Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.01.31. 18:31

Haminda írta:Normális?

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2014.01.31. 18:52

Haminda írta:Titkos menü mondott ma egy -48 at OELTEMPre.
Normális?

Ha az olajszintjeladóból mér,(nem tudom) akkor nem csoda,ahogy írtam többször is,mind rossz.

2014.01.31. 19:22

Padre540 írta:
Normális?

Ha az olajszintjeladóból mér,(nem tudom) akkor nem csoda,ahogy írtam többször is,mind rossz.

Nekem is ezt mutatja!

2014.01.31. 19:24

Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni,hogy a lámpa búrát minden esetben ki lehet políroztatni? Én kiszeretném az enyém,de azt mondja haverom,hogy lehet,hogy nem lehet,mert nem be mattulva van hanem be van sárgulva!

2014.01.31. 20:17

Padre540 írta:
Normális?

Magyarul nincs olajhőmérsékletmérő ezekben az autókban, ezt az értéket nem kell komolyan venni. Jól gondolom?

2014.01.31. 20:33

supreme írta:Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni,hogy a lámpa búrát minden esetben ki lehet políroztatni? Én kiszeretném az enyém,de azt mondja haverom,hogy lehet,hogy nem lehet,mert nem be mattulva van hanem be van sárgulva!

Ha gyári a búrád akkor csak a felülete van megsárgulva vagy mattulva.Csiszolás után polirozással újjá lehet varázsolni!

2014.01.31. 20:33

Padre540 írta:
Normális?

Az ok, h rossz mindben, de miert?
Ennyire rovid az elettartamuk es ennyire le**** mindenki...mert tenyleg mindenki csereli...a forumosok kozul...hmmmm

2014.01.31. 20:47

Bummer írta:
Padre540 írta:
Normális?

Az ok, h rossz mindben, de miert?
Ennyire rovid az elettartamuk es ennyire le**** mindenki...mert tenyleg mindenki csereli...a forumosok kozul...hmmmm

viewtopic.php?f=36&t=1214&p=187733&hilit=olajh%C5%91m%C3%A9rs%C3%A9klet+m5#p187733

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bfoto az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.02.01. 00:37

Azt mondták M-es futómű van az autóm alatt, amiben lehet is valami, mert eléggé feszes a rugózása. Azt viszont nem értem, hogy miért érzem úgy, hogy az autó hátulja fent van, az eleje meg lent. Ilyennek kell lennie, csökken az orra felé a hasmagasséga 1-2 centit?

2014.02.02. 11:04

bfoto írta:Azt mondták M-es futómű van az autóm alatt, amiben lehet is valami, mert eléggé feszes a rugózása. Azt viszont nem értem, hogy miért érzem úgy, hogy az autó hátulja fent van, az eleje meg lent. Ilyennek kell lennie, csökken az orra felé a hasmagasséga 1-2 centit?

Merd meg a sarvedoiv tavolsagat a felni also peremetol es a kapott erteket hasonlitsd ossze a TIS-ben leirt gyari adatokkal, vagy keresd meg itt a forumon, mar be lett irva.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: bfoto

2014.02.02. 17:45

Sziasztok.
520i-m ben megbolondult a fogyasztásom meg a fogyasztás méröm is.Ha pl oda érek lámpához akkor a fogysztásméröm nem ki megy nulla irányába hanem kimegy 18-20l ig és 8-10 másodperc mulva ki megy nullára.
Volt valakinek ilyen probléma vagy mi okozhatja ezt.A diag szerint minden ok,a szerelö meg azzal idegesít ez így normális pedig csak mostanában csinálja.Azt ide sem merem irni mennyit eszeget manapság a kis 20-as.HILFE!!!

2014.02.03. 01:22

Sziasztok, vettem hátsó elektromos ablakokat kompletten kábelköteggel, egy első négy ablakos kapcsolót kell szereznem hozzá...nem tudjátok véletlenül, a b oszlopig be vannak általában kábelezve, vagy kell még valami plusz kábelköteg a bal első gombsorhoz. nem tudom sajnos megnézni mert nincs a közelemben a kocsi egyelőre..... 96-os tds

2014.02.03. 01:38

Sullivan írta:Sziasztok, vettem hátsó elektromos ablakokat kompletten kábelköteggel, egy első négy ablakos kapcsolót kell szereznem hozzá...nem tudjátok véletlenül, a b oszlopig be vannak általában kábelezve, vagy kell még valami plusz kábelköteg a bal első gombsorhoz. nem tudom sajnos megnézni mert nincs a közelemben a kocsi egyelőre..... 96-os tds

Biztos, hogy nincs bekábelezve. E39-ben semmilyen extra vezetéke nincs előre behúzva.

2014.02.03. 01:50

Gallaca írta:
Sullivan írta:Sziasztok, vettem hátsó elektromos ablakokat kompletten kábelköteggel, egy első négy ablakos kapcsolót kell szereznem hozzá...nem tudjátok véletlenül, a b oszlopig be vannak általában kábelezve, vagy kell még valami plusz kábelköteg a bal első gombsorhoz. nem tudom sajnos megnézni mert nincs a közelemben a kocsi egyelőre..... 96-os tds

Biztos, hogy nincs bekábelezve. E39-ben semmilyen extra vezetéke nincs előre behúzva.

Az biza nem hangzik valami bíztatóan, akkor kell keresnem odavaló kábelköteget is....gondolom szép munka berakni is....köszi

2014.02.03. 01:57

Schnitzernek volt a multkor sima 4-es kapcsoloja...udvarold korbe...lehet kabelt is kapsz ha kicsit melegebb lesz... :D

2014.02.03. 02:07

Bummer írta:

Schnitzernek volt a multkor sima 4-es kapcsoloja...udvarold korbe...lehet kabelt is kapsz ha kicsit melegebb lesz... :D

Kösz a tippet :franko:

2014.02.03. 08:09

Bummer írta:
Schnitzernek volt...udvarold korbe...lehet kabelt is kapsz ha kicsit melegebb lesz... :D

Mármint mi az udvarlás vagy Schnitzer?... :lol: :nyelves:

2014.02.03. 08:10

strobi írta:
Bummer írta:
Schnitzernek volt...udvarold korbe...lehet kabelt is kapsz ha kicsit melegebb lesz... :D

Upsz...nem...az ido... :D
Szabi is pihizik ilyen didergesbe... :)

2014.02.03. 14:30

Bummer írta:
strobi írta:
Bummer írta:

Hát azt nem mondanám hogy pihizek.Tegnap is kinti munka volt 30D-vel ami most jött.
Az udvarlást meg a meleg t?mát meghagyom inkább másnak

2014.02.03. 14:35

Schnitzer írta:
Bummer írta:
strobi írta:
Bummer írta:

Hát azt nem mondanám hogy pihizek.Tegnap is kinti munka volt 30D-vel ami most jött.
Az udvarlást meg a meleg t?mát meghagyom inkább másnak

A kollega volt rossz...mert rosszra gondolt :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge