![]() |
2012.05.30. 13:08
Kemény írta:Sziasztok !
Meg tudnátok nekem mondani h hol tudok uo elemet venni,mint amilyen lemerült a slusszkulcsomban (E39 525D) Vagy ki tudná ezt nekem normálisan kicserélni? Én már szétszedtem a kulcsot,de 4 kis ponthegesztéssel van az érintkezőre fölfogatva.Ezt otthon nem lehet ugyanúgy kicserélni,mint ahogy ezt egy szakember csinálná...sztem.
Vagy tévedek???![]()
Aki tud...kérem segítsen
2012.05.30. 13:10
baross14 írta:Sziasztok . 525tds autom 20 liter gázolajnál nehezen indul 15 nél le áll mintha nem lenne gázolaj 20 liter felett pöcre indul. mondták hogy az üzem anyag szivatyú meg halt ki is szedtem ki probáltam egy edénybe ott müködött . létezhet azért hogy az a rossz, a helyére téve is müködni látszik
2012.05.30. 13:14
baross14 írta:Sziasztok . 525tds autom 20 liter gázolajnál nehezen indul 15 nél le áll mintha nem lenne gázolaj 20 liter felett pöcre indul. mondták hogy az üzem anyag szivatyú meg halt ki is szedtem ki probáltam egy edénybe ott müködött . létezhet azért hogy az a rossz, a helyére téve is müködni látszik
2012.05.30. 13:20
Kemény írta:Sziasztok !
Meg tudnátok nekem mondani h hol tudok uo elemet venni,mint amilyen lemerült a slusszkulcsomban (E39 525D) Vagy ki tudná ezt nekem normálisan kicserélni? Én már szétszedtem a kulcsot,de 4 kis ponthegesztéssel van az érintkezőre fölfogatva.Ezt otthon nem lehet ugyanúgy kicserélni,mint ahogy ezt egy szakember csinálná...sztem.
Vagy tévedek???![]()
Aki tud...kérem segítsen
2012.05.30. 14:41
2012.05.30. 21:30
Imco írta:baross14 írta:Sziasztok . 525tds autom 20 liter gázolajnál nehezen indul 15 nél le áll mintha nem lenne gázolaj 20 liter felett pöcre indul. mondták hogy az üzem anyag szivatyú meg halt ki is szedtem ki probáltam egy edénybe ott müködött . létezhet azért hogy az a rossz, a helyére téve is müködni látszik
Már egy párszor ki van tárgyalva. Keress mert biztos lesz találat!
Pl. Simi is szívott ilyennel.
Nekem mint benzinesnek ismeretlen ez a probléma!
2012.05.31. 09:39
2012.05.31. 10:03
robert0822 írta:hali mindenkinek tegnap erdekes problema ele allitott a vas megpedig normal tempoval haladog egyszer csak motor le all mintha kifogyna az uzemanyag es ki irja az impianto di iniezione feliratot viszont es ujrainditaskor poccre indul
2012.05.31. 15:06
Padre540 írta:robert0822 írta:hali mindenkinek tegnap erdekes problema ele allitott a vas megpedig normal tempoval haladog egyszer csak motor le all mintha kifogyna az uzemanyag es ki irja az impianto di iniezione feliratot viszont es ujrainditaskor poccre indul
Befecskendező rendszer a fordításban.Gépre kéne tenni.
2012.05.31. 15:12
Jerry írta:Kemény írta:Sziasztok !
Vagy tévedek???![]()
Aki tud...kérem segítsen
Szia!
Elsőször jó lenne ha kitöltenéd az adatlapodat, hogy tudjuk milyen autó ("hanyas vagy..."), merre laksz stb. Majd illendő lenne bemutatkozni az erre a célre fentartott topikban. Ezek után biztosan lesz olyan kedves klubtag, aki szívesen segít!
De csak úgy, ránktörni az ajtót?! Miközben ebéd után félálomban szendergélek a munkahelyemen?!!?
Na az nem járja!
2012.05.31. 20:04
adam001 írta:Padre540 írta:robert0822 írta:hali mindenkinek tegnap erdekes problema ele allitott a vas megpedig normal tempoval haladog egyszer csak motor le all mintha kifogyna az uzemanyag es ki irja az impianto di iniezione feliratot viszont es ujrainditaskor poccre indul
Nekem vezérműtengely jeladó hibánál csinálta ugyanezt
2012.05.31. 21:03
2012.05.31. 21:12
steveboy21 írta:Sziasztok!
Kellene egy kis segitség. 530d 193le nem melegszik 78 fok fölé sem dugoban sem autopályán. Klimával felmegy 96-ig max. Az ismerösöm 184le-s autoja klima nélkül 100 fok-os a normál hömérséklet klimával 110 fok. A viszkom 75 fok-tol folyamatosan megy. Szerintem magasabb fordulaton le kellene oldania vagy nem? De szerintem nem rossz a viszko mert hidegen nem sivit csak 75 fok felett, de akkor folyamatosan. Ötlet? Cseréljem ki a termosztátot? Vagy a EGR termosztátja lehet a ludas? Légteleniteni már probálta, de nem volt benne levegö. Viszont autopályán elég idegesitö, hogy folyamatosan megy a viszko.
2012.05.31. 21:13
Kemény írta:Jerry írta:Kemény írta:Sziasztok !
Vagy tévedek???![]()
Aki tud...kérem segítsen
Szia!
Elsőször jó lenne ha kitöltenéd az adatlapodat, hogy tudjuk milyen autó ("hanyas vagy..."), merre laksz stb. Majd illendő lenne bemutatkozni az erre a célre fentartott topikban. Ezek után biztosan lesz olyan kedves klubtag, aki szívesen segít!
De csak úgy, ránktörni az ajtót?! Miközben ebéd után félálomban szendergélek a munkahelyemen?!!?
Na az nem járja!
Bocsi.Elfelejtettem hogy most ujra tag lettem...mert én már régebben,azaz 2005-ben tagja voltam az oldalnak és kb 2 éve nem jártam erre és szép lassan elfelejtettem a jelszavam,stb...hosszú .
Mihelyst megtalálom ujra a bemutatkozás helyét,akkor megteszem...
Azért köszi a tippeket
2012.05.31. 21:18
vaszarig írta:steveboy21 írta:Sziasztok!
Kellene egy kis segitség. 530d 193le nem melegszik 78 fok fölé sem dugoban sem autopályán. Klimával felmegy 96-ig max. Az ismerösöm 184le-s autoja klima nélkül 100 fok-os a normál hömérséklet klimával 110 fok. A viszkom 75 fok-tol folyamatosan megy. Szerintem magasabb fordulaton le kellene oldania vagy nem? De szerintem nem rossz a viszko mert hidegen nem sivit csak 75 fok felett, de akkor folyamatosan. Ötlet? Cseréljem ki a termosztátot? Vagy a EGR termosztátja lehet a ludas? Légteleniteni már probálta, de nem volt benne levegö. Viszont autopályán elég idegesitö, hogy folyamatosan megy a viszko.
Termosztát csere!Én mind a kettőt kicserélném a helyedbe, nem egy nagy összeg, és akkor legalább tuti jó lesz egy darabig!
2012.05.31. 21:48
steveboy21 írta:Sziasztok!
2012.05.31. 22:24
robert0822 írta:adam001 írta:Padre540 írta:robert0822 írta:hali mindenkinek tegnap erdekes problema ele allitott a vas megpedig normal tempoval haladog egyszer csak motor le all mintha kifogyna az uzemanyag es ki irja az impianto di iniezione feliratot viszont es ujrainditaskor poccre indul
a jelentessel tisztaban vagyok de azert koszi mindenfelekeppen gepre kerul
2012.05.31. 22:59
Imco írta:MPowerPH írta:
És olyankor a töltés visszajelzőnek nem kellene felvillannia? Nálam abszolút visszaállt, az 1s az erős túlzás, inkább annak a fele az egész folyamat. Van amikor észre sem veszem, csak abból, hogy a tempomat lekapcsol.
De! Ez csak egy tipp a hasonló tünetek miatt!
Egyébként off autónál forgórész szálszakadást úgy jelezte, hogy egyáltalán nem égett a töltés lámpa.
/3 nap alatt jöttem rá, hogy nincs töltés./
Tempomat önmagában lehet féklámpa kapcsoló miatt is.
Viszont így összességében amit írsz az pont így nézett ki nálam is.
2012.06.01. 11:24
simi64 írta:robert0822 írta:adam001 írta:Padre540 írta:robert0822 írta:hali mindenkinek tegnap erdekes problema ele allitott a vas megpedig normal tempoval haladog egyszer csak motor le all mintha kifogyna az uzemanyag es ki irja az impianto di iniezione feliratot viszont es ujrainditaskor poccre indul
a jelentessel tisztaban vagyok de azert koszi mindenfelekeppen gepre kerul
Mennyi gázolaj van benne, Robi?
2012.06.01. 21:21