![]() |
2013.10.27. 20:52
morv írta:Imco írta:morv írta:??? Mire gondolsz, mit nem talal?
Sós hőtárolós fűtést.
O csak a mukodeset kerdezte.
2013.10.27. 20:57
Haminda írta:Imco írta:Lámpással sem nagyon találsz. Levi egyszer kifejtette.
A kereső nem nagyon van segítségemre (kulcsszó esetleg?)
Azt a 4500 hozzászólást pedig eltartana átbogarászni
2013.10.27. 21:20
Imco írta:Haminda írta:Imco írta:Lámpással sem nagyon találsz. Levi egyszer kifejtette.
Kerestem neked, de nem találom.
Jobb első ülés alatt van, só van benne, sokáig tartja a hőt, északi autókba tették elsősorban, és ritka mint a fehér holló.
Kb ennyire emléxem.
2013.10.27. 21:20
Imco írta:Haminda írta:Imco írta:Lámpással sem nagyon találsz. Levi egyszer kifejtette.
Jobb első ülés alatt van, só van benne, sokáig tartja a hőt, északi autókba tették elsősorban, és ritka mint a fehér holló.
Kb ennyire emléxem.
2013.10.27. 21:24
morv írta:En ugy tudtam a kozepkonzol jobb oldalan van a valto mellett, de realoemben rakeresve inkabb azt mondanam, hogy a tuzfal kornyeken lehet a bal oldalon.
2013.10.27. 21:28
F_E_K_ írta:Akkor ennek nincs köze a rest funkcióhoz ha jól értem. Az honnan veszi a meleget, simán a vízkörből?
TapaTalk4: NexusHD2
2013.10.27. 21:28
Kb ennyire emléxem.
2013.10.27. 21:35
2013.10.27. 21:47
morv írta:Elmeletileg az enyemben nincs, de akkor mitol marad meleg a vizem reggelre?
Szerk: ahogy nezem eleg sok minden kell hozza!
2013.10.27. 21:54
Imco írta:morv írta:Elmeletileg az enyemben nincs, de akkor mitol marad meleg a vizem reggelre?
Fűtött garázs?
Nem tudom, de mint írtam ritka.
Persze ettől még lehetsz szerencsés!
2013.10.27. 21:56
morv írta:Imco írta:morv írta:Elmeletileg az enyemben nincs, de akkor mitol marad meleg a vizem reggelre?
Fűtött garázs?
Nem, a ceges parkoloban. Este megallok es 10 ora mulva ha nem vokt nagy szel meg siman a kek mezo kozepen van a mutato. Cikkszam alapjan rakeresve az enyemben nem hozza a realoem.
2013.10.27. 22:09
Haminda írta:morv írta:Imco írta:morv írta:Elmeletileg az enyemben nincs, de akkor mitol marad meleg a vizem reggelre?
Fűtött garázs?
Nem, a ceges parkoloban. Este megallok es 10 ora mulva ha nem vokt nagy szel meg siman a kek mezo kozepen van a mutato. Cikkszam alapjan rakeresve az enyemben nem hozza a realoem.
Én belevetettem magam a kutatásba. Kiváncsi vagyok, hogy 20dbe is be lehet-e rakni, illetve, hogy "univerzális"-e a tartálya...
Asszonytól már most megkaptam, hogy miért nem iszok inkább
2013.10.27. 22:17
morv írta:Rakerestem cikkszam szerint, ebbol szamomra az derul ki, hogy a gyarilag kalyhaval szerelt modellekbe nem raktak be. Dizelben egyedul a tds volt ilyennel szerelve. Amugy nem banom, problemas egy dolognak latszik, a sooldat megeszi a hocserelot es beengedi a hutokorbe a sot, ahol dugulasokat okozhat.
Valamelyik rajzon mintha a kalyha nemelyik tartozekaival egy helyre lenne szerelve ennel nehany komponense.
2013.10.28. 07:38
Imco írta:F_E_K_ írta:Akkor ennek nincs köze a rest funkcióhoz ha jól értem. Az honnan veszi a meleget, simán a vízkörből?
Biztos van, mert az nyomja vissza.
Azt nem tudom mi fűti, de logikusan a vízkörnek kéne.
Itt a lényeg a hőtárolásán van. A só mint akkumulátor működik közre.
Nem akarok sok hülyeséget írni. Majd jön valaki aki már látott ilyet.
2013.10.28. 08:15
F_E_K_ írta:
Na most akkor ha van rest akkor van tároló? (Nálam van, olykor használni is szoktam).
VIN-ből kiderül?
2013.10.28. 08:23
F_E_K_ írta:
Na most akkor ha van rest akkor van tároló? (Nálam van, olykor használni is szoktam).
VIN-ből kiderül?
2013.10.28. 08:44
2013.10.28. 10:11
2013.11.03. 22:22
2013.11.03. 22:24
noup írta:Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ma jo esős időben ugye toltam a levegőt a szélvédőre, hogy ne párásodjon, aztán egyszercsak leállt a levegő befúvás. Azóta semmilyen fordulaton nem jön a levegő bármit állítok a vezérlőn.
Mi lehet? Lehet a sün?
Remélem nem fűtőmotor...