Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2014.01.18. 12:12

admin írta:
odus írta:
Gabesz81 írta:
kirillhun írta:Hogy tudok különbséget tenni két facelift utáni gyűrűs xenonos lámpa között?Melyik a szétszedhetős és melyikkel ne is próbálkozzon az ember?Melyik a 2002/6.előtti és melyik a 2002/6. után készült?Kívűlről látható nyoma van?

a lámpaházon felül, kör alakú, kisköröm nagyságú mitudomén mi van, körbe számokkal középen egy nyíllal, ahova a nyíl mutat akkori a lámpád (év.hó.) elméletileg 2 helyen is, jólmegmondtam :facepalm:

Ez látszik beszerelt állapotban is? Valahogy nem találom.

Igen látszik.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Köszi Laci, de úgy látszik, reménytelen eset vagyok.
Egyszerűen nem találom. Már a lámpa kivételén agyalok.

Odus

2014.01.18. 13:46

odus írta:
admin írta:
odus írta:
Gabesz81 írta:
kirillhun írta:Hogy tudok különbséget tenni két facelift utáni gyűrűs xenonos lámpa között?Melyik a szétszedhetős és melyikkel ne is próbálkozzon az ember?Melyik a 2002/6.előtti és melyik a 2002/6. után készült?Kívűlről látható nyoma van?

a lámpaházon felül, kör alakú, kisköröm nagyságú mitudomén mi van, körbe számokkal középen egy nyíllal, ahova a nyíl mutat akkori a lámpád (év.hó.) elméletileg 2 helyen is, jólmegmondtam :facepalm:

Igen látszik.

Odus

Minden müanyag termékbe belesütik a gyártási dátumot. Egy köralaku bélyegző a közepében az évszám körbenrajta a 12 hónap a kis nyíl mutatja a hónapot. Ilyet keres a lámpa tetején.

2014.01.18. 22:08

odus írta:
admin írta:
odus írta:
Gabesz81 írta:

Igen látszik.

Odus

Eredeti a lámpád?

2014.01.18. 22:10

csiatt írta:
Eredeti a lámpád?

Ez a kérdés Odus kocsijánál fel sem merül.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: odus
Értékelés: 4.76%

2014.01.19. 15:34

Sziasztok! Kérdésem annyi csak,hogy mi a külömbség a magasság állító ( http://www.unixauto.hu/TL_IMAGES/01933/01933663.unk ) és a fényszóró állító motor közt ( http://img02.aprod.hu/images_aprodhu/34 ... epeket.jpg ) -.-

2014.01.20. 10:23

supreme írta:Sziasztok! Kérdésem annyi csak,hogy mi a külömbség a magasság állító ( http://www.unixauto.hu/TL_IMAGES/01933/01933663.unk ) és a fényszóró állító motor közt ( http://img02.aprod.hu/images_aprodhu/34 ... epeket.jpg ) -.-

Nekem halogénes lámpásnak a unixos képen látható van benne. Így szerintem az aprodos xenonba való.
Gondolom a lámpa döntés sebessége a különbség, illetve strapabírása.
Xenonnak ugye "állandóan" ugrálnia kell, míg a halogén bekapcsoláskor illetve jelentős szint emelkedésnél.

2014.01.26. 17:26

Gyerekek a gyári xenon.....apukám :franko:

2014.01.29. 18:15

Sziasztok!

Készülget az autó, de sajna történt egy kis baleset. 1 éjjelre kinn hagytam az udvaron és a kutya lerágta a csatlakozásokat, amik a lámpákhoz mennek.

Van valami olyan leírás, amiből megtudom, hogy milyen kábel hova megy?
Xenonos autó
Szerintem az összes csoki ami a lámpához, ködlámpához megy.

2014.02.06. 23:23

Sziasztok!

Ilyen búrára tudtok itthon alternatívát? A preface xenon lámpáimból egész csinos majdnem facelift lámpákat varázsolhatnék. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek ulics1987 az itt látható tagok köszönték meg: supreme

2014.02.26. 21:41

Face előtti xenon lámpába D2S izzó való?

2014.02.26. 22:04

Padre540 írta:Face előtti xenon lámpába D2S izzó való?

:yesmaster

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Padre540

2014.02.26. 22:41

Padre540 írta:Face előtti xenon lámpába D2S izzó való?

Igen!
De az utaniba is, nem?

Mi a ffffffffff...egy oldallal korabbiakat hoz be a telo...sorry

2014.04.17. 19:50

Sziasztok!
Foglalkozik valaki lámpa javítással?
Facelift-es, xenonos, nem szétszedhető és mind a kettőben kinyiffantak a magasságállítók.
A kütyüket már megvettem, de nem nagyon szeretném szétbarmolni.
Köszi a segítséget!

2014.04.17. 19:56

Roli46 írta:Sziasztok!
Foglalkozik valaki lámpa javítással?
Facelift-es, xenonos, nem szétszedhető és mind a kettőben kinyiffantak a magasságállítók.
A kütyüket már megvettem, de nem nagyon szeretném szétbarmolni.
Köszi a segítséget!

Bombolo klubtárs.

mobilgumi.hu

2014.04.17. 21:15

Köszönöm, holnap fel is hívom mert sötétben félelmetes menni az autóval még pályán is.

2014.04.22. 22:28

Sziasztok!

E39 tulajdonos vagyok, szeretnem a hagyomanyos izzot xenonra cserelni. Az egyik haveromnal van egy E38 elso lampa amiben gyari xenon van, azt at tudom rakni az enyembe? ( csak az izzot es a trafot )

2014.04.22. 22:31

MikiE39 írta:Sziasztok!

E39 tulajdonos vagyok, szeretnem a hagyomanyos izzot xenonra cserelni. Az egyik haveromnal van egy E38 elso lampa amiben gyari xenon van, azt at tudom rakni az enyembe? ( csak az izzot es a trafot )

Nem. Más a foglalat.

2014.04.24. 19:22

Hello! Valaki klubbol foglalkozik xenon lampak javitasaval? Nagyon le vilagit a xenonom annak ellenere, hogy jo az automata magassagallito. Manualisan meg nem lehet allitani sajnos :(

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

2014.04.24. 19:27

denklo91 írta:Hello! Valaki klubbol foglalkozik xenon lampak javitasaval? Nagyon le vilagit a xenonom annak ellenere, hogy jo az automata magassagallito. Manualisan meg nem lehet allitani sajnos :(

http://www.mobilgumi.hu

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: denklo91

2014.04.25. 13:58

denklo91 írta:Hello! Valaki klubbol foglalkozik xenon lampak javitasaval? Nagyon le vilagit a xenonom annak ellenere, hogy jo az automata magassagallito. Manualisan meg nem lehet allitani sajnos :(

Lehetséges hogy nem a pilácsoddal mint inkább a magasságérzékelő szenzoroddal lesz a baj.
Szemrevételezd elől és hátul őket, hogy a helyén vannak-e, rendesen érintkeznek a csatlakozók stb.
Hozzászólás küldése

VigLink badge