![]() |
2012.04.22. 22:29
2012.04.25. 15:10
2012.04.25. 15:16
kabega írta:Szervusztok Klubtársak!
Kérdésem az volna, hogy hogyan lehetne megoldani az erősítő bekapcsolását? Gondolok arra, hogy nem szeretnék előre kábelezni egy külön kis kapcsolót amit aztán majd mindig elfelejtek lekapcsolni:). Van valakinek valami jó ötlete? Én a helyzetjelzőre gondoltam vagy a GPS cd meghajtóra, ott lopni a delejből... úgy is csak egy relét kell behúzni az erősítőn belül gondolom. (Bár erre lehet, hogy visítana a BC...) Vagy lehet, hogy van gyárilag egy kapcsolt +12V ott hátul a cd-tár miatt vagy a gyári erősítő miatt? (Persze nekem utóbbiak közül egyik sincs)
Előre is köszönöm!
2012.04.30. 21:07
2012.04.30. 21:13
steveboy21 írta:Helló Mindenkinek!
Tud valaki segiteni abban, hogy van egy 2001 530d touring-om 16:9-es navi van benne és az a gondom, hogy csak a bal elsö hangszoro szol a többi nem. Megnéztem benne van a többi, de azok nem szolnak. Rádugtam egy másik gyári hangszorot de azt sem szolaltatja meg. Mi lehet a gond? Ki tud ebben segiteni Budapesten? És ki tud valami komolyabb zenét normális áron beszerelni a kocsiba?
![]()
![]()
Elöre is köszönöm a segitséget!
2012.05.01. 15:38
admin írta:steveboy21 írta:Helló Mindenkinek!
Tud valaki segiteni abban, hogy van egy 2001 530d touring-om 16:9-es navi van benne és az a gondom, hogy csak a bal elsö hangszoro szol a többi nem. Megnéztem benne van a többi, de azok nem szolnak. Rádugtam egy másik gyári hangszorot de azt sem szolaltatja meg. Mi lehet a gond? Ki tud ebben segiteni Budapesten? És ki tud valami komolyabb zenét normális áron beszerelni a kocsiba?
![]()
![]()
Elöre is köszönöm a segitséget!
Rádió modul hiba! Valaki írta nemrégen hogy talált embert aki javitja.
iPhone Tapatalk
2012.05.12. 19:31

2012.05.12. 21:31
2012.05.12. 21:32
LeviM5 írta:Üdv, márkatárs.Pénteken én is növeltem a tétet.
![]()
![]()
2012.05.12. 21:53
204d1 írta:LeviM5 írta:Üdv, márkatárs.Pénteken én is növeltem a tétet.
![]()
![]()
Ebből nyomatod a dieselhangot?
2012.05.12. 21:56
LeviM5 írta:204d1 írta:LeviM5 írta:Üdv, márkatárs.Pénteken én is növeltem a tétet.
![]()
![]()
Mivan Miki, nem dolgozol?
2012.05.12. 22:00
204d1 írta:LeviM5 írta:204d1 írta:LeviM5 írta:Üdv, márkatárs.Pénteken én is növeltem a tétet.
![]()
![]()
Mivan Miki, nem dolgozol?
Dehogynem! Csak hétvégén később kezdek
2012.05.21. 17:43

2012.05.21. 17:46
2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
2012.05.21. 18:02
Padre540 írta:2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Pontosan mit csináltál?Csak hangszórót cseréltél?
2012.05.21. 18:33
2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
2012.05.21. 18:44
kzolee írta:2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Úgy nem lehet megoldani, hogy bontóból szerzel gyári dobozt, és abba faragod bele ezt a hanxórót?
2012.05.21. 19:10
kzolee írta:2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Úgy nem lehet megoldani, hogy bontóból szerzel gyári dobozt, és abba faragod bele ezt a hanxórót?
2012.05.21. 19:42
2literes.apenta írta:kzolee írta:2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Meglehet csinálni, csak nem akartam a sajátot szétvágni.
Amúgy mint hámoriárpi is írta, szerintem is kicsi lenne a doboz hozzá. De lehet szerzek egyet és megpróbálom, hátha.
Külföldi fórumokon elég sokan megcsinálták. és csak jókat írtak róla. Egyenlőre marad a gyári megoldás, meg gondolkodom, hogy mi legyen.
2012.05.21. 22:09
2literes.apenta írta:kzolee írta:2literes.apenta írta:Aki esetleg ilyen megoldáson gondolkodik, mint a képen van. Jól gondolja meg. Hétvégén megcsináltam és az a kevés mély is eltűnt ami 13-as hangszóróval volt. Ment is vissza a gyári doboz.
Meglehet csinálni, csak nem akartam a sajátot szétvágni.
Amúgy mint hámoriárpi is írta, szerintem is kicsi lenne a doboz hozzá. De lehet szerzek egyet és megpróbálom, hátha.
Külföldi fórumokon elég sokan megcsinálták. és csak jókat írtak róla. Egyenlőre marad a gyári megoldás, meg gondolkodom, hogy mi legyen.
) is szarabbul szólt a DLS, mint a gyári Nokiák, mert a nagy átmérőjű technikának kevés volt a hely konzolban a megfelelő hatás kifejtéséhez