* *
Pontos idő: 2026.04.23. 08:51

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 1293  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 20:02 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Széria kód: E60
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2004
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Mármint mire gondolsz pontosan,mi a szabályos?
Hogy így hirdeti(Sofort kaufennel),vagy hogy ennyiért?
Amúgy véleményem szerint ugyanúgy működik,mint az itthoni Vatera,bár nagy értékü cuccott,még nem mertem azon keresztül sem venni 8O a kicsik meg rendben megjöttek.Amúgy mindkét rendszerben megpróbálják jogilag védeni az ügyleteket,az E-bay-on meg olyan lehetőség is van,hogy egy harmadik félnek küldöd a lóvét,és csak akkor kaphatja meg az eladó,ha te visszaigazolod,hogy azt kaptad és úgy,ahogy te elképzelted.Sajna ez csak németbe,meg osztrákba működik.De aki normális az úgy is felveszi veled a kapcsolatot,ha írsz neki valami kérdést.És akkor megbeszélheted,hogy elviszed,mondjuk 6200-ért,de még kell ez és ez,és személyesen mennél érte.Akkor kiderül,hogy milyen fair.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 20:42 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 3 alkalommal
Diabolica írta:
dízelt meg nem veszek! soha! Szerdán kínált vki egy e65 730D-t az 540-ért, de meg se néztem!

Most mér, jó az a dízel! Komfort, nyugalom, presztízs, luxus és elviselhető fogyasztás.

Aki sietni is akar mellé, az persze vehet M5-öt, de max versenypályára, mert egy szutyok, de rendesen megrántott 650ezer forintos 323 4x4 turbo vagy prezza úgy is leveri. A tempót hagyjuk meg az evoknak. Nekem a BMW minősége kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 20:45 
Guru
Guru

Kapott köszik: 1
tom írta:
Amúgy véleményem szerint ugyanúgy működik,mint az itthoni Vatera,bár nagy értékü cuccott,még nem mertem azon keresztül sem venni 8O a kicsik meg rendben megjöttek.Amúgy mindkét rendszerben megpróbálják jogilag védeni az ügyleteket,az E-bay-on meg olyan lehetőség is van,hogy egy harmadik félnek küldöd a lóvét,és csak akkor kaphatja meg az eladó,ha te visszaigazolod,hogy azt kaptad és úgy,ahogy te elképzelted.Sajna ez csak németbe,meg osztrákba működik.De aki normális az úgy is felveszi veled a kapcsolatot,ha írsz neki valami kérdést.És akkor megbeszélheted,hogy elviszed,mondjuk 6200-ért,de még kell ez és ez,és személyesen mennél érte.Akkor kiderül,hogy milyen fair.

Arra gondolok amit kb le is irtál, hogy megvenném tőle a motort, de kellene még az M-es belső is amit szintán ő árul horror áron meg jópár ketyere a motorhoz, hogy használni is tudjam mert így csak nehezéknek jó. De arra nem nagyon van lehetőség, hogy ezt így csomagban olcsóbban adja nekem az ebay-en keresztül. Pedig nem kizárt, hogy esetleg neki is kedvező lenne az egsészet egyben elnyomni.
És a dilemmám az, hogy illik-e lerohanni az ebay-es eladót egy ilyen megkereséssel mondjuk mailen, vagy ezt amolyan keleties alkudozásnak tekintenék....... merthogy ez az ebay kikerülésének tűnik nekem...........nemtom.... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 20:48 
Guru
Guru

ViSoR írta:
Diabolica írta:
dízelt meg nem veszek! soha! Szerdán kínált vki egy e65 730D-t az 540-ért, de meg se néztem!

Most mér, jó az a dízel! Komfort, nyugalom, presztízs, luxus és elviselhető fogyasztás.

Aki sietni is akar mellé, az persze vehet M5-öt, de max versenypályára, mert egy szutyok, de rendesen megrántott 650ezer forintos 323 4x4 turbo vagy prezza úgy is leveri. A tempót hagyjuk meg az evoknak. Nekem a BMW minősége kell.

zavarja az orromat a gázolaj..... :? egyéni dolog, ez van, néger csajokat sem kedvelem......de a sportszelet lecsúszik :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 20:57 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
Diabolica írta:
tom írta:

Arra gondolok amit kb le is irtál, hogy megvenném tőle a motort, de kellene még az M-es belső is amit szintán ő árul horror áron meg jópár ketyere a motorhoz, hogy használni is tudjam mert így csak nehezéknek jó. De arra nem nagyon van lehetőség, hogy ezt így csomagban olcsóbban adja nekem az ebay-en keresztül. Pedig nem kizárt, hogy esetleg neki is kedvező lenne az egsészet egyben elnyomni.
És a dilemmám az, hogy illik-e lerohanni az ebay-es eladót egy ilyen megkereséssel mondjuk mailen, vagy ezt amolyan keleties alkudozásnak tekintenék....... merthogy ez az ebay kikerülésének tűnik nekem...........nemtom.... :?
A vaterán például mig nem érkezik érvényes licit adig bármikor törölheted az árut.Igy tetem énis mikor másnak adtam el a felniket.Gondolom ez ebay-n is igy van.Ha megegyeztek akkor leveszi az árut és ha mégse viszed el akkor vissza teszi.Ha normális az eladó.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:00 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Tessék ennek megjött az esze, persze ki lesz az a barom aki ad érte egy 320D-t? :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1660892&command=ugras&screenwidth=1024

Amúgy kövezzetek meg, egyszer mentem az új prezzával és te jó ég... alternatíva lett volna az 530d vásárlásánál, ha nem lenne a haveromnak. 25-50 között kajál városban. Jó ereszti keményen, de 25 alá nem megy. Plusz boxercsoda 2000km/1liter olaj. Lehet, hogy csak 5.3sec a gyári adat, de ahogy előadja, meg a hang... pff egy ratyi elektronika +100 pacikát hoz. És akkor nincs ellenfél. Belül persze egy kalap szar. Gagyi deawoo műanyagok, nulla extra, p*csafüst hely. És minden 11 milláért, szóval a német racionalitás talaja természesen végül alámtévedt. De én nem vagyok szemellenzős BMW-s és azt kell mondjam, egy valamit tud a prezza és azt szemétül jól. Nem véletlen a 3 rally világbajnoki cím. De a minőség, áhh....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:10 
haladó
haladó

Én is megkérdeztem a faszikát,hogy ha az E-bay-on megadott e-mail címre írok nem lesz-e szabálytalan,vagy kizárnak-e,mint a Vaterán,és azt mondta,hogy nyugodtan lehet írni.Más kérdés,hogy eltünt az emberke..
Meg ha a jobb oldali négyzetbe van olyan szöveg,hogy küldjön egy e-mailt az eladónak és mellette a kis postaláda,akkor ki sem írja a rendszer a lap aljára a társalgást.Legalábbis ezt mutatják a rövid tapasztalataim.

Amúgy az apróságaiddal majdcsak annyiban lenne a projekt,mintha egy komplett m5-t vennél.
A múltkor láttam egy ZYLINDERKOPFDICHTUNG KAPUT kiírással hírdetett m5-öt 12.000-ért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:13 
haladó
haladó

ViSoR írta:
Tessék ennek megjött az esze, persze ki lesz az a barom aki ad érte egy 320D-t? :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1660892&command=ugras&screenwidth=1024

Amúgy kövezzetek meg, egyszer mentem az új prezzával és te jó ég... alternatíva lett volna az 530d vásárlásánál, ha nem lenne a haveromnak. 25-50 között kajál városban. Jó ereszti keményen, de 25 alá nem megy. Plusz boxercsoda 2000km/1liter olaj. Lehet, hogy csak 5.3sec a gyári adat, de ahogy előadja, meg a hang... pff egy ratyi elektronika +100 pacikát hoz. És akkor nincs ellenfél. Belül persze egy kalap szar. Gagyi deawoo műanyagok, nulla extra, p*csafüst hely. És minden 11 milláért, szóval a német racionalitás talaja természesen végül alámtévedt. De én nem vagyok szemellenzős BMW-s és azt kell mondjam, egy valamit tud a prezza és azt szemétül jól. Nem véletlen a 3 rally világbajnoki cím. De a minőség, áhh....

Igen,nagyon vagány gép :) Belülről tényleg nem valami fényes.De amikor előbukkan és a hangja,akkor megy a fejforgatás. :D :D Nekem az EVO jobban tetszik. :twisted:
Persze a Bömi helyére nem kerülhet be :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:21 
haladó
haladó

itt van egy

Na nem is itthon gondoltam!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tom 2007.12.14. 21:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:23 
Guru
Guru

tom írta:
Én is megkérdeztem a faszikát,hogy ha az E-bay-on megadott e-mail címre írok nem lesz-e szabálytalan,vagy kizárnak-e,mint a Vaterán,és azt mondta,hogy nyugodtan lehet írni.Más kérdés,hogy eltünt az emberke..
Meg ha a jobb oldali négyzetbe van olyan szöveg,hogy küldjön egy e-mailt az eladónak és mellette a kis postaláda,akkor ki sem írja a rendszer a lap aljára a társalgást.Legalábbis ezt mutatják a rövid tapasztalataim.

Amúgy az apróságaiddal majdcsak annyiban lenne a projekt,mintha egy komplett m5-t vennél.
A múltkor láttam egy ZYLINDERKOPFDICHTUNG KAPUT kiírással hírdetett m5-öt 12.000-ért

megpróbálom megkeresni akkor emailen.....max elküldenek a p....-ba.

Sajnos azért a számítással nem tudok egyet érteni. Én úgy látom, hogy a 2000-es M5 ára, szarrá lelakott állapotban majdnem 6 miska. De a legfiatalabb amit árulnak 2001-es, 6.5M-ért, és akkor megint az megint piros belül :hányás Sok kilóméterrel.........
Voltak itt egy páran, akik hetekig járták az M-es ötösöket és megáűllapították, hogy nagyon nehéz igényes m5-öt venni itthon. Úgy emlékszem MPower le is írta, hogy az ilyen 5 millás m-est el kell felejteni. Én sem vennék olyat. Ma sasoltam végig egyet és nem győzött meg.
Ha cakli-pakli megvennéma cuccot ettől a palitól 2-2.5 milla között akkor nekem nagyon megérné a dolog. És lenne egy 2002-es M5-öm....ami eddig van kb2-2.5-ben a futóműben 54ezer a motorban pedig 110e km-el, ha minden igaz papirozva.....szóval szerintem megéri (persze nem eladni, hanem használni szeretném...)
És akkor még nem számoltam azt, hogy maradna egy fullos bahama bézs belsőm, meg egy 53ezret futott 540ia motorom tarcsiban.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:28 
Guru
Guru

tom írta:
itt van egy

Na nem is itthon gondoltam!

nem lehet megnyitni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:31 
haladó
haladó

Hát,a technikai variálást azt már te érted..
De az előbbi az 3M+behozatal.
Persze a képről nem derül ki,milyen az állapota.
http://www.gebrauchtwagen.de/service/detail#

www.mobil.de

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tom 2007.12.14. 21:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:36 
Guru
Guru

tom írta:
Hát,a technikai variálást azt már te érted..
De az előbbi az 3M+behozatal.
Persze a képről nem derül ki,milyen az állapota.
http://www.gebrauchtwagen.de/service/detail#

be tudod másolni a linket? - teljes hosszában....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:40 
haladó
haladó

Próbálkozom erősen :D
Nekem megnyitja..

ez meg kicsit beteg :D
www.mobil.de
ez most zöld vagy fekete?
www.mobil.de

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 21:49 
haladó
haladó

http://www.schneiderautohaz.hu/hasznalt/

Itt egy M5 :) De az állapotát nem tudjuk :twisted: Két éve is eladó volt,itt a kereskedésben,
akkor még valami 6,x MFt volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 22:20 
Guru
Guru

tom írta:
Próbálkozom erősen :D
Nekem megnyitja..

ez meg kicsit beteg :D
www.mobil.de
ez most zöld vagy fekete?
[url=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=21456108&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=46&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=1]www.mobil.de[/url

]

Hááááát, épp az ilyenek nem győznek meg.
99-es szóba sem jöhet, csak 2000.04 utáni, a fekete az kamu, a zöld meg régi, de épp ezekből lesz szerintem az 5 millás behozatal után itthon.
Antié fent van a használautón is. 99es.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 22:29 
haladó
haladó

Tényleg,valahol itt olvastam,hogy nem érdemes 2000.04 előttit megvenni,mert eszi az olajat...
Sajnos,sokat kinyírtak..vanos-bajok... :roll: .Főleg,amin már valami okból olcsó nem M-es felni van...töröttek :roll: :roll: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 22:39 
haladó
haladó

Ez hogy tetszik?
www.e-bay.de
Vagy egy m6 7200-ért??? :D :D :D :D :D
www.mobile.de

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tom 2007.12.14. 22:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 22:42 
haladó
haladó

Kapott köszik: 2 alkalommal
ViSoR vazze annyit görcsöltem neked ezzel a termosztátos sztorival meg képekkel mint állat és egy :sör: sem küldtél :oops: ennyire szarlet :?: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.14. 22:46 
Guru
Guru

tom írta:
Ez hogy tetszik?
www.e-bay.de

évjárat........
olvastad miért van benne garanciában cserélt motor....... :?:
egyébként tényleg szép, mondjuk a belsejét tán nem véletlen nem erőltette mutatni említeni. Vagy az, hogy a használatnak nyomai vannak rajta lehet, hogy erre vonatkozik....

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 1293  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]