2014.04.21. 20:30
--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Hauzer 2014.04.22. 14:43-kor.
2014.04.21. 21:24
Hauzer írta:Keresek egyrészet MID kijelzőt.Ami még egyben van a rádióval!
privi
Olyan nincs, csak IRIS-ben.
Tapatalk
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Hauzer
-
- Értékelés: 4.76%
2014.04.23. 21:40
Urak!
Nem e lenne é e valakinek 4 db egyforma 15"-os et20-as felnije olcsón eladó?
Az acél hatású alu is jó elvileg ...
Az sem baj ha gyorsba le tudja juttatni nyír1házára ...
2014.04.23. 22:04
Nekem van, de acel, mivel egy picit rozsdas es negy disztarcsaval 12000 ert adom. Kotajban lakom.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről
2014.04.23. 22:27
jlaci74 írta:Urak!
Nem e lenne é e valakinek 4 db egyforma 15"-os et20-as felnije olcsón eladó?
Az acél hatású alu is jó elvileg ...
Az sem baj ha gyorsba le tudja juttatni nyír1házára ...
Szia!
4db 3 ágú alufelni 20ezerért?
Nyíregytől nem vagyok messze, esetleg el is tudom vinni
2014.04.23. 22:31
jimbi525d írta:Nekem van, de acel, mivel egy picit rozsdas es negy disztarcsaval 12000 ert adom. Kotajban lakom.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről
Köszi, továbbítom a barátomnak ...
pü.-ben dobsz egy mobilszámot?
2014.04.26. 10:46
Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.
2014.04.26. 12:32
Lacitomi írta:Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.

Találtam mégiscsak ilyet neked

Majd keress ha kell
2014.04.26. 13:40
Schnitzer írta:Lacitomi írta:Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.

Majd keress ha kell

Ha jól látom talán itt az 1. sz. alkatrészről van szó:

Én korántsem mondanám magam szakértőnek a témában, és Szabitól is előre elnézést kérek, hogy esetleg rontom az üzletét, de hűtőcsőből nem szerencsés bontottat berakni, mert így tizensokadik évük körül hajlamosak már elfáradni. Muhaati a megmondhatója, hány ilyet cserélt már.
2014.04.26. 14:11
PeterE39 írta:Schnitzer írta:Lacitomi írta:Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.

Majd keress ha kell

Én korántsem mondanám magam szakértőnek a témában, és Szabitól is előre elnézést kérek, hogy esetleg rontom az üzletét, de hűtőcsőből nem szerencsés bontottat berakni, mert így tizensokadik évük körül hajlamosak már elfáradni. Muhaati a megmondhatója, hány ilyet cserélt már.
Köszi, igen meggondoloandó, mert az előző is megadta magát. Most egy ideiglenes gégecsövem van
Esetleg nem ne tudod véletlenül mi ennek a csőnek a pontos neve, esetleg cikkszáma ami alapján rákereshetnék?
2014.04.26. 14:21
Lacitomi írta:PeterE39 írta:Schnitzer írta:Lacitomi írta:Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.

Majd keress ha kell

Köszi, igen meggondoloandó, mert az előző is megadta magát. Most egy ideiglenes gégecsövem van
Esetleg nem ne tudod véletlenül mi ennek a csőnek a pontos neve, esetleg cikkszáma ami alapján rákereshetnék?
Itt például 11531705223 a cikkszáma, de érdemes lenne konkrétan a te kocsid adataival kikeresni a realoem-en.
Ha az autódat kiválasztottad, akkor Engine/Engine Cooling alatt megtalálod a robbantott ábrát.
2014.04.27. 16:31
PeterE39 írta:Lacitomi írta:PeterE39 írta:Schnitzer írta:Lacitomi írta:Sziasztok, Nekem a képen látható vízcsőre lenne szükségem, nincs valakinek véletlen elfekvőben egy?
e39 523i be kellene.

Majd keress ha kell

Itt például 11531705223 a cikkszáma, de érdemes lenne konkrétan a te kocsid adataival kikeresni a realoem-en.
Ha az autódat kiválasztottad, akkor Engine/Engine Cooling alatt megtalálod a robbantott ábrát.
Köszi, megvan. Ez a cikkszáma amit írtál te is
2014.04.27. 18:48
Sziasztok!
Keresek E39 525i 2001-es modellhez tanksapka fedél nyitó motort. lehet, hogy nem ez a neve, de az a lényeg, hogy a központi zár nyitásakor oldja a reteszelést, így a tanksapkához hozzá lehet férni:-)
Köszi
Peetr74
2014.04.28. 19:53
Üdv mindenkinek.Keresek 99 évjáratú 530d-be automataváltót "gm".Ha tud valaki irjon.Köszönöm.30-439-33-92.
2014.04.28. 21:59
Sziasztok!
Elkezdett malani a hatso jelvenyem...ezt azeretnem lecserelni...DE...nem erre az ocska simara, hanem ami a geptetore kerult anno szep dombornyomottra...letezik ilyen hatra is? Kitol lehet ezt beszerezni?
Elore is koszi!
2014.04.28. 22:09
Bummer írta:Sziasztok!
Elkezdett malani a hatso jelvenyem...ezt azeretnem lecserelni...DE...nem erre az ocska simara, hanem ami a geptetore kerult anno szep dombornyomottra...letezik ilyen hatra is? Kitol lehet ezt beszerezni?
Elore is koszi!
Én bimmer Danitól vettem előre újfajta dombornyomottat (eredetit). Ha lehet kapni, akkor neki tuti van.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
-
2014.04.28. 22:12
Hülyeségeimhez keresek:
- Körlufis M-es kormány belsőt (amin az M-logó van). Kopott is jó, úgyis festeném.
- M-es körlufis kormányvázat, kopott bőrrel (gombsor és légzsák nélkül), egyedi bőrözés céljából.
És M-es motorosan felhajló sötétedős külső tükröket (európait).
2014.04.28. 22:13
Bummer írta:Sziasztok!
Elore is koszi!
Alpinának is volt gyári!
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
-
2014.04.28. 22:31
Imco írta:Bummer írta:Sziasztok!
Elore is koszi!
Alpinának is volt gyári!
Ezen a teren fogalmatlan vagyok...a dombornyomitt a gyari vagy a sima is az???
Kontaktolok Alpina-val ezugyben...kosziiii!