Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.19. 23:06

Iszonyatosan jó lett az angel eye karikáim fénye ,mégegyzser köszönöm bömbölő kollegának a segítséget.nagyon király :taps:
a kék valami brutális majd azt találkozókon meglátjátok :D

2007.11.19. 23:12

pappkari írta:Iszonyatosan jó lett az angel eye karikáim fénye ,mégegyzser köszönöm bömbölő kollegának a segítséget.nagyon király :taps:

Kéket vettél bele? Azért nem szól a rendőr? Mert ugye a kék neont nagyon szeretik!

2007.11.19. 23:27

vettem egy pár fehéret a hétköznapokra és ey pár kéket a találkozókra és amugy is elileg szombaton szerelik be a kék ledeket az aljára összhangba lesz a dolog :D

2007.11.19. 23:43

Akkor csak én vagyok egyedül,akinek tetszk a gyári halvány-sárgás helyzetjelző :(
De van mellé 4300K Xenon :)

2007.11.20. 00:03

pappkari írta:vettem egy pár fehéret a hétköznapokra és ey pár kéket a találkozókra és amugy is elileg szombaton szerelik be a kék ledeket az aljára összhangba lesz a dolog :D

:taps: :franko:

2007.11.20. 01:36

Anti520i írta:Akkor csak én vagyok egyedül,akinek tetszk a gyári halvány-sárgás helyzetjelző :(

Nekem tetszik a szines karika is de én mindenben a gyárinak vagyok hive, de az tuti hogy kari kocsiján jol fog kinézni a kék cuccos, de pl az enyémen tuti nem érvényesülne ugy ezért maradok énis a gyárinál :)

2007.11.20. 01:41

pappkari írta:Iszonyatosan jó lett az angel eye karikáim fénye ,mégegyzser köszönöm bömbölő kollegának a segítséget.nagyon király :taps:

KÉPET !!! képet!!!

Karika

2007.11.20. 09:36

Anti520i írta:Akkor csak én vagyok egyedül,akinek tetszk a gyári halvány-sárgás helyzetjelző :(

Szia Anti520i!

Nem vagy egyedül, mert nekem is nagyon bejön! :lol: Bár, azért én is megnézném milyen lenne kékben, esetleg tiszta fehéren? :wink:

2007.11.20. 11:43

állati

izzó

2007.11.20. 13:52

pappkari írta:állati

:P :P :P :taps: :franko:

Egyszer megnézem! :P

2007.11.20. 15:07

héten rakok fel képeket a képtárba ,ha kész lesz az autovillamoságis emberke a kötözgetésekkel

2007.11.20. 15:40

Helló!

Akkor nem vagyok egyedül,akinek tetszik a gyári fény. :D
De a magasfényű fehér is jól nézhet ki,meg jobban is látszik.
Kék picit sportosabb :) Mondjuk megy a Kari gépén lévő lökhárítokhoz.

2007.11.21. 11:42

Létezik xenon angel-eyes. Láttam egy videon, aki megtalálja az ügyes, nekem nem sikerült. Arra emlékszem, hogy HID-nek volt benne írva a xenon. Na az a megdöbbentően gyönyörű és az már tényleg alkalmas nappali világításnak. Bombolo megszerzed vagy tervezzem meg itton?

2007.11.21. 13:55

pappkari írta:vettem egy pár fehéret a hétköznapokra és ey pár kéket a találkozókra és amugy is elileg szombaton szerelik be a kék ledeket az aljára összhangba lesz a dolog :D

te jól el vagy eresztve anyagilag barátom :taps:
vagy tudsz valamit (megoszthatnád velünk is)

2007.11.22. 00:57

ViSoR írta:Létezik xenon angel-eyes. Láttam egy videon, aki megtalálja az ügyes, nekem nem sikerült. Arra emlékszem, hogy HID-nek volt benne írva a xenon. Na az a megdöbbentően gyönyörű és az már tényleg alkalmas nappali világításnak. Bombolo megszerzed vagy tervezzem meg itton?

Ez a xenon dolog már engem is érdekelne :)

2007.11.22. 09:16

bekog írta:

Sajna még nem vagyok benne abba a könyvbe amit évente adnak ki a 100 királyrunkról,akkor igaz lenne a mondásod :D

majd talán jövőre :D

2007.11.22. 09:17

pappkari írta:
bekog írta:

Sajna még nem vagyok benne abba a könyvbe amit évente adnak ki a 100 királyrunkról,akkor igaz lenne a mondásod :D

majd talán jövőre :D

Nagyon szorítunk Neked Kari!!!! :lol: :lol: :lol:

2007.11.24. 01:40

Bombolo írta:Stephanus_Rex!

A foncsor 3 helyen támaszkodik. A kettő felsőt kézzel állítod, a 3.-at pedig egy léptetőmotor állítja alul, a fel-le állítócsavar alatt. Valami nem OK, ha nem tudod feljebb állítani 6m-es távolságnál. Ha a lámpa felkapcsolásakor állít a motor, akkor a azzal nincs hiba, a mechanikus állításnál kell kutatni. Az sokszor eltörik, és gyakran "kreatívan javítják".

üdv:
Bömbölö

Na asszem a "kreatívitást" most már személyesen is értékelheted :D
Ha tudom, hogy ennyire semmit nem ér a pillanatragasztó, be se kenem vele. Na de most már késő.
Maradt a remény, és a várakozás...

Lécci-lécci, csinyájjad mámeg pompásul Mester bá, mert kiver az ideg attól, amilyen idétlenül világított az utóbbi időben. Legyen a Xenon ismét ragyogó és erős!
Waze... Mennyit vikszoltam a két búrát kb 2 héttel ezelőtt, aztán semmi haszna nem lett, mert belül volt koszos.

2007.11.25. 10:50

Hol vagy már, Bömbölő...?
Sztrájkolsz, vagy miért nem jelentkezel :?:
Legalább tudjam, hogy kezdjek spórolni két új lámpára, vagy müxik a régi is...

2007.11.28. 18:29

Anti520i írta:Üdv. Bombolo :)

Lámpánként 2db állító van?(ami eltörhet)
Akkor ez mennyi pénzbe van 2 lámpához?

Köszi :)

17000 ft a két lámpa :)
És jószívvel tudom ajánlani, mert királyul megcsinálta. És nem csak az állítót, de még azt is, amit a hülye fejemmel elbaxtam a pillanatragaccsal... :(
Szóval, aki ebédre E39-es lámpát tesz a mikróba, annak respect! :taps:
:kösz
Hozzászólás küldése

VigLink badge