![]() |
2012.11.10. 19:29
2012.11.10. 19:52
csiatt írta:TV modulok közül létezik olyan újabb típus, aminek van eleve RCA bemente, vagy mindegyiken csak a nagy kék és fehér aljzat van?
2012.11.15. 17:03
2012.11.15. 17:07
rgaram írta:Sziasztok !
kérnék egy kis segítséget. A 16:9 navim-nál ugrál a hangerő, hiába hangosítom fel, rövid idővel később lehalkul, majd néha vissza hangosodik. Nekem az a gyanúm, hogy a rádió modul végfoka kezd rendetlenkedni.
Gondoltam arra is, hogy kicserélem az egészet egy újabb dvd-s modellre (dynavin), de a kereskedés és a beszerelő műhely sem biztos abban, hogy ez a cucc nem a gyári végfokot használja. Ezért addig amíg nem tudok beszélni valakivel, aki ért is hozzá, nem akartam megvenni.
Szükségem lenne egy jó szakemberre, aki meg tudná nézni mi a hiba és esetleg meg is javítaná a rádió modult.
A dolog sürgős lenne, mert zene nélkül elég szar autózni.
Üdv és köszi
2012.11.15. 17:10
rgaram írta:Sziasztok !
kérnék egy kis segítséget. A 16:9 navim-nál ugrál a hangerő, hiába hangosítom fel, rövid idővel később lehalkul, majd néha vissza hangosodik. Nekem az a gyanúm, hogy a rádió modul végfoka kezd rendetlenkedni.
Gondoltam arra is, hogy kicserélem az egészet egy újabb dvd-s modellre (dynavin), de a kereskedés és a beszerelő műhely sem biztos abban, hogy ez a cucc nem a gyári végfokot használja. Ezért addig amíg nem tudok beszélni valakivel, aki ért is hozzá, nem akartam megvenni.
Szükségem lenne egy jó szakemberre, aki meg tudná nézni mi a hiba és esetleg meg is javítaná a rádió modult.
Üdv és köszi
2012.11.15. 17:17
Jerry írta:rgaram írta:Sziasztok !
Üdv és köszi
Én úgy tudom, hogy a Dynavin teljesen független és komplett rendszer. Nem fog semmit használni a meglévő eszközökből.
Simán beépíthető olyan autókba is, amelyiknél nem volt előtte ilyen rendszer.
2012.11.15. 17:21
2012.11.15. 17:23
odus írta:Jerry írta:rgaram írta:Sziasztok !
Üdv és köszi
Én úgy tudom, hogy a Dynavin teljesen független és komplett rendszer. Nem fog semmit használni a meglévő eszközökből.
Simán beépíthető olyan autókba is, amelyiknél nem volt előtte ilyen rendszer.
Akkor hogy éri el az autó hangszóróit? Amikor DS Gabinak szerelte MChris,
nem emlékszem, hogy hangszórókat is kellett volna kábelezni vagy kötni.
2012.11.15. 17:25
rgaram írta:én is ezt hitttem, csak miután elolvastam a dynavin beszerlési útmutatót gyanus lett a 20 m-es csatlakozó kábal, amit a gyári helyére kell bekötni ?!! Vagyis úgy tűnik a BM54 modulba. Ebből gondoltam, hogy a gyári végfokot használja. Erre próbáltam a nagykernél és a műhelyné is rákérdezni, de egyik sem tudott válaszolni
http://www.powertuning.hu/1020-jarmuspe ... esz-a.html
2012.11.15. 17:26
2012.11.15. 17:27
2012.11.15. 17:27
rgaram írta:Sajnos ettől félek én is. Arra gondoltam, hogy az amúgy teljesen működő naivt- TV-t, és 16:9 egységet eladnám. De most úgy tűnik egyszerűbb ha veszek egy feljújított modult, de ahhoz jó lenne tudni, hogy valóban ez a hiba.
2012.11.15. 17:47
rgaram írta:Sajnos ettől félek én is. Arra gondoltam, hogy az amúgy teljesen működő naivt- TV-t, és 16:9 egységet eladnám. De most úgy tűnik egyszerűbb ha veszek egy feljújított modult, de ahhoz jó lenne tudni, hogy valóban ez a hiba.
2012.11.15. 18:19
Jerry írta:rgaram írta:Sajnos ettől félek én is. Arra gondoltam, hogy az amúgy teljesen működő naivt- TV-t, és 16:9 egységet eladnám. De most úgy tűnik egyszerűbb ha veszek egy feljújított modult, de ahhoz jó lenne tudni, hogy valóban ez a hiba.
Viszonylag új problémát dobtál fel témaként, mert elég ritka, amikor az ember egy gyári 16:9-es rendszert cserélne bizonytalan kínai eszközre.
2012.11.15. 20:32
2012.11.19. 12:49

2012.11.19. 12:59
orszi írta:Helló,sziasztok!Volna egy vagy két kérdésem:a touringban a cd tároló mögött találtam egy három eres vezetéket aminek a végén sárga, fehér és piros színű csatlakozók vannak ezek milyen célt szolgálhatnak mert ahogy látom nem a kábelköteghez tartozik.A másik kérdés az hogy az akksi mellet fölött van egy kis hangszóró ami sercegő hangot adott valamelyik reggel amikor beültem és nem hallgat el csak akkor ha széthúzom a steckert,ez a hangszóró vajon mi célt szolgál? az 525i-t most vettem nem régen és próbálom rendbe rakni de jönnek ilyen olyan nem várt jelenségek.Ha valaki tud ezekről a dolgokról valamit tegye meg, hogy megosztja velem.Kösz!
2012.11.19. 16:46
orszi írta:Helló,sziasztok!Volna egy vagy két kérdésem:a touringban a cd tároló mögött találtam egy három eres vezetéket aminek a végén sárga, fehér és piros színű csatlakozók vannak ezek milyen célt szolgálhatnak mert ahogy látom nem a kábelköteghez tartozik.A másik kérdés az hogy az akksi mellet fölött van egy kis hangszóró ami sercegő hangot adott valamelyik reggel amikor beültem és nem hallgat el csak akkor ha széthúzom a steckert,ez a hangszóró vajon mi célt szolgál? az 525i-t most vettem nem régen és próbálom rendbe rakni de jönnek ilyen olyan nem várt jelenségek.Ha valaki tud ezekről a dolgokról valamit tegye meg, hogy megosztja velem.Kösz!