* *
Pontos idő: 2026.04.19. 17:22

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 152  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: M5 motor
HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 14:00 
haladó
haladó

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 22 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N62B44
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (0)
"Kiveszed a kocsiból és számon kéred mert Te vagy az élet-halál ura?
Ugyan már! :lol: :lol: :lol: "

igen, az en eletemben en vagyok elet-halal ura, ez tiszta sor :roker:

(a Tiedbe Te, a motoroseban a motoros, az autoseban az autos aki majd buszken vonul be 8 evre ha elcsapja a motorost legkozelebb mikor MadMax-ot jatszik eloben)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 14:13 
haladó
haladó

LHSM írta:
Jaaaaa, értem már.
Ha egy motoros száguldozik felelőtlenül, akkor az példa értékű jó!
Ha egy autós, momentán egy M5ös teszi ugyan ezt, akkor az egy barom ...!
Pont itt a lényeg, egyenlőek!!!
Abszolute nem kéne senkit ledegradálni.
Száguldozik egy mocis, elmegy egy M5ös mellett, az meg gondolja, akkor ő is parkettázik már egyet, próbál menni, kanyarban gyorsabb is, a motoros azt gondolja egyedül van, autósunk, meg meglepődik, hogy a kanyarban elfogy a tudás, ennyi, egyik se jobb a másiknál.
De akár lehetett volna két motoros is! Mondjuk a másik tud motorozni, és kanyarban meg bummmm.

K5ös gixxer, azért 200 felett, már érdekes lenne, egy teszt. De ugye azért azt tudod, hogy óra szerint...

mikor egy 2 tonnas 500 lovas kocsival uldozobe veszel egy motoros, (aki meg csak rad sem pillantott) csak mert nagyon unatkozol (es volt pofaja leelozni sunyibol teged, meg meg 50 autot), aztan mikor veled nem akar jatszani, csak sietett volna a sajat tempojaban akkor igy viselkednel mint a faszi a kepen? na ugy, hogy nem .... a verseny az osszebolintassal vagy hasonlo 2oldalu mutatvannyal tortenik, vagyis nalam. kocsival nem allok neki uldozni motoros, csak mert megelozott, mert ha valamit benez/valamit benezek akkor o meghal en pedig sittre megyek. motorral pont forditva, szoktam piszkalni autosokat, visszamutat es go, lenyomom/lenyom, intunk egymasnak, es mindenki megy a dolgara, de ha szarul sul el valami, akkor ott 12 legszak, 4 kerek es egy kasztni vedi a palit, engem semmi, mert a borruha csuszni jo, masra sajnos nem, de meg mindig nem az autos/motoros harcon van a vita mert az meddo, hanem hogy az adott videon a pali veszelyesen megkozelitette a motoros arcot, aki pont nem volt benne a "versenyben". ennyi

peace :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 17:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Kivitele: Sedan
orvil írta:

(a Tiedbe Te, a motoroseban a motoros, az autoseban az autos aki majd buszken vonul be 8 evre ha elcsapja a motorost legkozelebb mikor MadMax-ot jatszik eloben)

Orvil! Ne haragudj, nem akartalak bosszantani!
Mielőtt folytatod ezt az értelmetlen " ha " hozzászólás sorozatot ebben az ügyben ami már eléggé félre ment, egy tanácsomat fogadd meg kérlek! (Mikor katona voltam, erre mondták:" Hemingway megírta ezt a történetet már egyszer, felesleges tovább költened...")
Nézd meg mit jelent a KRESZ szerint az előzés szó-utána pedig nézd meg hol előzte a motoros a kritizált M5-öt!
Segítek:
Előzés: járművel az úttesten azonos irányban haladó jármű melletti elhaladás. Párhuzamos közlekedés esetében a különböző forgalmi sávokban folyamatosan haladó járművek egymás melletti elhaladása nem minősül előzésnek.
Sehol!
Ha ezzel végeztél, jön a veszélyeztetés,
- Veszélyeztetés: ha valaki a közlekedés más résztvevőit kár, baleset bekövetkezésének, a személy- és vagyonbiztonság sérelmének a lehetőségébe sodorja.
Az egész az indítókulcs elfordításától kezdődik. A kavicsfelverődéstől a sebesség túllépésig.
Majd a zavarás,
- Zavarás: olyan magatartás, amellyel valaki másnak a közlekedését nehezíti, a közlekedés más résztvevőit megijeszti, neki kényelmetlenséget vagy kellemetlenséget okoz, magatartásával figyelmét elvonja vagy indokolatlanul leköti (pl. zavar az a járművezető, aki a kürtöt, fénykürtöt, vagy a távolsági fényszórót indokolatlanul használja. Zavar az a járművezető is, aki a járműve sebességével megtéveszti az elsőbbséggel rendelkezőket)
Ez alól nem kivétel a motor sem.
A végén pedig az akadályozás fogalma,
- Akadályozás: ha valaki a közlekedés más résztvevőjét a szándéka szerinti menetében, mozgásában, továbbjutásában gátolja, hátráltatja, a célzattól eltérő közlekedési magatartásra (pl. fékezésre vagy irányváltoztatásra) kényszeríti.
Ezt meg csak a motoros vitte véghez. Persze, hétköznapi értelemben, mert itt a BMW-s embert akart ölni. :facepalm:
Ugye emlékszel mikor rácsapott a kormányra? Nem biztos hogy impotenciával és parkolóban hagyott lankadt farokkal magyaráznám.
Az önbíráskodást már meg sem említem! :facepalm:
Aki jogos vagy jogosnak vélt vagyoni igény érvényesítése végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, az valósítja meg az önbíráskodás bűncselekményét. stb.
Ennek tükrében gondolkozz azon, amit válaszolgattál...
Odajössz hisztizni, pofán vágsz, kapsz egy idézést, elmegy egy csomó időd, semmit nem oldottál meg, sőt, öt évig semmit ne tegyél, mert az már csúnya lesz.

Ne haragudj, nem látunk és gondolkozunk egyformán és ettől nem gyűlölöm a motorosokat, nem kívánom őket árokban látni, sem egyéb vicces kitaláció! :oops: Azt sem vallom, hogy igazat állítok, simán csak másként láttam és másként értelmeztem a videót és eltöltöm a szabadidőm.
Fel kívánok hagyni a magyarázkodással, nem fontos ez nekem ennyire! :arrow:
Írd meg inkább a videó készítőjének, mihez tartsa magát! :nyelves:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 19:11 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 762 alkalommal
Kapott köszik: 1044 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
Valaki lezárná ezt a topicot pár napra...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Labi, simi64
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 19:26 
haladó
haladó

bmw520ds írta:
orvil írta:

Orvil! Ne haragudj, nem akartalak bosszantani!
Mielőtt folytatod ezt az értelmetlen " ha " hozzászólás sorozatot ebben az ügyben ami már eléggé félre ment, egy tanácsomat fogadd meg kérlek! (Mikor katona voltam, erre mondták:" Hemingway megírta ezt a történetet már egyszer, felesleges tovább költened...")
Nézd meg mit jelent a KRESZ szerint az előzés szó-utána pedig nézd meg hol előzte a motoros a kritizált M5-öt!

Ne haragudj, nem látunk és gondolkozunk egyformán és ettől nem gyűlölöm a motorosokat, nem kívánom őket árokban látni, sem egyéb vicces kitaláció! :oops: Azt sem vallom, hogy igazat állítok, simán csak másként láttam és másként értelmeztem a videót és eltöltöm a szabadidőm.
Fel kívánok hagyni a magyarázkodással, nem fontos ez nekem ennyire! :arrow:
Írd meg inkább a videó készítőjének, mihez tartsa magát! :nyelves:

nem bosszantasz, sot, orulok ha ertelmesen meg lehet vitatni egy temat, videot. eszmecsere folyik, masok a nezopontok, ennyi. tekertem mar motor nyergebol, probaltam mar M6 kormany mogul is (bar onnan kevesbe lehet kilatni mint az M5-bol), en mashogy latom, nem nagy cucc. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek orvil az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 19:52 
haladó
haladó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 20:53 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
jlaci74 írta:
Valaki lezárná ezt a topicot pár napra...

Laci, lécci ne offold szét a topicot! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 21:01 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 9 alkalommal
Szerintem se rugozzunk ezen tovább, talán annyi még, hogy én mind a két embert tudnám utánozni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 22:33 
E39 FAN
E39 FAN

orvil írta:

Ez nem életszerű. Versenypályán vannak, és ezek "profi" pilóták. Az utcán, FORGALOMBAN egész más, mi pedig amatőrök vagyunk. Ezt ugye nem kell megmagyarázni, ha pályára megyek, ami belefér. Bukótér, zárt útszakasz, stb. Ahogy LHSM írja, meglepődnek a motorosok a Nordschleifén. De közúton nincs papírforma, meg papíron leírt adatok, kg/lóerő se számít. Gumiminőség, jármű állapota, az időjárás, a többi autózó, vakmerőség, idiótaság, tanulatlanság, kivagyiság, parkolóban hagyott lankadt f@sz, stb. ezek számítanak.
Ha már videó, van pár saját, ami nem megosztható, sajnos, mivel utcai viszonyok között készült.
Még az E39M5-tel, ami gyengébb mint a V10. (amúgy a E60-as nem 2 tonna, "csak" 1830 kg, de ez most mindegy)
Nekem az a tapasztalatom, hogy egyenesben otthagyott a motor, kanyarban meg feltartott. Ha tetszik, ha nem. x-ből x-szer így volt. Átéltem. (Rossivel én még nem akadtam össze.) Ezt el kell fogadni, vagy ha nem hiszed, próbáld ki egy 400 lóerő feletti járművel. Gondoltam, hogy próbáltad M6-ból, ez nem is kérdés, ha vadászpilótával beszélgetek, én is repültem már légi harcban, de érdekelne, hogy neked akkor mi volt a tapasztalásod? Esetleg videó ha van, mert egy Rossi vs Schumacher a jutúbról számomra nem mérvadó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.19. 23:45 
haladó
haladó

LeviM5 írta:
orvil írta:

Ez nem életszerű. Versenypályán vannak, és ezek "profi" pilóták. Az utcán, FORGALOMBAN egész más, mi pedig amatőrök vagyunk. Ezt ugye nem kell megmagyarázni, ha pályára megyek, ami belefér. Bukótér, zárt útszakasz, stb. Ahogy LHSM írja, meglepődnek a motorosok a Nordschleifén. De közúton nincs papírforma, meg papíron leírt adatok, kg/lóerő se számít. Gumiminőség, jármű állapota, az időjárás, a többi autózó, vakmerőség, idiótaság, tanulatlanság, kivagyiság, parkolóban hagyott lankadt f@sz, stb. ezek számítanak.
Ha már videó, van pár saját, ami nem megosztható, sajnos, mivel utcai viszonyok között készült.
Még az E39M5-tel, ami gyengébb mint a V10. (amúgy a E60-as nem 2 tonna, "csak" 1830 kg, de ez most mindegy)
Nekem az a tapasztalatom, hogy egyenesben otthagyott a motor, kanyarban meg feltartott. Ha tetszik, ha nem. x-ből x-szer így volt. Átéltem. (Rossivel én még nem akadtam össze.) Ezt el kell fogadni, vagy ha nem hiszed, próbáld ki egy 400 lóerő feletti járművel. Gondoltam, hogy próbáltad M6-ból, ez nem is kérdés, ha vadászpilótával beszélgetek, én is repültem már légi harcban, de érdekelne, hogy neked akkor mi volt a tapasztalásod? Esetleg videó ha van, mert egy Rossi vs Schumacher a jutúbról számomra nem mérvadó.

elkovettem egy hibat, nem neztem vissza, mikor bekuldtem ... a kommentem kimaradt :facepalm:

akkkor kb annyi akart lenni, hogy nem tul eletszeru verseny az alomvasakkal, az alom M es az alom RR ... "M5 - motor", hehehe

fent is irtam, hogy a motor-auto tema nalam meddo vita, mindkettot szeretem es nem is akarom osszehasonlitani, ahogy nagyon jol leirtad, gumi, aszfalt, kepessegek, minden szanit, egyszeruen nem lehet osszehasonlitani. mellesleg cipesz motorozik is, allitolag nem is szarul .....

akkor ebbor le is jon, hogy nem arra akart kimenni, hogy a motor "nyert" nekem pl nagyon tetszik, hogy a kocsi LENYOMTA az adatok alapjan az SLS AMG-t es a tobbik nagyobb arcedulaju jatekost ... nagy almom valt ezzel a komcepcioval valora, v8-as benzinymotor dupla turboval, elmehet az @udi a pics@ba ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

az E63 M6-ra visszaterve tobb okbol nem az lett nalam a befuto ... anyagi oka nem volt kozvetve, mivel itt a jobbkormany miatt eleg olcsok, ennyi "idos" korban szinte eladhatatlan, nagyon-nagyon jo allapotuak vannak xyz ezert fonttert .... inkabb a minden napos fenttartas aggasztott meg mi van ha beszivok vele, nem latok bele sajna ... megis csak versenytechnika ..... sok ismerosom panaszkodott a valtora es hogy napi hasznalatban eleg nyers a kocsi (M5) ... az utobbi fel is tunt, sosem akkor akart elvaltani, amikor en remeltem ... persze halados tempoban 100%-os a valto, de en napi 20merfoldet szopok a forgalomban, erre nem szabad elpazarolni egy ilyen autot, most esszel valasztottam, legkozelebb nem fogok .... 650 azert nem lett, mert nem volt jo coupe csak kabrio, azt nem akartam semmikeppen, arra amire en perpillanat hasznalom meg ez a 300egynehany lovacska is sokkal tobb, mint eleg .... na mindegy, jo kocsi, szeretem, nem bantam meg hogy ez lett ..... astonmartinos temarol is lemondtam, az a marka egy allando szoporoller ..... na meg igy mar csak 1400-at kell aludni, es becsuszhat egy ujabb kiadasu, 4 eves M5/M6, celnak nem utolso ... aztan majd meglatjuk milyenek lesznek, a turbo pont annyira hatrany is mint elony ......

szerk: a videodat mar lattam regebben is, akkor mas volt a velemenyem mint most ... jol tette a motoros, hogy nem vette fel a kesztyut, arrafele mar nagyon sokan meghaltak .... billeg is alatta a masina rendesen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 00:30 
E39 FAN
E39 FAN

orvil írta:
az E63 M6-ra visszaterve tobb okbol nem az lett nalam a befuto ... anyagi oka nem volt kozvetve, mivel itt a jobbkormany miatt eleg olcsok, ennyi "idos" korban szinte eladhatatlan, nagyon-nagyon jo allapotuak vannak xyz ezert fonttert .... inkabb a minden napos fenttartas aggasztott meg mi van ha beszivok vele, nem latok bele sajna ... megis csak versenytechnika ..... sok ismerosom panaszkodott a valtora es hogy napi hasznalatban eleg nyers a kocsi (M5) ... az utobbi fel is tunt, sosem akkor akart elvaltani, amikor en remeltem ... persze halados tempoban 100%-os a valto, de en napi 20merfoldet szopok a forgalomban, erre nem szabad elpazarolni egy ilyen autot, most esszel valasztottam, legkozelebb nem fogok .... 650 azert nem lett, mert nem volt jo coupe csak kabrio, azt nem akartam semmikeppen, arra amire en perpillanat hasznalom meg ez a 300egynehany lovacska is sokkal tobb, mint eleg .... na mindegy, jo kocsi, szeretem, nem bantam meg hogy ez lett ..... astonmartinos temarol is lemondtam, az a marka egy allando szoporoller ..... na meg igy mar csak 1400-at kell aludni, es becsuszhat egy ujabb kiadasu, 4 eves M5/M6, celnak nem utolso ... aztan majd meglatjuk milyenek lesznek, a turbo pont annyira hatrany is mint elony ......

szerk: a videodat mar lattam regebben is, akkor mas volt a velemenyem mint most ... jol tette a motoros, hogy nem vette fel a kesztyut, arrafele mar nagyon sokan meghaltak .... billeg is alatta a masina rendesen.

M6 majdnem ugyanaz a technika mint az M5. Gyakorlatilag a bódé más. A váltót sokan mondták, vagyis hallották, hogy az a gyenge pont. Majd kiderül... Az "automata" mód kissé szokatlan, a leglassabb váltás dugóba való. Leggyorsabb módban is szokás kérdése, sokszor inkább ráváltok, ezért a kézi mód az igazi, 99%-ban így járok vele. Amúgy nem darabos, nem ugrál, sokszor 2-ből indul, szépen csúsztatja, jobb mint amire számítottam. Visszaváltásokat szinte nem is érezni automata módban. Tetszik, hogy a nagypapástól a vaddisznóig állítható. A motorvezérlés és a futómű szintén. Én emiatt vágtam bele, legfőképp ez tetszett benne. Licitáltam egy M6-ra is, de nem adtak volna a régi M5-ért annyit amennyit én szerettem volna. De én sem bántam meg. Bár az M6 jóval sportosabb élményt jelentett volna.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 00:41 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
ha má emmöt topik.... lehet csorgatni! :D

http://www.dieselstation.com/G-Power/BM ... i3318.html

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 07:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Labi írta:

Azért az dícséretes, hogy a "dieselstation.com" oldalon találtad :!: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 12:14 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:

Etalon! :franko: Bár a belső nekem egy kicsit sok, a műszaki paraméterek viszont lenyűgözőek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 14:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
simi64 írta:
Labi írta:

Azért az dícséretes, hogy a "dieselstation.com" oldalon találtad :!: :mrgreen:

igen ott, de az is oda van írba, hogy "na a mienk sohasem lesz ilyen erős"!! :mrgreen: :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 20:44 
E39 FAN
E39 FAN

Kép
Kép

Az a bizonyos M-es garázs:

Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 21:19 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 9 alkalommal

Levi, ha tavasszal chipels, és a cimbimmel, akkor fotózhatsz :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 21:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Az E30 furgon a tuti :!: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 21:44 
E39 FAN
E39 FAN

LHSM írta:

Levi, ha tavasszal chipels, és a cimbimmel, akkor fotózhatsz :wink:

Ez komoly!? :shock: Na ezt akkor ledumáljuk. Sármallék-Pest között valahol az újévben. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.20. 22:36 
haladó
haladó

Labi írta:

ebbe csak ba'li ruhaban mernek beleulni, lehet meg abban sem, aztan bedobnek egy raklap teglat a brikosztorban, majd irany a telek :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 152  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]