![]() |
2012.10.30. 12:35
PeterE39 írta:csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
És honnan tudom, melyik tartály melyik?
Elsősorban BMW tisztítószert, van itt pár alkatrészes, akik tudnak hozni. A normál mosóba 50-50%-ban higított elég (higítatlanul valami -65-ig is jó lenne), az intenzívbe meg intenzívet.
Az intenzív mosó tartály fent van a doblemezen, a normál pedig lent a doblemez és a lökös között, utóbbinak csak a betöltőnyílását láthatod.
2012.10.30. 12:50
Jerry írta:PeterE39 írta:csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
Elsősorban BMW tisztítószert, van itt pár alkatrészes, akik tudnak hozni. A normál mosóba 50-50%-ban higított elég (higítatlanul valami -65-ig is jó lenne), az intenzívbe meg intenzívet.
Az intenzív mosó tartály fent van a doblemezen, a normál pedig lent a doblemez és a lökös között, utóbbinak csak a betöltőnyílását láthatod.
Inkább azt mondanám, hogy a jobb első kerék mögött a tűzfalon.
2012.11.01. 10:24
2012.11.01. 10:26
Maxi írta:Én minden évben 1x szétszedem a lámpámat , kitisztítom és felpolírozom. Régi lámpáról van szó,pár perc alatt szétszedhető! Főleg az üveglencse szokott koszos lenni! Szerintem megéri a fáradságot.
2012.11.01. 10:46
simi64 írta:Maxi írta:Én minden évben 1x szétszedem a lámpámat , kitisztítom és felpolírozom. Régi lámpáról van szó,pár perc alatt szétszedhető! Főleg az üveglencse szokott koszos lenni! Szerintem megéri a fáradságot.
[/quote2012.11.01. 14:13
2012.11.01. 16:26
2012.11.01. 23:24
PeterE39 írta:Jerry írta:PeterE39 írta:csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
Akarom mondani pontosan ott. Az átlagfelhasználó sosem találkozik vele, csak a csövével.
Biztos az előző off autó tartálya lebegett a szemeim előtt
2012.11.02. 10:40
csiatt írta:PeterE39 írta:Jerry írta:PeterE39 írta:csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
Akarom mondani pontosan ott. Az átlagfelhasználó sosem találkozik vele, csak a csövével.
Az intenzív tartályba ha nem gyárit, akkor mit ajánlotok, amit minden autós boltban (Bárdi...) be lehet szerezni? Vagy Szegeden van valaki aki kedvezményesen tud gyárit?Mekkora az intenzív és mekkora a síma tartály?
2012.11.03. 00:09
csiatt írta:PeterE39 írta:Jerry írta:PeterE39 írta:csiatt írta:Nekem intenzív mosós cuccom van. Most télire melyik tartályba milyen tisztítószert ajánlotok? És milyen arányban hígítva?
Az intenzív tartályba ha nem gyárit, akkor mit ajánlotok, amit minden autós boltban (Bárdi...) be lehet szerezni? Vagy Szegeden van valaki aki kedvezményesen tud gyárit?Mekkora az intenzív és mekkora a síma tartály?
2012.11.03. 00:49
XenonBalazs írta:Megjött a Mafra Ice Wax![]()
2012.11.03. 01:26
madrian írta:XenonBalazs írta:Megjött a Mafra Ice Wax![]()
Ha már Mafra, akkor ajánlom a Supermafrasolt, nem tudom ismered -e. Nálunk szlovákiában még DPF tisztításra is használják, annyira hatásos.
http://www.mafra.com/eng/product/30-eng ... frasol.htm
2012.11.03. 01:32
2012.11.04. 22:23
2012.11.04. 22:27
2012.11.04. 22:44
adam001 írta:zoley88 írta:na átesett a verda egy fényezésen-políron-lakkozáson. ráfért...
szép,szép! magad csináltad? helo
2012.11.04. 22:49
2012.11.04. 23:00
2012.11.04. 23:06
tibi666 írta:lepke írta:Helo
Én extrém dolgokat használok a mosó tartályba télen és nyáron is más-más összetevőt
Nagyon brutális
Még mindig hypozol, vagy van valami új recepted?