Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIFI Upgarde

2012.04.22. 22:29

sziasztok !
csak véletlen olvastam bele a régebbi levelekbe de ha valakit még érdekel
van egy maradék cd táram olcsóért hibátlan. usb híd miatt feleslegessé vált.

junior71

2012.04.25. 15:10

Szervusztok Klubtársak!

Kérdésem az volna, hogy hogyan lehetne megoldani az erősítő bekapcsolását? Gondolok arra, hogy nem szeretnék előre kábelezni egy külön kis kapcsolót amit aztán majd mindig elfelejtek lekapcsolni:). Van valakinek valami jó ötlete? Én a helyzetjelzőre gondoltam vagy a GPS cd meghajtóra, ott lopni a delejből... úgy is csak egy relét kell behúzni az erősítőn belül gondolom. (Bár erre lehet, hogy visítana a BC...) Vagy lehet, hogy van gyárilag egy kapcsolt +12V ott hátul a cd-tár miatt vagy a gyári erősítő miatt? (Persze nekem utóbbiak közül egyik sincs)

Előre is köszönöm!

HIFI Upgarde

2012.04.25. 15:16

kabega írta:Szervusztok Klubtársak!

Kérdésem az volna, hogy hogyan lehetne megoldani az erősítő bekapcsolását? Gondolok arra, hogy nem szeretnék előre kábelezni egy külön kis kapcsolót amit aztán majd mindig elfelejtek lekapcsolni:). Van valakinek valami jó ötlete? Én a helyzetjelzőre gondoltam vagy a GPS cd meghajtóra, ott lopni a delejből... úgy is csak egy relét kell behúzni az erősítőn belül gondolom. (Bár erre lehet, hogy visítana a BC...) Vagy lehet, hogy van gyárilag egy kapcsolt +12V ott hátul a cd-tár miatt vagy a gyári erősítő miatt? (Persze nekem utóbbiak közül egyik sincs)

Előre is köszönöm!

Antenna erősitőn van kapcsolt 12Volt.és az hátulvan.

iPhone Tapatalk

2012.04.30. 21:07

Helló Mindenkinek!

Tud valaki segiteni abban, hogy van egy 2001 530d touring-om 16:9-es navi van benne és az a gondom, hogy csak a bal elsö hangszoro szol a többi nem. Megnéztem benne van a többi, de azok nem szolnak. Rádugtam egy másik gyári hangszorot de azt sem szolaltatja meg. Mi lehet a gond? Ki tud ebben segiteni Budapesten? És ki tud valami komolyabb zenét normális áron beszerelni a kocsiba?
:franko: :taps:
Elöre is köszönöm a segitséget!

HIFI Upgarde

2012.04.30. 21:13

steveboy21 írta:Helló Mindenkinek!

Tud valaki segiteni abban, hogy van egy 2001 530d touring-om 16:9-es navi van benne és az a gondom, hogy csak a bal elsö hangszoro szol a többi nem. Megnéztem benne van a többi, de azok nem szolnak. Rádugtam egy másik gyári hangszorot de azt sem szolaltatja meg. Mi lehet a gond? Ki tud ebben segiteni Budapesten? És ki tud valami komolyabb zenét normális áron beszerelni a kocsiba?

Rádió modul hiba! Valaki írta nemrégen hogy talált embert aki javitja.

iPhone Tapatalk

2012.05.01. 15:38

admin írta:
steveboy21 írta:Helló Mindenkinek!

Rádió modul hiba! Valaki írta nemrégen hogy talált embert aki javitja.

iPhone Tapatalk

Szia!
Én Bömbölőnél csináltattam, azóta is remekül megy.
B.

2012.05.12. 19:31

Mai program, 16.5cm-es hangszóró beépítés.

Kép

Kép

2012.05.12. 21:31

Üdv, márkatárs. :wink: Pénteken én is növeltem a tétet. :D :roker:

Kép

2012.05.12. 21:32

LeviM5 írta:Üdv, márkatárs. :wink: Pénteken én is növeltem a tétet. :D :roker:

Kép

Ebből nyomatod a dieselhangot? :mrgreen:

2012.05.12. 21:53

204d1 írta:

Kép

Mivan Miki, nem dolgozol? :facepalm:

2012.05.12. 21:56

LeviM5 írta:
204d1 írta:

Kép

Dehogynem! Csak hétvégén később kezdek :mrgreen:

2012.05.12. 22:00

204d1 írta:
LeviM5 írta:
204d1 írta:

Kép

Dehogynem! Csak hétvégén később kezdek :mrgreen:

Így 100 év felett figyelj is oda magadra! :nyelves:

2012.05.21. 17:43

Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Kép

Kéne csinálni normális ajtópanelt csak nincs kedven farigcsálni.
Most egy ilyenen gondolkozom. Gyárilag ?1100.

Kép
Kép

2012.05.21. 17:46

2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.

Pontosan mit csináltál?Csak hangszórót cseréltél?

2012.05.21. 18:02

Padre540 írta:
2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.

Pontosan mit csináltál?Csak hangszórót cseréltél?

13-as helyett 16,5-ös hangszóró lett beépítve, ehhez csináltam egy konzolt, majd hangszigetelővel leszigeteltem.

Pár hozzászólással feljebb látszik a konzol.

2012.05.21. 18:33

Úgy nem lehet megoldani, hogy bontóból szerzel gyári dobozt, és abba faragod bele ezt a hanxórót? :roll:

2012.05.21. 18:44

kzolee írta:

Úgy nem lehet megoldani, hogy bontóból szerzel gyári dobozt, és abba faragod bele ezt a hanxórót? :roll:

16-osnak nagyon kevés az a térfogat. Még rosszabb lesz.

2012.05.21. 19:10

kzolee írta:

Meglehet csinálni, csak nem akartam a sajátot szétvágni.
Amúgy mint hámoriárpi is írta, szerintem is kicsi lenne a doboz hozzá. De lehet szerzek egyet és megpróbálom, hátha.

Külföldi fórumokon elég sokan megcsinálták. és csak jókat írtak róla. Egyenlőre marad a gyári megoldás, meg gondolkodom, hogy mi legyen.

2012.05.21. 19:42

2literes.apenta írta:
kzolee írta:

Amúgy mint hámoriárpi is írta, szerintem is kicsi lenne a doboz hozzá. De lehet szerzek egyet és megpróbálom, hátha.

Külföldi fórumokon elég sokan megcsinálták. és csak jókat írtak róla. Egyenlőre marad a gyári megoldás, meg gondolkodom, hogy mi legyen.

Ha igényes a hangszóró gyártója, akkor meg fogod találni a min. térfogat adatot róla valahol.

2012.05.21. 22:09

2literes.apenta írta:
kzolee írta:

Én is megpróbáltam belefaragni egy 16-os DLS komponens szettet a megboldogult TDS-embe.
Addig faragtam a gyári műanyag konzolt, míg belement a 16-os :!:
Viszont a gyári konzolfaragással sajnos az ajtókárpit nem ment fel a helyére, végső kétségbeesésemben - volt pár tartalék ajtókárpitom - megpróbáltam a kárpitból kivágni annyit, hogy felmenjen a helyére, természetesen úgy, hogy kívülről ne látszon :!:
És így sem lett jó :!: :oops: Nem lehet kivitelezni a gyári konzollal :!:
Ajtókárpit nélkül hallgatva ( :facepalm: ) is szarabbul szólt a DLS, mint a gyári Nokiák, mert a nagy átmérőjű technikának kevés volt a hely konzolban a megfelelő hatás kifejtéséhez :arrow: :arrow: vettem 13-as JBL-eket, amik erősítővel lettek meghajtva, illetve Schnitzer klubtárs küldött egy pár bontott konzolt a gyáriasítás jegyében :facepalm: :mrgreen: :mrgreen: :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge