![]() |
2014.03.22. 00:27
BielikE39 írta:
ed végig a végére egy szép króm vég. A nagy hang meg marad csak a motor féknél a durrogás elmarad. Szia!
Ha sport dobot szeretnél több verzió is létezik aztán eldöntöd melyiket szeretnéd:
1. A hátsó dob helyett rakod fel a sport dobot nincs nagy változás csak egy kicsit kellemesebb hangja lesz a bömbölödnek hangereje nem nagyon változik.
2. Középső dobot kiveszed a hátsó dob helyére a sport dobot teszed nagy hang lesz, és motor féknél még durrog is. (Nekem ez van fent)
3. Csak a középső dobot hagyod fenn és a hátsó dob helyet a kipufogó csövet visz
Annyit hozzá kell tennem, hogy motor teljesítményét pozitív irányba nem igazán befolyásolja egyik verzió sem sőt...., de a sor 6 hang mindent megér.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Konrád
2014.03.22. 09:10
Janika13 írta:BielikE39 írta:
ed végig a végére egy szép króm vég. A nagy hang meg marad csak a motor féknél a durrogás elmarad. Szia!
Ha sport dobot szeretnél több verzió is létezik aztán eldöntöd melyiket szeretnéd:
1. A hátsó dob helyett rakod fel a sport dobot nincs nagy változás csak egy kicsit kellemesebb hangja lesz a bömbölödnek hangereje nem nagyon változik.
2. Középső dobot kiveszed a hátsó dob helyére a sport dobot teszed nagy hang lesz, és motor féknél még durrog is. (Nekem ez van fent)
3. Csak a középső dobot hagyod fenn és a hátsó dob helyet a kipufogó csövet visz
Annyit hozzá kell tennem, hogy motor teljesítményét pozitív irányba nem igazán befolyásolja egyik verzió sem sőt...., de a sor 6 hang mindent megér.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Konrád
köszi, de mi az a sőt.. milyen irányban változtat a sport dob?
2014.03.22. 10:14
supreme írta:Janika13 írta:BielikE39 írta:
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Konrád
köszi, de mi az a sőt.. milyen irányban változtat a sport dob?
Nekem az 540i nincs utolsó dob és úgyis vissza durrog...am ez engem is érdekelne,hogy mit befolyásol egy sport dob...vagy ha nincs fent az utolsó dob...úgytudom ezeknek semmi köze a teljesítményhez...a katalizátor ami felel ezekért...vagy nem?
2014.03.22. 19:51
klima ha nem használom tönkremegy ? vagy ha nagyon meleg van és autómatán hagyom bekapcsol magától ???? utálom a klimát, a hőháztartásom is rendben van, nem kell na de benne van az autóban... én még azt szoktam meg ablak le, pajszer kilógat az ablakon a szél meg legyezget
régebbi autóimon símán levágtam a klímaékszíjat, még anno az E30 asokon is, de ebben van süni meg halom elektronika nem akarok hülyeséget csinálni, szóval hagyjam vagy néha illik bekapcsolni ?
2014.03.22. 20:28
Fido írta:Sziasztok !
Kartertömitéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, nagyon rumlis a csere ? Álámásztam, csepegni nem csepeg, olajcsepp sincs a kocsi alatt mindíg ugyan ott parkolok csont száraz a flaszter, olaj nem fogy, de olyan hkm.. taknyos kicsit, a jó benne nem fog rozsdásodni, de nem tudom ez tipushiba vagy valami ? Hagyjam , esetleg próbáljak utánahúzni ? Valahol valakinek már volt hasonló gondja de nem találtam mit írt elég volt e utánahúzni...
kérdeztem egy szerelőt, az kapásból rávágta áááhhh hagyjam ennyinél mert szét kell szedni hozzá a fél elejét... mind ilyen...ha nem fogy az olaj ne foglalkozzak vele... 525i ről van szó. Másik kérdésem.... nem röhögni....klima ha nem használom tönkremegy ? vagy ha nagyon meleg van és autómatán hagyom bekapcsol magától ???? utálom a klimát, a hőháztartásom is rendben van, nem kell na de benne van az autóban... én még azt szoktam meg ablak le, pajszer kilógat az ablakon a szél meg legyezget
régebbi autóimon símán levágtam a klímaékszíjat, még anno az E30 asokon is, de ebben van süni meg halom elektronika nem akarok hülyeséget csinálni, szóval hagyjam vagy néha illik bekapcsolni ?
2014.03.22. 20:47
Kartertömitéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, nagyon rumlis a csere ?
2014.03.22. 21:16
muhaati írta:Fido írta:Sziasztok !
Kartertömitéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, nagyon rumlis a csere ?
2014.03.22. 22:05
Kartertömitéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, nagyon rumlis a csere ? Álámásztam, csepegni nem csepeg, olajcsepp sincs a kocsi alatt mindíg ugyan ott parkolok csont száraz a flaszter, olaj nem fogy, de olyan hkm.. taknyos kicsit, a jó benne nem fog rozsdásodni, de nem tudom ez tipushiba vagy valami ? Hagyjam , esetleg próbáljak utánahúzni ? Valahol valakinek már volt hasonló gondja de nem találtam mit írt elég volt e utánahúzni...
kérdeztem egy szerelőt, az kapásból rávágta áááhhh hagyjam ennyinél mert szét kell szedni hozzá a fél elejét... mind ilyen...ha nem fogy az olaj ne foglalkozzak vele... 525i ről van szó. Másik kérdésem.... nem röhögni....klima ha nem használom tönkremegy ? vagy ha nagyon meleg van és autómatán hagyom bekapcsol magától ???? utálom a klimát, a hőháztartásom is rendben van, nem kell na de benne van az autóban... én még azt szoktam meg ablak le, pajszer kilógat az ablakon a szél meg legyezget
2014.03.22. 22:21
akkor azért néha bekapcsolgatom majd .....
2014.03.22. 23:45
Fido írta:Azért fujjolunk mert megszoktuk hogy nyáron meleg van télen meg nem van melegszerintem egy bizonyos kor fölött fujjolunk csak
akkor azért néha bekapcsolgatom majd .....
2014.03.23. 12:25
2014.03.23. 13:15
supreme írta:Hali kivettem a pioneer fejegységet ami természetesen utólag lett bele építve az autóba (e39) ! A seggéből viszont jön kifele egy érdekes kábel mégpedig az van rá írva,hogy "wired remote input" ami magyarra fordítva azt jelenti,hogy = vezetékes távvezérlő bemenet! Jack dugó alakja van....mintha azt lehetne bele dugni....Ez nem arra van,hogy az mp3 lejátszót vagy vmit rádugjunk...????
2014.03.23. 14:34
2014.03.23. 15:40
2014.03.23. 17:01
Desire írta:Sziasztok!
A bőrbelsőmet szeretném kitakarítani, leápolni. Tudnátok valamilyen tisztítót, bőrápolót ajánlani?
Előre is köszönöm!
2014.03.23. 17:03
supreme írta:Helló a faberakást ki lehet políroztatni vagy,hogy lehet azt fel újítattni? Üdv mindenkinek!!
2014.03.23. 18:27
2014.03.23. 18:35
Zo78 írta:Sziasztok!
Kettő kérdésem vala:
1.)
Intenzív mosó pumpáját (3.) lehet cserélni anélkül, hogy tartályt is cserélni kellene?
A mostani pumpa tengelyirányban kb 2 cm hosszan el van repedve (szétfagyhatott?) és elforog a tartályban, a tövéhez valami fehér paszta van körbekenve...
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... intensive/
2.)
A ködlámpában valami fehéres színű kristályos jellegű "üledék" van összegyűlve. Mi lehet az?
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... og_lights/
2014.03.23. 18:42
Gallaca írta:Zo78 írta:Sziasztok!
Kettő kérdésem vala:
1.)
Intenzív mosó pumpáját (3.) lehet cserélni anélkül, hogy tartályt is cserélni kellene?
A mostani pumpa tengelyirányban kb 2 cm hosszan el van repedve (szétfagyhatott?) és elforog a tartályban, a tövéhez valami fehér paszta van körbekenve...
2.)
A ködlámpában valami fehéres színű kristályos jellegű "üledék" van összegyűlve. Mi lehet az?
Persze, hogy ki lehet csak ki kell húzni felfelé. Ugyanaz, mint a normál ablakmosó szivattyú. Legtöbb autóban szét van fagyva, amivel találkoztam, mert azt nem nagyon töltik fagyálló cuccal.
A ködlámpában nem tudom mi lehet, talán a só kristályosodik ki benne. Pont ma láttam egy ilyet, félig volt vele a lámpa, beleért az izzó.
2014.03.23. 18:57
Zo78 írta:Gallaca írta:Zo78 írta:Sziasztok!
Kettő kérdésem vala:
1.)
2.)
Persze, hogy ki lehet csak ki kell húzni felfelé. Ugyanaz, mint a normál ablakmosó szivattyú. Legtöbb autóban szét van fagyva, amivel találkoztam, mert azt nem nagyon töltik fagyálló cuccal.
A ködlámpában nem tudom mi lehet, talán a só kristályosodik ki benne. Pont ma láttam egy ilyet, félig volt vele a lámpa, beleért az izzó.
... és a pumpa tövéhez kell valami tömítés is? (mer' gondolom, hogy a körbekent fehér paszta nem éppen gyári megoldás...)
...a ködlámpa ezzel kuka, vagy takarítható valahogy?