Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2012.08.30. 08:55

Padre540 írta:
jlaci74 írta:Újabb kérés / kérdés.
Holnap délután nem esik útba valakinek Kispest, Vas Gereben utca ?
BMW értő ember kellene , e36 a modell.

Mi lenne a kérés-kérdés?

Nekem is közel van ha kell odafutok! voda héthetvenöt hatvankettőtizenhat :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Fazer az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2012.08.30. 10:00

Padre540 írta:

Mi lenne a kérés-kérdés?

Nekem is a szomszedba van, bar en nem vagyok bmw grand master, de lattam mar nehanyat :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2012.08.30. 11:45

leslie írta:
Padre540 írta:

Mi lenne a kérés-kérdés?

Nekem is a szomszedba van, bar en nem vagyok bmw grand master, de lattam mar nehanyat :)

Mindhárom Úrnak köszönöm a felajánlott segítséget, külön Padre540 -nek ( megoldotta )!
Köszönöm!

2012.09.02. 20:14

Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.

2012.09.02. 20:32

muhaati írta:Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.

szia Ati!

ha kell, holnap adok két elérhetőséget, akik dolgoznak nekem. ...válogatni is lehet :-D

2012.09.02. 20:35

Labi írta:
muhaati írta:Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.

szia Ati!

ha kell, holnap adok két elérhetőséget, akik dolgoznak nekem. ...válogatni is lehet :-D

Köszönöm, holnap hívlak. Nem akarok válogatni, akit mondasz, és elvállalja, az jöhet!

2012.09.02. 20:54

muhaati írta:
Labi írta:

szia Ati!

Köszönöm, holnap hívlak. Nem akarok válogatni, akit mondasz, és elvállalja, az jöhet!

rendicsek. holnap megbeszéljük.

2012.09.03. 20:21

Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Van valakinek ismerőse vagy kapcsolata ezen a téren?
Természetesen Budapest vagy dél-pest környéki település jöhet szóba az én esetemben.

2012.09.03. 20:42

Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Természetesen Budapest vagy dél-pest környéki település jöhet szóba az én esetemben.

Én tudok szerintem... Holnap megbeszéljük!! :franko:

2012.09.03. 20:50

Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)

Ha nem megy Fazerrel szólj és én is kérdezek egyet.
Valakinek a valakije ilyen OKJ tanfolyamokat csinál.

2012.09.03. 21:11

Köszi skacok!
Holnap beszéljünk róla!
:franko:

2012.09.04. 14:13

:help2 : egy haveromnak az optikai tuningolt off autóját kellene levizsgáztatni : körbe spoiler - porig ültetve és nincs benne katalizátor .... Van valakinek ismrőse, aki áttólná a vizsgán ?? ( természetesen nem ingyen kérnénk ) Továbbá műszakilag egyben van az autó : jó a motorja,fékje, futúműve. :kösz

2012.09.04. 17:05

leslie írta::help2 : egy haveromnak az optikai tuningolt off autóját kellene levizsgáztatni : körbe spoiler - porig ültetve és nincs benne katalizátor .... Van valakinek ismrőse, aki áttólná a vizsgán ?? ( természetesen nem ingyen kérnénk ) Továbbá műszakilag egyben van az autó : jó a motorja,fékje, futúműve. :kösz

Neked is azt javaslom, hogy holnap de. csörrents meg és megkérdezem.
Itt helyben van rá lehetőség.

Bár necces mert kamera van és bármikor megszakíthatják a vizsgát.

2012.09.11. 12:18

Még mindig érdekelne olyan karosszériás tanműhely, ahol bevállalnának engem és/vagy egy barátomat inasnak. 200 órát kell igazolni 10 hónap alatt. Természetesen nem csak az igazolás kellene, hanem olyan lelkiismeretes szaki, aki megtanítja a gyakorlatot az iskolai elmélet mellé.
S.O.S.

2012.09.11. 21:49

Jerry írta:

Még mindig érdekelne olyan karosszériás tanműhely, ahol bevállalnának engem és/vagy egy barátomat inasnak. 200 órát kell igazolni 10 hónap alatt. Természetesen nem csak az igazolás kellene, hanem olyan lelkiismeretes szaki, aki megtanítja a gyakorlatot az iskolai elmélet mellé.
S.O.S.

Békéscsaba mennyire dél-pest? :mrgreen: faterom kasztnis.... :neutral:

2012.09.11. 21:51

kzolee írta:
Jerry írta:

S.O.S.

Békéscsaba mennyire dél-pest? :mrgreen: faterom kasztnis.... :neutral:

Langyos!
De hátha tud valaki Pesten is valamit.

2012.09.13. 20:03

Sziasztok!

Valaki át tudná dobni a Jackson által készített DIS telepítési útmutatót ide. Szükségem lenne belőle egy-két infóra. Ha ez nem működne :D akkor Imco átszaladnék hozzád az egyik vinyómmal amiről le kellene menteni, mert behalt az asztali gépem tápja. :facepalm:

2012.09.13. 20:35

Qwerti írta:Sziasztok!

Valaki át tudná dobni a Jackson által készített DIS telepítési útmutatót ide. Szükségem lenne belőle egy-két infóra. Ha ez nem működne :D akkor Imco átszaladnék hozzád az egyik vinyómmal amiről le kellene menteni, mert behalt az asztali gépem tápja. :facepalm:

Nem mondom, hogy "Ugye megmondtam..." :)

Gyere és lehúzzuk, vagy megkapod a külső cuccot, vagy adok tápot!

Nincs meg a laptopomon az a fájl?

2012.09.13. 20:55

Imco írta: vagy adok tápot!

:hehe

2012.09.13. 21:17

Imco írta:
Qwerti írta:Sziasztok!

Nem mondom, hogy "Ugye megmondtam..." :)

Gyere és lehúzzuk, vagy megkapod a külső cuccot, vagy adok tápot!

Nincs meg a laptopomon az a fájl?

A diagos mappában szétnézhetnél, egy .pdf doksi dis is van a címében. Holnap délután hívlak ha addig nem lesz meg!
Hozzászólás küldése

VigLink badge