![]() |
2013.02.27. 21:53
2013.02.27. 23:23
jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Sötétedni csak este fog, de cserébe nem folyik le ...![]()
2013.02.27. 23:38
touring írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
http://becost.ru/catalog/photo/id/2600212/s/418
Nekem most is csak este sötétedik Laci
2013.02.28. 12:32
jlaci74 írta:touring írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Szóval 50%-ban jól működik, akkor még fél áron elmegy gyorsba ...
2013.02.28. 13:59
csiatt írta:MChris írta:hamoriarpi írta:Én is elbizonytalanodtam. A neMpakettes lökös alján lévő gumi koptató (spoiler) ezen a képen ugye a 30-as.
DE! Az Mpakettes lökhárítón én nem találok ilyen alkatrészt itt, hacsak nem a 23-as, bár kétlem, hogy egy koptatót festhetőre csinálnak... A 16-os csak egy gumi élvédőnek vagy tömítésnek látszik.
nekem a 30-as van (gumicsík)
De M-es lökösről volt szó, a 30-as alkatrész meg nem M-eshez való.
2013.02.28. 14:00
vaszarig írta:hamoriarpi írta:vaszarig írta:jlaci74 írta:Keresek ( e39 ) jobb oldali elektrochrom ( fényre sötétedő ) tükörlapot !
Köszi!
Azt én is!Cserébe tudok adni egy megfolytat!
Amúgy nincs különbség jobb és bal között!
Mármint az elektrochrom-osnál!
Ez így nem igaz. A jobbos alapból nem aszférikus. Etkban is külön cikkszám alatt fut.
Bocsánat, mert én a felfogatásra gondoltam! Mert ugye felfogatás szempontjából mindegy, hogy aszférikus, vagy nem, mert az elektrochrom-os tetszés szerint rakható jobbra vagy balra! Ez amúgy a tükörlap hátulján rajta is van! Nekem mondjuk a jobbos is aszférikus!De gondolom etk-ban nem úgy fut külön, hogy jobb vagy bal, hanem úgy hogy aszférikus vagy sem!
![]()
A másik, meg én úgy tudom, hogy a sima elektromos, fűthető tükörlapnak más a felfogatása, vagy nem? Csak abból gondolom, mert van nekem is otthon egy sima is, és az másképp néz ki!
2013.02.28. 14:55
Gabesz81 írta:jlaci74 írta:touring írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
a setétedősnek annyival több az ára? nagyon horror?
2013.02.28. 14:59
jlaci74 írta:Gabesz81 írta:jlaci74 írta:touring írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
a setétedősnek annyival több az ára? nagyon horror?
Nagyságrendileg 80 000 / db ...
Horror ?
2013.02.28. 16:33
Gabesz81 írta:egy gyári sötétedős tükör ennyibe kerül??? ki veszi ezt meg????????
van utángyártott sötétedős? vagy annak olyan is a minősége?
2013.02.28. 16:42
jlaci74 írta:Gabesz81 írta:egy gyári sötétedős tükör ennyibe kerül??? ki veszi ezt meg????????
van utángyártott sötétedős? vagy annak olyan is a minősége?
Ez csak a tükörlap ára és csak gyári létezik...
2013.02.28. 22:17
2013.03.01. 12:51
2013.03.01. 15:16
kistipse írta:Sziasztok!
Keresek 4db. lengéscsillapítót! (E39 525d) Sajna mind letolta a gatyáját.
Előre is köszi!
2013.03.01. 15:24
Imco írta:kistipse írta:Sziasztok!
Keresek 4db. lengéscsillapítót! (E39 525d) Sajna mind letolta a gatyáját.
Előre is köszi!
Újíttasd fel. Ha nem, akkor Jlacit találtam most barátságosnak.
Elvileg épp úton vannak az enyémek tőle, toronycsapágyastul.
2013.03.01. 22:45
hamoriarpi írta:vaszarig írta:hamoriarpi írta:vaszarig írta:jlaci74 írta:Keresek ( e39 ) jobb oldali elektrochrom ( fényre sötétedő ) tükörlapot !
Köszi!
Azt én is!Cserébe tudok adni egy megfolytat!
Amúgy nincs különbség jobb és bal között!
Mármint az elektrochrom-osnál!
Ez így nem igaz. A jobbos alapból nem aszférikus. Etkban is külön cikkszám alatt fut.
Bocsánat, mert én a felfogatásra gondoltam! Mert ugye felfogatás szempontjából mindegy, hogy aszférikus, vagy nem, mert az elektrochrom-os tetszés szerint rakható jobbra vagy balra! Ez amúgy a tükörlap hátulján rajta is van! Nekem mondjuk a jobbos is aszférikus!De gondolom etk-ban nem úgy fut külön, hogy jobb vagy bal, hanem úgy hogy aszférikus vagy sem!
![]()
A másik, meg én úgy tudom, hogy a sima elektromos, fűthető tükörlapnak más a felfogatása, vagy nem? Csak abból gondolom, mert van nekem is otthon egy sima is, és az másképp néz ki!
Van jobb és bal. Ha nem lenne, akkor felrakás után egyiken fent, a másikon lent lenne a kioldó. Nekem is aszférikus mindkettő.
2013.03.01. 23:37
jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
2013.03.01. 23:41
jlaci74 írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Ma kipróbáltuk, sajnos nem jött be, nem lehet felrakni plug&play az elektrochrom helyett.
Bocsánat a félretájékoztatásért ...
2013.03.02. 12:40
jlaci74 írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Ma kipróbáltuk, sajnos nem jött be, nem lehet felrakni plug&play az elektrochrom helyett.
2013.03.03. 10:42
hamoriarpi írta:jlaci74 írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Nekem is ilyen volt benne, míg nem tudtam gyárit venni. Patacsitól vettem E38-ba. Nekem simán bepattan a helyére. Törökmezőn cseréltük ki Bacsekkal.
2013.03.03. 11:54
vaszarig írta:hamoriarpi írta:jlaci74 írta:jlaci74 írta:Aki a fenti problémával küzd annak tudok adni 4500 / db áron új utángyártott fűthető tükörlapot.
Nekem is ilyen volt benne, míg nem tudtam gyárit venni. Patacsitól vettem E38-ba. Nekem simán bepattan a helyére. Törökmezőn cseréltük ki Bacsekkal.
Akkor lehet, hogy ebből is volt több fajta, mivel ahogy írtam is, nekem sem ment fel, mert más volt az adaptere! Mert ugye a sima valami pattintós változatú, nem?