![]() |
2013.05.28. 23:15
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Szalon!
Fanatik gazdája volt. Hátsó ülésen a gyerekülés alatt polifoam+pléd, hogy az ülésen nehogy nyomot hagyjon...
![]()
Akkor gondolom nem volt benne kiflicsücsökmajszolás sem.
2013.05.28. 23:20
hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Szalon!
Fanatik gazdája volt. Hátsó ülésen a gyerekülés alatt polifoam+pléd, hogy az ülésen nehogy nyomot hagyjon...
![]()
Akkor gondolom nem volt benne kiflicsücsökmajszolás sem.
Jlaci és HalogénXenonbalu már látta. Szerintem méltó utódja az Öregnek.
2013.05.29. 21:54
hamoriarpi írta:Kémfotó:
2013.05.29. 22:10
lepke írta:hamoriarpi írta:Kémfotó:
Helo
A pontos színkódja a kocsinakmert ha jól látom nem az általános (( ezüst )) színü
2013.05.29. 22:46
2013.05.29. 22:50
Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
2013.05.29. 22:57
hamoriarpi írta:Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
Köszi! A felnit már én lőttem rá. Nekem is ez tetszik a legjobban.
2013.05.29. 23:02
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
Izlésficamosak ...![]()
2013.05.29. 23:05
2013.05.29. 23:06
2013.05.29. 23:09
Labi írta:Én nem is vagyok hajlandó defektmentest használni! Szerencsére sikerült 225/50/17-es méretet szerezni rá. Azzal sokkal jobb!
2013.05.29. 23:13
2013.05.30. 06:24
lepke írta:hamoriarpi írta:Kémfotó:
Helo
A pontos színkódja a kocsinakmert ha jól látom nem az általános (( ezüst )) színü
2013.05.30. 09:52
kzolee írta:lepke írta:hamoriarpi írta:Kémfotó:
Helo
Silbergrau metal, mint az enyém, ha jól látom.
A sima ezüst a titansilber, az egyel világosabb.
2013.05.30. 10:23
hamoriarpi írta:Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
2013.05.30. 11:04
muhaati írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
Ma reggelén is "levizitáltam" Árpi új paripáját. Szép állapotú, vigyázott darab!!!![]()
![]()
![]()
Sok balesetmentes, élményekben gazdag kilómétert hozzá!!!!!!!!
2013.05.30. 19:36
hamoriarpi írta:muhaati írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel!![]()
Még egyszer gratula!!
Ma reggelén is "levizitáltam" Árpi új paripáját. Szép állapotú, vigyázott darab!!!![]()
![]()
![]()
Sok balesetmentes, élményekben gazdag kilómétert hozzá!!!!!!!!
Én is hasonló jólat kívánok! Az LCI kétségtelenül szebb belül.
2013.06.12. 11:43
2013.06.15. 07:51
hamoriarpi írta:Kémfotó:
. Nekem is a sötét grafit meg az ezüst a kedvencem.Egy kérdést viszont had intézzek hozzád és minden relatíve frissebb e60 tulajhoz. Mik a vélemények az autó megbízhatóságát illetően az e39-hez viszonyítva meg úgy egyáltalán mert korábban sokan óva intették az embert mondván h főleg az elektronika terén elég sérülékenyek és szinte már kicsit úgy tűnt h divat kritizálni az e60-kat. Most már egyre több emberkének van és lassan benne van a típus is a korban h lehet róla véleményt mondani és azért nekem csak az a mérvadó ha a tulajdonosok nyilatkoznak az autóról, főleg ha közöttük szakemberek is vannak ( pl. Muhaati), mint ha csak "hallottam, hogy valakinek a valakijének valami problémája volt az autóval" típusú történetekből táplálkozik az ember. Kérdezem mindezt, mert az autónak megvan a varázsa és szerethetőnek tűnik.
2013.06.15. 09:16
afcajax írta:hamoriarpi írta:Kémfotó:
Szia Árpi,
Fogadt tőlem is gratulációmat. Nekem is a sötét grafit meg az ezüst a kedvencem.Egy kérdést viszont had intézzek hozzád és minden relatíve frissebb e60 tulajhoz. Mik a vélemények az autó megbízhatóságát illetően az e39-hez viszonyítva meg úgy egyáltalán mert korábban sokan óva intették az embert mondván h főleg az elektronika terén elég sérülékenyek és szinte már kicsit úgy tűnt h divat kritizálni az e60-kat. Most már egyre több emberkének van és lassan benne van a típus is a korban h lehet róla véleményt mondani és azért nekem csak az a mérvadó ha a tulajdonosok nyilatkoznak az autóról, főleg ha közöttük szakemberek is vannak ( pl. Muhaati), mint ha csak "hallottam, hogy valakinek a valakijének valami problémája volt az autóval" típusú történetekből táplálkozik az ember. Kérdezem mindezt, mert az autónak megvan a varázsa és szerethetőnek tűnik.