlaci74 írta:
Szabi8 írta:Üdv Urak!

Gyári M-paket esetén elképzelhető, hogy nem sportüléssel jött ki az autó?
Egy ilyennel találkoztam pár napja. Elvileg gyári M-paket, első-hátsó lökösök, küszöb belépők, kormány, shadow line, de az ülés sima volt.
Vagy lehet m+individuell volt, az üveg is dupla volt. Nem tudom ez jelent-e valamit. Egyébként ez a dupla üveg mi célt szolgál, jobban szigetel, ütésálló, másabb emelő szerkezete van, ha betojik problémásabb szerelni, cserélni.
Több ilyen életbevágó kérdésem nem lenne egyenlőre :facepalm:
Előre is köszi!

Két napja ültem az ismerősöm e61 535d -jében, M-packet az autó és sima ( nem sport, nem komfort ) bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!

Bőr, ülésfűtés nélkül egy ilyen autóban :facepalm:
Nekem a 22 éves 3-asomban sincs, de az más azért.
Lényeg, hogy elképzelhető M-packet sportülés nélkül, ha úgy rendelték. Végül is nekem nem hiányozna, csak érdekes volt, nem láttam még ilyet. Túrtam a mobile-t, csak M-paketteket néztem, de mind sportüléssel volt.

2014.08.27. 20:11

Szabi8 írta:
jlaci74 írta:
Szabi8 írta:Üdv Urak!

Gyári M-paket esetén elképzelhető, hogy nem sportüléssel jött ki az autó?
Egy ilyennel találkoztam pár napja. Elvileg gyári M-paket, első-hátsó lökösök, küszöb belépők, kormány, shadow line, de az ülés sima volt.
Vagy lehet m+individuell volt, az üveg is dupla volt. Nem tudom ez jelent-e valamit. Egyébként ez a dupla üveg mi célt szolgál, jobban szigetel, ütésálló, másabb emelő szerkezete van, ha betojik problémásabb szerelni, cserélni.
Több ilyen életbevágó kérdésem nem lenne egyenlőre :facepalm:
Előre is köszi!

Két napja ültem az ismerősöm e61 535d -jében, M-packet az autó és sima ( nem sport, nem komfort ) bőr ülés van benne ülésfűtés nélkül !!!

Bőr, ülésfűtés nélkül egy ilyen autóban :facepalm:
Nekem a 22 éves 3-asomban sincs, de az más azért.
Lényeg, hogy elképzelhető M-packet sportülés nélkül, ha úgy rendelték. Végül is nekem nem hiányozna, csak érdekes volt, nem láttam még ilyet. Túrtam a mobile-t, csak M-paketteket néztem, de mind sportüléssel volt.

Az én beige komfortülésszettem is egy 2002 M-packet touringból való, nem sport, fűtetlen!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Szabi8
Értékelés: 4.76%

2014.08.28. 10:29

Bummer írta:
supreme írta:
Bummer írta:
supreme írta:Helló minden kedves bmw fan klubtársnak! Amióta megvan az autó sosem fogyott a motorból az olaj! Kimentem vele külföldre meg haza! Átlagban olyan 200km\h tudtam vele menni német autó pályán! Haza jöttem és ma ki írta,hogy ellenőrizzem a motor olaj szintet.... :shock: Mondom ok....megnéztem és a skála alatt volt....5w-40 használok castrolt...nem vékony ez neki ilyen idős korban? ( BMW e39 540i 1999.06. 320000 km )

Vekony? Hol?
Sem a kor sem a km nem jelentos, bar a 0-rol mit bir meg gyilkolas a V8-at is hazabassza...legalabbis amit feltoltottel...

Ilyen terhelesnel, igen, kepes enni az olajat...mindegyik...

Berlinbol hazafele az A8 benzin allando min 200km/h alig 20e km-el a magyar hatarnal irta, olaj kell neki...A6 dizel debrecen oda vissza parszor 26x versenyezve bp-re hazaerve 2l olajat kert...volt benne 5xe km...en nem esnek ketsegbe...mi lenne ha ecotec-ed lenne...az allo helyzetben tobb olajat eszik

Lepke ennek a nagy magusa...

Ilyenkor jön rá az ember,hogy milyen jó autót vett amikor ilyen szuper klubtársai vannak! Köszönöm!

Hmmm...most erre mit mondjak...mindenki ugy hasznalja a kocsijat ahogy akarja es azt tesz vele amit akar...a velemeny szabad...megallapitas volt, nuku rosszindulat...de mas is leirta, h nem kell becsokizni sem "vastagabb" olajat beletenni...eszben kell tartani, h a teljesitmeny maximum kozeleben kb minden auto csipegeti az olajat...minel kihegyezettebb annal nagyobb a kockazat...mivel nem egy terhelesallapotra keszult hanem vegyesre...no meg ki tudja elotted is ki es mikent hasznalta...that's all...

Én nagyon örülök neki ,hogy ezt leírtátok! :taps: :drunk :kösz Aki nem ért az autókhoz annyira mint én az ilyenkor egyértelműen meg ilyed!! Mint én :D

2014.08.30. 19:47

Laci20 írta:Sziasztok!

Csak egy olyan kérdésem lenne,hátha tud valaki segíteni a belső és külső tükreim automatikusan sötétednek a külsőkkel nincs is semmi gondom tökéletesen működnek a belsővel viszont olyan probléma jött elő,hogy a külső részén kb 1cm szélesen nem sötétedett be.Vásároltam egy másik bontott ugyanilyen tükröt ami a felszerelés után tökéletesen működött mert nyilván azonnal kipróbáltam.
Néhány hónap múlva ennél is elkezdődött hasonló probléma már csak a jobb oldalán van egy pici rész ami besötétedik.Azt szeretném tudni,hogy tudtok-e valami okosságot,hogy mi lehet a gond,esetleg a benne lévő úgy tudom elektro króm folyadék nem dolgozik megfelelően?
Tükör takarításánál is nagyon odafigyeltem,ne hogy megsérüljön.Vagy még arra tudok gondolni,hogy ennek a tükörnek van egy meghatározott élettartama ami után sajnos mindegyik tönkre megy?Vagy esetleg nincs-e esetleg olyan lehetőség,hogy a tükörlapot magát ki lehet benne cserélni és megoldódik a probléma?

Előre is köszönöm ha esetleg tudtok valami okosságot!!!

Senkinek sincs ötlete? :?

2014.08.30. 20:04

Laci20 írta:

Csak egy olyan kérdésem lenne,hátha tud valaki segíteni a belső és külső tükreim automatikusan sötétednek a külsőkkel nincs is semmi gondom tökéletesen működnek a belsővel viszont olyan probléma jött elő,hogy a külső részén kb 1cm szélesen nem sötétedett be.Vásároltam egy másik bontott ugyanilyen tükröt ami a felszerelés után tökéletesen működött mert nyilván azonnal kipróbáltam.
Néhány hónap múlva ennél is elkezdődött hasonló probléma már csak a jobb oldalán van egy pici rész ami besötétedik.Azt szeretném tudni,hogy tudtok-e valami okosságot,hogy mi lehet a gond,esetleg a benne lévő úgy tudom elektro króm folyadék nem dolgozik megfelelően?
Tükör takarításánál is nagyon odafigyeltem,ne hogy megsérüljön.Vagy még arra tudok gondolni,hogy ennek a tükörnek van egy meghatározott élettartama ami után sajnos mindegyik tönkre megy?Vagy esetleg nincs-e esetleg olyan lehetőség,hogy a tükörlapot magát ki lehet benne cserélni és megoldódik a probléma?

Annyi az egész, hogy tönkrement az is amit vettél.

2014.08.30. 20:07

Laci20 írta:

Ol ass vissza 2 lapot...irtam a cuccal kapcsolatban...

2014.09.01. 17:44

Sziasztok!
Nem találtam vezérműlánccal kapcsolatos topicot, ezért ide írok.
250.000 Km van az e39-embe, és nem tudom volt-e már vezérműlánc cserélve benne. Van valamilyen előjele, ha a vezérműlánc csere érett?Vagy le tudom valahogy ellenőrizni az állapotát?
Ha cserélni kell, kb mennyibe kerül?
Több helyen olvastam, hogy a láncot nem kell cserélni. Ezzel úgy vagyok, mint az automata váltó olajjal. Jobban alszok, ha cserélve van. Vagy tényleg felesleges? 2000. évi 30d, facelift előtti.
Válaszaitokat várom, köszönettel.
Üdv.

2014.09.01. 18:02

kapitany írta:Sziasztok!

Több helyen olvastam, hogy a láncot nem kell cserélni. Ezzel úgy vagyok, mint az automata váltó olajjal. Jobban alszok, ha cserélve van.
Üdv.

Kérdésben a válasz! :)

2014.09.01. 20:04

Imco írta:

Több helyen olvastam, hogy a láncot nem kell cserélni. Ezzel úgy vagyok, mint az automata váltó olajjal. Jobban alszok, ha cserélve van.
Üdv.

És melyik a válasz? Az hogy nem kell cserélni vagy cseréljem le, hogy jobban aludjak? :D

2014.09.01. 20:27

kapitany írta:
Imco írta:

Üdv.

És melyik a válasz? Az hogy nem kell cserélni vagy cseréljem le, hogy jobban aludjak? :D

Ha attól jobban alszol akkor cseréld le, egyébként ( ellentétben a váltóolajjal ) 98% esélye van, hogy teljesen felesleges...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: kapitany
Értékelés: 4.76%

2014.09.01. 20:52

jlaci74 írta:
kapitany írta:
Imco írta:

Üdv.

Ha attól jobban alszol akkor cseréld le, egyébként ( ellentétben a váltóolajjal ) 98% esélye van, hogy teljesen felesleges...

(Ellentétben az N47-tel.)

2014.09.01. 21:50

hamoriarpi írta:
jlaci74 írta:
kapitany írta:
Imco írta:

Üdv.

(Ellentétben az N47-tel.)

:shock: Miért? Mi van az N47-tel?
Hozzászólás küldése

VigLink badge