![]() |
2012.12.10. 23:08
mnorbi írta:Üdv,
E39 528 i kormányműre lenne szükségem.
2012.12.10. 23:09
azaz 3 féle létezik ebből.BMWMuller írta:mnorbi írta:Üdv,
E39 528 i kormányműre lenne szükségem.
Azért kellene egy VIN kód is, mert elég nagy a választék. http://www.schmiedmann.hu/5_series/E39/ ... 1.htm#8574
2012.12.12. 13:22
2012.12.12. 16:22
jlaci74 írta:Uraim!
Táblagép felhasználókhoz, esetleg forgalmazókhoz szól a kérdésem:
Mit ajánlotok alsó-közép kategóriában, 10" és 60 e. ft. körül?
Ha valaki forgalmaz ilyet, akár konkrét árajánlatot is várok.
2012.12.12. 16:30
Imco írta:jlaci74 írta:Uraim!
Táblagép felhasználókhoz, esetleg forgalmazókhoz szól a kérdésem:
Mit ajánlotok alsó-közép kategóriában, 10" és 60 e. ft. körül?
Ha valaki forgalmaz ilyet, akár konkrét árajánlatot is várok.
Milyen OS, mire használnád, 3G kell bele?
2012.12.12. 17:18
jlaci74 írta:Android,
főleg net esetleg film - képek - jutyub ,
elég a wifi
2012.12.13. 02:13
2012.12.13. 11:27
kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
(első 2 ajtóba elég. Mi kell a beszereléshez?)
2012.12.13. 11:47
csiatt írta:kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
Az mi?
2012.12.13. 15:39
Padre540 írta:csiatt írta:kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
Az mi?
Van itt minden,külső,belső,alsó,felső,mi szem szájnak ingere.Gondolom ilyenre gondol mint a 4. kép:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1853898
2012.12.13. 16:24
Jerry írta:Esetleg a kilépőfényre?
2012.12.13. 16:43
Jerry írta:Padre540 írta:csiatt írta:kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
Az mi?
Van itt minden,külső,belső,alsó,felső,mi szem szájnak ingere.Gondolom ilyenre gondol mint a 4. kép:
Esetleg a kilépőfényre?
2012.12.13. 18:26
Jerry írta:Padre540 írta:csiatt írta:kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
Az mi?
Esetleg a kilépőfényre?
2012.12.13. 22:43
Schnitzer írta:Jerry írta:Padre540 írta:csiatt írta:kanyobence írta:E39-be keresek Ajtókárpit világítást.
Az mi?
Esetleg a kilépőfényre?
Igen szerintem arra gondol ő is.
2012.12.14. 03:04
kanyobence írta:Én több nevet olvastam ennek, de azok elég parasztosak voltak (tócsalámpa stb) igen , arra gondolok, mikor kinyitod az ajtót szépen világítja a földet. És végül is az ajtó kárpitba van benne, nem?
2012.12.14. 06:50
Jerry írta:kanyobence írta:Én több nevet olvastam ennek, de azok elég parasztosak voltak (tócsalámpa stb) igen , arra gondolok, mikor kinyitod az ajtót szépen világítja a földet. És végül is az ajtó kárpitba van benne, nem?
Ne magyarázkodj, mi értettük elsőre is. A többiek gondolták túl egy kicsit a dolgot.
Egy éles szike kell a kárpitba vágáshoz, kell a lámpa és két madzag neki, ami azt mondja, hogy test és 12V.
Kapcsolási rajzot találsz a WDS-ben. Én is utólag kötöttem be. Nem kell hozzá mérnöki diploma.
2012.12.14. 09:51
apa írta:Jerry írta:kanyobence írta:Én több nevet olvastam ennek, de azok elég parasztosak voltak (tócsalámpa stb) igen , arra gondolok, mikor kinyitod az ajtót szépen világítja a földet. És végül is az ajtó kárpitba van benne, nem?
Ne magyarázkodj, mi értettük elsőre is. A többiek gondolták túl egy kicsit a dolgot.
Egy éles szike kell a kárpitba vágáshoz, kell a lámpa és két madzag neki, ami azt mondja, hogy test és 12V.
Kapcsolási rajzot találsz a WDS-ben. Én is utólag kötöttem be. Nem kell hozzá mérnöki diploma.
Jó korán keltél Gábor az ajtókárpitoddal és a világításoddal együtt,de még így is korrekt a felvilágosításod!
Olyan változat nincs,ami az ajtó aljába van beépítve?Nem hajlik a derekam csak azért kérdezem?
2012.12.14. 15:11
Jerry írta:apa írta:Jerry írta:kanyobence írta:Én több nevet olvastam ennek, de azok elég parasztosak voltak (tócsalámpa stb) igen , arra gondolok, mikor kinyitod az ajtót szépen világítja a földet. És végül is az ajtó kárpitba van benne, nem?
Jó korán keltél Gábor az ajtókárpitoddal és a világításoddal együtt,de még így is korrekt a felvilágosításod!
Olyan változat nincs,ami az ajtó aljába van beépítve?Nem hajlik a derekam csak azért kérdezem?
Nem szoktam korán kelni...ellenben későn feküdni!
Szóval a tócsalámpa (megtetszett a szó) többnyire az ajtó aljában található. A csomag- vagy kesztyűtartóba építve kevésbé látná el a szerepét.
Ha nem hajlik már az a derék, akkor be kell fogni a fiatalokat! Ha jól tudom tartasz otthon belőlük te is párat.
Hanem tócsalámpa és akkor ezért igencsak meg kell erőltetni a derekat. 2012.12.14. 15:35
Jerry írta:kanyobence írta:Én több nevet olvastam ennek, de azok elég parasztosak voltak (tócsalámpa stb) igen , arra gondolok, mikor kinyitod az ajtót szépen világítja a földet. És végül is az ajtó kárpitba van benne, nem?
2012.12.14. 15:36