Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2012.05.30. 22:06

laci525d írta:A bemutakozásom bepótolom.
Laci vagyok, 27 éves, Debrecenben lakom.
Jelenleg első bmw-met nyűvöm amit dachau-ból hoztam március 15.-én.
Év elején már hoztam 2 darabot amit eladtam, aztán rájöttem hogy ez jobb mint a passatom volt úgyhogy a harmadikat megtartottam. 15 db volkswagenem volt, golf, passat vegyesen de ég és föld a két márka.
Egy 2001 végi 525d touring fullos vasam van vajbőrrel, kézi váltóval, szerelem volt első látásra :roker:
Üdvözlök mindenkit!

Megvilágosult a Faszi :mrgreen:
:e39

2012.05.31. 20:44

Sziasztok !

Krisztiánnak hívnak ( a régiek kedvéért Szupercsiki )

Igazából én már egyszer bemutatkoztam ezen az oldalon...de az már nagyon régen volt és azóta ujra kellett reggelnem az odalra...tehát megejteném az ujbóli bemutatkozást és elmondanám a változásokat is ,hátha valaki ráismer a régi énemre... :nyelves:

Én kb 2006-2007 körül csatlakoztam a klubhoz. Akkor még Egerben laktam, most már Mezőkövesden élek párommal . Van egy kislányom ,Fannika aki most március 10-én született.

Az autóm még mindig ua. BMW 525D sedan 2001-es évjárat.Ezüst szinű,kézi váltós és kék szinű kárpitszövetes. Még 2005 .12.05-én vásároltam (születésnapomra) :roker:
Nem tudok megválni tőlle...természetesen a jó értelemben :franko:

Ennyit magamról....és a verdámról...

Üdv ujra itthon. :nyelves:

Bemutatkozó topic!

2012.05.31. 20:47

Kemény írta:Sziasztok !

Igazából én már egyszer bemutatkoztam ezen az oldalon...de az már nagyon régen volt és azóta ujra kellett reggelnem az odalra...tehát megejteném az ujbóli bemutatkozást és elmondanám a változásokat is ,hátha valaki ráismer a régi énemre... :nyelves:

Én kb 2006-2007 körül csatlakoztam a klubhoz. Akkor még Egerben laktam, most már Mezőkövesden élek párommal . Van egy kislányom ,Fannika aki most március 10-én született.

Az autóm még mindig ua. BMW 525D sedan 2001-es évjárat.Ezüst szinű,kézi váltós és kék szinű kárpitszövetes. Még 2005 .12.05-én vásároltam (születésnapomra) :roker:

És holkóboroltál? És miért nem a régi neved használod?

iPhone Tapatalk

2012.06.01. 15:13

admin írta:

iPhone Tapatalk

Röviden : elváltam 2009.dec.9-én ,búslakodtam,kár volt,csajoztam,csajoztam,bulizgattam,iszogattam a haverokkal és kerestem az igazit,költözgettem innen-oda és onnan-ide...kb ennyi.
Sok zűrzavar volt körülöttem,de most már nyugi van :franko:

A régi nevem nem tudom ujra aktívvá tenni,mert az egy régi email címről lett reggelve ( szabokrisztian1@chello.hu ) de erre már nem tudok belépni mert nem tudom a jelszavam,ezért az emlékeztetőmet se tudnám megnézni...röviden...könyebb volt új email-ról ismét reggelnem....huhhh...

ennyi. :oops:

Bemutatkozó topic!

2012.06.01. 21:06

Kemény írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Röviden : elváltam 2009.dec.9-én ,búslakodtam,kár volt,csajoztam,csajoztam,bulizgattam,iszogattam a haverokkal és kerestem az igazit,költözgettem innen-oda és onnan-ide...kb ennyi.

A régi nevem nem tudom ujra aktívvá tenni,mert az egy régi email címről lett reggelve ( szabokrisztian1@chello.hu ) de erre már nem tudok belépni mert nem tudom a jelszavam,ezért az emlékeztetőmet se tudnám megnézni...röviden...könyebb volt új email-ról ismét reggelnem....huhhh...

De ha szóltálvolna akkor ezeket mind megoldottam volna.

iPhone Tapatalk

2012.06.03. 14:43

Sziasztok!
Pénteken megérkezett hibátlan állapotú e61 530i autom Németországból! Egyenlőre a garázsból ki-be állással kell beérnem rendszám hiányában. Nagyon féltem hogy milyen állapotú lesz, mivel személyesen nem láttam az autót. Alvázszám alapján minden rendben volt, de az ember azért szkeptikus. DE MINDEN ALAPTALAN VOLT! "hamoriarpi"- nak volt szerencséje látni, szavaival élve: Patika állapotú!! 4 éves, 89e km.

2012.06.03. 15:32

juppieo írta:Sziasztok!
Pénteken megérkezett hibátlan állapotú e61 530i autom Németországból! Egyenlőre a garázsból ki-be állással kell beérnem rendszám hiányában. Nagyon féltem hogy milyen állapotú lesz, mivel személyesen nem láttam az autót. Alvázszám alapján minden rendben volt, de az ember azért szkeptikus. DE MINDEN ALAPTALAN VOLT! "hamoriarpi"- nak volt szerencséje látni, szavaival élve: Patika állapotú!! 4 éves, 89e km.

Üdv a klubban :!:
Órákig nézegettem a képeket a hirdetésben. Ebben az egyben semmi kéteset nem láttam. Remélem sok örömöd lesz majd benne és a 272 lóval is megelégszel :wink:
Élőben is BRUTÁL állapotú a gép :!: Egész estig próbáltam fogást találni rajta - ÉS VÉGÜL CSAK SIKERÜLT :!: :lol:
A bal első ajtót kinyitva a B oszlop matricája alatt találtam egy kb. 2 cm hosszú felületes karcot :!: :nyelves:
Mégegyszer gratula a szalonautódhoz :!: :franko: :taps:
Várjuk a professzionális képeket :!:

2012.06.03. 21:59

Sziasztok!

Ati523i vagyok. E39 523i (1996) tulajdonosa lettem a közelmúltban.
A verda nem fiatal, de remek állapotnak örvend és igyekszem ezt az
állapotot fenntartani, esetleg még egy kicsit javítani rajta. :)
Információk után böngészve akadtam rá az oldalra, sok hasznos dolgot találtam.
Köszönöm!

Üdv mindenkinek!

2012.06.03. 22:12

Ati523i írta:Sziasztok!

Ati523i vagyok. E39 523i (1996) tulajdonosa lettem a közelmúltban.
A verda nem fiatal, de remek állapotnak örvend és igyekszem ezt az
állapotot fenntartani, esetleg még egy kicsit javítani rajta. :)
Információk után böngészve akadtam rá az oldalra, sok hasznos dolgot találtam.
Köszönöm!

Üdv mindenkinek!

:e39 :sör:

2012.06.05. 07:49

admin írta:
Kemény írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

De ha szóltálvolna akkor ezeket mind megoldottam volna.

iPhone Tapatalk

Biztos így van... :franko: de már mindegy ( új ember,új párjával,új regivel,új városból...csak 1 maradt a régi és örök...a BMW ) :roker: :roker: :roker:

2012.06.06. 17:21

Sziasztok!

Így illik, úgyhogy bemutatkozom.

András vagyok. Budapesten élek a feleségemmel, a három hónapos kisfiammal és a bulldogunkkal.

Mint az aláírásomban is látszik, sokféle autóm volt már. Nekem az autó munkaeszköz. Évente 100 és 150 ezer km között megyek, így nem mindegy a komfort, de nem mindegy a költség sem.
Az egyetlen autó, amibe szerelmes lettem az évek során, az E60 M-packet, de financiális okokból még soha nem vettem. Szerintem nem is fogok. :)
Az E39 is váratlanul lett az enyém, mondhatni kényszerpályaként. De már nem bánom. Azt sem, hogy dízel. Megszerettem és tényleg nem értem, hogy eddig miért nem volt nekem. :) Elveket adtam fel érte, úgymint japán és benzines legyen. De mondom, már nem bánom. :)

Az autókhoz nem értek. Vezetni szeretek, zenét hallgatni az autóban és menni. De semmiféle szerelésnek nem állnék neki. Ezért különösen boldog vagyok, hogy létezik ez a fórum, mert itt eddig bármit kérdeztem, segítőkészek voltatok, amiért hálás vagyok.
Cserébe fel tudok ajánlani számítástechnikával, telefonokkal és fotózással kapcsolatban segítő kezet. :)

Üdv mindenkinek,

András

2012.06.06. 23:08

aaandraaas írta:Sziasztok!

Így illik, úgyhogy bemutatkozom.

András vagyok. Budapesten élek a feleségemmel, a három hónapos kisfiammal és a bulldogunkkal.

Mint az aláírásomban is látszik, sokféle autóm volt már. Nekem az autó munkaeszköz. Évente 100 és 150 ezer km között megyek, így nem mindegy a komfort, de nem mindegy a költség sem.
Az egyetlen autó, amibe szerelmes lettem az évek során, az E60 M-packet, de financiális okokból még soha nem vettem. Szerintem nem is fogok. :)
Az E39 is váratlanul lett az enyém, mondhatni kényszerpályaként. De már nem bánom. Azt sem, hogy dízel. Megszerettem és tényleg nem értem, hogy eddig miért nem volt nekem. :) Elveket adtam fel érte, úgymint japán és benzines legyen. De mondom, már nem bánom. :)

Az autókhoz nem értek. Vezetni szeretek, zenét hallgatni az autóban és menni. De semmiféle szerelésnek nem állnék neki. Ezért különösen boldog vagyok, hogy létezik ez a fórum, mert itt eddig bármit kérdeztem, segítőkészek voltatok, amiért hálás vagyok.
Cserébe fel tudok ajánlani számítástechnikával, telefonokkal és fotózással kapcsolatban segítő kezet. :)

Üdv mindenkinek,

András

Üdvözlünk az E39 Klubban :!: :sör:

2012.06.07. 15:00

Sziasztok,

Milan vagyok, van egy 97-es, 520i-m. Elegge sok a gondom vele, ezert is regisztraltam, hatha el tudtok latni jo tanacsokkal. Szeretem az autom, de a gondjai miatt (es mert a szervizek is kuszkodnek vele) elkezdtem jatszani a gondolattal, hogy lecsereljem. Remelem nem lesz ra szukseg, hogy el kelljen adni mert tetszik es szeretem. Jelengleg omlik az eso es az ablaktorlok nem mukodnek...

Ki tud segiteni, hogy hogyan kell topicot nyitnom, ha kerdesem van?
Koszi mindenkinek es kivanok problema mentes kocsikazast :D

Bemutatkozó topic!

2012.06.07. 15:37

eng.milan.toth írta:Sziasztok,

Milan vagyok, van egy 97-es, 520i-m. Elegge sok a gondom vele, ezert is regisztraltam, hatha el tudtok latni jo tanacsokkal. Szeretem az autom, de a gondjai miatt (es mert a szervizek is kuszkodnek vele) elkezdtem jatszani a gondolattal, hogy lecsereljem. Remelem nem lesz ra szukseg, hogy el kelljen adni mert tetszik es szeretem. Jelengleg omlik az eso es az ablaktorlok nem mukodnek...

Ki tud segiteni, hogy hogyan kell topicot nyitnom, ha kerdesem van?
Koszi mindenkinek es kivanok problema mentes kocsikazast :D

Üdv az oldalon!!

Van 449darab topik biztos találsz olyat ahol feltudod a kérdéseidet teni .)

iPhone Tapatalk

2012.06.22. 12:35

Sziasztok!

Balla Róbertnek hívnak,Kisteleken lakom,és klímarendszerek szerelésével foglalkozom külföldön.

Az év 365 napjából 260at kb kinn töltök Hollandiában,mikor hazajövök az csak pihenő időszak.

Egy sedan 2001es évj E39 520i-vel járok,kb 4 éve vettem kinn,azóta használom,és elégedett vagyok vele. :roker:

Nem egy versenygép,de az igényeim kielégíti. Kisebb hibák szoktak lenni,de ezek általában könnyen orvosolhatóak is.Bőrbelsős,ülésfűtéses,kis navigációs,manuális váltós. 350.000km-t hagytam el vele,szerintem valós.
Lenne pár dolog,ami érdekelne az autómmal kapcsolatban,a megfelelő topikban fel is teszem majd őket :franko:

Hello Mindenkinek :wink:

2012.06.22. 13:21

Krokko írta:Sziasztok!

Balla Róbertnek hívnak,Kisteleken lakom,és klímarendszerek szerelésével foglalkozom külföldön.

Az év 365 napjából 260at kb kinn töltök Hollandiában,mikor hazajövök az csak pihenő időszak.

Egy sedan 2001es évj E39 520i-vel járok,kb 4 éve vettem kinn,azóta használom,és elégedett vagyok vele. :roker:

Nem egy versenygép,de az igényeim kielégíti. Kisebb hibák szoktak lenni,de ezek általában könnyen orvosolhatóak is.Bőrbelsős,ülésfűtéses,kis navigációs,manuális váltós. 350.000km-t hagytam el vele,szerintem valós.
Lenne pár dolog,ami érdekelne az autómmal kapcsolatban,a megfelelő topikban fel is teszem majd őket :franko:

Hello Mindenkinek :wink:

Szia Krokko :!:
:franko:
Jó helyre jöttél!
Üdv nálunk!
:e39

2012.07.09. 18:46

Sziasztok!
Bakonyi István a nevem Budapesten lakom a 13. kerületben, egy 530d-touring elégedett tulaja vagyok.
Remélem hasznos tagja lehetek eme ékes társaságnak:) Ja majdnem kimaradt: Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz????

2012.07.09. 19:22

pisti530 írta:Sziasztok!
Bakonyi István a nevem Budapesten lakom a 13. kerületben, egy 530d-touring elégedett tulaja vagyok.
Remélem hasznos tagja lehetek eme ékes társaságnak:) Ja majdnem kimaradt: Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz????

Üdv itt!

--- Sörhöz odaférünk --- :sör:

2012.07.10. 22:11

Sziasztok!

Pécsi lakos vagyok, és nemrég lettem egy 528i tulajdonosa. Első Bömbölőm ezért biztos lesznek (néhol alap) kérdéseim.
Nagyon jó közösséget látok ahogy olvasgattam a fórumot. Gratulálok! Remélem én is hasznos tagja leszek a csapatnak, és továbbra is boldog BMW-s! :)

2012.07.10. 23:21

geryvi írta:Sziasztok!

Pécsi lakos vagyok, és nemrég lettem egy 528i tulajdonosa. Első Bömbölőm ezért biztos lesznek (néhol alap) kérdéseim.
Nagyon jó közösséget látok ahogy olvasgattam a fórumot. Gratulálok! Remélem én is hasznos tagja leszek a csapatnak, és továbbra is boldog BMW-s! :)

Üdv nálunk, balesetmentes Fünferezést :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge