* *
Pontos idő: 2026.04.23. 00:50

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5127 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 257  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Üzemanyag fogyasztás.
HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 11:18 
haladó
haladó

Adott köszi: 143 alkalommal
Kapott köszik: 7 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: m60b40
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kovessyroli írta:
Johny540 írta:
Akármilyen hihetetlennek tűnik képes rá a V8.Mint ahogy azt írtam már Supreme-nek is,5.-be 100Km/h-val pályán 7.8Literes fogyasztást értem el.Többször kiszámoltam,megcsináltam,tudja.Szigorúan meg kell állni a gáz nyomkodását,se egy agresszív előzés se semmi.Automatánál nem tudom mennyire megvalósítható ez,de 6sebességesnél már nem egy ember bebizonyította előttem is,amikor még nekem se V8 volt.

Én ezt elhiszem, nekem is volt V8-as kocsim.
De szerintetek reális ez a tojáshéj üzemmód?
Egyfolytában úgy kontrollálni magad, hogy nem nyomom, csak kicsi gázzal megyek.... :facepalm:

Leírom röviden az eltérést:

Mész a V8-al 100km/h-val. Örülsz, hogy csak 8litert eszik.
Utolérsz egy Swiftet, megelőzöd.
Próbálod inkább lendületből megoldani, mert gázadás közben hallod, ahogy a benzinpumpa mohón szívja a benzint a tartályból.
Véletlenül ránézel a boardon az átlagfogyasztásra, és felugrott 13,8-ra :roker:
Aztán megint mehetsz - előzés nélkül, egyenes úton - 40 km-t, mire visszaáll 8l-re. :nyelves:

Mész a D-vel 100-al.
Az átlagfogyasztásod 6 - 7 liter között mozog attól függően, hogy 20d-ben - 25d-ben vagy 30d-ben ülsz.
Utoléred a Swiftet, odanyomsz neki egy becsületeset, élvezed a nyomatékot, direkt nem lendületből, hanem erőből előzöd meg.
Nyomogatod a boardot, véletlenül ráakadsz arra az eddig számodra ismeretlen funkcióra, hogy átlagfogyasztást is mér a kocsid.
Az átagfogyasztásod 6-10 liter között mozog, attól függően, hogy mennyit mentél városban.
Megcsörren a telefonod, a kútról hívnak, hogy mehetsz 360-ért kútfejről tankolni :mrgreen:

Na,de álljunk meg egy szóra! Én tudok az 540i mmel 6másodperc alatt százra gyorsulni...tudok 260 utazó sebességgel menni! SŐT TUDOK 8.6 fogyasztást...PRODUKÁLNI 8 HENGERREL KÖZEL 300LE VEL! Nem azért mentem 90 el ,mert félek,hogy mennyit eszik a kocsim..hanem azért,mert kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni tartalékon! Másrészt meg nem mindenki azért vesz v8 at,hogy állandóan tapossa neki..Én szeretek vele szépen gurulászni,mert egy élmény vezetni az 5ös modelt...és akárhová megyek mindenhova olyan gyorsan oda érek(hiába megyek 90 el )és ki kell szállni belőle..:( Persze tud ő enni 12litert is,de Van élmény van feeling! Másrészt meg ez nem azoknak való akik félnek a fogyasztástól! Vmit vmiért!
Nem akartam megbántani senkit ezzel a válasszal csak le írtam a véleményem!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek supreme az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Johny540
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 15:10 
Guru
Guru

Adott köszi: 146 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M47N2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Gallaca írta:
Johny540 írta:
100Km/h-val pályán

:roki :hehe
És hogy bírtad ki, hogy a tapasztalt nyugdíjasok, ezres stifttel elporolnak melletted?

Úgy hogy a célom csak a kíváncsiság volt.Hogy milyen körülmények között tudja a legkevesebbel beérni.Az hogy ezt néhányszor megcsináltam,mert ráértem,és volt 2-3alkalom amikor nem siettem egy 80-100Km-es távon,akkor beálltam 100-ra.Vannak napok amikor nem megyek "ész nélkül".Már írtam,de persze...én sem ezért vettem V8-at.Volt dízelem,és egy percig nem vontam kétségbe azt,hogy nagyobb tempóval kevesebbet eszik.De van aki néha azzal jön hogy a dízel "drift üzemmódban" is csak 6-7litert eszik...azért ne túlozzunk már ennyire.
nagy matyika!Volt 28i-m,már beszéltünk erről,nem tudom Neked hogy evett 14litert,de 100ellenpéldát tudok erre hozni hogy normális esetben nem így van.Lassan ott tartunk hogy a sor6 annyit eszik mint a V8?De én elhiszem Neked.Csak akkor az a gyanúm hogy a Te dízeleddel én 6.5Literrel járnék el.(azaz lehet a Te lábad nehéz)
Egyébként főleg ezért van ennyi lepusztult roncs a használt BMW-k között,mert pl. ha már V8,akkor kötelezően ölni kell éjjel nappal.Na hát "sajnos" én nem ilyen vagyok.És nem 6hónapra veszek magamnak kocsit,főleg nem hitelre,főleg nem ész nélkül,ahogy azt sokan teszik,mert ugye a szervizre már nem futja.Jön egy komolyabb baj,és irány a piac.De ahogy látom,sokszor ez a dízelesekre is igaz,ki van taposva a szemük,mert ugye nyomatékos,élvezzük stb.Aztán jön a csodálkozás hogy nem bírta.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Johny540 az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 15:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Sokat ment városban az autó nagyon rövid távokon (2-3 km). Ilyenkor a benzinesbe ész nélkül ömlik az üzemanyag, főleg télen. CR dieselnél ilyen nincsen, városban nagyon max 10 litert szokott kérni a 35d, pályán meg 120 fele 6 liter is volt már az átlag. Egyébként nem szoktam úgy vezetni, mintha tojáshéj lenne a talpam alatt.

28i-vel is el lehetett szórakozni, hogy ha nem nyomom neki, akkor 6.5 táján elmegy országúton, de valljuk be ez nem egy gyakran reprodukálható eredmény. Akár mit csinálsz egy ekkora benzinessel városban nem különösebb művészet 12-14 litert megetetni, főleg ha kis távokat mész és 200 méterenként lámpa van. (ez a gyári értéke is). Ezt meg még nem is úgy mérik, hogy rev limiternél váltogatsz. Ha itt belemegy egy 1.4 es szarba 9-10 liter, akkor a 28i-be miért ne mehetne bele 14-16 liter dinamikusabban?

Neked lehet, hogy azért volt kevesebb, mert más körülmények között autóztál. Egy városi forgalommal csordogálás pl ezerszer takarékosabb, mint amit itt produkálsz a centrumban Székesfehérváron.

Azt a 2 litert meg nagyon hiszem,ha látom. Általában fater 2 decivel szokott jobb fogyasztást produkálni, mint én, pedig ő már túl van az 1 millió km-en. Csodák nincsenek maradjunk annyiban. Természetesen én egyik értékbe se fogok belehalni, mert 4-5 ezer km-et használom egy évben az autót átlagosan, így meg ha 20 litert enne az is tűrhető lenne!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 15:52 
Guru
Guru

nagy.matyika írta:
Sokat ment városban az autó nagyon rövid távokon (2-3 km). Ilyenkor a benzinesbe ész nélkül ömlik az üzemanyag, főleg télen. CR dieselnél ilyen nincsen, városban nagyon max 10 litert szokott kérni a 35d, pályán meg 120 fele 6 liter is volt már az átlag. Egyébként nem szoktam úgy vezetni, mintha tojáshéj lenne a talpam alatt.

28i-vel is el lehetett szórakozni, hogy ha nem nyomom neki, akkor 6.5 táján elmegy országúton, de valljuk be ez nem egy gyakran reprodukálható eredmény. Akár mit csinálsz egy ekkora benzinessel városban nem különösebb művészet 12-14 litert megetetni, főleg ha kis távokat mész és 200 méterenként lámpa van. (ez a gyári értéke is). Ezt meg még nem is úgy mérik, hogy rev limiternél váltogatsz. Ha itt belemegy egy 1.4 es szarba 9-10 liter, akkor a 28i-be miért ne mehetne bele 14-16 liter dinamikusabban?

Neked lehet, hogy azért volt kevesebb, mert más körülmények között autóztál. Egy városi forgalommal csordogálás pl ezerszer takarékosabb, mint amit itt produkálsz a centrumban Székesfehérváron.

Azt a 2 litert meg nagyon hiszem,ha látom. Általában fater 2 decivel szokott jobb fogyasztást produkálni, mint én, pedig ő már túl van az 1 millió km-en. Csodák nincsenek maradjunk annyiban. Természetesen én egyik értékbe se fogok belehalni, mert 4-5 ezer km-et használom egy évben az autót átlagosan, így meg ha 20 litert enne az is tűrhető lenne!

Én meg túl vagyok közel 3millió Km-en...de ebbe most felesleges belemenni szerintem.Van aki háromszor ennyin van túl,mégsem tudja normálisan kezelni még a váltót sem,EZT MOST NEHOGY MAGADRA VEDD.Igen,az 1.4-es szarba belemegy 9-10liter.28i-be miért ne mehetne bele 14-16?Mert az 528i pl. cipel ~1500Kg-ot 193Le-vel 280Nm nyomatékkal,pl. egy 1.6 astra meg 75Le-vel 125Nm-el ~1000Kg-ot.Na meg "kicsi" technikai különbség is van.(de ez persze a kb. azonos évjáratú átlag 1-4-1.6 motorokra igaz)A mai kisebb motorok már nem is kérnek 10Litert városba.Mint ahogy a BMW benzinesei is egyre kevesebbet kérnek.
Az hogy városi tötyörgés,vagy esti nyugodt kocsikázás...nem eredményez ekkora eltérést.28i-vel nekem a városi csúcsba volt 11-11.5L a nyugodtabb pl. esti órákba 9-10L.Nem tojással nyomva,teljesen átlagos vezetési stílussal.Neked ez az érték nem tudom hogy sikerült 14-16 ill. 12-14-re.Nekem a V8 eszik 14-16Litert.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johny540 2013.10.27. 16:01-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Johny540 az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 16:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Apropó, E46 touring 330XDA ~ sok várossal, sok rajtolással, sok telegázos büntetéssel, felerészben vidéki túrákkal 7,6 L/100km
Csak prémium gázolajat tankolok, úgy érzem megérdemli. Le a kalappal, jó kis szerkezet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 16:24 
haladó
haladó

Kár veszekedni ezen! Aki dízelt vesz az azért vesz dízelt mert az kell neki...aki benzinest vesz annak meg az kell! Johny540 :drunk barátommal csak azt szerettük volna megmutatni,hogy egy v8 as is tud takarékos lenni...ahhoz képest amit nyújt...vagy amit nyújtott 13-16 éve...ez akkoriban nagyon jó volt egy ilyen motortól..és még most is jó! :szerintem

NA,DE AZÉRT NEM HAGYOM,HOGY ELHITESSÉTEK VELEM,HOGY A FEKETE AZ FEHÉR :D A SOR 6 AZ PÁR DB HENGERBŐL ÁLL....A V8 PEDIG 8BÓL :mrgreen: V8 A KIRÁLY :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 16:31 
E39 FAN
E39 FAN

http://osszesauto.hu/prg/autoinfo5.kk?fnMID=25493 Spritmonitoron kerestem, de nem találtam tiszta városi fogyasztást. Nézd én örülök, hogy neked ennyit evett az autód, nekem nem. Van akinek 8 litert eszik a 28i átlagba, valakinek meg annyit, mint amennyit nekem evett. Az összehasonlításod majdnem jó, de a 28i-be akaratlanul több üzemanyagot tudok beborítani, mint a kis 1.4 esbe.

Pályán és országúton ugyan annyit evett az autó, mint a nagy átlagnak. Ebből azt gondolom, hogy az autó normális állapotban volt. 100 km után városban ennyit evett tisztán. Szerintem ez elfogadható és nincsen benne semmi hazugság. A v8 meg sokkal nyomatékosabb szerkezet, viszonylag hihető, hogy csak picit magasabb a fogyasztásod. Mindegy engem nem érdekel túlzottan a dolog. Az autó jó volt, szerettük, sose volt semmi baja, ha ennyit evett, akkor ennyit evett. Most van helyette egy sokkal takarékosabb, jóval erősebb diesel, ami még több örömöt okoz, mint az elődje. Nekem így kerek a világ :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 17:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
supreme írta:
Imco írta:
supreme írta:
Titkos menűben méri ezt a fogyasztást..A verb1 és verb 2 resetelés után 5-10 másodpercenként változott..de ahogy telik az idő azóta egyre ritkábban változik és meg állt 10.8 nál...nem tudom miért...vagy én nyomkodtam el vmit a titkos menűben?

Az addig megtett útra számolja az átlagot a nullázástól.
Tehát minél több a km, annál lassabban változik.
Ezért is szokták csak az egyiket nullázni, a másik meg nagy átlagot mutat, mondjuk akksi kivétel óta.

Na és,hogy lehet csak az egyiket le nullázni...én erről nem is tudtam,hogy ilyet is lehet!

Nem tudom mi van a kocsidban. Nagy boardon biztos lehet külön nullázni.
A titkos menűs fogalmazás nekem gyanús volt.
De mi értelme lenne 2-nek ha csak egyszerre nullázható, ergo mindig ua. mutatja?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 18:16 
haladó
haladó

Imco írta:
supreme írta:
Imco írta:
supreme írta:
Titkos menűben méri ezt a fogyasztást..A verb1 és verb 2 resetelés után 5-10 másodpercenként változott..de ahogy telik az idő azóta egyre ritkábban változik és meg állt 10.8 nál...nem tudom miért...vagy én nyomkodtam el vmit a titkos menűben?

Az addig megtett útra számolja az átlagot a nullázástól.
Tehát minél több a km, annál lassabban változik.
Ezért is szokták csak az egyiket nullázni, a másik meg nagy átlagot mutat, mondjuk akksi kivétel óta.

Na és,hogy lehet csak az egyiket le nullázni...én erről nem is tudtam,hogy ilyet is lehet!

Nem tudom mi van a kocsidban. Nagy boardon biztos lehet külön nullázni.
A titkos menűs fogalmazás nekem gyanús volt.
De mi értelme lenne 2-nek ha csak egyszerre nullázható, ergo mindig ua. mutatja?

mostmár beállt 10.9 re és itt megállt igen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 19:19 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
A 25d szervizben van, a 30i-vel járunk. 100% város, napi 5km az iskoláig, utána még 3km a munkahely, párszor nap közben kiugrok a városba, este a reggeli program visszafele. Ma tankoltam, 404 km-re 49 litert kért.

Ez kb. 12 liter. A 25d 9,5 litert fogyaszt ebben az üzemmódban.

A 30i-t országúton 100 körüli tempóval 8 liter alá is be lehet vinni, de a nagy átlagom 10 liter, nem szoktam fogyasztásbajnokát játszani. :mrgreen:

A 25d nagy átlaga 8,5 egyszer próbáltam papásan, tudja a 6,5 litert, de arra többé nem vagyok kíváncsi. :facepalm:

Ez ugyanazzal a sofőrrel van, ezért lehet érdekes, ha egyáltalán....

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 19:37 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
No mar kezdodik nem csak a diesel-benzin de a s6-v8 parbaj...

Nekem a 28i manual 9.9l/100km...de kit erdekel, pont lesz@rom...ha a fogyasztast neznem nem ezt az autot veszem...

Jajj...en meg lattam olyan 28i-t ami kivajazott szakadekban 120al 7l alatt evett....fuuu micsoda buszkeseg....

V6 3.0 diesel quattro automata varosban 13.4l...jujjj...palyan 180 utazo mellett 8.2l...az mondjuk jo...

Bar mikor figyasztasrol van vita senki nem mondja, h ehhez milyen fenntartas parosuk...mikor lattam lepke ur leirasat 535d-rol azt hittem almodok...

Tudom...mindenki maskent hasznalja...van aki nap mint nap van aki csak hobbinak...de mikor mindannyian a vasarlason tortuk a fejunket meg ha nem is erdekelt annyira tudtuk mibe ulunk...

Mindenkinek mas van, mindenki masert szereti, mindenki maskent hasznalja...igy a teljes koltsegekbol 1 adatot kiemelni...hm...nem tul kifinomult es erre hivatkozni, h most akkor mi a jobb vagy mi eri meg jobban...

Szerintem ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: 2 lepke, morv
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:28 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Bummer írta:

Nekem a 28i manual 9.9l/100km...de kit erdekel, pont lesz@rom...ha a fogyasztast neznem nem ezt az autot veszem...

Jajj...en meg lattam olyan 28i-t ami kivajazott szakadekban 120al 7l alatt evett....fuuu micsoda buszkeseg....

V6 3.0 diesel quattro automata varosban 13.4l...jujjj...palyan 180 utazo mellett 8.2l...az mondjuk jo...

Bar mikor figyasztasrol van vita senki nem mondja, h ehhez milyen fenntartas parosuk...mikor lattam lepke ur leirasat 535d-rol azt hittem almodok...

Tudom...mindenki maskent hasznalja...van aki nap mint nap van aki csak hobbinak...de mikor mindannyian a vasarlason tortuk a fejunket meg ha nem is erdekelt annyira tudtuk mibe ulunk...

Mindenkinek mas van, mindenki masert szereti, mindenki maskent hasznalja...igy a teljes koltsegekbol 1 adatot kiemelni...hm...nem tul kifinomult es erre hivatkozni, h most akkor mi a jobb vagy mi eri meg jobban...

Szerintem ;)

Helo
Én szeretem mikor 180-tól is megyen a VAS mint a barom, AKKOR ESZIK RENDESEN nekem volt benzines 25i vs 28i 30d vs 35d van összehasonlítási alapom
De ez teljesen jó hogy az új tagoknak is van véleményük az üzemanyag fogyasztásrtól

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:38 
Guru
Guru

lepke írta:
De ez teljesen jó hogy az új tagoknak is van véleményük az üzemanyag fogyasztásrtól

Azért mert valaki ide 2013-ba regisztrált vagy 2012-be,akár 2010-be,nem hiszem hogy egyenes következménye,hogy az autózást (BMW-zést) is akkor kezdte.Nem tudom miért függ ettől bárkinek akár a tapasztalata autók terén.Ezt a pár sort most nem csak Neked célzom,de nem egyszer éreztem-láttam,hogy kissé hogy is mondjam...lekezelő stílusba kapott a "frissen" regisztrált egyén választ egy adott kérdésre.(Bocs hogy kicsit elkanyarodtam a témától)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:44 
E39 FAN
E39 FAN

lepke írta:
Bummer írta:

Szerintem ;)

Helo
Én szeretem mikor 180-tól is megyen a VAS mint a barom, AKKOR ESZIK RENDESEN nekem volt benzines 25i vs 28i 30d vs 35d van összehasonlítási alapom

Szia!
Tul sok sajna nincs (irtam mim volt elozo autoim) foleg e39-el...eddig kb 8e km ment bele marcius ota (meg nem gyogyitottam minden nyavajajat)...a fogyit meg csak tajekoztatas jelleggel nezem...

Komoly tempokat csak apam autoival autoztam nemetorszagban (csl65 es s600), itthon draga is de foleg eletveszely...es foleg ez tart vissza...csaladostul foleg...(2 autot tortem porra mas hibajabol, de szerencsem volt)....igy nem vonz, h mennyi a vege...

Majd egyszer, ha megengedhetem magamnak lesz valami szep kis palyaautom amivel csapathatok zart palyan...;)

Velemeny van, az mindig...kerdes, h anusz jellegu vagy erdemi...ezt ti itelitek meg :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:53 
E39 FAN
E39 FAN

Persze, hogy nem kell ahhoz hosszas tapasztalat, hogy valaki átlag fogyasztást tudjon számolni. Az újságírók se 200 ezer km-en keresztül mérik a tesztautók fogyasztását :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:53 
E39 FAN
E39 FAN

Johny540 írta:
lepke írta:

Azért mert valaki ide 2013-ba regisztrált vagy 2012-be,akár 2010-be,nem hiszem hogy egyenes következménye,hogy az autózást (BMW-zést) is akkor kezdte.Nem tudom miért függ ettől bárkinek akár a tapasztalata autók terén.Ezt a pár sort most nem csak Neked célzom,de nem egyszer éreztem-láttam,hogy kissé hogy is mondjam...lekezelő stílusba kapott a "frissen" regisztrált egyén választ egy adott kérdésre.(Bocs hogy kicsit elkanyarodtam a témától)

Helo
Kedves Johny540 klubtárs
Csak az én véleményemet írom le a klub és a klubtagoktól függetlenül
Nehogy már az mondja meg a fogyasztást aki most vásárolt egy BMW-t és mondták a szomszéd pékségben vagy hallotta hogy a szomszédjának mennyit eszik egy BMW
Természetesen az újonnan regisztrált tagoknak is kíváncsian várom a fogyasztást

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:57 
E39 FAN
E39 FAN

No latom be lettem talalva...:(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 22:58 
E39 FAN
E39 FAN

Bummer írta:

Szerintem ;)

Helo
Ez sajnos nem álom.... ha használod és hajtod a kocsit akkor ennyi a VALÓS üzembentartás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 23:02 
E39 FAN
E39 FAN

Bummer írta:

Helo
A nagy lóf@szt ...ÉN ettem be :facepalm:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.10.27. 23:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Bummer írta:

Szerintem... neked.... egy.... TDS-re van szükséged! :doglotlo: :mrgreen:

Heheh, nyugi nem talált be senki, mosolygunk itt szerintem sokan ahogy olvassuk. Lélekben a dízelesek a V8-at tapossák, a V8-asok meg elképzelik ahogy a sor6 dízel 5 literrel ketyeg 100-as tempón. Nade kit érdekel? Ha nem tetszik valamelyik, adjátok el a picsába! :lol: Kész..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5127 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 257  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]