![]() |
2012.02.11. 11:34
Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
2012.02.11. 11:36
tbi01 írta:Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
Attól függ mennyit állsz sorba az "okmányba" .
Ha te vagy nyitáskor az első, 10 perc![]()
Üdv Tbi
2012.02.11. 13:33
Labi írta:tbi01 írta:Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
Attól függ mennyit állsz sorba az "okmányba" .
Ha te vagy nyitáskor az első, 10 perc![]()
Üdv Tbi
Nagggyon köszönöm![]()
2012.02.11. 13:57
2012.02.11. 14:31
Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
2012.02.11. 14:42
Oroszlan írta:Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
A forgalomból kivonás VÉGLEGES vagy IDEIGLENES volt ?
2012.02.11. 19:07
Labi írta:Oroszlan írta:Labi írta:Elnézést Urak, de mennyi időbe telik egy autót visszahelyezni a forgalomba? (pár napja lett kivonva) ...és persze ma senki dolgozik ocsányirodában, hogy érdeklődhessek.
köszi
A forgalomból kivonás VÉGLEGES vagy IDEIGLENES volt ?
ideiglenes. miért?
2012.02.11. 19:19
2012.02.11. 20:40
bmw520ds írta:Hamar lefeküdtünk, a pálinka és a folyamatos mormogó hangja taszított a párnák közé, ezért reggel fél öt felé bátorkodtam kezdeményezni a lefekvést!
Nagy nehezen ráállt. Én már nyolckor felébredtem, de gondoltam Miki csak délután fog kelni...Meg a faxt!!! Délben elkezdtem hívogatni. Kb. hatodik hívásnál kiabál, mi van Gabi!?!?! Semmi! Szép kis vendéglátás! Itt unatkozom, nézem a plafont, le se szarsz, többet nem is jövök...Nagy nehezen nyílik az ajtó, magamban röhögök, mert a Nagy Miklóst bizony fel tudtam ébreszteni és a kedvemért előbújt! Már kezdem azt hinni vámpír, akit ha természetes fény ér megsemmisül!
![]()
Persze, elmagyarázza miért így dolgozik, alkatrészek érkezése, stb. amit értek is, csak hát én is túl vagyok azon, hogy minden nap éjjel kettőig meló, majd reggel hatkor ébresztő és előröl kezdődik...Lehet csinálni, egy darabig...Aztán jönnek a szédülés, meg a fene tudja milyen tünetek, amikkel a szervezet jelzi, nem kellene öcsém! Én sem hittem el.![]()
kvázi paradoxon...
2012.02.11. 20:54
204d1 írta:bmw520ds írta:Hamar lefeküdtünk, a pálinka és a folyamatos mormogó hangja taszított a párnák közé, ezért reggel fél öt felé bátorkodtam kezdeményezni a lefekvést!
Nagy nehezen ráállt. Én már nyolckor felébredtem, de gondoltam Miki csak délután fog kelni...Meg a faxt!!! Délben elkezdtem hívogatni. Kb. hatodik hívásnál kiabál, mi van Gabi!?!?! Semmi! Szép kis vendéglátás! Itt unatkozom, nézem a plafont, le se szarsz, többet nem is jövök...Nagy nehezen nyílik az ajtó, magamban röhögök, mert a Nagy Miklóst bizony fel tudtam ébreszteni és a kedvemért előbújt! Már kezdem azt hinni vámpír, akit ha természetes fény ér megsemmisül!
![]()
Persze, elmagyarázza miért így dolgozik, alkatrészek érkezése, stb. amit értek is, csak hát én is túl vagyok azon, hogy minden nap éjjel kettőig meló, majd reggel hatkor ébresztő és előröl kezdődik...Lehet csinálni, egy darabig...Aztán jönnek a szédülés, meg a fene tudja milyen tünetek, amikkel a szervezet jelzi, nem kellene öcsém! Én sem hittem el.![]()
Te aludtál 3,5 órát és arról beszélsz nekem, hogy többet kellene pihennemkvázi paradoxon...
Én a 7. órámat töltöttem alvással, amikor felkeltettél, pedig még 1 óra volt az egészséges 8 óráig...
Na de majd lesz az még úgy, hogy hajnali 3-kor valaki aludni fog, valaki pedig követelni fogja a reggeli kávéját, csörgetni fogja a telefont és azt fogja kiabálni, hogy; -" milyen vendéglátás ez" ?![]()
![]()
De ettől függetlenül, örülök, hogy láttalak!![]()
2012.02.11. 21:16
bmw520ds írta:204d1 írta:bmw520ds írta:Hamar lefeküdtünk, a pálinka és a folyamatos mormogó hangja taszított a párnák közé, ezért reggel fél öt felé bátorkodtam kezdeményezni a lefekvést!
![]()
Te aludtál 3,5 órát és arról beszélsz nekem, hogy többet kellene pihennemkvázi paradoxon...
Én a 7. órámat töltöttem alvással, amikor felkeltettél, pedig még 1 óra volt az egészséges 8 óráig...
Na de majd lesz az még úgy, hogy hajnali 3-kor valaki aludni fog, valaki pedig követelni fogja a reggeli kávéját, csörgetni fogja a telefont és azt fogja kiabálni, hogy; -" milyen vendéglátás ez" ?![]()
![]()
De ettől függetlenül, örülök, hogy láttalak!![]()
Én is Neked!
Reggel 8-kor felijedtem a nyikorgásra. Ijedtemben lefürödtem, hogy ne tudd kiszámlázni a meleg vizet, majd visszafeküdtem és fél délig aludtam.
Ha majd jössz, akkor a szomszéd néni házában fogx aludni és veszek valami kuvaszt ami bolond és nem tudsz kijönni!
Én is szeretlek!
2012.02.12. 21:39
2012.02.12. 22:02
kiara írta:Ezért a melóért vajon jár veszélyességi pótlék?
2012.02.13. 21:04
2012.02.14. 21:58
lepke írta:Helo
Holnap Valentin nap![]()
![]()
Nem elfelejtkezni a feleségről,barátnőről és a csajokról
2012.02.14. 23:39
Oroszlan írta:lepke írta:Helo
Holnap Valentin nap![]()
![]()
Nem elfelejtkezni a feleségről,barátnőről és a csajokról
Hát, akinek ez mind megvan ...