* *
Pontos idő: 2026.04.21. 13:03

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 213  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Politika
HozzászólásElküldve: 2013.03.21. 18:38 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Széria kód: E39
Évjárata: 2000
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (3)
RCKDJ írta:
Haminda írta:
RCKDJ írta:
Szerintem tudomásul kellene venni, hogy ebben az országban jelenleg lobbiereje a nyugdíjasoknak és a cigányoknak van (valamint néhány nagyobb szakszervezetnek). Ők el tudják érni, hogy nekik jó legyen minden körülmények között. A bérből és fizetésből élőknek NINCS lobbiereje. Ők mindig szopni fognak. Mivel egyedül ők mobilak, előbb fognak külföldre menni, mint hogy tömegtüntetéseket rendezzenek. Pedig csak annyit kellene észrevenniük, hogy náluk van a kassza kulcsa. Ők rakják a pénzt a kasszába. Minden vállalkozó tudja, hogy akinél a pénz van, az diktál.

A nyugdíjasok és a cigányság kedvében nem a lobbijuk miatt kedvez a kormány (legyen az bármely párt), hanem azért, mert ők a legolcsóbban megvásárolható szavazóközösség. Viktor király ezért találta ki a határon túli magyaroknak is a szavazati jogot.
Azért adta, hogy cserébe szavazatokat kapjon, és hamarosan ki is derül, hogy mennyire számolt jól. Mindenesetre azt ne felejtsük, hogy bár 2006-ban már szívügyének tekintette a külhoni magyarok állampolgársághoz való jogát, pár évvel azelőtt ő maga is ellenezte.
Csak hát ellenzékként muszáj volt hozzáállást váltani

Nagyon optimista vagy azzal, hogy "ki is derül, hogy mennyire számolt jól" :D

Na igen, az mondjuk nem mindegy, hogy kinek mi a jó :facepalm:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.03.21. 19:01 
haladó
haladó

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 45 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Blog: Blog megtekintése (0)
Haminda írta:
RCKDJ írta:
Haminda írta:
RCKDJ írta:
Szerintem tudomásul kellene venni, hogy ebben az országban jelenleg lobbiereje a nyugdíjasoknak és a cigányoknak van (valamint néhány nagyobb szakszervezetnek). Ők el tudják érni, hogy nekik jó legyen minden körülmények között. A bérből és fizetésből élőknek NINCS lobbiereje. Ők mindig szopni fognak. Mivel egyedül ők mobilak, előbb fognak külföldre menni, mint hogy tömegtüntetéseket rendezzenek. Pedig csak annyit kellene észrevenniük, hogy náluk van a kassza kulcsa. Ők rakják a pénzt a kasszába. Minden vállalkozó tudja, hogy akinél a pénz van, az diktál.

A nyugdíjasok és a cigányság kedvében nem a lobbijuk miatt kedvez a kormány (legyen az bármely párt), hanem azért, mert ők a legolcsóbban megvásárolható szavazóközösség. Viktor király ezért találta ki a határon túli magyaroknak is a szavazati jogot.
Azért adta, hogy cserébe szavazatokat kapjon, és hamarosan ki is derül, hogy mennyire számolt jól. Mindenesetre azt ne felejtsük, hogy bár 2006-ban már szívügyének tekintette a külhoni magyarok állampolgársághoz való jogát, pár évvel azelőtt ő maga is ellenezte.
Csak hát ellenzékként muszáj volt hozzáállást váltani

Nagyon optimista vagy azzal, hogy "ki is derül, hogy mennyire számolt jól" :D

Na igen, az mondjuk nem mindegy, hogy kinek mi a jó :facepalm:

Nem, arra gondoltam, hogy ha levélben szavaznak a külhoniak, meg titkosítják a listákat akkor NEM fog kiderülni semmi, olyan számot hoznak ki Orbánék, amilyet akarnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.21. 19:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
RCKDJ írta:
Fourmi írta:
... Légyszi annyit mondj, hogy mit kellene tenni???

Pontosan mire gondolsz, hogy "mit kellene tenni"? Ha úgy érzed, a kormány nem jól képviseli az érdekeidet (akár a zsidó karvalytőkével szemben is), akkor lehet menni tüntetni. Ha nem tüntet elég ember, és nincs eredménye a tüntetésnek, akkor el kell gondolkodni azon, hogy miért. Amit szeretnél elérni, az nem sok embert érdekel, esetleg mások számára hülyeség, vagy pedig jogos a követelésed, és a többi ember birka.

Hallod-e!?
Ez nem a vicc topic!
Tüntetni?
Kivel? Ki ellen?
Focin felhúzott szarkeverőkkel? Akik kukákon fitogtatták erejüket és tejfölt zabáltak a TV székház " ostroma " alatt?
Gumilövedéket fegyvertelen embereken bevetve :arrow: minden következmény és felelősség nélküli exminiszterelnökkel?
A kiálló jó akarók élére állni nem hajlandó jelenlegi miniszterelnökkel?
Mindent ferdítő médiával a háttérben? A hóhelyzetből is politikai háborút kavartak múlt hétvégén, ahelyett hogy normális hírekkel segítették volna a bajok megfékezését!
Mehetsz a Jó Istenhez, Ő legalább még egy biztos pont az életünkben, meghallgat és nem magyaráz! :wink:
Admin véleményét mindig kiröhögtem, de neki van igaza! Akik eddig ténykedtek, vasra velük!
Azt már csak halkan merem megkérdezni, a cigányok és a nyugdíjasok teremtik elő a GDP arányát? Ja hogy nem...Akkor mi a faszért nem mi vagyunk a reflektorfényben? Mert velünk bármit megtehet munkáltató, rendőr, bankár, politikus, de még egy jött-ment átutazó is, a " primitív " zsidókról nem beszélve! Ha én lengetnék piros-fehér zöld zászlót az ő hazájukban, akkor letépnék a fejem!!!
Az ember nagy tömegben ostoba és önmagára és másra is veszélyes állat! Ha nincs egy tökös vezér a lázadozás élén, aki értelmét adja az egésznek, akkor felesleges időpocsékolás.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.21. 19:30 
haladó
haladó

Adott köszi: 34 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 30d
Évjárata: 2004
Számomra nagyon érdekes, hogy a budapestiek és a "vidékiek" egész másképp látják ezt a politika dolgot, pedig egy országban élünk. Na mindegy én továbbra is csak azt tudom szajkózni, hogy igenis kőkeményen beavatkoznak a belügyeinkbe, kulturális és gazdasági tekintetben egyaránt. Hogy hogyan és miért, erre milliónyi riport, cikk stb. található csak meg kell keresni. Aztán mindenki maga eldönti, hogy mit hisz, de a tények attól még tények maradnak. A Fidesz (is) csak báb egy nagyobb kéz, egyik ujján!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.22. 15:06 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
ruckroland írta:
Piros lapos figyelmeztetés Magyarországnak... Sajtószabadság, Alkotmánybíróság korlátozása miatt.
Mindez, egy Német gyerekeknek szóló TV csatornán! :taps:

https://www.youtube.com/watch?v=yceY1HrvYME
Rote karte für ungarn...

Na ez már tényleg igazán gusztustalan dolog.
Milyen újságíróknak van ma Magyarországon és mi megtiltva? Komolyan, nem is értem.
Konkrétan az a véleményem, hogy az összes fritz bekaphatja.....
Nem tudom mit szólnának hozzá, ha a szombat délelőttönként a gyerekműsorok arról szólnának, hogyan kínozták halálra a németek a zsidókat Auswitzben.
És ennek még lenne igazságalapja is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, Labi
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.22. 15:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (1)
Ajánlom a Felcsúti Ronaldónak, meg a kuszaszemű haverjának:

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.22. 21:50 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
kovessyroli írta:
ruckroland írta:
Piros lapos figyelmeztetés Magyarországnak... Sajtószabadság, Alkotmánybíróság korlátozása miatt.

Rote karte für ungarn...

Milyen újságíróknak van ma Magyarországon és mi megtiltva? Komolyan, nem is értem.
Nem tudom mit szólnának hozzá, ha a szombat délelőttönként a gyerekműsorok arról szólnának, hogyan kínozták halálra a németek a zsidókat Auswitzben.

Egyrészt nem értem a németeknél ez miért olyan érdekes téma, másrészt viszont lehet rossz a németem, de melyik része hazugság a mesének?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: RCKDJ
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.23. 02:32 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Motor tipusa: 525TDS
bmw520ds írta:
Halló!
Engem azok a beszámolók érdekelnének, akik kint voltak segíteni és tettek valamit a helyzet megoldásáért!
Mert van itt ferdítés bőven! :wink:
Még egyszer: Saját elhatározásból, emberi érzésektől vezérelve segítséget nyújtók véleményére vagyok kíváncsi!

Én voltam menteni Székesfehérvárra - Levi sorry, hogy csak telefonon tudtam erőt adni, de későn akadtál el. Akkor már úton voltam a Zalai versenyre.

Visszatérve a mentésre: a közútkezelők nem voltak felkészülve, ezt aláírom, pedig egy hete szajkózta a média, hogy visszatér a tél, mínuszok, hó és orkán erejű szél. Mégis készületelenek voltak. Viszont azt az autóst sem értem, aki ennek tudatában elindult pici gyerekével, 15 liter üzemanyaggal a tankjában. Sőt jobbat mondok, volt jónéhány nyárigumi kedvelő is a sorban. És persze ki a hibás, na ki??? Hát persze, hogy orbánahibás!!! Ezt kb. ezerszer hallottam a mentés alatt. :) Kicsit röhelyes volt, hogy sok ember még a bajban is csak ezzel volt elfoglalva. Nem védem a cigánygyereket, csak ez már enyhén szólva is nevetséges.
Persze szó se róla, jól jött nekik a hó, mert így le tudták zárni az utakat. Nem is volt tüntetés sehol az országban március 15.-én.

A rendőrök sem voltak a helyzet magaslatán. Miklósról elindult néhány önkéntes terepjárós, köztük egy F250 pick up több száz szendviccsel és jó néhány kanna üzemanyaggal. Naná, hogy nem engedte át a rend őre, "Teljes útzár van" címszó alatt.
M1-re már nem mentünk, mert Fehérvárról Zalába indultunk a versenyre. Az M7 feljárónál felajánlotta egy rendőr, - köszönet neki (vannak rendesek is) - hogy beszól rádión, hogy felengedjenek a pályára. Mondta is, hogy hajnaltól mentettünk és most Zalába mennénk versenyre és késésben vagyunk stb. De bentről jött a válasz a CB-n: "Köszönjük szépen a segítséget, de a pályára nem mehet senki". Persze akkor már csont száraz volt, de sebaj, boldogultunk így is. Ha késve is rajtoltunk de a dobogó 2. és 3. foka a miénk volt. :D

Ukrajnába amikor elért oda a hóvihar, 100km-s dugó volt, vesztegeltek az emberek az utakon - lehet azértisorbánahibás??? - ott is káosz volt három napig. De mielőtt Magyarországra ért, Franciaországban is hatalmas dugók voltak a hó miatt.

Ha megint hó esne, nyugodtan nekivághat mindenki nyárigumival, 5 literrel a tankban, meg éhen-szomjan a nagyvilágnak, s ha baj van, majd segítünk! :)

www.kiara4x4.hu

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.23. 12:54 
E39 FAN
E39 FAN

kiara írta:
bmw520ds írta:
Halló!
Engem azok a beszámolók érdekelnének, akik kint voltak segíteni és tettek valamit a helyzet megoldásáért!
Mert van itt ferdítés bőven! :wink:
Még egyszer: Saját elhatározásból, emberi érzésektől vezérelve segítséget nyújtók véleményére vagyok kíváncsi!

Én voltam menteni Székesfehérvárra - Levi sorry, hogy csak telefonon tudtam erőt adni, de későn akadtál el. Akkor már úton voltam a Zalai versenyre.

Visszatérve a mentésre: a közútkezelők nem voltak felkészülve, ezt aláírom, pedig egy hete szajkózta a média, hogy visszatér a tél, mínuszok, hó és orkán erejű szél. Mégis készületelenek voltak. Viszont azt az autóst sem értem, aki ennek tudatában elindult pici gyerekével, 15 liter üzemanyaggal a tankjában. Sőt jobbat mondok, volt jónéhány nyárigumi kedvelő is a sorban. És persze ki a hibás, na ki??? Hát persze, hogy orbánahibás!!! Ezt kb. ezerszer hallottam a mentés alatt. :) Kicsit röhelyes volt, hogy sok ember még a bajban is csak ezzel volt elfoglalva. Nem védem a cigánygyereket, csak ez már enyhén szólva is nevetséges.
Persze szó se róla, jól jött nekik a hó, mert így le tudták zárni az utakat. Nem is volt tüntetés sehol az országban március 15.-én.

A rendőrök sem voltak a helyzet magaslatán. Miklósról elindult néhány önkéntes terepjárós, köztük egy F250 pick up több száz szendviccsel és jó néhány kanna üzemanyaggal. Naná, hogy nem engedte át a rend őre, "Teljes útzár van" címszó alatt.
M1-re már nem mentünk, mert Fehérvárról Zalába indultunk a versenyre. Az M7 feljárónál felajánlotta egy rendőr, - köszönet neki (vannak rendesek is) - hogy beszól rádión, hogy felengedjenek a pályára. Mondta is, hogy hajnaltól mentettünk és most Zalába mennénk versenyre és késésben vagyunk stb. De bentről jött a válasz a CB-n: "Köszönjük szépen a segítséget, de a pályára nem mehet senki". Persze akkor már csont száraz volt, de sebaj, boldogultunk így is. Ha késve is rajtoltunk de a dobogó 2. és 3. foka a miénk volt. :D

Ukrajnába amikor elért oda a hóvihar, 100km-s dugó volt, vesztegeltek az emberek az utakon - lehet azértisorbánahibás??? - ott is káosz volt három napig. De mielőtt Magyarországra ért, Franciaországban is hatalmas dugók voltak a hó miatt.

Ha megint hó esne, nyugodtan nekivághat mindenki nyárigumival, 5 literrel a tankban, meg éhen-szomjan a nagyvilágnak, s ha baj van, majd segítünk! :)

Gratulálok az elért eredményetekért! Amennyiben nem három autó volt a résztvevő, nagyon szép eredmény! :nyelves:

100%-ban értek veled egyet. Én is gyűlölöm a hazug kormányt, de van értelme abból élni a hétköznapokat, illetve rendkívüli hóhelyzetet átélni hogy kurva anyád skandálunk? :roll:

Én 12km-re voltam a házunktól. Olyan hirtelen fordult át az időjárás, hogy a cég bejáratát eltorlaszolta a hó! A kétszáz literes dokk kályha mellől álltunk fel, az Északi szél olyan erővel nyomta a klímát, hogy szó szerint fájt a pofám, amíg fél óra!!! alatt hárman becsuktuk a kaput.

Telefon az autószerelő haveromnak, mert ugye ott forognak az emberek, mi van nálunk? :roll:
Reni másfél órája ül a buszon Tamási is Ireg közt...
Köszönöm!

Akkor kerülővel megyek haza. Kisfőnököm azt mondta, szó sem lehet róla, hagyjam a kocsit itt és menjek haza traktorral!

Nem igazán akartam, de mivel olyan főnök aki ésszel és nem akarattal irányít, bízok benne. Persze, föld úton indultam, mert hát úgy is dugó van.
Kiértem a pusztából, ötven méter után a látótávolság 5-10 méterre szűkült, a hó a szurdokokban olyan szinten volt jelen, hogy a gép is nyögött, pedig segéd mellső kerék hajtás és differenciál zár volt rajt! Egyszerűen azt sem tudtam hol megyek! Irány a közút!
Kiértem, sehol senki. Fél gázzal mentem, aztán egyszer csak látom, elakadásjelző hegyek. Sebaj, én kikerülöm őket biza! Ez volt 15:45 kor...Megyek, aztán a busz az út közepén parkol. Felbaszott, mert annyi esze nincs, hogy a mentő járművek, hótoló, tűzoltó, vagy a segítségre siető Miniszter elnök nem fér el a tahósága miatt! Beálltam elé, mert akkor láttam meg, tűzoltók villognak és a megkülönböztető jelzést használó járművet úgysem tudom kikerülni, mert ott valami baleset van...
Az ablaktörlő lapát csak korcogott, mert öt percenként ráfagyott a hó. A szél lökdöste a traktort! Egy tűzoltó kiszúrt és odajött hogy hajlandó vagyok-e segíteni? Persze, hiszen kötelességem. Beült mellém és egy másfél méteres árokparton felmentünk a szántóföldre, ahol nem volt csak öt cm hó! :mrgreen: Megyünk kiszedjük a keresztbe állt buszokat, kamionokat és mehet mindenki tovább! Spaniferek a tűzoltó kocsiból ki és ráakasztottam egy Fornettis teherautóra, kihúztam az árokból, Ő dugította el az utat! Félre kellett az árokhoz közel húzni! Aztán Volvo FH12 azt mondta a gazdája, jött egy széllökés és megijedni nem volt ideje, már bent is volt az árokban! Kihúztam, félre raktam. Másik kamion egy DAF XF irány vele Ireg! A faszi ment közben kirakta üresbe, annyit nem kaptam tőle hogy köszönöm kis köcsög! Olyan helyre húztam, ahol kamerák voltak felszerelve, bátran alhat éjjel!
Buszokat is kivettük, aztán Jakab haverom akinek van az S8 ( tehát nem bunkók az Audisok sem )jött egy Magnum traktorral, ketten nem bírtuk a buszt megmozdítani, éjjel egy URAL és egy ZIL páros sem! Másnap négy traktorral tudták kivenni...
A gázolaj fogyóban, ezt jeleztem, ha akarják hogy segítsek, kell bele nafta! Rádiózás, telefon, van húsz liter a fecskendőn, csak le kell érte menni! 512 literes a tank, pont erre a 20 literre van most szüksége a hazának. :facepalm:

Mindegy, egy idiótát felcsatoltak mögém, aki az úton mindig csak az útban volt, akárhova próbált menni, azt behúztam, megadtam a számom és mondták ha beérnek hívnak...Ez volt 19:30kor
Reggel 8-kor csörgettek, kellenek a spanik!
Levittem a falu tele volt autóval és emberrel. A tűzoltók lehúztak 24 órát, de este kiküldték őket a hóhelyzet miatt és hajnal négykor jöttek be traktorral, mert a fecskendős autójuk is kint aludt, elfogyott belőle a gázolaj! :mrgreen: Még jó hogy nem vettem tőlük át a 20 litert!!!! Ráadásul, alvás helyett havat lapátoltattak velük a járdáról!!!
Hol voltak a segélyen vérszívóskodó cigányok??? Mert hólapátoláshoz elég a 8 általános is bőven!

A traktor üzemanyagát amit a mentésre fordított, a helyi benzinkútnál nyitott számlára visszatankoltam, amit a katasztrófa védelem áll, rendszám, cégnév, illetve üzemóra állások voltak hozzá szükségesek.

Azok az emberek akiket nem engedtek ki a településről, fel voltak háborodva, mi az hogy?! Másnapra kb száz méter hosszú, ötven méter széles sárga hó tanúskodott, hogy nem voltak képesek az ötven méterre lévő vendéglátó egységig, vagy a mellette lévő bodzásig elgyalogolni és ott végezni el a természetes szükségleteiket, hanem a falú fő utcáját jelölték meg!
Arra sem voltak képesek, hogy a saját autójukra ráakasszák a spanifert, mert hideg van és fúj a szél! De: kamerázni és fényképezni bizony volt erő, meg röhögni a tűzoltót hogy elesett!

Természetesen, azt nem fogom leírni aki könnyektől meghatódva ette a szendvicset, itta a teát, vagy felgyűrt kabátújjal segített valakinek, mert volt ilyen is! :franko:
KPM -es hótolókról reggel még le volt szerelve a tolólap? A rádió unalomig szajkózta a hóhelyzetet Franciáknál még a TGV is megállt! Nálunk meg a mocsárexpess miatt aggódtak..

Nem volt egy ember, aki vállalja a felelősséget a munkálatokért! Kiforgatjuk a buszokat, kamionokat, egy nyomon járható az út, spricc Iregbe, akik fordítva állnak spricc Tamásiba, mindenki beért? Akkor mostantól lezárva minden és végeztünk este nyolc órára! 8)

Mikor másnap délután négykor egy rendőrautó elöl, mögötte húsz autóból álló konvoj elindulnak végre, dudáltak, kiabáltak, egymást leszorítva helyezkedve nyomultak előre...

A hivatalos szervek mint a magyar focicsapat: " felkészültünk, erősek vagyunk, megnyerjük, végigcsináljuk " aztán a meccs után: " nem értjük, pedig mi készültünk, nem volt összhang, nem a mi hibánk, az ellenfél becsapott stb. "
Megbukott az ország nagy része viselkedéskultúrából, segítő készségből és toleranciából!
A másik része, némán, minden erejét, anyagi javát beleadva segített, nem verve azt nagydobra!

Meg sem merem kérdezni, vajon milyen lehet Szibériában -40C fok egy kis széllel. :oops:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 3 Gabesz81, kiara, RCKDJ
Értékelés: 14.29%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.23. 13:49 
haladó
haladó

Adott köszi: 22 alkalommal
Kapott köszik: 21 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320
Évjárata: 2002
Hol voltak a segélyen vérszívóskodó cigányok??? Mert hólapátoláshoz elég a 8 általános is bőven!

Én tudom hol voltak a senkiháziak, ugyan úgy mentek segélyt kérni mert nekik nincs áram és nem tudnak fűteni, holott a tetü bandának már 2 éve ki volt kötve az áram :shoot , meg kértek az önkormányzattól fát hogy megfagynak és rohantak eladni. A magyar meg rohant aggregátort szerezni meg ment mindenki segíteni a másiknak.

Minden csak nézőpont kérdése!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.23. 17:22 
haladó
haladó

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: M57D30TU2
Évjárata: 2007
demetnor írta:

Én tudom hol voltak a senkiháziak, ugyan úgy mentek segélyt kérni mert nekik nincs áram és nem tudnak fűteni, holott a tetü bandának már 2 éve ki volt kötve az áram :shoot , meg kértek az önkormányzattól fát hogy megfagynak és rohantak eladni. A magyar meg rohant aggregátort szerezni meg ment mindenki segíteni a másiknak.

biztos mondták, hogy a hülye paraszt nem dolgozik nincs eltolva a hó!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 01:39 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Motor tipusa: 525TDS
Amint fent már leírtam, nem volt módomban az M1 Tatabányai szakaszára lemenni, de sok kolléga ott volt. A K.E.CS.-től minden autó kint volt és amikor odaértek, elkezdtek nekik magyarázni az ott irányitó rendőrök, hogy honnan hová kell havat lapátolni. Ez milyen???!! Mert a mentőcsoport menteni ment, nem pedig lapátolni. Igazad van Gabi, arra jók lettek volna a segélyen élők is, csak hát gondolom fáztak a nagy szélben. Persze az jó ötlet volt, hogy nem vittek oda cigányokat, hidd el, még az elakadt autókat is szétlopkodták volna, nem beszélve a kamionokról.

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 09:36 
E39 FAN
E39 FAN

kovessyroli írta:
ruckroland írta:

Rote karte für ungarn...

Értetlenül állok ez előtt.
Ebben a cikkben valami 550 főt emlegetnek.
Gyerek csatorna fedele

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 09:53 
E39 FAN
E39 FAN

kiara írta:
Amint fent már leírtam, nem volt módomban az M1 Tatabányai szakaszára lemenni, de sok kolléga ott volt. A K.E.CS.-től minden autó kint volt és amikor odaértek, elkezdtek nekik magyarázni az ott irányitó rendőrök, hogy honnan hová kell havat lapátolni. Ez milyen???!! Mert a mentőcsoport menteni ment, nem pedig lapátolni. Igazad van Gabi, arra jók lettek volna a segélyen élők is, csak hát gondolom fáztak a nagy szélben. Persze az jó ötlet volt, hogy nem vittek oda cigányokat, hidd el, még az elakadt autókat is szétlopkodták volna, nem beszélve a kamionokról.

Erre csak azt tudom válaszolni, hogy akkor minek voltak a rendőrök oda vezényelve? Arra hogy közöljék, nem hajthat be a zútszakaszra', mert járhatatlan! :nono: Járkáltak egész éjjel oda vissza, bekopogtattak minden autóba, de itt ugye mindenkit behoztak a traktorok fülkéjében, senki nem maradt kint éjjelre!

Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy loptak volna! Egyrészt azért is küzdeni kellett hogy levegőt vegyél széllel szemben, másrészt, ha folyamatos munkával lenne terhelve a gyenge agyuk az erős testüket vezénylés közben le volna végre kötve és nem érnének rá rosszban sántikáláson gondolkozni! Kaja meg innivaló ugye volt, mivel dolgozik, fázni sem igazán van idő! :?
De lehet rosszul gondolom.

Régen volt honvédség, néhány laktanyából ponyva nélküli platón ledobálták a kiskatonákat, kiadták a parancsot, mit képzel!? Eszik iszik a hízik a dolgozó nép pénzén most meg a takaró alatt elmélkedik?! Riadó! Vegyvédelmi felszerelés, fegyverszobánál egyes oszlopban sorakozó! Irány az egyenes, lépés, indulj! Egy-kettő-egy-kettő! Szakasz állj! Gépjárműre! X honvéd! :hangos:
Parancs!
Maga a plató parancsnok!
Értettem!

Kint leszórták őket és tették a dolgukat KÖTELESSÉGBŐL!

Akkor ezt ma, mikor fejlett Eu tagállamnak valljuk magunkat, miért nem lehet egy kurva tollvonással elintézni?
Aki segélyen él nyilvántartás szerint, annak találkozó a polgármesteri hivatalok udvarán este 18:00-kor! Lapátot hozzon magával és jól öltözzön fel, mert lehet sosem tér haza! :mrgreen: Aki távol marad bármilyen indokkal, gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével felkoncoltatik! Önök a a Magyar rádió és az összes kereskedelmi adó tájékoztatását halhatják öt percenként!

Persze, ez sarkítva van, de ugye hogy értelmet lehet benne találni! Minek van a rádió és a TV ha nem erre? Minek van a segélyen lébecelő ha nem erre?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 10:23 
haladó
haladó

Adott köszi: 22 alkalommal
Kapott köszik: 21 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320
zoley88 írta:
demetnor írta:

biztos mondták, hogy a hülye paraszt nem dolgozik nincs eltolva a hó!

Egyébként felénk az a kb 4-5 nap alatt keményen oda tette magát mindenki leszámítva a dakotákat meg az EON-t. Ahogy elzárta a településeket a hó illetve a kisebb bokor részeket itt nyíregy környékén, egy pár óra alatt olyan faszán letakarították, amit hözzá kell füzni hogy nem a közút kezelők, hanem akinek gépe volt-önkormányzat-mindenki aki élt és mozgott rohant a másiknak segíteni, és le a kalappal a ,,dolgozó nép előtt" itt legalább is :taps: :taps: :taps: már csak hozzáteszem jogosan az 5. napon kezdtek mérgesek lenni hogy mindenki dolgozik napi 2 órát alszik, és az áramot nem tudják visszaállítani. Mert egyébként az eon leszarta az egészet. Az oszlopok amik dőltek illetve törtek, könnyen pótolható lett volna borsodból egy telephelyről, de ők kényelmesen azt mondták ráér az majd hétfőn is, na erre akadtak ki az emberek illetve a rendőrség és intéztek gyorsba teherautókat és küldték át rendőri felvezetésekkel az oszlopokért hogy minél hamarabb legyen áram. És ez csak egy pici szelete az elmúlt hét felénk történteknek. A pénzt tudja mind befele szedni, meg ha nem fizetsz hivatkoznak mindenféle jogszabályra amikor meg baj van menekül mindegyik, pedig semmi egyebet nem kellene csinálnia csak DOLGOZNI a munkájukat végezni.

Minden csak nézőpont kérdése!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 14:35 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Kivitele: Touring
Kép

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 17:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (3)
:D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 19:09 
E39 FAN
E39 FAN

Ez a jelenség a Tabra vezető út melletti mezőgazdasági művelés alá vont területen látható.

Sajnos nem lehet jól látni a táblára nyomtatott írást, mert nem tudtam közelebb menni a sár miatt!

Kép

Uploaded with ImageShack.us

" Ezt tette velem a kormány, az NFA, NVH "

Kép

" Melyik gazda, falu lesz a következő? "

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 19:29 
haladó
haladó

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: M57D30TU2
Évjárata: 2007
azért az E14-nek se kell a szomszédba menni demagógiáért, ez kb a "hány lélegeztetőgépet" szintű kamuérv:
Kép

1975 Kádár: 3 ft benzin
2013 Orbán: 425 ft

a többi duma :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.24. 21:19 
haladó
haladó

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 45 alkalommal
Motor tipusa: 528i
zoley88 írta:
azért az E14-nek se kell a szomszédba menni demagógiáért, ez kb a "hány lélegeztetőgépet" szintű kamuérv:
Kép

1975 Kádár: 3 ft benzin
2013 Orbán: 425 ft

a többi duma :twisted:

Ez miért is kamuérv? Lehessen már összehasonlítani 2009-2010-et mondjuk 2012-vel, nem??? Tény, hogy az infláció nagyon felpörgött (illetve nagyon felpörgették), ez főleg az élelmiszereknél mellbevágó, a hivatalos statisztikák meg kőkeményen manipuláltak. Köpök az összes párt kampányára egyébként, de a tény attól még tény.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 213  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]