![]() |
2013.06.22. 20:17
2013.06.22. 20:45
2013.06.22. 20:59
2013.06.22. 21:00
Labi írta:Nem bízol a kijelzőben?
2013.06.22. 21:04
2013.06.22. 21:06
Labi írta:tessék?
2013.06.22. 21:09
2013.06.22. 21:12
Labi írta:Nem bízol az e61-ben?![]()
add meg neki a bizalmat!
2013.06.22. 21:17
2013.06.22. 21:23
Labi írta:Valahol már volt szó róla, talán megtalálod. Úgy emlékszem ugyan úgy kell előhívni a titkost, csak egy gombbal. Hogy hogyan, ne kérdezd, nem próbáltam még meg.
2013.06.22. 21:27
hamoriarpi írta:Vízhőfokot elő tudok csalni valahogy?
2013.06.22. 21:29
2013.06.22. 21:36
muhaati írta:Labi írta:Valahol már volt szó róla, talán megtalálod. Úgy emlékszem ugyan úgy kell előhívni a titkost, csak egy gombbal. Hogy hogyan, ne kérdezd, nem próbáltam még meg.
A TITKOS menü azért TITKOS, mert a felhasználónak nem kell azt nézigélnie.
Ha hideg a víz, nincs fűtés, ha meleg, akkor úgyis jelzi a műszerfal.
Persze hozzá tartozik, hogy engem is bosszant az hogy Jürgen kihagyta a technikából a vízhőfokmérőt.
2013.06.22. 21:39
hamoriarpi írta:muhaati írta:Labi írta:Valahol már volt szó róla, talán megtalálod. Úgy emlékszem ugyan úgy kell előhívni a titkost, csak egy gombbal. Hogy hogyan, ne kérdezd, nem próbáltam még meg.
Persze hozzá tartozik, hogy engem is bosszant az hogy Jürgen kihagyta a technikából a vízhőfokmérőt.
Hadd tudjam már, hogy pontos-e a termosztát:!::grin:
Nem ritka hiba bajoréknál...
2013.06.22. 21:44
muhaati írta:hamoriarpi írta:muhaati írta:Labi írta:Valahol már volt szó róla, talán megtalálod. Úgy emlékszem ugyan úgy kell előhívni a titkost, csak egy gombbal. Hogy hogyan, ne kérdezd, nem próbáltam még meg.
Hadd tudjam már, hogy pontos-e a termosztát:!::grin:
Nem ritka hiba bajoréknál...
Rendben, megadom magam! Nézegessétek a titkos menüt, hajrá!
2013.06.22. 21:46
hamoriarpi írta:Holnap ha nem szakad az eső, akkor megfaggatom. Minden alkatrészének makulátlanul kell működnie:!:
És erről meg is kell győződnöm:!:;-)
2013.06.22. 21:51
muhaati írta:hamoriarpi írta:Holnap ha nem szakad az eső, akkor megfaggatom. Minden alkatrészének makulátlanul kell működnie:!:
Ez igaz!![]()
Tudom, nekem könnyebb a dolgom, a lapitopim mindent elárul.
2013.06.22. 22:00
hamoriarpi írta:muhaati írta:hamoriarpi írta:Holnap ha nem szakad az eső, akkor megfaggatom. Minden alkatrészének makulátlanul kell működnie:!:
Ez igaz!![]()
Valamikor én is ráveszem magam, hogy felrakjam a drivert az új interfacehez. Már Barbrady telefonon megadott minden segítséget, amit ezúton is köszönök:!:
2013.06.22. 22:07
kzolee írta:hamoriarpi írta:muhaati írta:hamoriarpi írta:Holnap ha nem szakad az eső, akkor megfaggatom. Minden alkatrészének makulátlanul kell működnie:!:
Ez igaz!![]()
Valamikor én is ráveszem magam, hogy felrakjam a drivert az új interfacehez. Már Barbrady telefonon megadott minden segítséget, amit ezúton is köszönök:!:
Érdemes nézegetni a titkost, ha hideg motorral jár az autó, megöli a dpf-et hamar.
Főleg városban.
Az interface ami barbradynak is van 90%, hogy megy az autóddal, majdnem kipróbáltuk az enyémmel, de inkább az E28-al élvezkedtünk.
2013.06.22. 22:11
hamoriarpi írta:kzolee írta:hamoriarpi írta:muhaati írta:hamoriarpi írta:Holnap ha nem szakad az eső, akkor megfaggatom. Minden alkatrészének makulátlanul kell működnie:!:
Ez igaz!![]()
Érdemes nézegetni a titkost, ha hideg motorral jár az autó, megöli a dpf-et hamar.
Főleg városban.
Az interface ami barbradynak is van 90%, hogy megy az autóddal, majdnem kipróbáltuk az enyémmel, de inkább az E28-al élvezkedtünk.
2007. 03. hó előtti a kocsim, uh. mennie KELL:!:
Az az utániakhoz teljeskörűen már csak iCOM-mal lehet hozzáférni.