* *
Pontos idő: 2026.04.19. 19:26

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 152  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: M5 motor
HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 14:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kovessyroli írta:
LeviM5 írta:
És amikor egy motor dől rendesen, az szerintem így néz ki!Kép

Volt pár motor vs M5 sztorim az évek alatt.
A lényeg, hogy igy ahogy a képen van még nem láttam motorost kanyarodni. Mind alig dőlt, ezért kanyarban feltart, egyenesben elhúz. Ennyi. Ez látszik a videón. Ha kihúzodik jobbra, még az E39M5-tel is elautóztam volna mellette. 200 felett nincs az a motoros aki közúton igy leteszi. Két pattanás és feküdne. A videón látszik hogy ugrál az autó. 270 felett minden döccenő egy patakmedernek tűnik. De ezt meg kell tapasztalni.

Volt szerencsém V. Rossit és a MotoGp-t Brnoban élőben is látni, és félelmetes, ahogy kanyarodnak :!: Ennél már csak a hangjuk jobb a Brnoi katlanban, olyan, mintha az ég szakadna le :roker: Még ma is libabőrös leszek, ha rágondolok. :roker:
Visszatérve a 1000RR - M5 "küzdelemre", úgy kanyarodni, mint a képen Rossi, csak egy tucat ember tud a világon. Ráadásul, minél nagyobb a dőlésszög (minél jobban teszi le a motort), annál kevesebb gázt lehet rátenni a kerékre. Ekkora szögnél Rossi is szinte zárt gázállásnál motorozik :!: Egy M5-öt szépen terelgetni képes versenyző ebben a kanyarban egy 500 le-ős kocsival simán gyorsabban fordulna, mint Rossi a 220 le-s és 160kg-os Yamahával :!: Ez a fizika :!:
Más a helyzet "élőben", közúti forgalomban :!: Nem kell ahhoz dugó, hogy az akár M5-tel közlekedő azt se mondja éljen - éljen, és már nem is látja, hol ment el a motor :!: Autópályán nem igazi a verseny, ott minden hülye tudja neki nyomni is és húzni is :arrow: :arrow: kanyargós, jó minőségű úton jön ki a különbség szerintem. Motorral sokkal gyorsabban tudsz reagálni, és az érzékeidnek is fel kell nőni a feladathoz :!: Egy 1000-es sportmotorral MINDENHOL tudsz előzni, és BÁRMILYEN sebességnél :!: Ott is elférsz, ahol autóval eszedbe sem jutna, hogy akárcsak kinézz az előtted lévő autó mögül :!:
A másik dolog, hogy nem kéne buzizni MOTOROS-t :!: Ki kell próbálni, hogy milyen érzés és milyen élmény tartósan forgalomban 200 fölött menni. Ahogy az egyik barátom szokta mondani, ott válik el a sz@r a víztől :mrgreen: Félelmetes, és lenyűgőző is egyben.
Itt a videón is a M5-ösnek gurul el a gyógyszer, mert az egója nem bírta elviselni, hogy a CBR úgy kerülte ki, mint a pocsolyát :nyelves:
[/quote]
Roli!
Olvasd el a válaszom, leírtam miért buzi!
Mindenhol lehet előzni bármilyen sebességgel? Addig amíg nem találkozol egy traktor ikerkerekével, vagy egy nem várt akadállyal, vagy csak egy darab sárral...
Szerintem ez Rád nézve felelőtlen dolog.
Van ám olyan autó, aminek az órája 300-at elkerüli, sem bogár, sem szél, sem kapaszkodás sem egyéb erőkifejtés nem szükséges a kényelem meg adott. Szemben, a tartályra hasaló, elemi erőkkel küzdő motorossal. Miért rázzák a kezüket egy-egy keményebb menet után? Nyújtogatják a lábukat, felegyenesednek, stb...Nagyszerű élményt lehet!
Arra hogy hogy reagálsz egy nagy sebességű kanyarban belefeküdve egy nem várt akadályra, őszintén kíváncsi vagyok! Fékezel? :roll: Elsővel, vagy hátsóval, esetleg mindkettővel? Felegyenesedsz? :roll: Akkor kiegyenesíted a kanyart. Vagy csak történik valami?
Én úgy gondolom, ha valaki úgy motorozik hogy össze vissza bujkálva kihasználja azt az előnyét hogy elfér ott ahol a nagy egós M5 nem, és utána beül kávézni, az ne írjon olyat, hogy gyorsabb és erősebb, hanem írja azt hogy kisebb és elfért ott ahol amaz nem. Arról meg nem is tud érdemben nyilatkozni hogy mennyivel gyorsult jobban, mert nem került sor az összehasonlításra! :hangos:
Hogy értsd, megfordítom: Előzz meg ha ha kiállok eléd egy kombájnnal! Nem férsz el, én meg gyorsabb vagyok! :facepalm:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 14:21 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
bmw520ds írta:
kovessyroli írta:
LeviM5 írta:
És amikor egy motor dől rendesen, az szerintem így néz ki!Kép

Volt pár motor vs M5 sztorim az évek alatt.
A lényeg, hogy igy ahogy a képen van még nem láttam motorost kanyarodni. Mind alig dőlt, ezért kanyarban feltart, egyenesben elhúz. Ennyi. Ez látszik a videón. Ha kihúzodik jobbra, még az E39M5-tel is elautóztam volna mellette. 200 felett nincs az a motoros aki közúton igy leteszi. Két pattanás és feküdne. A videón látszik hogy ugrál az autó. 270 felett minden döccenő egy patakmedernek tűnik. De ezt meg kell tapasztalni.

Volt szerencsém V. Rossit és a MotoGp-t Brnoban élőben is látni, és félelmetes, ahogy kanyarodnak :!: Ennél már csak a hangjuk jobb a Brnoi katlanban, olyan, mintha az ég szakadna le :roker: Még ma is libabőrös leszek, ha rágondolok. :roker:
Visszatérve a 1000RR - M5 "küzdelemre", úgy kanyarodni, mint a képen Rossi, csak egy tucat ember tud a világon. Ráadásul, minél nagyobb a dőlésszög (minél jobban teszi le a motort), annál kevesebb gázt lehet rátenni a kerékre. Ekkora szögnél Rossi is szinte zárt gázállásnál motorozik :!: Egy M5-öt szépen terelgetni képes versenyző ebben a kanyarban egy 500 le-ős kocsival simán gyorsabban fordulna, mint Rossi a 220 le-s és 160kg-os Yamahával :!: Ez a fizika :!:
Más a helyzet "élőben", közúti forgalomban :!: Nem kell ahhoz dugó, hogy az akár M5-tel közlekedő azt se mondja éljen - éljen, és már nem is látja, hol ment el a motor :!: Autópályán nem igazi a verseny, ott minden hülye tudja neki nyomni is és húzni is :arrow: :arrow: kanyargós, jó minőségű úton jön ki a különbség szerintem. Motorral sokkal gyorsabban tudsz reagálni, és az érzékeidnek is fel kell nőni a feladathoz :!: Egy 1000-es sportmotorral MINDENHOL tudsz előzni, és BÁRMILYEN sebességnél :!: Ott is elférsz, ahol autóval eszedbe sem jutna, hogy akárcsak kinézz az előtted lévő autó mögül :!:
A másik dolog, hogy nem kéne buzizni MOTOROS-t :!: Ki kell próbálni, hogy milyen érzés és milyen élmény tartósan forgalomban 200 fölött menni. Ahogy az egyik barátom szokta mondani, ott válik el a sz@r a víztől :mrgreen: Félelmetes, és lenyűgőző is egyben.
Itt a videón is a M5-ösnek gurul el a gyógyszer, mert az egója nem bírta elviselni, hogy a CBR úgy kerülte ki, mint a pocsolyát :nyelves:

Roli!
Olvasd el a válaszom, leírtam miért buzi!
Mindenhol lehet előzni bármilyen sebességgel? Addig amíg nem találkozol egy traktor ikerkerekével, vagy egy nem várt akadállyal, vagy csak egy darab sárral...
Szerintem ez Rád nézve felelőtlen dolog.
Van ám olyan autó, aminek az órája 300-at elkerüli, sem bogár, sem szél, sem kapaszkodás sem egyéb erőkifejtés nem szükséges a kényelem meg adott. Szemben, a tartályra hasaló, elemi erőkkel küzdő motorossal. Miért rázzák a kezüket egy-egy keményebb menet után? Nyújtogatják a lábukat, felegyenesednek, stb...Nagyszerű élményt lehet!
Arra hogy hogy reagálsz egy nagy sebességű kanyarban belefeküdve egy nem várt akadályra, őszintén kíváncsi vagyok! Fékezel? :roll: Elsővel, vagy hátsóval, esetleg mindkettővel? Felegyenesedsz? :roll: Akkor kiegyenesíted a kanyart. Vagy csak történik valami?
Én úgy gondolom, ha valaki úgy motorozik hogy össze vissza bujkálva kihasználja azt az előnyét hogy elfér ott ahol a nagy egós M5 nem, és utána beül kávézni, az ne írjon olyat, hogy gyorsabb és erősebb, hanem írja azt hogy kisebb és elfért ott ahol amaz nem. Arról meg nem is tud érdemben nyilatkozni hogy mennyivel gyorsult jobban, mert nem került sor az összehasonlításra! :hangos:
Hogy értsd, megfordítom: Előzz meg ha ha kiállok eléd egy kombájnnal! Nem férsz el, én meg gyorsabb vagyok! :facepalm:[/quote]
Gabi mire belepillantanál a tükörbe én 50méterrel előtted lennék... :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 18:06 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Egy Motor gyorsabb mint az autók 99%-a :!: Én nem vezettem motort soha! Ugy hallottam, egy motorosnak nem árt hátra is szemet növesztenie, az autosok fejével is gondolkoznia. De nem egyszer, valóban előfordult, hogy nem vette észre hogy mögötte vagyok. Ugyanis nem számít rá. Eszébe nem jut, hogy utóléri egy 4 kerekű! Ezért semmi értelme az ilyen versenyeknek, hagyni kell menni a motorost, mikor belinkeltem a röhögösszmájlit a BMW vezetőjére értettem, minek integet, erre a motor jól ott is hagyta. És saját tapasztalatból mondom a motoros nem is sejtette, hogy a seggében egy M5-öt vontat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gabesz81, Gallaca
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 18:21 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 9 alkalommal
LeviM5, na ja.
A lényeg, hogy itt ne legyen ebből fikázódás. Én mondjuk mindkét oldalon állok :)
Közúton lehetne hátra figyelni, de amúgy az leköti az ember figyelmét motorozáskor :lol:
Hányszor meglepődtek a nagy speedesek, mikor lehajtókon, felhajtókon, kívülről körbe mociztam őket robogóval, aztán persze egyenesben nyélgázon elmentek.

Lényeg a lényeg, az utcán csak ésszel!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 20:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
Azért ez a hajtáslánc sem semmi...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 2 bmw520ds, simi64
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.12.16. 22:46 
E39 FAN
E39 FAN

kzolee írta:
Azért ez a hajtáslánc sem semmi...

A saját szegmensében eladásban első! Nem hiába BMW! Gondolom elkerüli a 2000kg-ot. 8) Drágább mint bármelyik széria full M!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 15:32 
haladó
haladó

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 22 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N62B44
Kivitele: Coupe
nincs itt semmi autos-motoros vita, a helyzet a kovetkezo volt a video alapjan:
a motoros tette a dolgat, haladt elore, hasznalta a motor kepessegeit es lavirozott a savok kozott, mint minden motoros, aki szupersport gepet hajt, ez eddig tiszta ... majd ott kovette el a hibat, hogy kozben beelozott egy impotens madarat, aki pont egy 500+ lovas masinaval uralta a gyors savot. ekkor kezdodott az egyoldalu verseny, a gyakorlo ugyved apuka 50 evesen a parkoloban hagyott faszaval megmutatta, mit tud a gurulo tank, bar senki sem kerte ra, majd rapattant a motoros seggere es veri a kormanyt, hogy ennyit tudsz haver? valszeg a motoros akkor vette eszre a visszapillantoban, hogy ujabb csaladapa akarja feltekerni magat a szalagkorlatra a kosztpenzen kitartott versport autojaban, aztan feladta, mert mar a 6. majom hozta ra a szivrohamot aznap. en ezt lattam, meg azt, ha a motorosnak be kell fekeznie barmi miatt a kocsi atmegy rajta, mert olyan kovetesi tavolsag mellett meg a jo oreg cipesz sem lassul be az F1 vassal, nemhogy az orszagut terminatora a bajor tankkal. ezt mint motoros tapasztalattal rendelkezo emberke lattam, aki hajtott mar autot es motort is. mar rangattam ki kocsibol hasonlo akcio miatt idiota, akkor persze mar nincs ekkora hangja, csak a volan mogott nagyfiu .... a motoron nincs legzsak, perec, toloszek vagy temeto egy ilyen barom miatt ... na en ezt lattam, nem versenyt.
meg nehany adat, csak az erdekesseg kedveert, egy utcai K5os gixxer 299-nel van 5.-ben, es meg van egy hatodik ... ~ 1kg/1LE, ezt a kozuton semmi sem veri foleg nem forgalomban.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek orvil az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gabesz81, Gallaca
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 17:28 
Újonc
Újonc

Jaaaaa, értem már.
Ha egy motoros száguldozik felelőtlenül, akkor az példa értékű jó!
Ha egy autós, momentán egy M5ös teszi ugyan ezt, akkor az egy barom ...!
Pont itt a lényeg, egyenlőek!!!
Abszolute nem kéne senkit ledegradálni.
Száguldozik egy mocis, elmegy egy M5ös mellett, az meg gondolja, akkor ő is parkettázik már egyet, próbál menni, kanyarban gyorsabb is, a motoros azt gondolja egyedül van, autósunk, meg meglepődik, hogy a kanyarban elfogy a tudás, ennyi, egyik se jobb a másiknál.
De akár lehetett volna két motoros is! Mondjuk a másik tud motorozni, és kanyarban meg bummmm.

K5ös gixxer, azért 200 felett, már érdekes lenne, egy teszt. De ugye azért azt tudod, hogy óra szerint...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 19:12 
E39 FAN
E39 FAN

orvil írta:
nincs itt semmi autos-motoros vita, ~ 1kg/1LE, ezt a kozuton semmi sem veri foleg nem forgalomban.

Itt egy ilyen technikáról a táblázat:
1kg/le
Én nem motorozom. De ne ess bele abba a hibába, hogy a számok törvényei alapján éled az életed, mert csalódni fogsz!
Mi van ha egy olyan emberrel találkozol, aki Rally Crosson nevelkedett és nem igazán érdekli hogy mi a szokás a speed motorosok körében és bizony odateszi a verdát ahogy tudja? Kiveszed a kocsiból és számon kéred mert Te vagy az élet-halál ura?
Ugyan már! :lol: :lol: :lol:
Ráadásul, pont egy négykerék hajtással lassított touring? :facepalm: Még csak valamire való kanyar sincs! :facepalm: :oops:

Csak a számaid kedvéért: Az RS 700 Lóerős, és nem 700Kg! Akkor gondolom egy impotens barom volt az is...
Magyar főúton esélyed nincs 300km/h sebességgel úton maradni a nyomvályúk, kátyúk, javítási hibák miatt, marad továbbra is a ki-be bújkálva előnyszerzés. :mrgreen: Ami nem verseny.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 20:07 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Mi van ha egy olyan emberrel találkozol, aki Rally Crosson nevelkedett és nem igazán érdekli hogy mi a szokás a speed motorosok körében és bizony odateszi a verdát ahogy tudja? Kiveszed a kocsiból és számon kéred mert Te vagy az élet-halál ura?

Azért van abban valami, amit Orvil írt.

A videón is látszik, hogy a motoros igen okosan lassításkor elégséges követési távolságot hagy.

A vitatott videón azért a möt sofőrje nem így tesz, ami már veszélyes. Ha olyan helyen megy gyorsan, ahol lehet is, azért a kresz szabályokat érdemes betartani a saját és mások testi épségének megőrzése érdekében.

Más kérdés, hogy ha én ülnék a motoron, és utolérne egy ilyen autó, simán elengedném. A tükröt is szoktam nézni, még motoron is.

A belinkelt négynullás tuning verda vs. szériamotor témához pedig annyit, hogy hidd el Gabi, vannak motorból is vannak tuningoltak, és a számodra oly kedves audikombi nem fogja meg őket. És szériamotorból is csak egy 1000-es van a videón, szerinted az 1,3-as, 1,4-es mocik hogy mennek? :roll: Főleg ha van azokban is tuning?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Gabesz81
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 20:14 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
kzolee írta:
bmw520ds írta:

A videón is látszik, hogy a motoros igen okosan lassításkor elégséges követési távolságot hagy.

A vitatott videón azért a möt sofőrje nem így tesz, ami már veszélyes. Ha olyan helyen megy gyorsan, ahol lehet is, azért a kresz szabályokat érdemes betartani a saját és mások testi épségének megőrzése érdekében.

Más kérdés, hogy ha én ülnék a motoron, és utolérne egy ilyen autó, simán elengedném. A tükröt is szoktam nézni, még motoron is.
A belinkelt négynullás tuning verda vs. szériamotor témához pedig annyit, hogy hidd el Gabi, vannak motorból is vannak tuningoltak, és a számodra oly kedves audikombi nem fogja meg őket. És szériamotorból is csak egy 1000-es van a videón, szerinted az 1,3-as, 1,4-es mocik hogy mennek? :roll: Főleg ha van azokban is tuning?

úgy érzem kimeríthetetlen témára találtunk... :roll:
a videón én is azt látom amit Zoli, követési távolság és egy motor, ami 300km/h-nál leszabályoz szemben az autóval ami nem :nyelves:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 21:02 
E39 FAN
E39 FAN

Egy kis ontopic:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 21:25 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Jééééé! Hogy mi van itt! :lol:

Vissza kellett olvasnom rendesen! :lol:

Egyetértek azzal, hogy csak az autó versenyzett.
Amíg nem látta meg a motort, "nagypapás" belső sáv, eszébe sem jutott jobbról előzni.
Majd hirtelen elégtételt akart venni a "megaláztatásért".
Azzal is egyetértek, hogy a motor nem igazán regisztrálta a törekvést.

Bár lehet hogy kancsónak fogtok tartani, de Zolival ellentétben nem engedtem volna el.
Talán a videó is engem igazol.
Azért hogy 3"-ig előttem legyen, majd utána neki álljon harcolni, hogy ne előzzem meg, annak semmi értelme.

Haladni kell, a többi csak történelem. :9
Az aláírásom is igazolja a gondolataimat! ;) :)

Ja! -és igen! Motorozom is! :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gabesz81, Gallaca
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 22:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
kzolee írta:
A belinkelt négynullás tuning verda vs. szériamotor témához pedig annyit, hogy hidd el Gabi, vannak motorból is vannak tuningoltak, és a számodra oly kedves audikombi nem fogja meg őket.

Ez tecccccccccik :!: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 22:32 
E39 FAN
E39 FAN

kzolee írta:
bmw520ds írta:

Most én is ezt teszem, belenézek a tükörbe.

Én azt láttam, egy autó halad belül, aztán feltűnik a gyorsító sávban egy motor, aminek húzzák a bajszát. Meg ha jól emlékszem biciklisták is szerepeltek! Volt ott egy pár piros szegélyes tiltó tábla, amire fittyet hánytak, ezáltal megdőlt az egymás és mások irányába vetett bizalom. Végig szabálytalanul és másokat veszélyeztetve haladtak, akkor, nem kell azon agyalni, hogy közel került a motorhoz. Szegény vétlen kis motoros, már kezdem sajnálni! :wink: Imco! Én bizony mellé tettem volna a taligát, had fékezzen! :mrgreen:
A videót készítő M5 fahrer ott hibázott, hogy rácsapott a kormányra, ahelyett, hogy a terelő vonalon szabálytalanul haladó motorost nem engedte volna be maga elé, szabályosan, azért, hogy utána a fékbe satuzzon a lassan haladók miatt és most azért anyázzák. Ezért, most hatalmas düh és indulat van itt. :doglotlo:
A lényegen nem változtat, nem volt verseny, mert az arról szól hogy ki gyorsabb, nem arról hogy ki hol fér el a méretbeli adottságát kihasználva. A mocis pedig ott hibázott, hogy nem várta meg amíg átrágja magát a hétköznapi gondjaikban elmerülő álmos közlekedőkön az M5 videós, hogy harmadik dudálásra megmutassák, ki a gyorsabb 270-ig, mert tuti nem volt feloldva a retesz! :mrgreen:
Egyébként a videón szereplő M5 sofőr a nagybátyám, a motoros meg az unoka öcsém. :D
Az Audi nem a tuningról szólt ebben a linkben. Véletlenszerűen demonstrálja, hogy az 1kg/ Le számszerűleg mindenek felett áll a közlekedésben, de gyakorlatban viszont rosszabb kg/ Le arány is tartja hosszan. Igen. Fullon forog 300-on, nem ez volt a lényege...

Erre jön majd az 1200-1300-1600 köbcentis Nitros turbós hátradőlés akadályozós dragster, ami kanyarban alázza az M5-öt...
Fejtetőn meg Bessenyei Péter és körberöhög mindenkit! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 22:51 
E39 FAN
E39 FAN

Részemről nincsenek indulatok.

Csak más a mentalitás. Nekem a motorozás, az autózás sosem szólt arról, hogy másokat próbáljak lenyoni, hanem egy olyan dolog, ami nekem okoz örömöt.

Ha valaki púposkodik a belső sávban mögöttem, elengedem, menjen nyugodtan, én a saját tempómban megyek, ahogy nekem jólesik. Türelmesen kivárom, ha bebotorkál elém 120-al, megelőzi a kamiont, visszaáll. Őt is várják haza.

Ezért is szimpatikus a rally számomra, ott a stopperóra az ellenfél, és saját magad.

Ha az autós helyében lettem volna, követtem volna a motorost megfelelő távolságban, ha kitisztul a pálya, és nem megy ki a külsőbe, kiteszem az irányjelzőt és várok, hogy mikor megy ki.

Ha a motoros helyében lettem volna, letudom az előzéseket, és a saját tempómban megyek tovább.

Ez az egymás terrorizálása versenypályán elmegy, de akkor vagy mindketten motorral, vagy mindketten autóval menjenek :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 2 LeviM5, orvil
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 22:51 
E39 FAN
E39 FAN

kzolee írta:
Egy kis ontopic:

Hát igen, ezt nevezném én autóGYÁRTÁSnak! :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 22:52 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Erre jön majd az 1200-1300-1600 köbcentis Nitros turbós hátradőlés akadályozós dragster, ami kanyarban alázza az M5-öt...

Kanyarban nem alázza semmilyen motor az M5-öt. :wink:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 23:02 
E39 FAN
E39 FAN

Szépen pörög a topic, csócsáljátok a csontot, egy jól megrendezett videón. Szerintem pont ez volt a céljuk. :D
Orvill "na ki a fasza gyerek" stílusban, Gabi védi a mundér becsületét, Imco a "szerintem", LHSN "mint belsős", de én úgy gondolom Kzolee van a legközelebb a megoldáshoz. :wink: Gyerekek, ne marakodjunk ezen. Jön a világvége, legyen béke, please! :D
On is legyen: újabb köszönet, MüllerBélaSchmiedmannak, hogy beszerezte nekem ezt. Hogy azért a motorozáshoz is passzoljon, "Ram-air" szívórendszer. Téli estéken bekerül... (és köszönet Madox-nak is, hogy rászoktatott erre a cuccra! :D )

Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.18. 23:26 
Újonc
Újonc

LeviM5

Nem akarod, te is megcsippelni? Tudok segíteni benne, nagyon korrekt srác, nem buhera chip.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 152  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]