![]() |
2012.12.21. 20:44
admin írta:csiatt írta:admin írta:Gyárilag navis?
iPhone Tapatalk
Igen, gyári 16:9 MK3-al.
Hát akkor pasz. Lehet később helyezték forgalomba. Vin szerint mikori?
iPhone Tapatalk
2012.12.30. 16:22
2012.12.30. 16:47
bmw528mpower írta:
2013.01.01. 13:48
2013.01.01. 18:38
2013.01.01. 18:43
windisel írta:szaisztok.Valaki esetleg tudna segiteni h,hogyan kell elhuzni hatra a csomagterbe az Rca kabelt mert kivettem a magnot de en ott semmi jukat vagy rest ne talaltam.es ami meg fontos hogy hangszorokat akarok cserelni milyet erdemes bele tenni elore es hatra meret szerint?Nagyon koszonom ha esetleg valaki tudna hozzaszolni.
2013.01.01. 20:05
2013.01.01. 20:17
Madtomi írta:Buek márkatársak!
Nem tudja valaki, hogy a dsp-s hifinél miért van a hangszórók vezetékein kívül még két vezeték az első ajtókban?
Konkrétan van 3 hangszóró az első ajtókban de van még pluszban két kábel bekötve amit nem tudok mire vélni. Az erősítő kimenetén nem találtam ilyet. Arra gondoltam, hogy mivel bm 24-es a modul így lehet, hogy az a telefonnak lenne a hangja, mert azt hiszem az nem tudta így lekezelni még és így az erősítóra nem ad hangot hanem csak ezeken megy ki hang a hangszórónak.
Légyszives ha jó a gondolkodásmenetem akkor erősítsetek már meg benne, mert most kábelezem és nem lenne jó behúuni még két kábelt.
Udv Tamás
2013.01.01. 20:42
hamoriarpi írta:Madtomi írta:Buek márkatársak!
Nem tudja valaki, hogy a dsp-s hifinél miért van a hangszórók vezetékein kívül még két vezeték az első ajtókban?
Konkrétan van 3 hangszóró az első ajtókban de van még pluszban két kábel bekötve amit nem tudok mire vélni. Az erősítő kimenetén nem találtam ilyet. Arra gondoltam, hogy mivel bm 24-es a modul így lehet, hogy az a telefonnak lenne a hangja, mert azt hiszem az nem tudta így lekezelni még és így az erősítóra nem ad hangot hanem csak ezeken megy ki hang a hangszórónak.
Légyszives ha jó a gondolkodásmenetem akkor erősítsetek már meg benne, mert most kábelezem és nem lenne jó behúuni még két kábelt.
Udv Tamás
A mélyközép DVC-s. 2 tekercses. Egyik a telefoné, tehát oda 4 vezeték megy. Ott a kábelezési rajz a WDS-ben.
2013.01.01. 23:18
hamoriarpi írta:windisel írta:szaisztok.Valaki esetleg tudna segiteni h,hogyan kell elhuzni hatra a csomagterbe az Rca kabelt mert kivettem a magnot de en ott semmi jukat vagy rest ne talaltam.es ami meg fontos hogy hangszorokat akarok cserelni milyet erdemes bele tenni elore es hatra meret szerint?Nagyon koszonom ha esetleg valaki tudna hozzaszolni.
Bal küszöben, mert jobb oldalon van a nagyáramú tápelosztó. Amellett nem vinném, mert esetleg zajt szed össze. Mondjuk ez a kábel minőségétől is függ. Touring plafont nem tudom, de sedanban mindenhol 13 centisek vannak. (Többek között ezért is szól olyan borzalmasan.)
2013.01.01. 23:34
LHSM írta:hamoriarpi írta:windisel írta:szaisztok.Valaki esetleg tudna segiteni h,hogyan kell elhuzni hatra a csomagterbe az Rca kabelt mert kivettem a magnot de en ott semmi jukat vagy rest ne talaltam.es ami meg fontos hogy hangszorokat akarok cserelni milyet erdemes bele tenni elore es hatra meret szerint?Nagyon koszonom ha esetleg valaki tudna hozzaszolni.
Bal küszöben, mert jobb oldalon van a nagyáramú tápelosztó. Amellett nem vinném, mert esetleg zajt szed össze. Mondjuk ez a kábel minőségétől is függ. Touring plafont nem tudom, de sedanban mindenhol 13 centisek vannak. (Többek között ezért is szól olyan borzalmasan.)
Az még nem volna gond, hogy 13as, lehet abbol is szépet kivarázsolni, no de nem a gyári hangszóróval, és fejegységgel![]()
Én anno u dimmensionokat tettem bele, és egy subbal még megtámogattam, és úgy azért vállalható volt.
2013.01.01. 23:45
hamoriarpi írta:LHSM írta:hamoriarpi írta:windisel írta:szaisztok.Valaki esetleg tudna segiteni h,hogyan kell elhuzni hatra a csomagterbe az Rca kabelt mert kivettem a magnot de en ott semmi jukat vagy rest ne talaltam.es ami meg fontos hogy hangszorokat akarok cserelni milyet erdemes bele tenni elore es hatra meret szerint?Nagyon koszonom ha esetleg valaki tudna hozzaszolni.
Az még nem volna gond, hogy 13as, lehet abbol is szépet kivarázsolni, no de nem a gyári hangszóróval, és fejegységgel![]()
Én anno u dimmensionokat tettem bele, és egy subbal még megtámogattam, és úgy azért vállalható volt.
A micro dimension hangja nekem prémium kategória. Nagyon kiegyensúlyozott.
2013.01.02. 00:26
Madtomi írta:hamoriarpi írta:Madtomi írta:Buek márkatársak!
Udv Tamás
A mélyközép DVC-s. 2 tekercses. Egyik a telefoné, tehát oda 4 vezeték megy. Ott a kábelezési rajz a WDS-ben.
igen láttam már én is a bavaria videon asszem olyat ami két tekercses volt de ze nem az, mert kivettem a hangszórót és csak egy plusz és egy minusz csati van rajta szóval egy tekercses. Az egyik vezeték a testre megy rá a panel hátulján ami a közös test az összes hangszórónak de a plusz az nem látszik mivel a műgyanta miatt nem látom.
2013.01.02. 09:05
vaszarig írta:Madtomi írta:hamoriarpi írta:Madtomi írta:Buek márkatársak!
Udv Tamás
igen láttam már én is a bavaria videon asszem olyat ami két tekercses volt de ze nem az, mert kivettem a hangszórót és csak egy plusz és egy minusz csati van rajta szóval egy tekercses. Az egyik vezeték a testre megy rá a panel hátulján ami a közös test az összes hangszórónak de a plusz az nem látszik mivel a műgyanta miatt nem látom.
Amennyiben fekete alapon fehér, illetve piros (ha jól emlékszem, de lehet barna) vezetékről beszélünk, akkor az a telefon kihangosítása miatt van! És igen, jól sejted, az csak BM24-nél volt, mivel az még nem kezelte külön!
2013.01.02. 09:31
Madtomi írta:vaszarig írta:Madtomi írta:hamoriarpi írta:Madtomi írta:Buek márkatársak!
Udv Tamás
Amennyiben fekete alapon fehér, illetve piros (ha jól emlékszem, de lehet barna) vezetékről beszélünk, akkor az a telefon kihangosítása miatt van! És igen, jól sejted, az csak BM24-nél volt, mivel az még nem kezelte külön!
Köszi a megerősítést!
Igen az egyik az fekete alapon fehér a másik az meg fekete alapon van de, hogy piros azt nem tudom
Te is újra kábelezted a kocsit ilyen célból?
Azt nem tudod, hogy a tápnál mekkora biztosítéknak kell lenni az erősítónek meg, hogy egyáltalán hova van bekötve?
Meg még egy dolog az megvan, hogy a bm 24 és 54 között mi a különbség a csatlakozóban de, hogy pontosan miket kell átkötni a négy hang jelen kívül alról csak sejtéseim vannak. Mivel nem tudom, hogy a dsp-s bm54 és a sima között van-e különbség bekötésileg.
WDS-t nem tudtam elindítani sajnos, valamit akarna telepíteni amit a win nem engedélez
2013.01.02. 11:10
2013.01.02. 11:45
Madtomi írta:Köszi a megerősítést!
Igen az egyik az fekete alapon fehér a másik az meg fekete alapon van de, hogy piros azt nem tudom
Azt nem tudod, hogy a tápnál mekkora biztosítéknak kell lenni az erősítónek meg, hogy egyáltalán hova van bekötve?
Meg még egy dolog az megvan, hogy a bm 24 és 54 között mi a különbség a csatlakozóban de, hogy pontosan miket kell átkötni a négy hang jelen kívül alról csak sejtéseim vannak. Mivel nem tudom, hogy a dsp-s bm54 és a sima között van-e különbség bekötésileg.
WDS-t nem tudtam elindítani sajnos, valamit akarna telepíteni amit a win nem engedélez
2013.01.02. 12:02
vaszarig írta:Madtomi írta:Köszi a megerősítést!
Igen, én is utólag raktam be a DSP-t, de nekem csak sima stereo rendszerem volt. Én nem magam csináltam a kábelt, hanem vettem egy komplett szettet, amiben a kábelköteg is bent volt, igaz, még a körcsatis változathoz, de azt egy adapterrel, illetve átforrasztással simán meg lehet/meglehetett oldani! Nekem touringom van, és ott jobb hátulról kapja a tápot, a hátsó bizti táblából. De mondjuk a sima rádió is onnan kapta! Fejből nem tudom, hogy mekkora a bizti, de ha kell, megnézem neked. Neked most milyen rendszered van bennt? Mert ha hifi system, akkor ugye csak át kell pinezned a csatikat, illetve kell egy plusz csati. De ha stereod van neked is, akkor kábelezni is kell. A BM54 mindegyik rendszerben ugyanaz, a különbség csak annyi, hogy a csatijában ugye több pin van bekötve!
2013.01.02. 12:04
Madtomi írta:WDS elindult, tudok keresni is de csak a szöveges oldalakat jeleníti meg ha kapcsilási rajzra mennék akkor üres oldal fogad
2013.01.02. 12:26
Jerry írta:Madtomi írta:WDS elindult, tudok keresni is de csak a szöveges oldalakat jeleníti meg ha kapcsilási rajzra mennék akkor üres oldal fogad
Azt hiszem a shockwave plug-in kell hozzá, hogy lásd a képeket is.