![]() |
2014.05.15. 19:04
2014.05.15. 20:14
luxa írta:Sziasztok!
Vettem 4 db 13 cm-es Alpine 2 utas hangszórót. 48 mm-es beépítési mélységgel.
2 db az első ajtókba menne, 2 pedig a kalaptartóba. Légyszives csak erősítsetek már meg, hogy be fog férni
Köszi!
2014.05.20. 17:16
denklo91 írta:nagy.matyika írta:Igen, ha a nem gyári hangszórón esetleg pont fordítva vannak a csatlakozók. A fordított polaritás valóban mély szegénységet okoz!
Hmm.. Ez nagyon okos otlet
Koszonom a tanacsokat!
.
Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről
2014.05.22. 10:01
2014.05.22. 17:58
2014.06.26. 22:03
2014.07.01. 00:55
http://www.visaton.de/pdfexport/de/servicestr.form?pid=/pdfexport/pdf/sc13_8.html
2014.07.01. 10:05
Gallaca írta:Ma volt egy kis hangszóró upgrade. DSP rendszerben nincs nagy mozgástér, ez a hangszóró alapvetően szobai felhasználásra készült, remélem bírni fogja a "szélsőséges" körölményeket. Egész kellemes hangja lett így elsőre. Egyelőre csak előre vettem próba cseresznye alapon, de úgy tűnik megy hátra is.
2014.07.01. 13:32
hamoriarpi írta:Gallaca írta:Ma volt egy kis hangszóró upgrade. DSP rendszerben nincs nagy mozgástér, ez a hangszóró alapvetően szobai felhasználásra készült, remélem bírni fogja a "szélsőséges" körölményeket. Egész kellemes hangja lett így elsőre. Egyelőre csak előre vettem próba cseresznye alapon, de úgy tűnik megy hátra is.
A magasak maradtak? Ott tervezel valami upgrade-et?
Kb. hány literes lehet szerinted az ajtóbox?
(Szerintem amúgy semmi baja nem lesz a hangszóknak autóban. A Visaton irtó strapabíró minden szempontból.)
2014.07.01. 21:22
hamoriarpi írta:Gallaca írta:Ma volt egy kis hangszóró upgrade. DSP rendszerben nincs nagy mozgástér, ez a hangszóró alapvetően szobai felhasználásra készült, remélem bírni fogja a "szélsőséges" körölményeket. Egész kellemes hangja lett így elsőre. Egyelőre csak előre vettem próba cseresznye alapon, de úgy tűnik megy hátra is.
A magasak maradtak? Ott tervezel valami upgrade-et?
Kb. hány literes lehet szerinted az ajtóbox?
(Szerintem amúgy semmi baja nem lesz a hangszóknak autóban. A Visaton irtó strapabíró minden szempontból.)
2014.07.01. 22:11
Gallaca írta:A hangszóróhoz kellene a leírás szerint még pár liter, de ennyi van.
2014.07.01. 22:17
2014.07.02. 00:29
hamoriarpi írta:Gallaca írta:A hangszóróhoz kellene a leírás szerint még pár liter, de ennyi van.
Igen, láttam, 7,4 körül írta a minimumot és 20 liter zártban már elég szépen lemegy 91-ig.
A 2,5 litert viszont nem árt akkor hátul alulról támogatni.
2014.07.07. 12:17
2014.07.07. 12:21
e39szombathely írta:Sziasztok!
Kérdésem a kovetkezo lenne:
1998/525tds.
A gyari radiot nem akarom megbontani,a cd taram bedoglott.Nem tudtok tanacsolni esetleg valami megoldast a zenere?
megoldas alatt valamifele atalakitora gondolnek csak kicsit tudatlan vagyok a dologhoz
2014.07.07. 16:10
Jerry írta:e39szombathely írta:Sziasztok!
1998/525tds.
A gyari radiot nem akarom megbontani,a cd taram bedoglott.Nem tudtok tanacsolni esetleg valami megoldast a zenere?
megoldas alatt valamifele atalakitora gondolnek csak kicsit tudatlan vagyok a dologhoz
Nekem ilyen van:
Ezen kívül ott van még a méltán népszerű, bár kicsit drága, magyar Dension.
2014.07.07. 16:27
Bummer írta:Jerry írta:e39szombathely írta:Sziasztok!
1998/525tds.
Nekem ilyen van:
Ezen kívül ott van még a méltán népszerű, bár kicsit drága, magyar Dension.
WTFH...miota van neked Audid
2014.07.22. 17:01
2014.07.22. 17:35
Bajkerülő írta:Sziasztok!
Szeretném egy kicsit "upgradelni" a Vas hifijét, jelenleg sajnos teljesen gyári (ahogy olvastam nem vagyok ezzel egyedül)
10+1 hangszóró, amiből a mély nem hajlandó kijönni
van valami bevált megoldás, hogy a gyári Nokia mélyben lévő hangszórókat cseréljük erősebbre? (vagy mivel a meghajtás azonos semmi nem történik?) esetleg a helyére beépíteni valamit ami még befér az akksi fölé?
jah az autó egy e39 530d touring és 2002/9/26-i születésű a vin kódja szerint.
A gyári csatlakozóit nem szívesen bántanám, és a csomiban csúszkáló láda sem vonz igazán.
mit lehetne kezdeni ezzel szerintetek?
jah még fontos info, hogy eléggé bot fülem van és a zenei kifinomultságom is egy fagurigáéval vetekszik, valamint nem tervezem hangnyomásra nevezni a rendszert
2014.07.22. 17:59
Imco írta:Bajkerülő írta:Sziasztok!
Szeretném egy kicsit "upgradelni" a Vas hifijét, jelenleg sajnos teljesen gyári (ahogy olvastam nem vagyok ezzel egyedül)
10+1 hangszóró, amiből a mély nem hajlandó kijönni
van valami bevált megoldás, hogy a gyári Nokia mélyben lévő hangszórókat cseréljük erősebbre? (vagy mivel a meghajtás azonos semmi nem történik?) esetleg a helyére beépíteni valamit ami még befér az akksi fölé?
jah az autó egy e39 530d touring és 2002/9/26-i születésű a vin kódja szerint.
A gyári csatlakozóit nem szívesen bántanám, és a csomiban csúszkáló láda sem vonz igazán.
mit lehetne kezdeni ezzel szerintetek?
jah még fontos info, hogy eléggé bot fülem van és a zenei kifinomultságom is egy fagurigáéval vetekszik, valamint nem tervezem hangnyomásra nevezni a rendszert
Olvass vissza! DSP lenne a megoldás. -ha még nincs.
Nem sok esélyed van komoly javulásra átépítés és költség nélkül. Több értekezés született a témában.