![]() |
2012.01.21. 12:17
kiara írta:lepke írta:apa írta:kiara írta:apa írta:Szia Zolikám!
Már elnézést,de egész este a lehetőséget kerestük Szkubi klubtárssal de úgy el van dugva,hogy nem sikerült rátalálni!![]()
MINDENKINEK aki be akar kerülni a Klub Telefonkönyvbe!!!
Küldje el admin-nak az adatait és Ő beteszi őket a topikba. Amint benne vannak az adataid, onnattól kezdve Te is hozzáférhetsz a Klub Telefonkönyvben lévő adatokhoz!
pl.
Név: Xxxxxx Yyyyyy
Lakhely: zzzzzzzzzzzz
tel: 06.............0000
Jól jöhet még gondolom:
Jól jöhet még a hobbi , foglalkozás és hogy miben tudsz esetleg segíteni. (autószerelés, alkatrész, diag, kútfúrás, TVszerelés, tortasütés, csajozás, sörivás STB.)
Rendben,Laci,így érthető!Ez az amit nem tudtunk,csak tanakodtunk és kerestük a topikot,de sajnos nem találtuk!Köszönjük!
Helo
Jó lenne ha megtalálnád a topikot
Zoli, nem kötelező benne lenni.
Igaz nekem ma Székesfehérvár és Bicske között jól jött volna egy kis segítség egy csavarhúzó személyében. A turbohoz vezető gumicső 140-nél egyszerüen "lepukkant" a Ducatón. Szerszámokat nem szoktam magammal vinni, így kénytelen voltam elvánszorogni az első (ott nem volt), aztán a második kútig, ahol megvettem az utolsó darab kombifogót (csavarhúzójuk nem volt). Bilincs megenged-cső a helyére - bilincs meghúz - kézmosás és GO tovább.
Persze nem hajnal 2-kor,mert akkor alszom,de neked Laci,még akkor is kimásztam volna a jó meleg ágyikóból! 2012.01.21. 22:08
2012.01.22. 00:53
apa írta:
Akkor erre csak azt tudom mondani,"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"Ha telón érdeklődtél volna,kedves klubtársaknál,az első is megmondta volna,ki lakik ebbe a térségbe!Akkora csavarhúzót vittem volna,kombifogóval együtt,sőt még aláfekvő padot is a szereléshez,hogy ne kelljen az útra feküdni,mint egy döglött kutya!![]()
Persze nem hajnal 2-kor,mert akkor alszom,de neked Laci,még akkor is kimásztam volna a jó meleg ágyikóból!
![]()
2012.01.22. 00:59
Fazer írta:Én ma szét áztattam a golyóimat Zsóry fürdőn... iszonyat jó volt és jól esett!!!
2012.01.26. 22:47
2012.01.30. 12:36
lepke írta:
Helo
Sajnálatos dolog ami történt
De mi Magyarok már megint Übereltük a tragédiát, és sajnos ezen van felháborodva a Világ hogy emberek ilyen módon akarnak pénzhez jutni
Sikerült megint ((( plusz ))) pontokat szerezni
http://index.hu/bulvar/2012/01/26/feket ... s_aldozat/
2012.01.30. 14:43
jackson írta:lepke írta:
Helo
Sajnálatos dolog ami történt
De mi Magyarok már megint Übereltük a tragédiát, és sajnos ezen van felháborodva a Világ hogy emberek ilyen módon akarnak pénzhez jutni
Sikerült megint ((( plusz ))) pontokat szerezni
http://index.hu/bulvar/2012/01/26/feket ... s_aldozat/
Már bocsánat ne tessék általánositani egy magyarországi lakhelyű bunkó:
- ez nem jelenti ő magyar származású lehet akár milyen nemzet fia/lánya pl. egy halom nemzetiség lakik az országban. Még azt se tudjuk az ősei tényleg magyarok voltak-e.
- azért mert ő ezt csinálta akkor nem minden magyar csinálja ezt.
Ez alapján mindegyik német fasiszta, oroszok sztálinok, zsidók pénzsóvár kapzsi bankárok és amerikai meg rohadt atombomba dobálósok (és még pár száz nációnál fel lehetne sorolni ezt a listát). Na ugye?
Jackson, aki védi magyarságát
2012.02.01. 22:02
2012.02.02. 02:57

2012.02.02. 11:04
lepke írta:Helo
Természetesen én is védem a Magyarokat
Csak a Világ sajtó így kommentálja ,,
2012.02.02. 12:21
Debike írta:Sziasztok,nem tudom hova kéne írnom a kérdésem,ezt a topicot választottam.
Felnikkel kapcsolatos segítségre lenne szükségem!
Van 4 króm(sajnos) felni az autón , ezekkel került hozzánk. Elég csúnyák ,mert meg vannak egy pár helyen padkázva.
Keresek valakit aki meg tudná őket csinálni,esztergálni kéne ,meg leszedni a krómot róluk és utánna egy full polír.
Felhívtam pár embert ,de sok a munkájuk és nem igazán tudják elvállalni viszont szeretném még a jóidő beállta előtt megcsináltatni őket.
Remélem tudtok ezügyben segíteni,köszönöm szépen előre is!
2012.02.02. 18:05
2012.02.02. 18:12
LeviM5 írta:Az élet nagy igazsága...
2012.02.02. 18:26
bmw520ds írta:LeviM5 írta:Az élet nagy igazsága...
Mi van, hiányod van hogy ilyeneken jár az eszed?![]()
2012.02.02. 18:35
LeviM5 írta:bmw520ds írta:LeviM5 írta:Az élet nagy igazsága...
Mi van, hiányod van hogy ilyeneken jár az eszed?![]()
A f@szbukkon láttam... miért nem így van, neked pedig tudnod kéne?
2012.02.02. 19:03
de sehol nem találom. 2012.02.02. 19:33
Debike írta:Valaki nem tudja véletlen az úgynevezett "Őri Tuning" elérhetőségét?
Tudom,de sehol nem találom.
Köszi előre is!
2012.02.02. 22:21