![]() |
2013.08.31. 16:25
hamoriarpi írta:GZa Jr írta:Hallo-hallo!!!!
Hibakódot töröltem,biztosítékot ellenőriztem.A hibakódot azonnal visszadobja,a bizti pedig jó.Sokat olvasgattam,és a sejtésem az,hogy vezérlőpanel lesz a hiba,mert ha inpaval nézem,akkor a Clamp rublikában,ha próbálom indítani,akkor nekem ott csak max 3 volt-ot mutat a skála.És ahogy nézem a többiekét ott a 12v körüli értéknek kéne lennie.![]()
![]()
![]()
Helytálló a feltételezésem????Köszi az ötleteket,további szép napot!!!
Csatlakozónál kontakttisztítás?
2013.09.01. 01:52
2013.09.01. 06:11
mrlan írta:Sziasztok!
Van egy BMW E38 740d-m (majdnem E39) állófűtésre átprogramozott kiegészítő fűtéssel.
A problémám az, hogy nem indul el az állófűtés, de szerintem pótfűtésként sem.
Ha telestartal próbálom indítani, vagy a naviról, akkor elsőre elindítja az IHKA a ventilátort, meg elindul a kályha szivattyúja, de nem szellőztet a kályha, és meg sem kísérli a begyújtást, majd pár másodperc után leáll. Második próbálkozásra ugyanezt teszi, csak kb 5 percig megy az utastér ventilátor és megy a vízpumpa, majd ismét leáll. Az IHKA leállása után még keringeti egy percig a vizet a kályha, (mint az afterrun-nál) majd leáll.
Még tavaly télen elvittem diagra, (ekkor lett felokosítva állófűtéssé) de már akkor se indult be, még inpával se lehetett indítani, valamint circulation pump-ra panaszkodott.
Mi lehet a gyíkja, merre induljak? Jönnek a hidegek :/
2013.09.01. 10:31
barbrady írta:mrlan írta:Sziasztok!
Van egy BMW E38 740d-m (majdnem E39) állófűtésre átprogramozott kiegészítő fűtéssel.
A problémám az, hogy nem indul el az állófűtés, de szerintem pótfűtésként sem.
Ha telestartal próbálom indítani, vagy a naviról, akkor elsőre elindítja az IHKA a ventilátort, meg elindul a kályha szivattyúja, de nem szellőztet a kályha, és meg sem kísérli a begyújtást, majd pár másodperc után leáll. Második próbálkozásra ugyanezt teszi, csak kb 5 percig megy az utastér ventilátor és megy a vízpumpa, majd ismét leáll. Az IHKA leállása után még keringeti egy percig a vizet a kályha, (mint az afterrun-nál) majd leáll.
Még tavaly télen elvittem diagra, (ekkor lett felokosítva állófűtéssé) de már akkor se indult be, még inpával se lehetett indítani, valamint circulation pump-ra panaszkodott.
Mi lehet a gyíkja, merre induljak? Jönnek a hidegek :/
Jó lenne látni a hiba üzentet. Ha kitöltenéd az adatlapodat, könnyebb lenne megmondani, hogy a közeledben kihez tudsz fordulni.
2013.09.01. 18:33
2013.09.03. 08:44
2013.09.03. 09:41
mrlan írta:Sziasztok!
Odáig eljutottam, hogy kicseréltem a szellőztető részét a kályhának, és most próbál begyújtani és az IHKA se áll le rögtön, de begyújtani még mindig nem tud...
Hogyan tovább? Én izzító stiftre gondolok, mert venti megy, vízpumpa megy, üzemanyag van, de mégse gyullad be...
2013.09.05. 23:56
2013.09.06. 05:57
colti82 írta:Hello!
Van itt valaki, aki diagnosztikaval meg tudna mondani, hogy az enyemnek, mi a baja?Mar egy ideje nem mukodik, de szeretnem megcsinaltatni, ha van ra lehetoseg.
koszonom
2013.09.06. 09:27
barbrady írta:colti82 írta:Hello!
Van itt valaki, aki diagnosztikaval meg tudna mondani, hogy az enyemnek, mi a baja?Mar egy ideje nem mukodik, de szeretnem megcsinaltatni, ha van ra lehetoseg.
koszonom
Ha tudnánk hogy merre laksz...
Tapatalk 4
2013.09.14. 08:53
2013.09.14. 09:46
Krisz320i írta:Hello.
Valaki le tudná írni,hogy működik az állófűtés?
Nagy navi van az autóban.
Odáig eljutottam, hogy beállítom az időt, a ventillátor el is indul belül,de nem érzem, hogy melegedne.
Ha gyárilag nem távirányítós,lehet-e azzá tenni?Jó lenne az erkélyről kapcsolgatni.
2013.09.14. 10:22
leslie írta:Krisz320i írta:Hello.
Odáig eljutottam, hogy beállítom az időt, a ventillátor el is indul belül,de nem érzem, hogy melegedne.
Ha gyárilag nem távirányítós,lehet-e azzá tenni?Jó lenne az erkélyről kapcsolgatni.
Ha a kulso homerseklet 8 fok felett van, akkor nem kapcsol be....
Ha gondolod, csorgess meg, a tobbit elmondom szoban, most ugy is marhara raerek : 30 / 444181negy
Vagy olvass vissza ebben a topikban es kelbe kerulsz...
2013.09.14. 12:15
2013.09.14. 12:33
2013.09.14. 14:06
morv írta:Krisz320i írta:Hello.
Lehet utolag taviranyitossa tenni, vagy akar mobillal aktivalhatova is. A mukodes pedig ahogy barbrady is kerdezte a felkodoltsagtol fugg.
2013.09.14. 15:34
barbrady írta:Krisz320i írta:Hello.
Fel van kódolva állófűtésnek a kályha?
Tapatalk 4
2013.09.14. 15:37
morv írta:Krisz320i írta:Hello.
Lehet utolag taviranyitossa tenni, vagy akar mobillal aktivalhatova is. A mukodes pedig ahogy barbrady is kerdezte a felkodoltsagtol fugg.
2013.09.14. 15:47
Krisz320i írta:barbrady írta:Krisz320i írta:Hello.
Tapatalk 4
Elvileg igen.Meg gondolom akkor nem lehetne beállítani az időzítőt sem.
Pl. az állószellőztetést már nem tudom bekapcsolni,mert szarakodott az akksi,és egyszer csak nem tudtam beállítani.
2013.09.14. 15:59
csiatt írta:Krisz320i írta:barbrady írta:Krisz320i írta:Hello.
Tapatalk 4
Elvileg igen.Meg gondolom akkor nem lehetne beállítani az időzítőt sem.
Pl. az állószellőztetést már nem tudom bekapcsolni,mert szarakodott az akksi,és egyszer csak nem tudtam beállítani.
Az állószellőztetés és az állófűtés külön van. Lehet csak állószellőztetés a menüdben, az még nem biztos, hogy állófűtés is van programozva.
A távirányúsításhoz TelesTart T70 vagy T80 szett kell (távirányító, Y kábel a kályha és a board közé, távirányító vevő, és antenna)
Hasonló cuccok kellenek: Csak ez nem BMW-hez való
Én is akartam ilyet, de sosem találtam jóárúsítva