Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden ami OFF Topicba való! :)

2012.01.21. 12:17

kiara írta:
lepke írta:
apa írta:
kiara írta:
apa írta:Szia Zolikám!
Már elnézést,de egész este a lehetőséget kerestük Szkubi klubtárssal de úgy el van dugva,hogy nem sikerült rátalálni! :lol: :mrgreen:

MINDENKINEK aki be akar kerülni a Klub Telefonkönyvbe!!!
Küldje el admin
-nak az adatait és Ő beteszi őket a topikba. Amint benne vannak az adataid, onnattól kezdve Te is hozzáférhetsz a Klub Telefonkönyvben lévő adatokhoz!

pl.
Név: Xxxxxx Yyyyyy
Lakhely: zzzzzzzzzzzz
tel: 06.............0000

Jól jöhet még gondolom:
Jól jöhet még a hobbi , foglalkozás és hogy miben tudsz esetleg segíteni. (autószerelés, alkatrész, diag, kútfúrás, TVszerelés, tortasütés, csajozás, sörivás STB.)

Rendben,Laci,így érthető!Ez az amit nem tudtunk,csak tanakodtunk és kerestük a topikot,de sajnos nem találtuk! :wink: Köszönjük! :wink:

Helo
Jó lenne ha megtalálnád a topikot

Zoli, nem kötelező benne lenni.

Igaz nekem ma Székesfehérvár és Bicske között jól jött volna egy kis segítség egy csavarhúzó személyében. A turbohoz vezető gumicső 140-nél egyszerüen "lepukkant" a Ducatón. Szerszámokat nem szoktam magammal vinni, így kénytelen voltam elvánszorogni az első (ott nem volt), aztán a második kútig, ahol megvettem az utolsó darab kombifogót (csavarhúzójuk nem volt). Bilincs megenged-cső a helyére - bilincs meghúz - kézmosás és GO tovább.

Akkor erre csak azt tudom mondani,"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"Ha telón érdeklődtél volna,kedves klubtársaknál,az első is megmondta volna,ki lakik ebbe a térségbe!Akkora csavarhúzót vittem volna,kombifogóval együtt,sőt még aláfekvő padot is a szereléshez,hogy ne kelljen az útra feküdni,mint egy döglött kutya! :lol: :doglotlo: Persze nem hajnal 2-kor,mert akkor alszom,de neked Laci,még akkor is kimásztam volna a jó meleg ágyikóból! :lol: :wink:

2012.01.21. 22:08

Én ma szét áztattam a golyóimat Zsóry fürdőn... iszonyat jó volt és jól esett!!! :franko:

2012.01.22. 00:53

apa írta:

Akkor erre csak azt tudom mondani,"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"Ha telón érdeklődtél volna,kedves klubtársaknál,az első is megmondta volna,ki lakik ebbe a térségbe!Akkora csavarhúzót vittem volna,kombifogóval együtt,sőt még aláfekvő padot is a szereléshez,hogy ne kelljen az útra feküdni,mint egy döglött kutya! :lol: :doglotlo: Persze nem hajnal 2-kor,mert akkor alszom,de neked Laci,még akkor is kimásztam volna a jó meleg ágyikóból! :lol: :wink:

Helo Apa!

Délután volt, tudod én éjjeli 2-kor fórumozni szoktam! :) Amugy megoldottam könnyen, amikor már volt szerszám :D és hála Istennek, felül van a cső, a szelepfedél felett, így aláfeküdnöm sem kellet. De azért nagyon nagy kösz! :franko:
De a telefon könyv dolog nem csak segítségre jó. pl. ha ott vagyok egy másik településen, távol a lakhelyedtől és el kell ütnöd az időt. Akár 1 órát. Akkor mindig jobb egy klubtag tárasaságában elbeszélgetni akár egy tea mellett valamelyik kávézó teraszán. Egyrészt azért, mert nincs mindenki ott a talikon, s így megismerkedhetünk egymással. Másrészt akik meg ott vannak, azok többségével általában úgy összebarátkozunk, hogy órákon keresztül is lenne beszédtéma. És ha van rá lehetőség és mindkét félnek (vagy többnek) ideje, akkor már nehogy egy telefonszám miatt ne jöjjön össze. :D

2012.01.22. 00:59

Fazer írta:Én ma szét áztattam a golyóimat Zsóry fürdőn... iszonyat jó volt és jól esett!!! :franko:

A tegnapi pazar ételek után én is szívesen pihentem volna ma. De sajna DÓGOZNOM kellet.
Atesz mégegyszer nagyon köszönjük! :franko: Nagyon jól éreztük magunkat!

2012.01.26. 18:17

Akit érdekel:

Az olasz hajókatasztrófáról

2012.01.26. 22:47

simi64 írta:Akit érdekel:

Helo
Sajnálatos dolog ami történt
De mi Magyarok már megint Übereltük a tragédiát, és sajnos ezen van felháborodva a Világ hogy emberek ilyen módon akarnak pénzhez jutni
Sikerült megint ((( plusz ))) pontokat szerezni

http://index.hu/bulvar/2012/01/26/feket ... s_aldozat/

2012.01.30. 12:36

lepke írta:

Helo
De mi Magyarok már megint Übereltük a tragédiát, és sajnos ezen van felháborodva a Világ hogy emberek ilyen módon akarnak pénzhez jutni

Már bocsánat ne tessék általánositani egy magyarországi lakhelyű bunkó:
- ez nem jelenti ő magyar származású lehet akár milyen nemzet fia/lánya pl. egy halom nemzetiség lakik az országban. Még azt se tudjuk az ősei tényleg magyarok voltak-e.
- azért mert ő ezt csinálta akkor nem minden magyar csinálja ezt.
Ez alapján mindegyik német fasiszta, oroszok sztálinok, zsidók pénzsóvár kapzsi bankárok és amerikai meg rohadt atombomba dobálósok (és még pár száz nációnál fel lehetne sorolni ezt a listát). Na ugye?

Jackson, aki védi magyarságát :D

2012.01.30. 12:44

Ilyen trolikat a BKV-nak!

Kép

2012.01.30. 14:43

jackson írta:
lepke írta:

Helo

Már bocsánat ne tessék általánositani egy magyarországi lakhelyű bunkó:
- ez nem jelenti ő magyar származású lehet akár milyen nemzet fia/lánya pl. egy halom nemzetiség lakik az országban. Még azt se tudjuk az ősei tényleg magyarok voltak-e.
- azért mert ő ezt csinálta akkor nem minden magyar csinálja ezt.
Ez alapján mindegyik német fasiszta, oroszok sztálinok, zsidók pénzsóvár kapzsi bankárok és amerikai meg rohadt atombomba dobálósok (és még pár száz nációnál fel lehetne sorolni ezt a listát). Na ugye?

Jackson, aki védi magyarságát :D

Helo
Természetesen én is védem a Magyarokat
Csak a Világ sajtó így kommentálja ,,

2012.02.01. 22:02

Sziasztok,nem tudom hova kéne írnom a kérdésem,ezt a topicot választottam.
Felnikkel kapcsolatos segítségre lenne szükségem!
Van 4 króm(sajnos) felni az autón , ezekkel került hozzánk. Elég csúnyák ,mert meg vannak egy pár helyen padkázva.
Keresek valakit aki meg tudná őket csinálni,esztergálni kéne ,meg leszedni a krómot róluk és utánna egy full polír.
Felhívtam pár embert ,de sok a munkájuk és nem igazán tudják elvállalni viszont szeretném még a jóidő beállta előtt megcsináltatni őket.
Remélem tudtok ezügyben segíteni,köszönöm szépen előre is!

2012.02.02. 02:57

Az azerbajdzsán rendőrök is tudják, hogy mi a tuti :D

Kép

Kép

... persze nem ártana vezetni is megtanulni.

Kép

2012.02.02. 11:04

lepke írta:Helo
Természetesen én is védem a Magyarokat
Csak a Világ sajtó így kommentálja ,,

Talán vissza kéne írni nekik, hogy ez faji megkülönböztetés.

Jackson, aki ötletel

2012.02.02. 12:21

Debike írta:Sziasztok,nem tudom hova kéne írnom a kérdésem,ezt a topicot választottam.
Felnikkel kapcsolatos segítségre lenne szükségem!
Van 4 króm(sajnos) felni az autón , ezekkel került hozzánk. Elég csúnyák ,mert meg vannak egy pár helyen padkázva.
Keresek valakit aki meg tudná őket csinálni,esztergálni kéne ,meg leszedni a krómot róluk és utánna egy full polír.
Felhívtam pár embert ,de sok a munkájuk és nem igazán tudják elvállalni viszont szeretném még a jóidő beállta előtt megcsináltatni őket.
Remélem tudtok ezügyben segíteni,köszönöm szépen előre is!

Helló!
Írok pü-t, hívj, adok tel.számot. Nek mnyáron csinálták meg a felnijeimet, szép lett, elfogadható áron és tőled nincs is messze.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Debike
Értékelés: 4.76%

2012.02.02. 18:05

Az élet nagy igazsága...

Kép

2012.02.02. 18:12

LeviM5 írta:Az élet nagy igazsága...

Kép

Mi van, hiányod van hogy ilyeneken jár az eszed? :mrgreen: :roll:

2012.02.02. 18:26

bmw520ds írta:

Kép

A f@szbukkon láttam... miért nem így van, neked pedig tudnod kéne? :D

2012.02.02. 18:35

LeviM5 írta:
bmw520ds írta:

Kép

A f@szbukkon láttam... miért nem így van, neked pedig tudnod kéne? :D

Én már semmit nem tudok. :nyelves:
Ha adják elfogadom, de futni utána...
Napi egy alma pedig kell!

2012.02.02. 19:03

Valaki nem tudja véletlen az úgynevezett "Őri Tuning" elérhetőségét?
Tudom, :google de sehol nem találom.
Köszi előre is!

2012.02.02. 19:33

Debike írta:Valaki nem tudja véletlen az úgynevezett "Őri Tuning" elérhetőségét?
Tudom, :google de sehol nem találom.
Köszi előre is!

Helo
Akkor ez nem Létezik ha nem találod meg a neten

2012.02.02. 22:21

Helo
Kineveztem magamat az oldal időjósának
Nagyon nagy mennyiségű havazás várható és b@szott hideg

http://www.idokep.hu/percrol-percre

--

Ezen pedig folyamatosan lehet követni a Ciklon helyzetét