* *
Pontos idő: 2026.04.19. 10:39

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 152  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: M5 motor
HozzászólásElküldve: 2013.07.01. 12:21 
haladó
haladó

Adott köszi: 11 alkalommal
Kapott köszik: 1
Széria kód: E39
Motor tipusa: S62
Évjárata: 1999
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
jlaci74 írta:
Levi, walterd !
Fejezzétek be, mert még pár ilyen gondolat tőletek és nem lesz annyi eladó M5 ahány klubtag venni szeretne majd ...

M5-öt MINDENKINEK! :roker: :roker: :roker: :roker:
1 pár hátsó gumi 265 v 275 széles, 30 ezer használtan és nagyon sok kereszteződést meg kanyart kibír :)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.07.01. 15:06 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 35 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
Motor tipusa: 530D 184PS
Évjárata: 2000
Haminda írta:
Ugye tudod, hogy elég nagy az esélye, hogy az M5 hirdetések is ilyen megfontolással kerülnek fel?

Sejtem, de:

-Az én autómba szerintem kétszer annyi kilométer van mint bármelyik M5-ben.
-Ha az előző tulajdonosa (aki szintén egyszer megtörte) csak kicsit is gondosabb tulaja lett volna az autónak, akkor most negyed ennyi probléma se lenne,
értsd az autó technikailag rendben van, de már szinte végeláthatatlanul sok apró hibája van, ennyit már nem éri meg rákölteni, lesz akit ez nem fog zavarni, és még vígan elmegy vele több százezret, de
bennem meg van az igény a jobbra.
-Ha alaposan átnézem vásárlásnál szerintem nagy meglepetések nem érhetnek, az olyan, hogy stab pálcát, stb apróságokat cserélni kell benne az nem érdekel, sőt, úgy jobb is, mert akkor azt tudom, hogy ki van cserélve, és egy ideig nincs vele gond.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.01. 15:15 
Újonc
Újonc

walterd írta:
Az agyalást hagyd másra. Ez nem agyalós kocsi. Megvenni, élvezni, nem aggódni! Egyszerű mint a hajcsat.
Majd 60 évesen visszagondolva azon akarsz bosszankodni, hogy miért voltál olyan agyalós, hogy nem vetted meg,a mikor megtehetted volna és fiatal voltál?
Én is ezt tettem és soha nem bántam meg. Te sem fogod!

üdv,
Walter

Szervusz!

Azt hiszem erről a témáról ugyanaz a véleményünk, nem tudok mit hozzáfűzni.
Mikor szoktatok összejönni Komáromban? Kilépnék egy kis diskurzusra.

Abszolút ON-topik kérdés:

Mindegyik E39M5-ben ugyanaz a motor(S62) van, vagy volt frissítés időközben? Ha volt régebbi az jobb/rosszabb/mindegy?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.01. 15:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (3)
zoomon írta:
Haminda írta:
Ugye tudod, hogy elég nagy az esélye, hogy az M5 hirdetések is ilyen megfontolással kerülnek fel?

Sejtem, de:

-Az én autómba szerintem kétszer annyi kilométer van mint bármelyik M5-ben.
-Ha az előző tulajdonosa (aki szintén egyszer megtörte) csak kicsit is gondosabb tulaja lett volna az autónak, akkor most negyed ennyi probléma se lenne,
értsd az autó technikailag rendben van, de már szinte végeláthatatlanul sok apró hibája van, ennyit már nem éri meg rákölteni, lesz akit ez nem fog zavarni, és még vígan elmegy vele több százezret, de
bennem meg van az igény a jobbra.
-Ha alaposan átnézem vásárlásnál szerintem nagy meglepetések nem érhetnek, az olyan, hogy stab pálcát, stb apróságokat cserélni kell benne az nem érdekel, sőt, úgy jobb is, mert akkor azt tudom, hogy ki van cserélve, és egy ideig nincs vele gond.

Nem akarok vitázni, de a leírtakkal is csak az általam mondottakat támasztod alá. Az M5 lehet több mint autó, ha a tulajdonosa ugyanúgy ember, emberi tulajdonságokkal, hozzáállással. Gondolok itt arra, hogy ő is mutogathat az előző tulaj nemtörődömségére, vagy feltételezheti, hogy a levedlett autó megvásárlója igénytelenebb lesz nála.

Én az 520d-t vettem egy "jó lesz az a következő tulajnak" hozzáállású fickótól... Hát nem volt jó. Ablakmosóspricniktől, váltófelújításon keresztül a gumibakokig mindent megkapott,. Apróságok, de így is belement egy év alatt egy fél milla... Mit ehet meg egy hasonló megfontolásból eladott m5. Távol álljon tőlem, hogy bárkinek a pénztárcájában túrkáljak, de Te is írtad, hogy szempont a fenntartási költség. És ilyen feltétellel szerintem nem lehet M5-t venni.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.07.01. 18:44 
Újonc
Újonc

Haminda írta:

Nem akarok vitázni, de a leírtakkal is csak az általam mondottakat támasztod alá. Az M5 lehet több mint autó, ha a tulajdonosa ugyanúgy ember, emberi tulajdonságokkal, hozzáállással. Gondolok itt arra, hogy ő is mutogathat az előző tulaj nemtörődömségére, vagy feltételezheti, hogy a levedlett autó megvásárlója igénytelenebb lesz nála.

Nem gondolom, hogy vitatkoznánk, csak véleményt cserélünk, ami nem feltétlenül egyezik meg :franko:

Egyébként igazad van abban amit írtál, viszont ezen dolgokat kb 90%-ban ki lehet szűrni vásárláskor, ha oda kerülne a sor venném a fáradtságot egy alapos átvizsgálásnak, sokkal alaposabb lennék mint amikor a 30d-t vettem.

Szerintem mindenkinek számít, mennyiért lehet fenntartani, (pár milliomos típus rajongótól eltekintve,) hiszen ez egy viszonylag olcsó és erős autó.
Írtam mennyit szánok rá, többiek szerint kb reális az összeg, ez nem az jelenti, hogy nem tudok rá többet költeni ha kell, hanem, hogy
nem szeretnék! Ez egy lélektani határ nálam, ha annyit se költök rá az se gond, megy a többi hobbimra, de többet nem szeretnék.

Mondjuk az azért érdekelne, hogy az enyémet mennyiért lehetne tipp-topp állapotba rakni, van M.O.-on olyan valaki aki foglalkozik komplett autófelújítással?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.04. 10:18 
Guru
Guru

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M5
Évjárata: 2001
zoomon írta:
Haminda írta:

Nem gondolom, hogy vitatkoznánk, csak véleményt cserélünk, ami nem feltétlenül egyezik meg :franko:

Egyébként igazad van abban amit írtál, viszont ezen dolgokat kb 90%-ban ki lehet szűrni vásárláskor, ha oda kerülne a sor venném a fáradtságot egy alapos átvizsgálásnak, sokkal alaposabb lennék mint amikor a 30d-t vettem.

Szerintem mindenkinek számít, mennyiért lehet fenntartani, (pár milliomos típus rajongótól eltekintve,) hiszen ez egy viszonylag olcsó és erős autó.
Írtam mennyit szánok rá, többiek szerint kb reális az összeg, ez nem az jelenti, hogy nem tudok rá többet költeni ha kell, hanem, hogy
nem szeretnék! Ez egy lélektani határ nálam, ha annyit se költök rá az se gond, megy a többi hobbimra, de többet nem szeretnék.

Mondjuk az azért érdekelne, hogy az enyémet mennyiért lehetne tipp-topp állapotba rakni, van M.O.-on olyan valaki aki foglalkozik komplett autófelújítással?

Én már megcsináltam az enyémen, ahhoz ,hogy összeget mondjak, látni kellene az autódat ...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.04. 10:24 
Guru
Guru

LeviM5 írta:
kovessyroli írta:
Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de szerintem hétköznapi autózásra bőven elég az a teljesítmény, amit a 30d motor tud.
410nm az több, mint elég a legtöbb közlekedési szituációnál.
Főleg úgy, hogy nem is akarsz száguldozni az M5-tel sem.
Akkor meg minek? :roll:
Én is keveset megyek mostanában, de a 30d-vel totál elégedett vagyok teljesítményben, fogyasztásban és élményben is egyaránt.
Az autók 95%-át ezzel is úgy lehet kikerülni, mint a pocsolyát.
M5-öt akkor vennék, ha kurvára nem számítana a pénz, de kiautózni akkor sem tudnám. Az M5 státuszszimbólum volt és a mai napig az.
A másik, hogy hol lehet menni itthon 200 km/h-val? Én már normál közúton is max. 120 km/h-val merek menni, mert mindig és mindenhol mérnek.
:szerintem

Elfogadom a véleményed, nem is akarlak meggyőzni. Az én véleményem:
több mint 10 év BMW-zés és 6 év M5-özés után hosszasan mesélhetnék balesetmentes ///M-es élményeimről, de aki ismer tudja, vagy emlékszik leírtam/beszámoltam róla itt. Akinek nem BMW-je van, és nem teheti meg, hogy legyen annak egy sima BMW is státuszszimbólum és irigységgel tekint ránk. A hétköznapi autózás egy ilyen autóval valóban kényszer, és csak példának hoztam fel, hogy ilyet is lehet, mikor többen megyünk valahova például. Ha egy M5 keveset fogyaszt, akkor jönnek, hogy ez nem azért van, hogy spúrkodjál vele. De ettől még tény, hogy ennyit eszik, ez van.
Nekem azért van mert imádom és nem hétköznapi módon vezetem, csak 100-ast tankolok és a fogyasztás sem érdekel. Szeretem bütykölni, pucolgatni, tuningolni, mosni, takarítani, ez nekem hobbi, a beteljesült álom. Ha tehetem pályára megyek, (pl. Kakucsring) vagy vezetéstechnikai tréningre, de vannak helyek és idők amikor lehet jót autózni közúton is. (motorosok ezt jól tudják, hogy hol) Akinek van M5-je az tudja hogy minek kell! Akinek nincs, az sosem fogja megérteni. Ez egy életérzés, egy életforma. Maga az M érzés ami körülveszi, ami nem csak az autó. Erről szól a Nürburgring ha kilátogatsz, a Motorsport, az M ruházat, stb... Miért akar mindenki M lököst, vagy M kormányt, meg M feliratot? Mert tudat alatt mindenki vágyik egy M-es BMW-re. Hogy vezetni milyen egy M5-öt ezt az sem tudja szavakkal kifejezni, akinek odaadtam. Ma pl., E46 M3 tulaja vezette, én meg az övét. Rázta a fejét, hogy ilyen nincs... Közúton úgy van 200-on mint más autó 100-on és észre sem veszed. Bárhol lehet menni 200 felett. Mint egy motorral, úgy előzöl vele. Simivel komáromi elkerülőn 250. Pályán ameddig a gázt nyomod. Ezt a minap utánam jövő Kawa Ninja pilótája megerősíthetné, ha itt fórumozna, kilométereken át követett, majd lakott területre érve, lassítottunk, mellém jött, benézett és hüvelykújjával bólogatva beköszönt. Kútra beérve motorosok, mint a tenisz közvetítéseken egyszerre fordultak felém, egyik megjegyezte, azt hittük egy motor jött. Akiket viszek, hogy átérezzék milyen is, hüledeznek, hogy ilyet autó tud? Így megy? Így kanyarodik? Így meg keresztbe? 1-2-3-ba csikorog a gumi váltásokkor. Elképesztő érzés minden megtett km. Biztonságot ad, mert kifogyhatatlan tartalék van benne, visszaváltás nélkül lehet előzni, és a lehető legrövidebb időt töltöm el a szembejövő sávban. Gyakorlatilag nincs veszélyes szituáció, mert nem kerülök bele. De a leírtakat átérezni/megérteni az tudja akinek van, esetleg azok akik már átélték.
Egy 30d, sőt a 20d és bőven elég a hétköznapokra, és én tapasztalatból mondom! Sosem vitattam, ha egy "normális", nem fertőzött ember lennék, nekem is lenne.

A leírtakat csakis az érti akinek van ! Alátámasztom ! A többi szócséplés és képzelgés ! :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.04. 10:28 
Guru
Guru

walterd írta:
zoomon írta:
kovessyroli írta:
Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de szerintem hétköznapi autózásra bőven elég az a teljesítmény, amit a 30d motor tud.
410nm az több, mint elég a legtöbb közlekedési szituációnál.
Főleg úgy, hogy nem is akarsz száguldozni az M5-tel sem.
Akkor meg minek? :roll:
Én is keveset megyek mostanában, de a 30d-vel totál elégedett vagyok teljesítményben, fogyasztásban és élményben is egyaránt.
Az autók 95%-át ezzel is úgy lehet kikerülni, mint a pocsolyát.
M5-öt akkor vennék, ha kurvára nem számítana a pénz, de kiautózni akkor sem tudnám. Az M5 státuszszimbólum volt és a mai napig az.
A másik, hogy hol lehet menni itthon 200 km/h-val? Én már normál közúton is max. 120 km/h-val merek menni, mert mindig és mindenhol mérnek.
:szerintem

Teljesen jól vagy bekötve, de van pár dolog amit még figyelembe vettem, amiért vacillálok:
- Az autómban elég sok km van, kellene neki egy komplett motor és turbó felújítás, mert már nem úgy megy ahogy kellene neki.
- Tavaly randiztam egy őzzel, elég jól sikerült, egy hét alatt megcsinálták, de kicsit sem vagyok megelégedve a minőséggel.
- Rengeteg apróság van amit meg kellene csinálni rajta, de nekem már nincs kedvem hozzá, pl. lassan a lámpákat is.

Így szeretném lassan lecserélni, valakinél még így is sok százezret el fog menni, de én szebbre vágyom.
Ha pedig csere akkor kérdés, hogy mire? Másik e39 530D? Újabb 530D? M5 ??? :)

Teljesen egyet értek Levivel. nekem ugyanezek a tapasztalataim.
néhány gondolat, hogy szerintem:

Megvenni egy M5-t teljesen felesleges értelmes, reális, hétköznapi érdekeket, motivációt vagy indokot keresni. Ez nem erről szól. Én megvettem és megmagyarázni nem tudom ma sem.
Ez egy érzés, szerelem, szenvedély, vágy, beteljesülés. Olyan mint a szex. Ha csináltad már, akkor nem kell magyarázni, hogy miért jó, ha meg nem csináltad, akkor nem lehet neked megmagyarázni.
Egy dolgot nem szabad. Aggódni, hogy mi lesz és mennyibe kerül. Egyrészt hülyeség, mert elég megbízható kocsi. Nekem évi 25 ezer km mellett sem kerül extra sokba. Ez olyan emberek Ferrarija, akik naponta is akarnak vele járni és mellesleg van családjuk, gyerekük, vagy szeretik, ha van 20 liternél nagyon csomagtartó. Nem mellesleg a sokat szidott VANOS olyan rugalmasságot ad az autónak, hogy 70-nél 6-ba lehet rakni és onnan is elgyorsul, ha kell. Normál használat mellet fel sem tűnik, hogy egy szörnyeteg, mert kezes és aranyos. De kapcsold csak be a sportgombot, ki az ESC-t és forgasd 4000 fölé. Na ott eltűnik az úrigyerek jelleg, egy rakoncátlan ribanc lesz belőle !!!! Itt kit érdekel, hogy dől le a benzin a torkán vagy hogy a 275-ös gumi egy jelentős részét hagyod ott 140 méteres fekete csík formájában az aszfalton. Ekkor csak egy dolog van, élvezni és tartani a fejed, hogy legalább te ne fejeld le a fejtámlát a váltáskor, a többiek úgyis megteszik :-)
Ha megveszed, akkor el kell engedni, hogy mennyit fogyaszt. 14 lesz az átlag. És ha épp elgurul a gyógyszered, akkor simán meg fog enni 25 liter benzint egy 50 km-es szakaszon. De hát akkor mi van? Semmi.
Ha ezt nem tudod elengedni, akkor az M5 nem a te autód. Ez nem erről szól. De hidd el, egy komolyabb autózás vele és el fogod tudni engedni.

Nekem 528i-m volt elótte, ami egy nagyon jó kis fürge kocsi volt, ráadásul a Hammann chip miatt forgott vagy 7500-t. Tényleg mindenkit körbe lehetett autózni. A fogyasztása sem volt dráma, mert 9 lieterben simán megállt. Tökéletes kocsi volt .
De amikor átültem az M5-be, akkor egy másik világba kerültem. És ezt nem csak mondom, hanem így volt.
Hogy ki tudod-e majd használni? Miért az 530D-t ki tudod?
Nem tudod! De azért lehet menni vele gazdagon. Nem kell 1-2-3-4-5-6 végig lefogatva kigyorsulni. Egy kamionos előzés és már megvolt az aznapi élvezet. Igaz egy kamion max 2-3 mp amíg elmész mellette, de az is egy kéjhömpöly! Én 3X mentem vele 250 felett összesen. Érdekes volt de nem ez a lényege, hanem, hogy a 200-at elérni egy fél km-en belül is van lehetőség. Ja és 200 felett is létezik gyorsulás.

Szerintem nem kell ezen ennyit agyalni. Ha ez a vágyad, és mint mondtad van 3 millád egy ilyen kocsira és évi fél millád, hogy fenntartsd, akkor nincs miről beszélni. Ennyibe szerintem nem fog kerülni évente, de ha igen , akkor is ez elég kell legyen. Persze vannak horror történeket, de hát ez a horror rizikó az 530D comon rail rendszerében is ott van. Mennyi is egy nagy nyomású pumpa? 800 ezer?
Nézz körül az M5-k között, vizsgáltasd át és vedd meg ami tetszik. Szerintem felesleges nagyon drága kocsit venni kivéve, ha olyan "őrült"-től veszed, mint az itteni fórumos kollégák egyike másika, aki valóban tökéletes kocsit ad át. A többi ugyanolyan lutri függetlenül, hogy 2.5 vagy 3.8 millió az ára. Inkább költsd bele te ezt az különbséget egy megbízható szerelővel, mert akkor tudod, hogy rendben van és benne van.

Az agyalást hagyd másra. Ez nem agyalós kocsi. Megvenni, élvezni, nem aggódni! Egyszerű mint a hajcsat.
Majd 60 évesen visszagondolva azon akarsz bosszankodni, hogy miért voltál olyan agyalós, hogy nem vetted meg,a mikor megtehetted volna és fiatal voltál?
Én is ezt tettem és soha nem bántam meg. Te sem fogod!

üdv,
Walter

Nem értem miért írja mindenki ,hogy nem tudod kihasználni az M5-öt ???!!! Én ki tudom teljesen, ilyen jó időben elő se veszem a másikat csak ezzel járok, pedig icipicit erősebb az autó mint a gyári :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 08:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Azért írják sokan, hogy nem tudod kihasználni az autó erejét, mert mások vagyunk, máshogy vezetünk.
Van, aki vágja neki ( Te, Levi, én, stb. ), viszont van, aki nem.
Van, aki pl. nagyvárosban lakik, ahol kevésbé lehet kihasználni az erős autó előnyeit. Stb., stb....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 09:23 
Guru
Guru

leslie írta:
Azért írják sokan, hogy nem tudod kihasználni az autó erejét, mert mások vagyunk, máshogy vezetünk.
Van, aki pl. nagyvárosban lakik, ahol kevésbé lehet kihasználni az erős autó előnyeit. Stb., stb....

Ja, ez igaz lehet...nekem ebből a szempontból jó, mert mindennap átmegyek Kecskemétről Kiskunfélegyházára a bontóba, meg ugye vissza, ezalatt azért lehet használgatni picit :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 10:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
madox írta:
leslie írta:

Ja, ez igaz lehet...nekem ebből a szempontból jó, mert mindennap átmegyek Kecskemétről Kiskunfélegyházára a bontóba, meg ugye vissza, ezalatt azért lehet használgatni picit :D

Vagy azért, mert sosem vezettek M5-öt :!:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 12:57 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 29 alkalommal
Kapott köszik: 21 alkalommal
Motor tipusa: 30d
Levi!
Nekem a húzott 30d is megeszi a 13-15l lazán, ha nyomom folyamatosan....

30-435-1355
info
Autófóliázás
facebook-on

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.07.11. 11:08 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
fincsicucc

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.11. 22:10 
E39 FAN
E39 FAN

Gabesz81 írta:

Ezekszerint van igény a gyári módosított verziókra.
Én elfogadnék, egy sima Compatition csomagost is. :wink: Az E92M3 DTM Edísön mellé. :wink:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.16. 18:46 
E39 FAN
E39 FAN

Bajor herceg M5-je újra eladó: 1.5 M Ft! Individual! Facén egy hölgy árulja, külföldre költözik, azért. :facepalm:

Kép
Kép

Itt tárgyaltuk pár éve: viewtopic.php?f=1&t=203&start=4675

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.21. 20:12 
Újonc
Újonc

madox írta:
Én már megcsináltam az enyémen, ahhoz ,hogy összeget mondjak, látni kellene az autódat ...

Lőnék pár képet az megfelelne? Meg jó pár hibát le tudnék írni is, melyik topikban lehetne kitárgyalni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.09. 12:14 
Guru
Guru

zoomon írta:
madox írta:

Lőnék pár képet az megfelelne? Meg jó pár hibát le tudnék írni is, melyik topikban lehetne kitárgyalni?

Bocs ,hogy csak most reagálok, de nyaraltam, írj privit és kitárgyaljuk !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.09. 12:16 
Guru
Guru

Még mindig nem békültem ki az E60-al de találtam egyet amibe talán már beleülnék :

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek madox az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.25. 18:24 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: S62
Évjárata: 1999
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
99-es M5-öm van! Vezérlés cserén töröm a fejem!!
Tudna valaki megbízható hozzáértő embert ajánlani aki ezt megoldaná nekem??!!

Köszönöm!! :franko:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.08.25. 18:30 
M5Tone írta:
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
99-es M5-öm van! Vezérlés cserén töröm a fejem!!
Tudna valaki megbízható hozzáértő embert ajánlani aki ezt megoldaná nekem??!!

Köszönöm!! :franko:

Divinyi Józsi Gyenesdiáson.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 152  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]