Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Képek

2013.05.28. 23:15

Gallaca írta:
hamoriarpi írta:
Gallaca írta:Szalon! :franko:

Fanatik gazdája volt. Hátsó ülésen a gyerekülés alatt polifoam+pléd, hogy az ülésen nehogy nyomot hagyjon... :facepalm:

:D
Akkor gondolom nem volt benne kiflicsücsökmajszolás sem.

Jlaci és HalogénXenonbalu már látta. Szerintem méltó utódja az Öregnek. :franko:

2013.05.28. 23:20

hamoriarpi írta:
Gallaca írta:
hamoriarpi írta:
Gallaca írta:Szalon! :franko:

Fanatik gazdája volt. Hátsó ülésen a gyerekülés alatt polifoam+pléd, hogy az ülésen nehogy nyomot hagyjon... :facepalm:

:D
Akkor gondolom nem volt benne kiflicsücsökmajszolás sem.

Jlaci és HalogénXenonbalu már látta. Szerintem méltó utódja az Öregnek. :franko:

Nagyon szep vas ! :)

2013.05.29. 21:54

hamoriarpi írta:Kémfotó:
Kép

Helo
A pontos színkódja a kocsinak :?: mert ha jól látom nem az általános (( ezüst )) színü

2013.05.29. 22:10

lepke írta:
Kép

Helo
A pontos színkódja a kocsinak :?: mert ha jól látom nem az általános (( ezüst )) színü

Szia Zoli!
Holnap megnézem a könyvében, most nem vagyok otthon. Igen, ez sötétebb az "általános" ezüstnél. Szerintem ez mutat jobban. A grafit viszont még ennél is szebb.

2013.05.29. 22:46

Szép darab, a legjobb felnivel! :mrgreen:

Még egyszer gratula!! :franko:

2013.05.29. 22:50

Labi írta:Szép darab, a legjobb felnivel! :mrgreen:

Köszi! A felnit már én lőttem rá. Nekem is ez tetszik a legjobban.

2013.05.29. 22:57

hamoriarpi írta:

Izlésficamosak ... :mrgreen:

Kép

2013.05.29. 23:02

jlaci74 írta:
hamoriarpi írta:

Izlésficamosak ... :mrgreen:

Kép

Na jóóóó!!!! Ez LCI és 18-as kerék. Nekem a defektmentes 17 is kemény már!

2013.05.29. 23:05

vállaljuk! :mrgreen:

2013.05.29. 23:06

Én nem is vagyok hajlandó defektmentest használni! Szerencsére sikerült 225/50/17-es méretet szerezni rá. Azzal sokkal jobb!

2013.05.29. 23:09

Labi írta:Én nem is vagyok hajlandó defektmentest használni! Szerencsére sikerült 225/50/17-es méretet szerezni rá. Azzal sokkal jobb!

Az enyém 245. Bridgestone Potenza RE050 RFT. Nem ez lesz a kedvenc gumim...

2013.05.29. 23:13

Használhatatlan :!: ...csak autópályára és nem a pesti utakra! (az ember elharapja a nyelvét egy bordán) ......Most "sima" Bf Goodrich esőgumim van. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

2013.05.30. 06:24

lepke írta:
Kép

Helo

Silbergrau metal, mint az enyém, ha jól látom.

A sima ezüst a titansilber, az egyel világosabb.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2013.05.30. 09:52

kzolee írta:
lepke írta:
Kép

Helo

Silbergrau metal, mint az enyém, ha jól látom.

A sima ezüst a titansilber, az egyel világosabb.

Igyvan Silbergrau egyik legszebb E60 szin ( az enyém is ilyen :mrgreen: )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Baloghgy az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.05.30. 10:23

hamoriarpi írta:

Ma reggelén is "levizitáltam" Árpi új paripáját. Szép állapotú, vigyázott darab!!! :franko: :franko: :franko:

Sok balesetmentes, élményekben gazdag kilómétert hozzá!!!!!!!! :drive

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.05.30. 11:04

muhaati írta:
hamoriarpi írta:

Ma reggelén is "levizitáltam" Árpi új paripáját. Szép állapotú, vigyázott darab!!! :franko: :franko: :franko:

Én is hasonló jólat kívánok! Az LCI kétségtelenül szebb belül. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.05.30. 19:36

hamoriarpi írta:
muhaati írta:
hamoriarpi írta:

Én is hasonló jólat kívánok! Az LCI kétségtelenül szebb belül. :franko:

Ha majd erre j?rsz és köröz a fény :neutral: akkor kiszedlek és megvizsgálom. De így képről szép. Irigységem csak nő ahogy nézem.

2013.06.12. 11:43

Kép

2013.06.15. 07:51

Kép

Szia Árpi,

Fogadt tőlem is gratulációmat :taps: . Nekem is a sötét grafit meg az ezüst a kedvencem.Egy kérdést viszont had intézzek hozzád és minden relatíve frissebb e60 tulajhoz. Mik a vélemények az autó megbízhatóságát illetően az e39-hez viszonyítva meg úgy egyáltalán mert korábban sokan óva intették az embert mondván h főleg az elektronika terén elég sérülékenyek és szinte már kicsit úgy tűnt h divat kritizálni az e60-kat. Most már egyre több emberkének van és lassan benne van a típus is a korban h lehet róla véleményt mondani és azért nekem csak az a mérvadó ha a tulajdonosok nyilatkoznak az autóról, főleg ha közöttük szakemberek is vannak ( pl. Muhaati), mint ha csak "hallottam, hogy valakinek a valakijének valami problémája volt az autóval" típusú történetekből táplálkozik az ember. Kérdezem mindezt, mert az autónak megvan a varázsa és szerethetőnek tűnik.

2013.06.15. 09:16

afcajax írta:
Kép

Szia Árpi,

Fogadt tőlem is gratulációmat :taps: . Nekem is a sötét grafit meg az ezüst a kedvencem.Egy kérdést viszont had intézzek hozzád és minden relatíve frissebb e60 tulajhoz. Mik a vélemények az autó megbízhatóságát illetően az e39-hez viszonyítva meg úgy egyáltalán mert korábban sokan óva intették az embert mondván h főleg az elektronika terén elég sérülékenyek és szinte már kicsit úgy tűnt h divat kritizálni az e60-kat. Most már egyre több emberkének van és lassan benne van a típus is a korban h lehet róla véleményt mondani és azért nekem csak az a mérvadó ha a tulajdonosok nyilatkoznak az autóról, főleg ha közöttük szakemberek is vannak ( pl. Muhaati), mint ha csak "hallottam, hogy valakinek a valakijének valami problémája volt az autóval" típusú történetekből táplálkozik az ember. Kérdezem mindezt, mert az autónak megvan a varázsa és szerethetőnek tűnik.

Szia!
Térdig jártam a lábam, mire sikerült a kívánalmaimnak megfelelő felszereltségű és ébkézláb állapotú darabot találni. Összességében nagyon tetszik, bár hosszú távú tapasztalatom még nincs a géppel.
Voltam vele Mikinél egy teljes átvizsgáláson és találtunk 1-2 megoldandó dolgot (természetes, hiszen nem új kocsit vettem 15 misiért...
-Alapjáraton remegett a motor+erőtlen volt: EGR zárt állapotban ki volt akadva. Meg lett mozgatva. Most már dolgozik. Alapjárati remegés eltűnt, motorerő visszajöt. Szét kell majd szednem az EGR-t és a szívósort kitisztítani, mert valószínűleg taknyos lett a fesztung is...
-2-ből 3-ba váltva éreztem bizonytalanságot+a karer tömítése olajködös volt. Karter+szűrő+elektromos átvezető csere, olajcsere, adaptáció törlés. A váltó is tökéletes lett.
-Turbo olajködös. A 2 oldal között van egy filléres tömítés, amit cserélni kell. Olajcserével egybekötve cseréljük legközelebb.
-Folytószelep léptetőmotorja nem mozog. Cserélni kell.
-Rádión a vétel gyenge. Touring betegség: átvezető kábel törött. Szánni kell rá időt.
-Külső visszapillantó volt befolyva: csere utángyártottra, mert ez nem fog befolyni.
-Ködfényszórók csere, beázás miatt.
-Fényszórók polírozása, fóliázása
-Légrugók alsó bilincsét kell még megszabadítani a kezdeti rozsdarétegtől, hogy a tömlőt ki ne szúrja.
Blogban vagy a fenntartási költségek topicban írni fogok mindent ami előjön.
Hozzászólás küldése

VigLink badge