Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Hűtő cső

2012.12.23. 21:55

FETA írta:Sziasztok!

Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Sajnos, a bankkal nem tudtam megegyezni, így az autómat karácsony után egyből le kell adnom az egyik telephelyükön. Ki szerettem volna használni ezt a pár napot, de benyeltem egy elég drágának tűnő hibát. Egy pici repedésen orbitális nagy sebességgel elfolyik a vizem. Az a cső repedt meg amin a légtelenítő csavarja van a vízrendszernek. Ez a termosztáttól megy, egész a motor hátuljáig. Jah az autóm egy 99-es 530 D(ezső). Nem elég h a sírógörcs kerülget, mert elvesztettem szeretett autómat, még ez is közbe szól. Nem szívesen vennék új csövet 18000-ért. szeretném ezt az egész procedúrát a lehető legolcsóbban megúszni. Nem vagyok olcsó jános, de nem látom értelmét a nagy költekezésnek, hiszen már nem is az enyém az autó. Hibásan nem adom vissza, hiszen az h nem indul be, az eladási árát nagyon lenyomná, ami a hitel lezárásában eléggé nagy galibát okozna. Kérlek titeket, segítsetek nekem. Előre is köszi

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

FETA

DROT11 biztosan tud segíteni:
http://www.powerfanatics.com/forum/viewtopic.php?t=640

Re: Hűtő cső

2012.12.23. 22:37

FETA írta:Sziasztok!

Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Sajnos, a bankkal nem tudtam megegyezni, így az autómat karácsony után egyből le kell adnom az egyik telephelyükön. Ki szerettem volna használni ezt a pár napot, de benyeltem egy elég drágának tűnő hibát. Egy pici repedésen orbitális nagy sebességgel elfolyik a vizem. Az a cső repedt meg amin a légtelenítő csavarja van a vízrendszernek. Ez a termosztáttól megy, egész a motor hátuljáig. Jah az autóm egy 99-es 530 D(ezső). Nem elég h a sírógörcs kerülget, mert elvesztettem szeretett autómat, még ez is közbe szól. Nem szívesen vennék új csövet 18000-ért. szeretném ezt az egész procedúrát a lehető legolcsóbban megúszni. Nem vagyok olcsó jános, de nem látom értelmét a nagy költekezésnek, hiszen már nem is az enyém az autó. Hibásan nem adom vissza, hiszen az h nem indul be, az eladási árát nagyon lenyomná, ami a hitel lezárásában eléggé nagy galibát okozna. Kérlek titeket, segítsetek nekem. Előre is köszi

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

FETA

Ha nem túl kellemetlen írhatnál a banki procedúráról ha lezárult, mert elég sok felől hallom, hogy mennyire lehúzós.
Illetve ismerek is néhány embert akik a leadott autókat veszik mélyen áron alul.

Köszi!

Re: Motor és tartozékai

2013.01.12. 20:42

keresek 30d rossz hibás porlasztó csúcsokat

06209763460

üdv imi

2013.02.20. 17:29

Üdv néktek! Egy kis patentot keresek tds motoromhoz a szívócső alatti részre, a képen karikázva. Nem igazán találtam gyári számot, nem lehet ilyet rendelni?
Kép
Üdv Attila

2013.03.01. 14:45

Sziasztok!

E81 116i-hez keresek "szívó oldali vezérműtengely lefogató kengyelt" :facepalm:

Még a gugli se tudott ezzel mit kezdeni...

Köszi!

2013.03.01. 18:46

Vinklee írta:Sziasztok!

Köszi!

Mert külön nincs. A hengerfejjel van vonalbafúrva az összes.

2013.03.01. 21:02

muhaati írta:

Köszi!

Volt valami ilyen érzésem...

2013.03.01. 21:10

Imco írta:
muhaati írta:

Köszi!

Volt valami ilyen érzésem...

Sajnos ezek a motorok szeretik törni a vezérműtengelyt, láncot ugrasztani. Görbülnek a szelepek, törnek a vez.tengely fedelei.

Ezt a gyári hibát kiküszöbölte Jürgen, egy vezérlés-átugrásgátló szettel. Külön rendelhető, felszerelni egyszerű.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Vinklee
Értékelés: 4.76%

2013.03.13. 19:18

Sürgősen keresek 25 TDS vízhűtőt!
Üdv,
Jerry

2013.03.13. 19:32

Jerry írta:Sürgősen keresek 25 TDS vízhűtőt!
Üdv,
Jerry

Holnap délutánra, beszerelve , új.
( Ennél gyorsabbat most éppen nem tudok )

2013.03.18. 23:05

Helló urak .Keresnék 525 tds automata váltót. ha lenne valakinek kérem jelezze . https://www.facebook.com/DZSOVANNI

2013.03.19. 00:01

kiscsavo80 írta:Helló urak .Keresnék 525 tds automata váltót. ha lenne valakinek kérem jelezze . https://www.facebook.com/DZSOVANNI

Elég egy helyre beírni!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.03.19. 20:06

admin írta:
kiscsavo80 írta:Helló urak .Keresnék 525 tds automata váltót. ha lenne valakinek kérem jelezze . https://www.facebook.com/DZSOVANNI

Bocsika. Csak ritkán szoktam fent lenni, ezért nem tudtam melyiket olvassák gyakrabban .Sajnos elég sürgős lenne .Még egyszer bocs .

2013.03.19. 20:16

kiscsavo80 írta:
admin írta:

Bocsika. Csak ritkán szoktam fent lenni, ezért nem tudtam melyiket olvassák gyakrabban .Sajnos elég sürgős lenne .Még egyszer bocs .

Azt a topicot olvassuk, amelyikben friss komment van! Mint most ezt itt...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2013.03.19. 21:52

kiscsavo80 írta:
admin írta:

Ha sürgős, akkor keresd a poweren billyx80-at. Ő épp most hirdet pár motyót, köztük tds automata váltót.
"Eladó:
e39: 5hp-18 automata váltó 2.5 tds alól. (Beszerelési garanciával)
e39: diffi 2.5 tds alól. (Beszerelési garanciával) "

2013.03.20. 19:38

Jerry írta:
kiscsavo80 írta:
admin írta:

Ha sürgős, akkor keresd a poweren billyx80-at. Ő épp most hirdet pár motyót, köztük tds automata váltót.
"Eladó:
e39: 5hp-18 automata váltó 2.5 tds alól. (Beszerelési garanciával)
e39: diffi 2.5 tds alól. (Beszerelési garanciával) "

Igen láttam ,köszönöm. :franko:

2013.03.27. 17:49

Üdv még mindig keresek:

96" 20i kipufogó rendszeréhez katalizátort. De nem aranyárban :facepalm: és tudom mennyi az új, szóval az kilőve :shock:
(ezúton köszönném meg a előző tulajnak aki Ed China-nak érzi magát és felvágta, kibelezte, majd szépen vissza is heggesztette!)
Szegénynek olyan a hangja 3000rpm felett mint ha a redőstarkós cippa Aramdkája feltuningolta volna "rémusz" rendszerre egy flexel.

2013.03.27. 18:12

kanyobence írta:Üdv még mindig keresek:

96" 20i kipufogó rendszeréhez katalizátort. De nem aranyárban :facepalm: és tudom mennyi az új, szóval az kilőve :shock:
(ezúton köszönném meg a előző tulajnak aki Ed China-nak érzi magát és felvágta, kibelezte, majd szépen vissza is heggesztette!)
Szegénynek olyan a hangja 3000rpm felett mint ha a redőstarkós cippa Aramdkája feltuningolta volna "rémusz" rendszerre egy flexel.

Én Schnitzer Szabitól vettem ugyanilyen okból makulától mentes komplett rendszert. Azzal jársz a legjobban.
:szerintem

2013.03.27. 18:21

Mennyi a nem aranyár? Csak mert a kat felvásárlók,jó árban veszik meg őket. 25-30-ért megveszik simán,kb ezt a típúst.

2013.03.27. 21:34

hamoriarpi írta:

Én Schnitzer Szabitól vettem ugyanilyen okból makulától mentes komplett rendszert. Azzal jársz a legjobban.
:szerintem

Már beszéltem vele erről, szól amint lesz neki, de addig is keresek! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge