Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2012.11.14. 01:14

Sziasztok!

Kim vagyok, 21 éves, Budapesten és Pest megyében (Galgamácsán) élek és pár napja boldog tulaja lettem egy 2001-es 530D-nek. Még kezdő BMW-s vagyok, de bátyámnak volt már 325tds e36, 320d e46.
Van egy két apróság amit majd meg kéne csinálnom/tatnom, szóval néhány tagot, aki szerelő, majd zaklatok! :twisted:
Egyébként nagyon sokat megtudtam az autóról, hibákról és a javításokról!
Nagyon jó kis csapatnak tűnik ez! :)

U.I.: A félreértés elkerülése végett: Fiú vagyok és a nevem nem összekeverendő az amerikai női Kim-mel! A Kim az egy finn FÉRFI név! :)

2012.11.14. 13:33

magitor írta:Sziasztok

Laci vagyok Székesfehérvárról, 1 hete van a tulajdonomban egy e39 535ia 1997-es gyártású masina. Ez az első BMW-m így biztos lesz majd pár hülye kérdésem. Az autón van és volt ( köszi Szkubi-ka) egy-két megoldandó probléma, de igazából egyik sem olyan vészes talán.

Üdv mindenkinek
Laci

Szia Szomszéd!!!

Kívánunk, baleset és gondozás mentes, örömökben gazdag kilómétereket :roker: :taps: :franko: bmwdance bmwdance

2012.11.14. 16:35

KimJoe írta:Sziasztok!

Kim vagyok, 21 éves, Budapesten és Pest megyében (Galgamácsán) élek és pár napja boldog tulaja lettem egy 2001-es 530D-nek. Még kezdő BMW-s vagyok, de bátyámnak volt már 325tds e36, 320d e46.
Van egy két apróság amit majd meg kéne csinálnom/tatnom, szóval néhány tagot, aki szerelő, majd zaklatok! :twisted:
Egyébként nagyon sokat megtudtam az autóról, hibákról és a javításokról!
Nagyon jó kis csapatnak tűnik ez! :)

U.I.: A félreértés elkerülése végett: Fiú vagyok és a nevem nem összekeverendő az amerikai női Kim-mel! A Kim az egy finn FÉRFI név! :)

Üdv a Fórumon KimJoe :)

2012.11.14. 16:40

KimJoe írta:U.I.: A félreértés elkerülése végett: Fiú vagyok és a nevem nem összekeverendő az amerikai női Kim-mel! A Kim az egy finn FÉRFI név! :)

......akkor Kim Ir Szen is finn szülők gyermeke................. :facepalm:

2012.11.14. 16:41

magitor írta:Sziasztok

Laci vagyok Székesfehérvárról, 1 hete van a tulajdonomban egy e39 535ia 1997-es gyártású masina. Ez az első BMW-m így biztos lesz majd pár hülye kérdésem. Az autón van és volt ( köszi Szkubi-ka) egy-két megoldandó probléma, de igazából egyik sem olyan vészes talán.

Üdv mindenkinek
Laci

Üdv magitor, balesetmentes autózást :)

2012.11.14. 17:46

kovessyroli írta:
KimJoe írta:U.I.: A félreértés elkerülése végett: Fiú vagyok és a nevem nem összekeverendő az amerikai női Kim-mel! A Kim az egy finn FÉRFI név! :)

Nem, náluk nem keresztnév, hanem vezetéknév! :)

2012.11.14. 18:25

KimJoe írta:
kovessyroli írta:

Akkor nem rokonod Kimi Raikkkkkkoooonen.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: lepke
Értékelés: 4.76%

2012.11.14. 21:51

KimJoe írta: Fiú vagyok A Kim az egy finn FÉRFI név! :)

:franko:

2012.11.14. 23:44

muhaati írta:
KimJoe írta:
kovessyroli írta:

Kimi az F1 istencsászára, remélem a hétvégén megint odaperkel... :franko:

2012.11.16. 00:12

muhaati írta:
KimJoe írta:
kovessyroli írta:

Helo Attila
Ez a hozzászólás megért egy köszit :hehe

2012.11.19. 23:20

üdv. Dani vagyok és örülök hogy megtaláltam ezt a klubbot! Bemutatkoznék! Dani vagyok 28 éves és Budapesten élek a kis családommal és van egy 8 hónapos kisfiam, - a vas: BMW E39 530D 2001 Facelift. A vas épp egy teljes felujításon megy keresztűl: motor, fékrendszer, egyedi belső tér kialakítás, fényezés stb. Aktív szereplője szeretnék lenni a klubbnak pl rendezvények találkák összehozása egyebek! A vas érkezése még kb 4-5 hét! Ha kiváncsiak vagytok szivesen pakolok képeket fel amint ujra nálam van a szerelmem! A helyesírási hibákért előre elnézést de német vagyok! További szép estét.

2012.11.20. 07:17

da_angel írta:üdv. Dani vagyok és örülök hogy megtaláltam ezt a klubbot! Bemutatkoznék! Dani vagyok 28 éves és Budapesten élek a kis családommal és van egy 8 hónapos kisfiam, - a vas: BMW E39 530D 2001 Facelift. A vas épp egy teljes felujításon megy keresztűl: motor, fékrendszer, egyedi belső tér kialakítás, fényezés stb. Aktív szereplője szeretnék lenni a klubbnak pl rendezvények találkák összehozása egyebek! A vas érkezése még kb 4-5 hét! Ha kiváncsiak vagytok szivesen pakolok képeket fel amint ujra nálam van a szerelmem! A helyesírási hibákért előre elnézést de német vagyok! További szép estét.

Szia Dani!

Üdvözlet a klubban! :welcom

Odus

2012.11.20. 19:23

odus írta: A helyesírási hibákért előre elnézést de német vagyok! További szép estét.

Szia Dani!

Odus[/quote]
Dániel ist eine schőne Deutsche Nahme :!: :lol:

2012.11.21. 11:52

simi64 írta:
odus írta: A helyesírási hibákért előre elnézést de német vagyok! További szép estét.

Szia Dani!

Odus

Dániel ist eine schőne Deutsche Nahme :!: :lol:

Off. Simi, der Name. :lol:

2012.11.21. 13:19

wir können auch deutsch sprechen :D valakinek van kedve januárban egy kis találkára?

2012.11.21. 16:28

Sziasztok, Én is megkésve, de szeretnék bemutatkozni.
Kanyó Bence vagyok, 21éves.
Nógrád megyében Pásztón lakom még a szüleimmel.

Foglalkozásom : :police ( Jelenleg a Bátonyterenyei RK-n )
Előtte több mint egy évig a BRFK Közlekedésrendészetnél voltam. Ezért a munkám során is folyamatosan az autókkal foglalkoztam.
Delegációkat kisértem, és útvonalat biztosítottam.

Autók iránti rajongásom szinte velem született
mióta elősször láttam kis kölyökként az E39-et menő ügyvédekkel, dúsgazdad üzletemberekkel a volán mögött. Már akkor megfogadtam, hogy ha a fene fenét eszik is nekem lesz egy ilyen autóm.

Mikor már esedékes volt a kocsivétel, csak is E39 jöhetett szóba, igaz saját erőből csak bőven az 1M ft alatti jöhetett szóba.
Majdnem meg is vettem egy 523i-t, de az eladó visszatáncolt.

Barátnőm mutatott ha.hu-n egy Audi A6 (c4) Avant 2.5 TDI-t, BP-n kereskedésbe. Szép volt a képeken, na mondom barátnőm kedvéért megnézem. Élőben persze nem volt makulátlan, tele hibákkal, még a turbó se ment. De megszólított, és beleszerettem. Pofátlan módon 90k-t alkudtam belőle, nem bírtam ott hagyni. (460k :shock: :shock: :shock: )

Mikor megvizsgálta egy szakértő a turbót egyből kiszúrta, hogy nem jó, már majdnem szereltük ki, de észrevettük, hogy egy vákumcső le van esve, visszadugtuk, és a turbó az után úgy húzott , hogy az valami embertelen volt :shock: ... minden szarságot megcsináltam benne, és poénból meghirdettem , senkinek se kellett, igaz az ár is durva volt hozzá, de egy nap jött egy faszi , és már szinte le akartam beszélni, mert szerettem a kocsit, de leszámolta alku nélkül a vételárat, és akkor már csak 3 betű járt a fejemben: BMW
770K-ért el is vitte.

nézegettem is a kocsikat, és sok "szar" megnézése után magányosan utaztam fel pestre egy újabb e39 megnézésére, semmi extrát nem adott a kocsi, de ez is megszólított ( tudom hülyén hangzik, de aki fanatikus az megérti miről is beszélek) és kért , hogy mentsem meg, mert ez is egy olyan gazdától jött , akit fel 4-eltem volna. több kis sebbből vérzett a kocsi. de kemény alku után elhoztam. egy 96-os 520i-ről beszélünk. apró hibák voltak, de abból rengeteg! kicsit féltem is, hogy a gatyám rá megy, valakinek ez lehetett volna egy elfogadható kocsi is, de nekem nem! kicsit utálnak is emiatt itthon, minden második szavam az volt, h mit kell csinálni, meg hogyan stb...

Szerencsére megtaláltam Schnitzer-t és mindenben tudott segíteni. sok mindent kellett vennem , de megérte, azóta sok-sok boldog Kilométert tettem meg a kocsival.

Szeretnék , hasznos tagja lenni a klubbnak, és sok jó embert megismerni, ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan keressetek, igaz én szorulok segítségre majdnem midig :D :D

Szóval itt vagyok. És sok jót és 100-ft-os üzemanygaot mindenkinek

2012.11.22. 20:42

kanyobence írta:már szinte le akartam beszélni, mert szerettem a kocsit

Minden embernek vannak rossz pillanatai :!:
:facepalm:
...azt szeretni :doglotlo:

2012.11.22. 20:45

Sziasztok Oli vagyok eletem legjobb gepe a propeller es nem is adom senkinek se el vagy oda :roker: zsir a masina megy mint a golyo fogyasztasa is meglepoen nagyon jo
Viszont Touring tarsak lenne egy kerdesem hogy tenyleg ilyen nehez a touring 5-ik ajtaja??? :facepalm:
Meglepodtem mikor ki is probaltam meg a minden napokban is hasznalva hogy ilyen nehez az otodik ajto 8)
Jah akinek kellene esetleg MK3- as navihoz teljes europa terkep 2012/2013 szivesen segitek neki :D a megfelelo linkre

Koszonom Oli

2012.11.23. 00:11

da_angel írta:üdv. Dani vagyok és örülök hogy megtaláltam ezt a klubbot! Bemutatkoznék! Dani vagyok 28 éves és Budapesten élek a kis családommal és van egy 8 hónapos kisfiam, - a vas: BMW E39 530D 2001 Facelift. A vas épp egy teljes felujításon megy keresztűl: motor, fékrendszer, egyedi belső tér kialakítás, fényezés stb. Aktív szereplője szeretnék lenni a klubbnak pl rendezvények találkák összehozása egyebek! A vas érkezése még kb 4-5 hét! Ha kiváncsiak vagytok szivesen pakolok képeket fel amint ujra nálam van a szerelmem! A helyesírási hibákért előre elnézést de német vagyok! További szép estét.

Helo
Én Magyar vagyok de nálam is becsúsznak helyesírási hibák, ez legyen a legkisebb gondod
üdv az oldalon

2012.11.23. 00:16

kanyobence írta:
Szeretnék , hasznos tagja lenni a klubbnak, és sok jó embert megismerni, ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan keressetek, igaz én szorulok segítségre majdnem midig :D :D

Szóval itt vagyok. És sok jót és 100-ft-os üzemanygaot mindenkinek

Helo Bence
Szüksége van az oldalnak a fiatal utánpótlásra

:e39

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: kanyobence
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge