Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2013.02.21. 22:10

kzolee írta:
LeviM5 írta:Biztos néztétek...

Biztos néztük, Imco rakta be négy hsz.-el ezelőtt... :mrgreen:

:taps: :D

Most már legalább tudom, hogy valaki olvasta! ;) :)
+azt is, hogy a Levi meg nem olvas vissza! :lol: :lol:

2013.02.21. 22:14

Imco írta:Most már legalább tudom, hogy valaki olvasta! ;) :)

Biztosra veheted :wink:
Az egész cikk alatt azon járt a fejem, hogy milyen emberállat vesz rönó szeniket.. :facepalm: :mrgreen:

Szerk.: Mondjuk, annyit biztos ad mint a tádé. :twisted: :lol:

2013.02.21. 22:20

PapaBoss írta:
Szerk.: Mondjuk, annyit biztos ad mint a tádé. :twisted: :lol:

:hangos: :doglotlo:
Király vagy Papa! :roker:

2013.02.21. 22:26

simi64 írta:Király vagy Papa! :roker:

Hallod Simi, próbálom az univerzum rendjét tartani! :mrgreen:
Annyira húzod a karikást meg az offot, hogy hivatásból kell mocskolnom a tédéest :nyelves:

Pedig reggeltől estig dolgozik nekem a lelke :wink: Hálátlanságból még így is Ő vezet! :D

2013.02.21. 22:28

Imco írta:
kzolee írta:
LeviM5 írta:Biztos néztétek...

Biztos néztük, Imco rakta be négy hsz.-el ezelőtt... :mrgreen:

:taps: :D

Most már legalább tudom, hogy valaki olvasta! ;) :)
+azt is, hogy a Levi meg nem olvas vissza! :lol: :lol:

Lebuktam. Nem volt időm visszaolvasni. :facepalm:

2013.02.22. 10:05

http://btlondon2012.co.uk/pano.html

Z S E N I Á L I S !!!

Használjátok a zoom-ot, csomó bimmer van a városban. Látszik a rendszám, sofőr, minden.
Eszméletlen!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, simi64
Értékelés: 9.52%

2013.02.22. 10:15

elképesztően éles, pontos képek. Találtam egy Bentley-t amineke csak a motorházteteje van meg. sztem nem merték otthagyni, mert látszott ki, vagy kik ültek benne. (forgalomban van) :D

2013.02.22. 18:26

--- Pécsett készül az i8 kasztni ---

2013.02.26. 23:39

Végre elértem egy év után hogy hibakód mentes az autó :D be is irtam a naptárba lekopogtam elmondtam egy imát. Reméljük a 18-as kerekek feltételén kivül más gondom nem lesz vele :D
Tényleg ha már 18-as kerekek. Tanácsot kérnék. Hátul 9coll a felni. Elől meg mit tudom én a hagyományos ha van ilyen. :D Bocsi de nem vagyok benne az ilyen "szakmai" dolgokban :D Tehát... elől 245/45 volt fenn hátul 265/55 magasak voltak ezekkel a gumikkal. Milyen magasságú gumit ajánlanátok alá?? Illetve széllesség. Előre a 245től sztem nagyobb nem kellene...

2013.02.27. 03:42

Baloghgy írta:Végre elértem egy év után hogy hibakód mentes az autó :D be is irtam a naptárba lekopogtam elmondtam egy imát. Reméljük a 18-as kerekek feltételén kivül más gondom nem lesz vele :D
Tényleg ha már 18-as kerekek. Tanácsot kérnék. Hátul 9coll a felni. Elől meg mit tudom én a hagyományos ha van ilyen. :D Bocsi de nem vagyok benne az ilyen "szakmai" dolgokban :D Tehát... elől 245/45 volt fenn hátul 265/55 magasak voltak ezekkel a gumikkal. Milyen magasságú gumit ajánlanátok alá?? Illetve széllesség. Előre a 245től sztem nagyobb nem kellene...

Nekem a 8x18-ason 245/40/18 van.

A 9 collosra 275/35/18 a gyári ajánlás.

2013.02.27. 06:55

Baloghgy írta:Végre elértem egy év után hogy hibakód mentes az autó :D be is irtam a naptárba lekopogtam elmondtam egy imát. Reméljük a 18-as kerekek feltételén kivül más gondom nem lesz vele :D

Helo
A 245-től szélesebb gumi előre nem ajánlott mert minden bizonnyal bele fog érni kanyarodásnál a belső dobbetétbe
A többit leírta kzolee klubtárs

2013.02.27. 09:50

Köszönöm a gyors reagálást! Esetleg nem tudtok valakit gumik terén?

2013.03.06. 22:07

--- Ajjaj --- :facepalm:

2013.03.06. 23:51

PapaBoss írta:http://btlondon2012.co.uk/pano.html

Z S E N I Á L I S !!!

Használjátok a zoom-ot, csomó bimmer van a városban. Látszik a rendszám, sofőr, minden.
Eszméletlen!

épp a napokban volt a tévében is. 3 TB jpg forrásfile, a teljes képet egy 32 magos, 256 GB RAM-mal ellátott gép 200 órát renderelte :D

2013.03.10. 22:21

Valakinek van tapasztalata 730D (facelift) terén? Betegségek, szervízigény stb.? Előre is köszi

2013.03.10. 22:58

Baloghgy írta:Valakinek van tapasztalata 730D (facelift) terén? Betegségek, szervízigény stb.? Előre is köszi

És szerinted ez itt jó helyen van?

2013.03.11. 15:05

admin írta:
Baloghgy írta:Valakinek van tapasztalata 730D (facelift) terén? Betegségek, szervízigény stb.? Előre is köszi

Tisztelt admin láttam az e65 fórumot és kihaltnak tűnt. Eléggé fontos lenne a gyors válasz ezért is írtam ide. Ha esetlegesen gondot jelent elnézést. Nyugodtan töröld.

2013.03.11. 20:14

Baloghgy írta:
admin írta:

Tisztelt admin láttam az e65 fórumot és kihaltnak tűnt. Eléggé fontos lenne a gyors válasz ezért is írtam ide. Ha esetlegesen gondot jelent elnézést. Nyugodtan töröld.

Ha "kihalt" egy topic, akkor is megjelenik az új hsz. minden regisztrált klubtagnak!
Ugyanúgy látja mindenki, mint itt.

2013.03.19. 18:19

http://www.portfolio.hu/vallalatok/uj_rekord_a_bmw-tol.181339.html

Sokaknak van jó izlése :franko: !

2013.03.20. 21:56

A BMW lehet a negyedik autógyár, amelyik üzemet telepít Szlovákiába
Hozzászólás küldése

VigLink badge