![]() |
2013.05.11. 22:03
2013.05.11. 22:27
Gallaca írta:Üdv!
Meg tudja valaki mondani, hogy a fűtőmotor előtt(süni előtt pontosabban), benzinesen van egy relé, a dieselen pedig nincs, hanem direktben megy a tápvezeték a sünire. Miért van ez? Mi a szerepe? Digit klímát bontottunk 28i-ből, és nem tudom be kell-e építenem ezt a relét. Másik dieselben sem volt ilyen relé, és az enyémben sincs.
2013.05.23. 17:16
2013.05.24. 12:18
Gallaca írta:Robika300 írta:Bejött a jó idő,nem kellene fűteni. De a jobb oldali fűtés csap nem zár le,egyfolytában meleget nyom jobb oldalt. Kolléga kimérte,a tekercs épp,áramot kap,mégsem zár le. Lehet cserélni külön,vagy csak komplett egységet? Valaki ötlet esetleg? Köszi előre is!
Azt az oldali tekercset amelyik nem zár, szedd le(előtte víz le)négy csavarral, akkor szétjön az egész. A vasmag nekem bele volt gyógyulva a tekercsbe belül.(összerozsdásodott) Megtakarítottam, utána jó lett. Egy próbát megér.
2013.05.24. 13:33
szekkk írta:Gallaca írta:Robika300 írta:Bejött a jó idő,nem kellene fűteni. De a jobb oldali fűtés csap nem zár le,egyfolytában meleget nyom jobb oldalt. Kolléga kimérte,a tekercs épp,áramot kap,mégsem zár le. Lehet cserélni külön,vagy csak komplett egységet? Valaki ötlet esetleg? Köszi előre is!
Azt az oldali tekercset amelyik nem zár, szedd le(előtte víz le)négy csavarral, akkor szétjön az egész. A vasmag nekem bele volt gyógyulva a tekercsbe belül.(összerozsdásodott) Megtakarítottam, utána jó lett. Egy próbát megér.
Sziasztok!
2001 530i pont ezt csinálja nekem is. Le tudnád pontosan írni, hogy hol találom ezt a tekercset és hogyan kell szétszedni?
Köszi.
Üdv. Bálint
2013.06.12. 17:27
2013.06.12. 18:01
hegezso írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A műszerfalon el van helyezve középen két rostély amin a levegőt fujja be, közöttük van egy recés állító, hogy éppen hideg vagy meleg levegőt szeretnék, na nekem ez a tekerő gomb megakadt és nem nagyon akar mozdulni csak a meleg felé. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám onnan kiszerelni.
2013.06.12. 21:26
Haminda írta:hegezso írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A műszerfalon el van helyezve középen két rostély amin a levegőt fujja be, közöttük van egy recés állító, hogy éppen hideg vagy meleg levegőt szeretnék, na nekem ez a tekerő gomb megakadt és nem nagyon akar mozdulni csak a meleg felé. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám onnan kiszerelni.
http://tis.bmwcats.com/doc1034927/
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... %20replace
2013.06.13. 18:37
hegezso írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A műszerfalon el van helyezve középen két rostély amin a levegőt fujja be, közöttük van egy recés állító, hogy éppen hideg vagy meleg levegőt szeretnék, na nekem ez a tekerő gomb megakadt és nem nagyon akar mozdulni csak a meleg felé. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám onnan kiszerelni.
2013.06.13. 18:47
hegezso írta:hegezso írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A műszerfalon el van helyezve középen két rostély amin a levegőt fujja be, közöttük van egy recés állító, hogy éppen hideg vagy meleg levegőt szeretnék, na nekem ez a tekerő gomb megakadt és nem nagyon akar mozdulni csak a meleg felé. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám onnan kiszerelni.
Kiszereltem és a fogaskeréken lévő fogak elkoptak és ezért nem viszi. Valakinek nem lenne esetleg eladó?
2013.06.13. 20:54
Haminda írta:hegezso írta:hegezso írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A műszerfalon el van helyezve középen két rostély amin a levegőt fujja be, közöttük van egy recés állító, hogy éppen hideg vagy meleg levegőt szeretnék, na nekem ez a tekerő gomb megakadt és nem nagyon akar mozdulni csak a meleg felé. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám onnan kiszerelni.
Kiszereltem és a fogaskeréken lévő fogak elkoptak és ezért nem viszi. Valakinek nem lenne esetleg eladó?
Itt kezdeném![]()
2013.06.13. 20:57
2013.07.24. 09:31
2013.07.24. 10:07
Bugajauzsi írta:Sziasztok,
Van egy hibakodom, amit ha torlok, azonnal visszajon: 1152 Electric fan. Melyik ventillator ez? A kuplungos nekem ugy tunik, mukodik. Ha all a motor es ugy tekergetem, akkor ellenallast is fejt ki, ebbol gondolom, h a visco rendben. Vizhomerseklet is kozepallasba van szogezve ha eleri az uzemi hofokot. Futesmotor is mukodik.
2013.07.24. 12:33
Van egy hibakodom, amit ha torlok, azonnal visszajon: 1152 Electric fan. Melyik ventillator ez? A kuplungos nekem ugy tunik, mukodik. Ha all a motor es ugy tekergetem, akkor ellenallast is fejt ki, ebbol gondolom, h a visco rendben. Vizhomerseklet is kozepallasba van szogezve ha eleri az uzemi hofokot. Futesmotor is mukodik.
2013.07.24. 17:09
2013.08.20. 19:50
2013.08.20. 19:52
attisxxx írta:Üdv mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem,hogy szerintetek ha az autóm manuális klímás gyárilag /csúúúnya tekerős/ akkor azt át lehet v.hogy szerelni a rendes sok gombos digit klímásra???
Mert minden tetszik a kocsin,csak ez az egy nem![]()
2013.08.20. 20:27
hamoriarpi írta:attisxxx írta:Üdv mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem,hogy szerintetek ha az autóm manuális klímás gyárilag /csúúúnya tekerős/ akkor azt át lehet v.hogy szerelni a rendes sok gombos digit klímásra???
Mert minden tetszik a kocsin,csak ez az egy nem![]()
Gallaca egy szabad hétvégén biztos szivesen megcsinálja neked.