![]() |
2012.09.29. 12:36
barbrady írta:spider2 írta:barbrady írta:spider2 írta:barbrady írta:Légtömegmérő tesztet csináltál?
Nem.![]()
De már nem is emlékszem hogy hogyan kellene azt megcsinálni.
DIS-ben a Test schedule menüben keresgélj.
Megtaláltam és megcsináltam a testet. Az AGR-ről nem kellett lehúzni a vákuum csővet, legalábbis nem mondta. A lényeg az hogy azt írta a végén hogy nem talált benne hibát. Alapjáraton és 3500-as fordulaton kellett járatni 70 fokos motor hőmérsékleten.
Alapjáraton kalkulált: 54.7 kg/h
mért: 55.4 kg/h
3500-as fordulaton kalkulált: 300.4 kg/h
mért: 304.1 kg/h
Akkor jó. Nekem kérte, hogy húzzam le a vákuum csövet. De ez biztos motor függő.
2012.09.29. 12:45
spider2 írta:
glow plugs or glow duration relay
2012.09.29. 13:00
Padre540 írta:spider2 írta:
glow plugs or glow duration relay
Izzítógyertya relé.De ez miatt nem hinném hogy sokat fogyasztana...
Hogy méred a fogyasztást?Tankolással,vagy a bord-on?Nem járatod sokat alapjáraton?
2012.09.29. 13:04
spider2 írta:Na de akkor mitől lehet ez a nagy fogyasztás?
A DDE-ben ezt a hibát hozta egyébként: Glow Plug System - Glow preheating system - glow plugs or glow duration relay
2012.09.29. 19:58
barbrady írta:spider2 írta:Na de akkor mitől lehet ez a nagy fogyasztás?
A DDE-ben ezt a hibát hozta egyébként: Glow Plug System - Glow preheating system - glow plugs or glow duration relay
Az nem hinném, hogy befolyásolja a fogyasztást. Automata az autó?
2012.09.29. 20:18
spider2 írta:barbrady írta:spider2 írta:Na de akkor mitől lehet ez a nagy fogyasztás?
Az nem hinném, hogy befolyásolja a fogyasztást. Automata az autó?
Az az. Automata.
2012.10.04. 17:54
2012.10.04. 19:14
2012.10.04. 20:08
lepke írta:Helo
Üzemanyag fogyasztásom az elmúlt hónaphoz képes picit csökkent, ami 14-15 liter között volt![]()
![]()
2012.10.04. 20:20
simi64 írta:lepke írta:Helo
Üzemanyag fogyasztásom az elmúlt hónaphoz képes picit csökkent, ami 14-15 liter között volt![]()
![]()
Te valamit hazudsz Lepke![]()
Neked fele ennyi szokott lenni!
2012.10.04. 20:51
barbrady írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
![]()
Meg kéne nézni milyen IP-ről irkál, lehet hogy nincs is Bmw-je
2012.10.04. 20:58
lepke írta:barbrady írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
![]()
Meg kéne nézni milyen IP-ről irkál, lehet hogy nincs is Bmw-je
Helo
Ez a legalacsonyabb amit most lehet vele produkálni
A hiba oka --- a váltóvezérlő nem megfelelően kommunikál a motorral --- folyamatosa magas fordulatszám tartományba jár a motor
2012.10.06. 12:22
2012.10.08. 15:24
2012.10.08. 16:39
zoley88 írta:aki árérzékeny, holnapig tankoljon, mert szerdától emelkedik az üzemanyagár. nem sokkal, 2-2 forinttal. csak aki fillérbaszó
hatvan liternél úgyis csak plusz százhúsz forint átlagosan...
Főleg hogy amit megspórol azt el is autózza a direkt csak a benzinkútra való kikocsikázással. 2012.10.08. 17:04
ogtrai írta:zoley88 írta:aki árérzékeny, holnapig tankoljon, mert szerdától emelkedik az üzemanyagár. nem sokkal, 2-2 forinttal. csak aki fillérbaszó
Vicc,de sokan vannak akik ilyenkor is szaladnak és tankolnak,amivel nem lenne baj mert spóroljon mindenki ott ahol tud vagy akar, csak egyszer beleszaladtam egy ilyen áremelés előtti hisztérikus keddi napba mikor már porzott a cégesben a tank és szokásos módon begurultam. Nem értettem a tömeg okát mikor mondta a kutas hogy áremelés lesz holnaptól. Amivel mondom nem is lenne baj, de jött a rengeteg autós és 2-3-4e forintért tankoltak és látszott hogy a vásárlók 70-80%-a az emelkedés miatt tankolt. Ezt ki érti?!Főleg hogy amit megspórol azt el is autózza a direkt csak a benzinkútra való kikocsikázással.
2012.10.08. 17:19
Padre540 írta:ogtrai írta:zoley88 írta:aki árérzékeny, holnapig tankoljon, mert szerdától emelkedik az üzemanyagár. nem sokkal, 2-2 forinttal. csak aki fillérbaszó
Vicc,de sokan vannak akik ilyenkor is szaladnak és tankolnak,amivel nem lenne baj mert spóroljon mindenki ott ahol tud vagy akar, csak egyszer beleszaladtam egy ilyen áremelés előtti hisztérikus keddi napba mikor már porzott a cégesben a tank és szokásos módon begurultam. Nem értettem a tömeg okát mikor mondta a kutas hogy áremelés lesz holnaptól. Amivel mondom nem is lenne baj, de jött a rengeteg autós és 2-3-4e forintért tankoltak és látszott hogy a vásárlók 70-80%-a az emelkedés miatt tankolt. Ezt ki érti?!Főleg hogy amit megspórol azt el is autózza a direkt csak a benzinkútra való kikocsikázással.
Amúgy tényleg vicc.Az érdekes az egészben hogy nem nagy tepsiket látsz sorban állni 60-100l-es tankokkal,hanem Buzuki,Renyó és társai 40-50l-es tankkal.Nem hiszem el hogy nem számolnak utána,mondjuk 50 liter,5 ft-os emelkedés=250ft.Ezért még egy külön programot szervez hogy elmegy tankolni.Odaállnék egy stábbal és mikrofonnal kérdezősködni és nagyon kíváncsi lennék a válaszokra...
2012.10.08. 19:30
ogtrai írta:Padre540 írta:ogtrai írta:zoley88 írta:aki árérzékeny, holnapig tankoljon, mert szerdától emelkedik az üzemanyagár. nem sokkal, 2-2 forinttal. csak aki fillérbaszó
Amúgy tényleg vicc.Az érdekes az egészben hogy nem nagy tepsiket látsz sorban állni 60-100l-es tankokkal,hanem Buzuki,Renyó és társai 40-50l-es tankkal.Nem hiszem el hogy nem számolnak utána,mondjuk 50 liter,5 ft-os emelkedés=250ft.Ezért még egy külön programot szervez hogy elmegy tankolni.Odaállnék egy stábbal és mikrofonnal kérdezősködni és nagyon kíváncsi lennék a válaszokra...
Nem akartam általánosítani,de tényleg ezen gyártók típusai álltak bent a benzinkúton.Én is kíváncsi lennék a válaszokra
2012.10.08. 21:52
Imco írta:
A lényeget kihagyjátok!
Senki sem tankol tele!!!!
2012.10.08. 22:04
simi64 írta:Imco írta:
A lényeget kihagyjátok!
Senki sem tankol tele!!!!
Aki meg mindig 5000-ért tankol, annak úgyis mindegy, holnapután is 5000-ért fog![]()