![]() |
2012.03.12. 13:07
! 2012.03.12. 13:33
Debike írta:Köszönöm az időráfordítást!
Sikerült lebeszélnetek róla,és megmenteni egy idegsokkos pénztárcaellenes időszaktól!
Köszi szépen!
2012.03.12. 14:15
Padre540 írta:
Neeem-neeeem már többször is mondtam:5-ös manuálist cseréltünk 6-os manuálisra!![]()
2012.03.12. 14:16
Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
2012.03.12. 15:04
Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
Van egy ilyen mondásom, mely szerint az életkorod számával egyenes arányban nő az igényed az automataváltós autóra!
2012.03.12. 19:01
Jerry írta:Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
Van egy ilyen mondásom, mely szerint az életkorod számával egyenes arányban nő az igényed az automataváltós autóra!
Az életkor nekem is eszembe jutott, mint egyetlen lehetséges alternatíva. De amikor az autót vette még fiatalabbnak kellett lennie. Minek vett automatát? Akciós volt a kereskedésben?
2012.03.12. 21:59
Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
2012.03.12. 22:15
Jerry írta:Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
Az életkor nekem is eszembe jutott, mint egyetlen lehetséges alternatíva. De amikor az autót vette még fiatalabbnak kellett lennie. Minek vett automatát? Akciós volt a kereskedésben?
2012.03.13. 09:53
Debike írta:Jerry írta:Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
Mert erre volt lehetőségem....a földhöz verem a seggemet ,hogy sikerült egy ilyen autóba beleülni..sajnos nem tehettem meg ,hogy válogatok...bocs,ez lehet ismeretlen egy két ember számára.
2012.03.13. 11:02
2012.03.13. 11:54
Jerry írta:Debike írta:Jerry írta:Imco írta:Jerry írta:Amúgy elképzelni sem tudom, hogy mi vihet rá bárkit is (akár csak gondolatban is) arra, hogy lecserélje a kényelmes automatát egy manuálisra...![]()
Talán az életkora?![]()
Mert erre volt lehetőségem....a földhöz verem a seggemet ,hogy sikerült egy ilyen autóba beleülni..sajnos nem tehettem meg ,hogy válogatok...bocs,ez lehet ismeretlen egy két ember számára.
Jajj, az Istenért! Ne vedd magadra!
![]()
Amúgy nem hinném, hogy a manuál váltósokat drágábban adnák, mint az automatákat. De ha mégis így lenne, akkor viszont abban biztos vagyok, hogy utólag átmókolni egy automatát manuálra, az legalább 2x annyiba kerül, mint kapásból manuált venni (nem beszélve az embertelen mennyiségű szívásról közben)! Szóval, ha éppcsak bele tudtál huppanni egy E39-be, akkor biztosan nem a te sportod egy váltócsere!
Bájdövéj, manapság már nem csak a gazdagok játékszere az E39. Ha meg olyan embereket keresel itt a fórumon, akiknek ismeretlen a pénz végessége, akkor rossz helyen jársz. Inkább nézz körül itt:
2012.03.13. 15:26
Debike írta:Nem veszem magamra, lehet félreértettem egy kicsit!![]()
Egyébként nem tudtam autók közül választani, ez az egy volt amire lehetőségem adódott!Mindenképp BMW-t szerettem volna ez nem volt kérdés, Kedves ismerős álltal sikerült hozzájutnom hosszú várakozás után,mert sajnos nem vagyok hitelképes, és kp ban sem dúskálok! Igy már lehet érthetőbb!
Egyébként tesóm szereli az autót.. autószerelő!
Ez jó is meg rossz is egyben ,mert nem mindenbe megy bele amit szeretnék, okossabb szemmel látja és félti az autót... tudja,hogy mitől mi mehet tönkre .
De megszerettem nagyon,csak néha jólesne kicsit pakolgatni a sebességeket...
2012.04.14. 10:07
2012.04.14. 10:31
2012.04.14. 10:48
Labi írta:Hali! Nem értem! Autószerelő vagy és nem tudod a kérdésedre a választ?
2012.04.14. 11:18
TORO írta:Labi írta:Hali! Nem értem! Autószerelő vagy és nem tudod a kérdésedre a választ?
Amit sikerült összeszednem:
Le/ford
528 193/5300
525 192/6000 ez tehát pörgősebb motor
difi áttétel
528aut - 2, 93 ez van nekem
525man ? 3,15 ilyen van azon amiről megvenném a váltót
azért ez eltérés . valszeg azért rövidebb az áttétel mert pörgősebb a motor
a váltó egyes fokozatainál szeretném tudni, h van-e egyáltalán különbség az áttételekben de nem találtam adatot még a BMW szervizben sem.
ehhez kérek segítséget infót
2012.04.14. 11:44
2012.04.14. 11:54
TORO írta:Köszönöm! Szóval akkor álljak csak neki, ha ott van nálam egy ugyanilyen autó amiből mindent át tudok pakolni ami közben felmerül?
Az enyém a kétféle 528 közül a régebbi tehát akkor csak 96-98 ig kerseek kocsit, vagy azért a 98-2000is passzol??
2012.04.14. 12:29
2012.04.14. 12:42
TORO írta:Mi az h fix ernyős?
"TIS, ETK, REALOEM, WDS mindent elmond." bocs ezt nem értem....