![]() |
2012.08.30. 08:55
Padre540 írta:jlaci74 írta:Újabb kérés / kérdés.
Holnap délután nem esik útba valakinek Kispest, Vas Gereben utca ?
BMW értő ember kellene , e36 a modell.
Mi lenne a kérés-kérdés?
2012.08.30. 10:00
Padre540 írta:jlaci74 írta:Újabb kérés / kérdés.
Mi lenne a kérés-kérdés?
2012.08.30. 11:45
leslie írta:Padre540 írta:jlaci74 írta:Újabb kérés / kérdés.
Mi lenne a kérés-kérdés?
Nekem is a szomszedba van, bar en nem vagyok bmw grand master, de lattam mar nehanyat
2012.09.02. 20:14
2012.09.02. 20:32
muhaati írta:Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.
2012.09.02. 20:35
Labi írta:muhaati írta:Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.
szia Ati!
ha kell, holnap adok két elérhetőséget, akik dolgoznak nekem. ...válogatni is lehet
2012.09.02. 20:54
muhaati írta:Labi írta:muhaati írta:Keresek: Megbízható, szépen dolgozó , hamar jövő tetőfedő - bádogost! Az elvégzendő munka nem nagy, de precízen kéne kivitelezni.
szia Ati!
ha kell, holnap adok két elérhetőséget, akik dolgoznak nekem. ...válogatni is lehet
Köszönöm, holnap hívlak. Nem akarok válogatni, akit mondasz, és elvállalja, az jöhet!
2012.09.03. 20:21
2012.09.03. 20:42
Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Van valakinek ismerőse vagy kapcsolata ezen a téren?
Természetesen Budapest vagy dél-pest környéki település jöhet szóba az én esetemben.
2012.09.03. 20:50
Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Természetesen Budapest vagy dél-pest környéki település jöhet szóba az én esetemben.
2012.09.03. 21:11
2012.09.04. 14:13
: egy haveromnak az optikai tuningolt off autóját kellene levizsgáztatni : körbe spoiler - porig ültetve és nincs benne katalizátor .... Van valakinek ismrőse, aki áttólná a vizsgán ?? ( természetesen nem ingyen kérnénk ) Továbbá műszakilag egyben van az autó : jó a motorja,fékje, futúműve.
2012.09.04. 17:05
leslie írta::help2 : egy haveromnak az optikai tuningolt off autóját kellene levizsgáztatni : körbe spoiler - porig ültetve és nincs benne katalizátor .... Van valakinek ismrőse, aki áttólná a vizsgán ?? ( természetesen nem ingyen kérnénk ) Továbbá műszakilag egyben van az autó : jó a motorja,fékje, futúműve.
2012.09.11. 12:18
2012.09.11. 21:49
Jerry írta:Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Még mindig érdekelne olyan karosszériás tanműhely, ahol bevállalnának engem és/vagy egy barátomat inasnak. 200 órát kell igazolni 10 hónap alatt. Természetesen nem csak az igazolás kellene, hanem olyan lelkiismeretes szaki, aki megtanítja a gyakorlatot az iskolai elmélet mellé.
S.O.S.
2012.09.11. 21:51
kzolee írta:Jerry írta:Jerry írta:Tud valaki abban segíteni, hogy hova tudnék esetleg menni karosszéria lakatos gyakorlatra? (felnőttképzés, havi kb 20 óra)
Még mindig érdekelne olyan karosszériás tanműhely, ahol bevállalnának engem és/vagy egy barátomat inasnak. 200 órát kell igazolni 10 hónap alatt. Természetesen nem csak az igazolás kellene, hanem olyan lelkiismeretes szaki, aki megtanítja a gyakorlatot az iskolai elmélet mellé.
S.O.S.
Békéscsaba mennyire dél-pest?faterom kasztnis....
2012.09.13. 20:03
2012.09.13. 20:35
Qwerti írta:Sziasztok!
Valaki át tudná dobni a Jackson által készített DIS telepítési útmutatót ide. Szükségem lenne belőle egy-két infóra. Ha ez nem működneakkor Imco átszaladnék hozzád az egyik vinyómmal amiről le kellene menteni, mert behalt az asztali gépem tápja.
2012.09.13. 20:55
Imco írta: vagy adok tápot!
2012.09.13. 21:17
Imco írta:Qwerti írta:Sziasztok!
Valaki át tudná dobni a Jackson által készített DIS telepítési útmutatót ide. Szükségem lenne belőle egy-két infóra. Ha ez nem működneakkor Imco átszaladnék hozzád az egyik vinyómmal amiről le kellene menteni, mert behalt az asztali gépem tápja.
Nem mondom, hogy "Ugye megmondtam..."
Gyere és lehúzzuk, vagy megkapod a külső cuccot, vagy adok tápot!
Nincs meg a laptopomon az a fájl?