* *
Pontos idő: 2026.04.21. 05:40

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 213  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Politika
HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 23:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kzolee írta:
LeviM5 írta:
Jó kis témát kell olvasgatni így a karácsony közeledtével, de mindentjobbantudó Árpi beírásaira pár sorban reagálnom kell, mert az adócsalás a vesszőparipája, fel-fel tör belőle.
Abban egyetértek, hogy nem jó a módszer. Hogy sokan külföldön kell hogy boldoguljanak, itt hagyni az otthonukat, családjukat, ingáznak, stb. Utazgatok én is Komáromba, hogy ott bankoljak, könyveljek, hivatalba járkáljak, apehozzak, stb. Közben itthon is ugyanezt csinálom. Csak a módszert is a törvényhozók alkotják. Megengedi a TÖRVÉNY a lézerblokkoló használatát, megengedi a TÖRVÉNY, hogy alapíthatsz céget külföldön, stb. tehát te döntöd el akarod-e. Ez adócsalás??? Angliából nem érné meg utazgatni Szlovákiába, német céget is alapíthattam volna, az plusz 1000km lenne nekem hetente, ami nem éri meg. Miért? 100x leírtam már: oda költözik a multi ahol olcsó a munkaerő, ha megéri neki, ott jegyez be céget, ahol kedvezőbb neki. Ott vásárolunk ahol olcsóbb, megyünk a Penny-be ha drága a Spár. Aki a a Pennybe vásárol az neked akkor adócsaló... Az állam majd azt ellenőrzi, hogy betartom-e a szabályokat, törvényeket. Ahogy teszi is :!: Képzeld, vizsgál az apeh, inkasszót tesz a számlára, stb. Nem kívánom neked, hogy átéld, milyen mikor az alkalmazottak fizetését viszi el az állam, mert az áfát fizetni kell akkor is, ha nincs kifizetve a számlám :!: Ez csak 1 dolog a 1000-ből, amikkel naponta b@sszák bele az emberbe az ideget. Amiket írsz, abból úgy olvasom, hogy fogalmad nincs az egészről.
Ha itthon fizetek a magyar cég után adót amit kivetnek rám, és ezt teszem külföldön is, az miért adócsalás??? Ha valaki legális blokkolót használ és nem fizet büntetést az miért idióta? Törvényesen használja, lehetőség adott bárkinek! De ebben az országban utálni kell azt aki boldogul, tesz azért hogy neki jobb legyen.
Ha már így nyilvánosan bevállaltad a véleményed, én is leírom engem mi zavar: a parát zsebre tévő orvosok :!: Pofátlanul teszik zsebre, feketén, a több százezret havonta. (Ezt könnyű kiszámolni.) De mit csinálok, odaadom neki, reménykedek, hogy öregapám még talán hazajön a kórházból. Ez a gusztustalan, ha már erre esküdött, hogy gyógyít! A másik hányinger amit az állam művel. Ezek semmibe veszik az államkasszát, az eu-s pénzeket, mindegy ki lesz hatalmon ezt fogja csinálni. Ahogy a kondérhoz kerülnek, lopnak, csalnak, hazudnak, aszfaltozzák az utcájukat, köttetik a könyveiket, soroljam? Te becsukod a szemed és asszisztálsz hozzá, én nem. Tőlem a minimum bevételre számítsanak, a legkevesebbre amit a törvényes keretek között lehet! Kihasználva a törvény adta lehetőségeket!
Nem tetszik, hogy 8 milliós Oktáviából mérnek, minden bokorban, ha ellopják valamim meg nem történik semmi. Nem is a mérés zavar, hanem az eszköz, legyen jó a 2 milliós wagonr+ erre a célra. Ha nekem jön egy büntetés, befizetem, elkerülni ezt sem lehet, különben kivonják a forgalomból.
Milyen alapon ítélkezel? Barátod mind a 4500 "idióta" klubtag, tudod ki ő, hogy vezet, mióta, stb.? 97óta saját hibás balesetem nem volt, túl vagyok az 1.000.000 megtett km-en, (ebből 7 év 400 lóerő felett, de a leggyengébb BMW-m is 170lóerő volt) ismerem a határaimat, gyakorlatban tartom magam, én nem veszélyeztetek senkit, forgalomban megyek a többi autóssal. Ha adott a lehetőség nyomom a gázt, mert időben kell a-ból b-be érnem, és be kell hozni a lemaradást. Igen, ez az én döntésem, vállalom is, talán egy üres útszakaszon remélem hogy nem ölök meg senkit, bár a szemedben minden ilyen gané egy potenciális tömeggyilkos, aki szabadlábon portyázik, családokra vadászik, hogy kiírthassa őket mind egy szálig. Drukkolsz mikor történik meg végre le, hogy na ugye, én megmondtam. (Mióta itt vagyok ilyen még nem történt a klubban.) Sokan egész nap úton vagyunk, a munka miatt, megélhetésünk múlik rajta, hogy odaérjünk valahova időben. Az úton lévőket vadássza a rendőrség, akik a fix bevételi forrás, nem pedig a bűnözőket... De utoljára írtam ezeket le, felesleges is válaszolnod, mert lesz@rom a véleményed, csak a többiek felé éreztem fontosnak leírni, 6 év óta elegem van ebből az egész témából.

Azzal, hogy nem itt fizetsz adót, nem járulsz hozzá a szüleid nyugdíjához, a gyermekeid iskoláztatásához, ha kórházba kerülsz, akkor a kezelésed költségeihez, a száguldozásodhoz épített autópályák költségéhez... Ezt mi tesszük meg helyetted.

Engem ennél sokkal jobban aggasztanak azok a feketén avagy fehéren ellopott milliárdok, amiket a politikusok, tanácsadóik, ismerőseik tesznek zsebre.

Ha szerencsénk lesz, akkor talán lesz nyugdíjunk igen! Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy nem olyan régen kapott fater felszólítást, hogy valamit benn elhánytak és, hogy számoljon el 20 év munkaviszonyával. Na egy ilyenhez mit szólnál? :roll: Szerintem itt tök kár a nyugdíjra alapozni.

A gyerekek iskoláztatása? Förtelem a közoktatás az első osztálytól az egyetemig. Nagyon kevés részével tudok azonosulni. A legtöbb egyetem pedig kimondottan korrupt intézmény. Kórházba kerülés viccnek is rossz.

Itthon az egészségügy mindennek a teteje. A körülmények, a mentalitás és a többi. Nálatok nagyon jó, hogy nem fogadnak el hálapénzt. Itt anélkül be se menj a kórházba :wink: Azt hiszem ez a gyakoribb. Nem az a bajom, hogy az orvos elfogadja, vagy el kell, hogy fogadja. Az a bajom, hogy semmilyen megbecsülést nem kapnak a tudásukért, még a tényleg jó orvosok sem.

Az utakat, autópályákat meg ne véleményezzük, ha lehet. Azt hiszem elég építőipari botrány volt már itthon. Jó magyar szokás szerint épülnek. Meg is lehet nézni az M7 es minőségét, pedig ha jól rémlik nem is olyan régen volt az a felújítás.

"Engem ennél sokkal jobban aggasztanak azok a feketén avagy fehéren ellopott milliárdok, amiket a politikusok, tanácsadóik, ismerőseik tesznek zsebre."

Ez meg sajnos aggaszthat, de túl sok mindent nem csinálhatsz vele. Éppen, ezért tudok Levivel azonosulni. Azt, hogy hol mennyit és miért adózik megtudja választani, azt hogy a politikusok meg mit lopnak el itthon, azt nem.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.12.24. 02:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
kzolee írta:
LeviM5 írta:

Csak annyit ehez a témához, hogy a cégem évente több adót fizet magyarországon, mint amiből egy fullos vadonatúj M5 kijön.

Azzal, hogy nem itt fizetsz adót, nem járulsz hozzá a szüleid nyugdíjához, a gyermekeid iskoláztatásához, ha kórházba kerülsz, akkor a kezelésed költségeihez, a száguldozásodhoz épített autópályák költségéhez... Ezt mi tesszük meg helyetted.

Itt akkor álljunk meg egy szóra!
Vajon miért is lett Unió?
Nem pont ez volt az egyik legnagyobb reklám? Vámmentesség, adómentesség, szabad áru áramlás oda-vissza...

Ha jól emlékszem, szavazni kellett, ezt nem a politika döntötte el, csak az időpont tolódott el jó pár évvel ami a csatlakozásra volt előkészítve.

Azoknak akik az összes Áfát visszaigényelhetik egy adott tevékenységük folytán bizonyos kiadásokból amit számlával igazolnak, ezt a forrást miért is ajándékozza oda a kedves rendszerváltó kormányok mindegyike??? MDF, MSZP, Fidesz-FKGP, MSZP-SZDSZ, MSZP-SZDSZ és megint a Fidesz-Kdnp Csak nem a szavazóbázis érdekében?
Idehaza, még csak nem is kell külföldi kapcsolat hozzá.

Ha válság van, akkor legyen válság mindenkinek egyformán!

Hiába fizetünk akármennyi adót, ha azt nem azokra fordítják akik termelnek. A dolog ettől működne, de ezt még mindig nem értik.

Kisebbségi emberek bőséges és teljességgel felesleges gyerekáldással tesznek arra, hogy a dolgos szülők adója nem a saját gyerekére fordítható, hanem szétosztják a semmitérő, semmire való, markát mindig tartó társaságnak!

Hol a régiek mondása, Hogy aki nem dolgozik, ne is egyék! Aki tesz az asztalra,az vehet is el!

Kinek van már kedve jópofán robotolni, hiszen nem fizetik a Munka törvénykönyvében meghatározott pótlékokat a munkáltatók, olyat hogy túlórapótlék és pihenő napra járó munka emelt része, ünnepnap, menjél, kapsz pénzt arra, amit ha a hátamon fekszem az ágyamban, akkor is JÁR, az elvégzett munkádra a 100% , tehát kettő napra járó bér-marad a munkáltató zsebében, aztán még játszani akarja az eszét hogy Te csak nyűg meg mekkora kiadás vagy neki, meg sokba kerülsz...Sőt, inkább módosítják a törvénykönyvet a munkavállaló rovására, emelik a nyugdíjkorhatárt, mert minden pénzben van megállapítva, nem becsületben és tisztességben!
Persze. Akkor miért nem mondja hogy köszönöm, holnap ne gyere, mert nem termeled ki a bőröd értékét?
Azért mert ez egy üres, önsajnáltató üzemmódra felépített duma. Csak már 20. év eltelte óta dögunalmas hallgatni.

Panaszkodnak sokan, közben autókat csereberélnek, nagyobbnál-nagyobb telefonokat cserélgetnek, játsszák az eszüket mert azt gondolják a szaros pénztől többek mint mások, aztán mikor elfogy, rájönnek hogy nagy büdös senkik, csak kirakat az életük és ennek aztán mindenki oka aki nem ért valamiben egyet vagy kettőt.

Magyarországon aki sír attól el kell venni, aki meg fejét lehajtva csendben teszi a dolgát, adni kell neki. Ez már nagyon régóta így van.

Az orvosok közt is van ilyen, meg olyan.

Amíg némelyiknél egy egyszerű kétkezű szakmáját jól művelő ember jobban keres, nem kell csodálkozni hogy elmegy innét, volt már vita sajnos erről is, le is lettek hülyézve hogy mekkora szemetek, a mi adónkon kitanulják a mesterséget, aztán emelik a kalapot. Amíg volt miből adni, tett a zsebébe az ember, de ezt elvárni, megint más kérdést vet fel.

Amíg, azt hiszi az emberiség hogy helyén való az, hogy a taknyos kölyke a buszon nem adja át az ülőhelyét egy idősebb férfinak, vagy egy bármilyen korú hölgynek, nem tiszteli a tanárát, a felnőtteket, nem tudnak köszönni, nem hangosan és érthetően napszaknak megfelelően, hanem sehogy, addig nézzen mindenki magába, mert ez nem a politika hibája, hanem az ostoba szülőké, akik most basszák szét a gyerekeik jövőjét azzal, hogy mindent lenyelnek, semmiért felelősséget nem vállalnak, mindent odaadnak nekik, nem tanítván a fontos tényt, mindennek ára van, semmi nincs ingyen az életben, szavazgatnak a baloldal és a jobboldal között évtizedeken át és ezeknek a következményeiért mindig a másikat okolják, nem tudnak egymással összefogva elgondolkodni a hosszútávú jövőn amit nem a hülye pénz mennyisége fog megváltoztatni, hanem az évek során megszerzett élettapasztalat, a dolgok átértékelése, ami tegnap még mindennél fontosabb volt, ma már értéktelennek tűnik és ez így lesz mindvégig, amíg az ember utolsó lehelete közben szemét lehunyva abban reménykedik, nem szúrta el, jól csinálta mindvégig! Még mindig nem érik fel ésszel hogy csak arra kellenek hogy termeljék a gazdagok számára a jólétet, a zabálást, az ivást, az orgiát és a luxust, addig csak néha kieresztik a gőzöcskét olyan helyeken, ahol ez még az állóvizet sem zavarja, kapnak nagyon divatos like-okat, köszönöm az üzeneteket és semmi változás nem lesz.

Persze, nem mindenkire, nem mindenre, nem mindenhol illik a véleményem formálása, mert van becsületes munkaadó, van becsületes sötétebb bőrszínnel rendelkező, becsületes szülő, és azok, akik velük és viselkedés modelljükkel sosem élnének vissza!
Na az Ő érdekükben érdemes még csinálni ezt a rohadt taposómalmot!

Ha ezen bárki felbőszül mert magára találta venni, már most közlöm, egyéni szociális problémája, csak magának okoz ezzel problémát, mert nem vagyok hajlandó megmagyarázni, hogy ezt így, azt úgy értettem, meg kéjelegni mint egy ribanc hogy természetesen félreértette, én ezt nem is így, de azért a jólmegmondó vagyok...Nem vagyok. Csak utálom hogy két olyan ember akit ismerek és tisztelek, bántotta egymást.
Ráadásul, hosszú munka után végre úgy gondoltam, írhatnák is valamit és rá két napra puff neki, elment az egésztől a kedvem, mert csak a felesleges és értelmetlen bosszankodást kapom...Legalább Labit egy írásán, keresztül új fényben ismerhettem meg és ez igazán jó érzést okozott! Ha így nézem, megérte a rövidke fellángolás.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.24. 09:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
bmw520ds írta:
Amíg, azt hiszi az emberiség hogy helyén való az, hogy a taknyos kölyke a buszon nem adja át az ülőhelyét egy idősebb férfinak, vagy egy bármilyen korú hölgynek, nem tiszteli a tanárát, a felnőtteket, nem tudnak köszönni, nem hangosan és érthetően napszaknak megfelelően, hanem sehogy, addig nézzen mindenki magába, mert ez nem a politika hibája, hanem az ostoba szülőké, akik most basszák szét a gyerekeik jövőjét azzal, hogy mindent lenyelnek, semmiért felelősséget nem vállalnak, mindent odaadnak nekik, nem tanítván a fontos tényt, mindennek ára van, semmi nincs ingyen az életben

Ezzel teljes mértékben egyetértek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.01.04. 17:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
iPhone

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.06. 10:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
--- Az M4 kilométerenként 3,8 milliárd forintból készül ---

Idézet:
A költségek jóval magasabbak, mint a botrányos és szintén nagyon drága völgyhídnál, de Németh Lászlóné fejlesztési miniszter szerint a projekten nem kell semmit vizsgálni.

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.01.06. 13:40 
Guru
Guru

Adott köszi: 133 alkalommal
Kapott köszik: 408 alkalommal
Motor tipusa: M54B25
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (1)
Elkelt az MTK, hurrá.
Kik vették meg? Dajcsék.
Miért is? Pénzért, sok-sok pénzért.
Hajrá Magyarország.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.09. 15:47 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
És még csodálkozunk hogy itt tart az ország?

Kép

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.09. 16:38 
E39 FAN
E39 FAN

Én ebben enyhe iróniát látok, de ilyet még viccből is rossz írni :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.09. 17:08 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
nagy.matyika írta:

a kommentben egy gramm irónia/vicc sincs...ezek mennek meg a bárányfelhők :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Bummer
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.09. 18:13 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Gabesz81 írta:
nagy.matyika írta:

a kommentben egy gramm irónia/vicc sincs...ezek mennek meg a bárányfelhők :mrgreen:

Jól látod!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.09. 18:36 
E39 FAN
E39 FAN

Most, hogy nézem igaz lehet, mert elég szép lepucolta a hölgyemény a facebookját :facepalm: El is áshatná magát a föld alá. Nem mertem belegondolni, hogy mi van, ha ezt komolyan gondolja :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.11. 13:45 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

:) :)

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 4 barbrady, Bummer, hamoriarpi, kzolee
Értékelés: 19.05%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.11. 15:29 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Jó ez a plakát csak nem az mszp szájából!

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 10:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Ha már a pénzre nem került fel...

A kommentek is megérnek egy misét... Kiváncsi vagyok , hogy bigott viktoristák vagy a informatikai Tek-esek az elkövetők :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 12:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
Haminda írta:

A kommentek is megérnek egy misét... Kiváncsi vagyok , hogy bigott viktoristák vagy a informatikai Tek-esek az elkövetők :D

Gusztustalannak tartom. Aki kitalálta - már pszichiátriai eset. Sajnos, mivel orvos vagyok - ez már diagnózis is egyben.
Bárki lenne a wc papíron, ugyanezt gondolnám.
Nem ez a legmegfelelőbb módja a politikai véleménnyilvánításnak. A szavazófülkében kell okosnak lenni! Előtte meg 4 évig figyelmesnek. Nem a blikkből tájékozódni...

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 12:38 
E39 FAN
E39 FAN

Amíg a nyugdíjasok szavazhatnak, addig hiába vagy okos a szavazófülkében. Ugyan ez a véleményem a határon túli szavazásról. Sajnos ezeket nem csak a nagy átlagból, hanem a közvetlen környezetemből is ragyogóan letudom szűrni. Mindkét tábort nevetségesen könnyű manipulálni :wink:. Ugyan úgy bálványozzák az aktuálisan többet ígérő pártot és vezetőjét, mint a kedves vaterás kommentelők. Egyszerűen ez az igazság.

Hogy ez pszichológia eset lenne? Nem gondolnám. Ez csak egy ízléstelen poén, amiben sajnos van realitás. Egyébként kár is az aktuális kormányt ócsárolni, a többi se lenne jobb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 13:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
A nem jelenlegi Magyarország területén élő magyarok szavazati joggal való felruházása az ami szerintem igazán felháborító.
Egyrészt, mivel a magyarországi változások nem befolyásolják a külföldi szavazót, milyen alapon befolyásolhatja ő a szavazást, mi alapján szól bele mások jövőjébe?
Másrészt, amit pedig én tartok gusztustalannak, hogy egy ilyen átlátható, pitiáner húzással, újabb szavazatokra vadászva, a nyugdíjasok, cigányok könnyen manipulálható szavazócsordájába tereli a határon túli magyarokat.
Az adófizetők 80 milliója bánta jelenleg, hogy Orbán postai úton emlékeztette a külhoniakat, hogy nem ingyen gondolta ám ő azt az állampolgárságot.

(Tudom, ez nem magyarázat arra, hogy mások ingerküszöbét figyelmen kívül hagyva osztottam meg a fenti linket )

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Haminda 2014.01.14. 13:53-kor.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 13:52 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Haminda írta:

De jót mulattam a sok elvakult fideszestől :) Agyukra ment a sok narancs zabálás!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 16:24 
E39 FAN
E39 FAN

nagy.matyika írta:
...kár is az aktuális kormányt ócsárolni, a többi se lenne jobb...

Ha a tiszta gazdasági mutatókat nézzük, akkor bizonyosan sokkal rosszabb lenne (az előző kormányok akkori teljesítményét figyelembe véve). Az egyéb, főleg korrupciót érintő kérdésben én is rossz véleménnyel vagyok. Ebben sajnos nincs különbség az eddigi kormányok között, mert mindenki kivette a részét. :(

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 16:33 
E39 FAN
E39 FAN

Haminda írta:
A nem jelenlegi Magyarország területén élő magyarok szavazati joggal való felruházása az ami szerintem igazán felháborító.
Egyrészt, mivel a magyarországi változások nem befolyásolják a külföldi szavazót, milyen alapon befolyásolhatja ő a szavazást, mi alapján szól bele mások jövőjébe?
Másrészt, amit pedig én tartok gusztustalannak, hogy egy ilyen átlátható, pitiáner húzással, újabb szavazatokra vadászva, a nyugdíjasok, cigányok könnyen manipulálható szavazócsordájába tereli a határon túli magyarokat.
Az adófizetők 80 milliója bánta jelenleg, hogy Orbán postai úton emlékeztette a külhoniakat, hogy nem ingyen gondolta ám ő azt az állampolgárságot.

(Tudom, ez nem magyarázat arra, hogy mások ingerküszöbét figyelmen kívül hagyva osztottam meg a fenti linket )

A fenti link szerintem nem téged minősít, hanem a kedves megalkotót.
A mondandód további részével többé-kevésbé egyetértek. Ha én lennék kormányon :facepalm: , akkor csak a bejelentett munkahellyel rendelkezőknek lenne szavazati joguk...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 Haminda, kzolee
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 213  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]