* *
Pontos idő: 2026.04.22. 21:42

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: illemóra
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 11:26 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
[quote="ViSoRHa egy másik topicban nem olvastad ide is leírom, engem leültettek mert pofánvágtam két csávót egy forgalmi szituáció miatt.[/quote]

Én erről lemaradtam! Írd már le ide is! :lol: Én is hirtelen vérmérsékletű vagyok! A múltkor mentem a városban és közeledtem egy zebrához. Direkt figyeltem már messziről, hogy nincs-e ott valaki, mert azt átengedem, vagy óvatosabban megyek el előtte. Megy a pasas a járdán és egyszercsak 2m-re a kocsitól minden körültekintés nélkül lelép elém! Elkaptam a kormányt és rátenyereltem a dudára. Kb 5 centin múlt, hogy nem ütöttem el. Erre a köcsög nekiáll ordibálni utánam, meg mutogat! A f.szkalapnak állt feljebb a szitu! Nekem sem kellett több, beletapostam a fékbe és az adrenalinszintem tetőfokon lévő mámorában ki akartam szállni és úgy pofánbaszni, hogy többet otthonról ki nem mozdul! Az volt a szerencséje, hogy mire megálltam jött már 2 autó a seggemben és mögöttük egy rendőrautó! A szívem utána még percekig vert hevesen! Ha elütöttam volna az idiótát, akkor meg engem sittelnek le!!! :censored :pisztolyos :pisztolyos

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 11:43 
haladó
haladó

Kapott köszik: 2 alkalommal
Na igen .énis tudok baromlenni ha ojanom van söt ha valaki buzizik velem akkor az valoszinü cumizik :twisted: viszont ez a zebrás dolog ,vanojan patkány aki aszt figyeli hogy na ez most nem akar megálni lelépek elédirekt az nemérdekli hogy lehet hogy én megtok álni mert ezeken az autókon fék is van de ha érkezik mögöttem valami kifinomult típus" fiat unó 1.3 D 85 év "és az nemtud megálni és belémjön akkor meg az a barom röhög az orra alat már amig lesz orra :evil: a beengedésröl csak anyit hogy bárkit beengedek elém ha ugykivánja a hejzet de igenis elvárom hogy megköszönje hamár éntettem neki sziveséget :!: énis megköszönöm bárkinek ha beenged legyen az akár velorexel akkor is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 11:49 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Széria kód: E60
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2004
Kivitele: Sedan
Ez jó! :D
Velem is történt hasonló!Valami miatt be kellett ülnöm egy buzukiba :oops: egy uriember mellé.Gyalogátkelőhely,elöttünk álló autó,meg záróvonal,előtte gyalogos.A fazon meg nagy természetesen elözött mindenkit.A helytelenítő kérdésemre a válasz:láttam 8O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 11:58 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
dcs73 írta:
a beengedésröl csak anyit hogy bárkit beengedek elém ha ugykivánja a hejzet de igenis elvárom hogy megköszönje hamár éntettem neki sziveséget :!: énis megköszönöm bárkinek ha beenged legyen az akár velorexel akkor is :D

Meg ne bántsalak, de ez jó példa a tévhitre. Nem teszel senkinek szívességet, hanem a kötelességedet teljesíted, amit elvállaltál, amikor KRESZ-vizsgát tettél. Fordított esetben, ha megköszönöd, az kedves emberei gesztus, bár neked sem tett szívességet senki!

Amúgy tökmindegy, haladjunk tempósan és érjünk haza élve! :sör: :D
Én egyszer belekeveredtem a StreetRacing jelenségbe, mely öngyilkos jelölt tuning zusukisokkal és GSi astrásokkal teli őrület.
Az egyiküknek sikerült is hátulról belém jönni az M3-mason, melyre - mikor én azt nehezményeztem - a köv. választ kaptam: nem is látszik semmi az autómon, csak 1cm festék jött le, hogy adna már ő nekem lapot!? Mire én azt feleltem, hogy akkor jó, majd mindkettőt baseball ütővel kicsit meglapogattam (az egyik el tudott futni), majd a gépjárművüknek is új karosszériát biztosítva távoztam. Volna! De mivel ezek a gyíkok vonzzák a rendőröket, természesen arra járt egy fánkevő és nagy nehezen elvette tőlem a népnevelőt. Bevittek, előzetes fogda, kihallgattak, tárgyalás... a többi már történelem. A káromat sosem tértítette meg senki.
Szóval a tanulság, csak szabadkézzel és hadd üssön ő először. Ha nagydarab, akkor igaza van :D Nem éri meg na, megtanultam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 12:45 
Guru
Guru

Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Kivitele: Coupe
bekog írta:
Na Visor ezt megkaptad vazze :evil:
Én csak azokat a f.szfej kamionosokat utálom (hogy én is hozzászóljak :D ) akik ha 2-vel is többel mennek mint a paraszt társuk akkor is azonnal kivágják a szar dömperjüket habár látja a paraszt, hogy 170-el jönnek mögötte és satu kell, hogy ne rogyassz bele. Na egyszer az ilyet kihúzom én is és szétvágom. (Mentem én Megannal is előtte ugyanezzel a tapasztalattal, nemcsak a BMW miatt van nagy pofám)

azért az ilyen megbüntetemarohadékotmertkijötelém akciókkal érdemes vigyázni. legutóbb az m3-on 3an haltak meg, mert egy furgon úgy gondolta, visszavág ezért mert a kamion kijött elé. ő is bevágott a kamion elé, majd fék (mástól is hallottam már, hogy így büntet...). csak azzal nem számolt, hogy a kamion mögött jött mégegy, és a kettő között egy buzuki (vagy valami hasonló). hát elég kicsire összement....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 13:00 
Törzsvendég
Törzsvendég

Visor: ez kemény! :lol: De Neked adok igazat! Ha már hülyeséget csináltam, húzzam be fülem-farkam és reméljem, hogy olcsón megúszom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 13:19 
Guru
Guru

Széria kód: E61
Motor tipusa: 3.0D
Évjárata: 2008
Kivitele: Touring
én se vagyok rest lenyulni a macisajtos gombhoz ha beengednek ,de ha valakit beengedek és nem hajlandó megköszönni akkor képes vagyok villogni mint a karácsonyfa ,vagy esetleg a következő adandó szituációnál kis illemre tanitani a lusta drivert :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 14:51 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Szerintem minden oda vezethető vissza, hogy türelmetlenek vagyunk. Én is szoktam szitkozódni, van amikor elég szépen, de akkor sem tetlegesen büntetem a másikat. Valaki írta ezt az esetet hogy befékezett a kisbusz a kamion előtt, aminek az lett a vége, hogy hárman meghaltak. Vagy emlékezzünk Olaszliszkára. Sajnos nem egyedi esetek. Kérdem én. Ennyit ér nekünk egy embertársunk élete? Mert sérelem ért, megtorlom. Aláírom, elkerülhetetlenek a konfliktusok, de akkor is ésszel. Ha meg már nagyon sok a feszültség bennünk, akkor el kell menni egy boxterembe és levezetni a boxzsákon. Én személyszerint Loki meccsekre járok ki, ha már nagyon ideges vagyok. Megiszok 3-4 sőrt és az összes feszültséget kiordítom magamból. Jómúltkorában olyan jól sikerült a szitokszórás, hogy a B közép keménymagja csak nézett, ki ez az őrült. A meccs végén halálnyugodtam mentem haza, és nem érdekelt, hogy nem adnak elsőbéget a zebrán, kivártam még elenged valaki.
Tehát NYUGALOM ÉS TOLERANCIA URAIM!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:12 
haladó
haladó

ViSoR írta:
dcs73 írta:
a beengedésröl csak anyit hogy bárkit beengedek elém ha ugykivánja a hejzet de igenis elvárom hogy megköszönje hamár éntettem neki sziveséget :!: énis megköszönöm bárkinek ha beenged legyen az akár velorexel akkor is :D

Meg ne bántsalak, de ez jó példa a tévhitre. Nem teszel senkinek szívességet, hanem a kötelességedet teljesíted, amit elvállaltál, amikor KRESZ-vizsgát tettél. Fordított esetben, ha megköszönöd, az kedves emberei gesztus, bár neked sem tett szívességet senki!

Amúgy tökmindegy, haladjunk tempósan és érjünk haza élve! :sör: :D
Én egyszer belekeveredtem a StreetRacing jelenségbe, mely öngyilkos jelölt tuning zusukisokkal és GSi astrásokkal teli őrület.
Az egyiküknek sikerült is hátulról belém jönni az M3-mason, melyre - mikor én azt nehezményeztem - a köv. választ kaptam: nem is látszik semmi az autómon, csak 1cm festék jött le, hogy adna már ő nekem lapot!? Mire én azt feleltem, hogy akkor jó, majd mindkettőt baseball ütővel kicsit meglapogattam (az egyik el tudott futni), majd a gépjárművüknek is új karosszériát biztosítva távoztam. Volna! De mivel ezek a gyíkok vonzzák a rendőröket, természesen arra járt egy fánkevő és nagy nehezen elvette tőlem a népnevelőt. Bevittek, előzetes fogda, kihallgattak, tárgyalás... a többi már történelem. A káromat sosem tértítette meg senki.
Szóval a tanulság, csak szabadkézzel és hadd üssön ő először. Ha nagydarab, akkor igaza van :D Nem éri meg na, megtanultam.

Apszolut nembántottál meg igazadvan, nemtesz sziveséget senki de szerintem ez " Nem köszönök meg semmit és utálom az elakadásjelzőzős gyökereket. Az út nem illemóra, ha beengedem takarodjon a dolgára hadd menjek én is, ne integessen, nem vagyunk rokonok. " ezmeg nem hozzá álás a közlekedéshez, de egyébként énsem vagyok aza kifejezett nyugodt vezetö mert szerintem a 17 év altt miota megvan a jogsim öt percet nemvolt elötem az öv ,meg sosem a megengedett sebességel megyek ,és biztos vagyok benn hogy ugyan úgy megigazgattam volna a köcsögök séroját ahogy Te tetted :!: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:41 
Guru
Guru

dcs73 írta:
de egyébként énsem vagyok aza kifejezett nyugodt vezetö mert szerintem a 17 év altt miota megvan a jogsim öt percet nemvolt elötem az öv ,meg sosem a megengedett sebességel megyek

egy valamit tisztázzunk: az övet nem a rendőr kedvéért kötjük be!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:48 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
efer írta:
dcs73 írta:
de egyébként énsem vagyok aza kifejezett nyugodt vezetö mert szerintem a 17 év altt miota megvan a jogsim öt percet nemvolt elötem az öv ,meg sosem a megengedett sebességel megyek

Én tudom kinek a kedvéért!! Én tudom kinek a kedvéért!! A tűzoltóbácsi kedvéért, mert nem szereti az agyvelődarabkákat kiskanállal a zacskóba rakni!! :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:48 
haladó
haladó

kzoli819 írta:
Szerintem minden oda vezethető vissza, hogy türelmetlenek vagyunk. Én is szoktam szitkozódni, van amikor elég szépen, de akkor sem tetlegesen büntetem a másikat. Valaki írta ezt az esetet hogy befékezett a kisbusz a kamion előtt, aminek az lett a vége, hogy hárman meghaltak. Vagy emlékezzünk Olaszliszkára. Sajnos nem egyedi esetek. Kérdem én. Ennyit ér nekünk egy embertársunk élete? Mert sérelem ért, megtorlom. Aláírom, elkerülhetetlenek a konfliktusok, de akkor is ésszel. Ha meg már nagyon sok a feszültség bennünk, akkor el kell menni egy boxterembe és levezetni a boxzsákon. Én személyszerint Loki meccsekre járok ki, ha már nagyon ideges vagyok. Megiszok 3-4 sőrt és az összes feszültséget kiordítom magamból. Jómúltkorában olyan jól sikerült a szitokszórás, hogy a B közép keménymagja csak nézett, ki ez az őrült. A meccs végén halálnyugodtam mentem haza, és nem érdekelt, hogy nem adnak elsőbéget a zebrán, kivártam még elenged valaki.
Tehát NYUGALOM ÉS TOLERANCIA URAIM!

Nekedis teljesen igazadvan koléga ,ezeket a befékezéses dolgokat csak a nemnormális mazsolák csinálják :D Nekem apu mindig asztmondta ,ha 1 kamion jön veled szemben neasztnézd hogy ő jöhetne e ott vagy nem hanem menj az árokba vagy amerre lehet de ne szembe vele mert úgy vaneséjed meguszni :!: Van 1 haver mentünk valahova az ő kocsijával,komojan mondom a felezövonalon ment de úgy hogy a tükröt már 2szer majdnem levitték mondom neki gyeremár kijebb mert ha jön egy kamcsi ami rendesen a sávjába megy magaalá teker benünket , aszonta a barom hogy eddig tart a mi sávunk nem :!: montam neki de bazdmeg igazadvan :D azóta nemmenten vele !!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:53 
Guru
Guru

Én egyszer elszálltam olyan kilóval, eltaláltam egy fát és felborultam. Na azóta kötöm magam. Én kedvéért. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 15:54 
haladó
haladó

efer írta:
dcs73 írta:

Nem ez így van ,de a statisztikák szerint legaláb anyian halnakmeg azért mert beszorultak az autóba mint azért mert kiesnek belöle :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 16:16 
Guru
Guru

dcs73 írta:
efer írta:
dcs73 írta:

Nem ez így van ,de a statisztikák szerint legaláb anyian halnakmeg azért mert beszorultak az autóba mint azért mert kiesnek belöle :!:

ez szerintem konkrétan nem igaz.
ahhoz, hogy a légzsák rendesen működni tudjon, be kell legyél kötve, különben belerobban az arcodba... meg egyébként is: sokkal kevesebbel kell menni ahhoz, hogy be nem kötve már kirepüljél, mint bekötve beszorulj. szerintem ha bekötve beszorulsz egy e39-be, akkor egészen pontosan nulla esélyed volt arra, hogy megúszd akárhogyan is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 16:34 
Guru
Guru

dcs73 írta:
efer írta:
dcs73 írta:

Ismét elnézést, de ez így ebben a formában nem állja meg a helyét :) Nagyon nem.
http://ma.hu/page/cikk/e/0/178276/1

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2007.11.15. 16:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 16:34 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
dcs73 írta:
efer írta:
dcs73 írta:

Mi a fősulin tanultunk közlekedés biztonságot. És ott le volt írva, hogy azért kell a biztonsági övet használni, mert sokkal kevesebben halnak meg azok akik be voltak kötve, mint azok, akik nem. Van úgy, hogy a biztonsági öv ront a helyzeten, de az esetek túlnyomó részében javítja a túlélés esélyeit. Pl ütközésnél egy testre akár 20-25 G erő is hathat.
Ja és még volt egy érdekes adat. Az élet alapkockázatának nevezzük azt, hogy egy szobában állva (nem csinálsz semmit) 1:1.000.000 az esélyed arra, hogy a következő másodpercben meghalsz! Vezetés közben az esélyed lecsökken 1:1.000-re! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 16:36 
haladó
haladó

az övröl annyit mondanék h egy régi barátommal kb 13 éve egy off skodával haaldtunk és oldalrol telinyomtak minket.
jobbrol.
a cimbora nem volt bekötve. pedig ö kapta az ütést teljes mértékben és még is él ma is.
a kocsiba olyannyira bejött a másik h a b oszlob teljesen begyürődött az ülés mögé.
a hátso ülések a kosi tetejéig feltornyosultak.
ha be lettvolbna kötve valoszinüleg levágja a fejét a biztiöv.
igy szinte átesett az ölembe. a kocsit borzalmasan összetörtük de egyikünknek sem lett baja. semmi.

az öv van amikor haszál és van amikor árt.
nem tudhatod, mint ahogy azt sem előre h épp aznap zuzol egyet.
egyetértek azzal is aki használja és azzal is aki saját felelősségére nem használja.

kicsit ugy érzem a közlekedéssel kapcsolatban h már nem a jozanész és a nyugalom vezérli az embereket hanem a pillanatnyi gondolatuk.
mikor mit látnak helyesnek. gyakran az egyik pillanatban elitéljük azokat akik olyasmit tesznek amit máskor mi is megtettünk.
nem az számit h milyenek vagyunk hanem az h képesek vagyunk felismerni a hibákat és hajlandoak vagyunk tanulni belőle.
az igazán intelligens ember már a más hibájábol is tanul, a buta pedig akkor serm jön rá h buta ha minden héten összeverik vagy ha összeütközik. mi magyarok nagyon buzin közlekekdünk. nemcsoda h elitélnek minket fejlett országokban.
mi is elitéljük a románt meg az ukránt amikor idejön magyar ölni.

én azt mondom mindenki eldöntheti hová akar tartozni.
én hajlando vagyok tanulni a hibákbol. megprobálom nem keresni vagy jol kezelni a konfliktust.
szerencsére már van annyi eszem ha már vettem egy ilyen jo gépet h nem akarom összenyomni mert egy buzukis feldühit.

amugy meg mindenki azt csinál amit akar ha rám hallgat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 18:07 
Guru
Guru

Adott köszi: 1
Széria kód: F07
Motor tipusa: 535xd
Évjárata: 2012
Kzoli ez olyan mint a szőkenős vicc :D

Egy szőke nő egy kerek tök üres szobában 2 vasgolyóval az egyiket elhaggya a másikat elrontja, ennek az esélye 1:1.000.000-hoz xD

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.15. 18:23 
haladó
haladó

Hero írta:
Kzoli ez olyan mint a szőkenős vicc :D

Egy szőke nő egy kerek tök üres szobában 2 vasgolyóval az egyiket elhaggya a másikat elrontja, ennek az esélye 1:1.000.000-hoz xD

:franko:

ez ott van!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]