Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2013.06.06. 22:33

kzolee írta:--- Ehez mit szólsz Balázs? ---

Amit a bőrrel művelnek, nekem attól leesett az állam...

A NAV Gvadányi utcai telephelyén is működik egy hasonlóan zseniális csapat.
Amikor ott jártam épp egy Infinityn dolgoztak, de nehéz lett volna nem észrevenni a Bentley és az RR üléseket...

2013.06.07. 00:10

kzolee írta:--- Ehez mit szólsz Balázs? ---

Amit a bőrrel művelnek, nekem attól leesett az állam...

Helo
Ez csak parasztvakítás
Nem hiszem hogy van olyan anyag ami a bőrt pótolná hosszú távon

2013.06.08. 11:08

Labi! XenonBalutól hallottam, hogy már nem használod a "LABIKRÉM"-et(cremos aquosus), mert volt vele negatív tapasztalat is. Leírnád ha megkérlek? Muha Atinál tetszt az eredmény. Balázs tisztítás+Labikrém ápolás.

2013.06.08. 11:59

hamoriarpi írta:Labi! XenonBalutól hallottam, hogy már nem használod a "LABIKRÉM"-et(cremos aquosus), mert volt vele negatív tapasztalat is. Leírnád ha megkérlek? Muha Atinál tetszt az eredmény. Balázs tisztítás+Labikrém ápolás.

A fórumon olvasottak alapján használom én is, 1-2 havi rendszerességgel. Van mellékhatása? :O

2013.06.08. 16:40

Haminda írta:
hamoriarpi írta:Labi! XenonBalutól hallottam, hogy már nem használod a "LABIKRÉM"-et(cremos aquosus), mert volt vele negatív tapasztalat is. Leírnád ha megkérlek? Muha Atinál tetszt az eredmény. Balázs tisztítás+Labikrém ápolás.

A fórumon olvasottak alapján használom én is, 1-2 havi rendszerességgel. Van mellékhatása? :O

Remélem nincs mellékhatása, mert különben kapok Peter-től! 6 évig "LABI" krémmel ápoltam a bordó villám bőrgarnitúráját.
Sőt, az új retek Lci-t is azzal ápoltam le.

2013.06.08. 17:33

muhaati írta:
Haminda írta:

Remélem nincs mellékhatása, mert különben kapok Peter-től! 6 évig "LABI" krémmel ápoltam a bordó villám bőrgarnitúráját.

Akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz baj :franko:

2013.06.08. 20:34

Haminda írta:
muhaati írta:
Haminda írta:

Helló
Az enyém meg a Péter volt autója,nem tudom hogy valaha volt-e bőrápolózva de a baba olajat nagyon szereti!Egyik nap bekenem másnapra beszívja!Felesleg szinte nem is maradt rajta.Sima Johnson olajat használtam ezt pedig a helybéli szűcs ajánlotta.

2013.06.08. 21:29

Nem, nem volt mellékhatás, csak a fehér krém a fekete bőrön sokáig tart, míg teljesen eltűnik. Ezért itt a színtelen babaolajat használom. A bézs bőrön (otthoni kanapé) pedig azért nem használom már, mert a babaolaj hamarabb beszívódik. A kölkök mellett nincs idő sokat várni, ezért a gyorsabb megoldást választom: letisztítom és bekenem olajjal. kb fél óra és törlőkendővel (papír) letörlöm. ..ennyi. :D

A krém vastagabb és ha van időd, hagyhatod beszívódni. A kocsiban most úgy használom, hogy kiporszívózom, majd a kezemre löttiyntem az olajat és úgy a dörzsölöm a bőrre. kb 10 perc alatt végzek az egésszel. reggelre meg beszívódik. :franko:

az olajat meg könnyebben be tudod dolgozni, lehet csupasz kézzel, vagy szivaccsal is. (a dörzsi szivacsról levágom a dörzsi részt, azzal dolgozom. A tisztítást csak és kizárólag mosószappannal, meleg vízzel, habosan. nincs ellenfél! :mrgreen:

2013.06.08. 21:46

Labi írta: A tisztítást csak és kizárólag mosószappannal, meleg vízzel, habosan. nincs ellenfél! :mrgreen:

Akkor nyugodt maradok! A "LABI" krém tuti!

A tisztításhoz ellenfelet tudok állítani, lovasboltban kapható "nyeregszappan" !!!!! Verhetetlen tisztítás, és még : full bőrre találták ki! Az eljárás ugyanaz. "meleg vízzel, habosan".

2013.06.08. 22:01

Igen igen az is egy megoldás, csak szeretem külön külön munkafázisban, mint saját levében :mrgreen:

2013.06.08. 22:04

A bőrápolás témához:
van egy ismerősöm, elég flúgos a srác ha a kocsijáról van szó ( szalonban vásárolt X6, 30e. km ... )
3 vagy 4 éves a gép és még nem ápolta a bőrt, mert félt hogy a gyári matt felület zsíros, fényes lesz.
Ajánlottam neki a családban már bevált Sonax-ot, kipróbálta és rendelt még két flaskával...
Rendelhető hozzá szivacs, mellyel bármilyen ápolócucc könnyen felvihető, az egyik fele egy keményebb anyag így jó fogást biztosít.

2013.06.08. 22:36

jlaci74 írta:A bőrápolás témához:
van egy ismerősöm, elég flúgos a srác ha a kocsijáról van szó ( szalonban vásárolt X6, 30e. km ... )
3 vagy 4 éves a gép és még nem ápolta a bőrt, mert félt hogy a gyári matt felület zsíros, fényes lesz.
Ajánlottam neki a családban már bevált Sonax-ot, kipróbálta és rendelt még két flaskával...
Rendelhető hozzá szivacs, mellyel bármilyen ápolócucc könnyen felvihető, az egyik fele egy keményebb anyag így jó fogást biztosít.

Ezek mennyibe kerülnek?

2013.06.08. 22:43

kovessyroli írta:
jlaci74 írta:A bőrápolás témához:

Ezek mennyibe kerülnek?

3000
670

2013.06.09. 07:42

Tomi.i írta:
Haminda írta:
muhaati írta:
Haminda írta:

Helló
Az enyém meg a Péter volt autója,nem tudom hogy valaha volt-e bőrápolózva de a baba olajat nagyon szereti!Egyik nap bekenem másnapra beszívja!Felesleg szinte nem is maradt rajta.Sima Johnson olajat használtam ezt pedig a helybéli szűcs ajánlotta.

BMW gyári bőrápolót kapott mindig.
De ha elfogy, szemezgetek a felsoroltakból.

2013.06.09. 10:25

Melyikkel lehet a legmattabb eredményt elérni?
Cremor aquosus
Johnsons baba olaj
Fekete dobozos Sonax (BMW gyári)
Ezüst dobozos Sonax?

2013.06.09. 11:05

Nekem is az a nagy dilemmám, hogy a gyári bőr az matt hatású, és nem csúszik. Ha nekiáll kopni, akkor kezd kifényesedni.
Én is csak olyannal szeretném lekezelni, ami ezt a matt hatást megtartja. Nemcsak azért mert ez az új hatású, hanem főként azért, mert mattan sokkal szebb.
Ezért félek ezektől a babaolajoktól, meg gyógyszertári kenőcsöktől.
Nem próbáltam még a gyári cuccot, de egyéb Sonax termékkel én spec. nagyon elégedett vagyok, úgyhogy ha valaki megerősíti, hogy a matt hatás megmarad, akkor én kipróbálnám a Sonaxot.

2013.06.09. 11:41

Nekem azert eleg matt meg es ha az olajat beszivja, nem lesz fényesebb!
Ki kell próbálni, hogy tetszik e egy helyen es hogy milyen lesz.

2013.06.09. 11:57

ruckroland írta:
hamoriarpi írta:Melyikkel lehet a legmattabb eredményt elérni?
Cremor aquosus
Johnsons baba olaj
Fekete dobozos Sonax (BMW gyári)
Ezüst dobozos Sonax?

A fekete sonax és a Cremor aq. közül egyértelműen az utóbbi a hatásosabb. (matt hatás)
Arról nem is beszélve, hogy egy sonax árából 500 tégely Labi krém is kijön...

Nekem az a tapasztalatom a baba olajjal hogy addig fényes ameddig be nem szívja magába a bőr.
De utána teljesen mattá válik vagy ha le törlöd ugyan ez az eredmény.De van még egy ajánlatom!Cipő boltban általában kapható a méh viaszos bőr ápoló krém,én ezt is ki próbáltam ez is nagyon jó csak nehéz felkenni egyenletesen és ezért választottam a baba olajat!

2013.06.13. 18:37

Ismer valaki Budapest környékén, vagy Tolna megyében olyan szakit, aki felnik teljes újrafestésével(maratás, kezelés,festés, lakk) foglalkozik?

2013.06.27. 13:00

MPowerPH írta:Ismer valaki Budapest környékén, vagy Tolna megyében olyan szakit, aki felnik teljes újrafestésével(maratás, kezelés,festés, lakk) foglalkozik?

Fényező, vagy színterező, a fényezés drágább, de szebb. A színterezés "tartósabb", erősebb.
Hozzászólás küldése

VigLink badge