![]() |
2013.08.09. 11:01
Gabesz81 írta:bakondi00 írta:PeeT írta:PapaBoss írta:PeeT írta:Január óta van meg a 30d 11km-t tettem bele és eddig kb 200e Ft-ot költöttem rá és még nem jó a PDC-m, kell egy ABS tömböt javíttatnom, meg egy pixelhibát. Egy hibaüzenet van a boardon amivel nem foglalkozom az pedig, hogy töltsem fel az ablakmosó folyadék tartályt.... a tartály fullon van szóval a visszajelzőt kellene cserélni benne. Sztem ez marad utoljára.![]()
Mindezeket leszámítva nem bántam meg egy percig sem, hogy megvettem!!
11-et, vagy 11 ezret?![]()
![]()
Jogos..![]()
11 000
Minden típusnak megvan a maga baja. Melyiket érdemesebb venni a 184LE vagy a 193LE? Váltó egyforma benne? Olvasgattam róla de konkrét választ nem igazán láttam.
hehe én egy kicsit többet kesseltem ráde imádom a rohadékot, baromi jó verda
![]()
![]()
![]()
2013.08.09. 13:37
imi36 írta:Szerintem necces lesz egy 30D 2003-ból 1.5 ben, forgalomba helyezve.
Csak a magyarosítása vagy 300.000 a 30D nek...
Ami azt jelenti, hogy a kocsinak 3500 eur körül meg kell állnia, mert ugye ki is kell menni érte, hazafelé tankolni, sárga rendszám, stb.
2003 tól 2004-ig, 4000 EUR-ig. ezeket dobja a mobile.de
a 3.500 eurós határig 15, azaz tizenöt darabot hoz. De abban van hiányos, törött e60, meg polizei, meg taxi.
2013.08.09. 13:53
PapaBoss írta:imi36 írta:Szerintem necces lesz egy 30D 2003-ból 1.5 ben, forgalomba helyezve.
Ami azt jelenti, hogy a kocsinak 3500 eur körül meg kell állnia, mert ugye ki is kell menni érte, hazafelé tankolni, sárga rendszám, stb.
a 3.500 eurós határig 15, azaz tizenöt darabot hoz. De abban van hiányos, törött e60, meg polizei, meg taxi.
Igazad van, elég csücskös a 1,5M.
Valamennyit rá kell még locsolni. Nem sokat, 2-300-at.
2013.08.09. 22:15
jlaci74 írta:PapaBoss írta:imi36 írta:Szerintem necces lesz egy 30D 2003-ból 1.5 ben, forgalomba helyezve.
Szerintem amivel érdemben foglalkozni érdemes az nagyságrendileg 5000 ? + a 3 kiló amit Imi írt + egy szerviz megint 3 kiló ( mondjuk ezt az itthon-vettre is rászalad... )
2013.08.10. 00:57
2013.08.10. 08:31
imi36 írta:jlaci74 írta:PapaBoss írta:imi36 írta:Szerintem necces lesz egy 30D 2003-ból 1.5 ben, forgalomba helyezve.
Szerintem amivel érdemben foglalkozni érdemes az nagyságrendileg 5000 ? + a 3 kiló amit Imi írt + egy szerviz megint 3 kiló ( mondjuk ezt az itthon-vettre is rászalad... )
Így van, egy valamire való e39 kint is 4000+ EUR. Az ötezer euróba csak úgy fér bele a kocsi, h hazahozza, és nézegeti az udvaron, sárga rendszámmal. A szervízeltetéséről nem is beszélve, ja és akkor még ott van a "meglepatéscsomag" faktor, amivel bármikor fel lehet pattanni a szopórollerre.
Aki hozott már az tudja, aki nem, az jó ha megtanulja, kint sem kolbászból van a kerítés, ami olcsó az kint is szar, ami jó annak megkérik ott is az árát.
Bakondi, ha megfogadsz egy tanácsot, nem mész neki a világnak 0 azaz nulla e39 ismerettel. Attól, hogy elolvastál egy két bejegyzést, és megnéztél egy két 5-10-20 kocsit, attól még fingod nincs a tipusról! Ezt magamra is értve, pedig volt már 1-2-3-4 BMW-m. Vagy fizess meg valakit, h kimenjen veled, aki valóban ért is hozzá. Nehogy valami török nepper rádmelegítsen valami vackot, amivel még haza sem jutsz lábon. Hamar ki lehet ám ábrándulni, amikor rájössz, h egy rakat szart vettél, és csak locsolod rá a százezreket, és még mindig egy határ szar. Nem akarok a zsebedben kutakodni, de a kérdések alapján vélhetően nem vagy tele, mint az etnikum kutyája bolhával, ezért hatványozottan légy figyelmes, és nem árt, ha a megvétel után marad még 1-200.000 forintod, amit nem a villanyszámla árából veszel el, és rá tudod költeni a kocsira, ha arról van szó. Az e39-et is utolérte a kora, ne az évjáratra gyúrj, hanem az állapotra! Ezek közül a legfiatalabb is már 10 éves...
Ezekkel nem megbántani akartalak! Távol álljon tőlem, csak szeretném ha boldog és nem egy kiábrándult BMW tulaj lennél.![]()
![]()
Ezeknek az autóknak a megvétele, csak belépő a táncba!!!
2013.08.10. 09:04
gulyasalex írta:Sziasztok
Találtam egy másik gépet ami nekem tökéletesen megfelelne minden szempontból véleményeket tudnátok róla mondani? Az ára most nem számít.
http://aprod.hu/hirdetes/bmw-e39-530d-m ... DTr9f.html
2013.08.10. 13:25
bakondi00 írta:imi36 írta:jlaci74 írta:PapaBoss írta:imi36 írta:Szerintem necces lesz egy 30D 2003-ból 1.5 ben, forgalomba helyezve.
Így van, egy valamire való e39 kint is 4000+ EUR. Az ötezer euróba csak úgy fér bele a kocsi, h hazahozza, és nézegeti az udvaron, sárga rendszámmal. A szervízeltetéséről nem is beszélve, ja és akkor még ott van a "meglepatéscsomag" faktor, amivel bármikor fel lehet pattanni a szopórollerre.
Aki hozott már az tudja, aki nem, az jó ha megtanulja, kint sem kolbászból van a kerítés, ami olcsó az kint is szar, ami jó annak megkérik ott is az árát.
Bakondi, ha megfogadsz egy tanácsot, nem mész neki a világnak 0 azaz nulla e39 ismerettel. Attól, hogy elolvastál egy két bejegyzést, és megnéztél egy két 5-10-20 kocsit, attól még fingod nincs a tipusról! Ezt magamra is értve, pedig volt már 1-2-3-4 BMW-m. Vagy fizess meg valakit, h kimenjen veled, aki valóban ért is hozzá. Nehogy valami török nepper rádmelegítsen valami vackot, amivel még haza sem jutsz lábon. Hamar ki lehet ám ábrándulni, amikor rájössz, h egy rakat szart vettél, és csak locsolod rá a százezreket, és még mindig egy határ szar. Nem akarok a zsebedben kutakodni, de a kérdések alapján vélhetően nem vagy tele, mint az etnikum kutyája bolhával, ezért hatványozottan légy figyelmes, és nem árt, ha a megvétel után marad még 1-200.000 forintod, amit nem a villanyszámla árából veszel el, és rá tudod költeni a kocsira, ha arról van szó. Az e39-et is utolérte a kora, ne az évjáratra gyúrj, hanem az állapotra! Ezek közül a legfiatalabb is már 10 éves...
Ezekkel nem megbántani akartalak! Távol álljon tőlem, csak szeretném ha boldog és nem egy kiábrándult BMW tulaj lennél.![]()
![]()
Ezeknek az autóknak a megvétele, csak belépő a táncba!!!
Tisztában vagyok ezekkel amiket írtál. Évjárattal kapcsolatban nekem az a lényeg hogy 2000 feletti legyen. Magyarban akarnek szívem szerint autót venni és inkább az utazás meg a többi költséget ráköltöm. Itthon is vannak 1.4m+-200ezért arra ha megy még a plusz költség akkor lehet már nem lesz vészes. Minden képp akarok legalabb 2 embert elvinni, megfizetni hogy jöjjön el megnézni az autót, tőlem mindenki jobban tudja, ért hozzá mivel ilyenem még nem volt.
Köszönöm hogy irtál, minden tanácsot szívesen elfogadok. Remelem mikor odakerül a sor télleg lesz egy szuper bmw:) mert szart nem akarok.
2013.08.18. 11:58
kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
Automatával nagyon jó párosítás.
2013.08.18. 12:25
simi64 írta:kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
2013.08.18. 12:36
Gallaca írta:simi64 írta:kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
Mi van Simi? Inkább egy ódi?![]()
2013.08.18. 13:03
leslie írta:Gallaca írta:simi64 írta:kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
Szerintem Simi a nem fogyaszt sokat hozzászólásra értette a facepalm-ot..... Hogy naív legyek
2013.08.18. 13:09
simi64 írta:leslie írta:Gallaca írta:simi64 írta:kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
Szerintem Simi a nem fogyaszt sokat hozzászólásra értette a facepalm-ot..... Hogy naív legyek
Nem![]()
A 30D és az automata üti egymást!
2013.08.18. 13:19
leslie írta:
Simi, egyszer ülj be mellém és meglátod, hogy a 30D és az autómata milyen jó párosítás !!!!
( pl. Te kézzel sosem fogsz olyan gyorsan váltani, mint az autómata.... és az automata mindig a megfelelő ford.számnál vált, ahol a legnyomatékosabb a motor..... stb... Természetesen a tévedésem jogát fenn tartom !!! )
2013.08.18. 13:59
simi64 írta:leslie írta:Gallaca írta:simi64 írta:kovessyroli írta:A 30d nagyon erős, rugalmas, nem fogyaszt sokat, szép hangja van.
Nem![]()
A 30D és az automata üti egymást!
2013.08.18. 14:05
simi64 írta:leslie írta:
Simi, egyszer ülj be mellém és meglátod, hogy a 30D és az autómata milyen jó párosítás !!!!
( pl. Te kézzel sosem fogsz olyan gyorsan váltani, mint az autómata.... és az automata mindig a megfelelő ford.számnál vált, ahol a legnyomatékosabb a motor..... stb... Természetesen a tévedésem jogát fenn tartom !!! )
Nemazé'!
Én sem kézzel váltok.
Már többször nem mertem leírni a nyomatéklyukat, mert itt többen megköveznek![]()
390 kontra 410 (NM)
2013.08.18. 15:10
simi64 írta:leslie írta:
Nemazé'!
Én sem kézzel váltok.
Már többször nem mertem leírni a nyomatéklyukat, mert itt többen megköveznek![]()
390 kontra 410 (NM)
2013.08.19. 09:57
2013.08.19. 10:34

2013.08.19. 10:50
Bacsek írta:Az első autoban mi az individual?
Csak mert ez pl individual e38
Küldve az iPhone készülékemről Tapatalk használatával