Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felni

2011.11.10. 21:45

afcajax írta:Hello

Ide is beírom. Szükségem lenne télire 17-es használt (vagy elérhető áron újjat :wink: ) felnire 205/50-es gumira. A jelenlegi felnim ET47-es. Aki esetleg tud az ügyben segíteni, van ilyen típusú felnije vagy a környéken (Debrecen) ajánlani egy jó helyet ahol érdemes körbenézni várom segítő válaszát.

Te ezek nagyon nem E39-es (avagy 5-ös BMW globálisan) méretek. Nem kéne egy 3-as klubban is megkérdezni?

Jackson, aki szerint ott talán több van

2011.11.10. 21:50

jackson írta:

Ide is beírom. Szükségem lenne télire 17-es használt (vagy elérhető áron újjat :wink: ) felnire 205/50-es gumira. A jelenlegi felnim ET47-es. Aki esetleg tud az ügyben segíteni, van ilyen típusú felnije vagy a környéken (Debrecen) ajánlani egy jó helyet ahol érdemes körbenézni várom segítő válaszát.

Te ezek nagyon nem E39-es (avagy 5-ös BMW globálisan) méretek. Nem kéne egy 3-as klubban is megkérdezni?

Tudom, ezek még 3-asban is ritkák.Próbálkozok itt is ott is. De ilyen fórumot mint ami itt van meg mondom őszintén nem ismerek hármasban.Max. a powerfan.-t ismerem. Mindegy egy próbát megér.

2011.11.10. 22:57

afcajax írta:
jackson írta:

Tudom, ezek még 3-asban is ritkák.Próbálkozok itt is ott is. De ilyen fórumot mint ami itt van meg mondom őszintén nem ismerek hármasban.Max. a powerfan.-t ismerem. Mindegy egy próbát megér.

Itt is meg próbálhatod!

http://www.bmwfanatics.hu/

2011.11.11. 17:30

Szerintetek amiket ezen az oldalon lehet látni felnik ezek tényleg eredeti BMW felnik?Érdemes ezen a vonalon elgondolkozni?

2011.11.11. 17:44

afcajax írta:Szerintetek amiket ezen az oldalon lehet látni felnik ezek tényleg eredeti BMW felnik?Érdemes ezen a vonalon elgondolkozni?

Közben azt vettem észre, hogy a gyári e46-os felnik közül egyedül csak az én felnimben van a 17 205/50 kombináció(téli gumim is ekkora), tehát ideje váltanom és télire akkor muszáj leszek nem BMW felnit nézni. Ha ezeket a paramétereket betartom plussz az ET számot (47) és a felni szélességet (7*17) akkor nagy baj azért remélem nem lehet még ha más típusú felniben is gondolkodom.

2011.11.11. 17:57

admin írta:
afcajax írta:
jackson írta:

Itt is meg próbálhatod!

http://www.bmwfanatics.hu/

Köszi, ránéztem.

2011.11.12. 09:33

afcajax írta:Szerintetek amiket ezen az oldalon lehet látni felnik ezek tényleg eredeti BMW felnik?Érdemes ezen a vonalon elgondolkozni?

Inkább itt, jobbak az árak:

http://www.ap-trade.eu/kerektarcsa-e46.html

2011.11.12. 11:12

kzolee írta:

Ezt is néztem már, csak itt szűkösebb a választék, ha csak annyi van amiket a képen látok.Vagy bármilyet lehet rendelni?Vagy ez Alpinafan asztala?

2011.11.12. 11:23

kzolee írta:

Ráadásul az nem gáz, hogy ha egy felni méret szerint megegyezik az enyémmel, de a típusa szerint csak az 1-es BMW-nél találom, E46-nál nem. Konkrétan a Styling 207.

2011.11.15. 20:54

haliho
esetleg valakinek vagy ismerősének van ilyen Styling 95 -ös felnije, hogy megnézhetném milyen is élőben?
Kép
Kép

2011.11.18. 19:39

Sziasztok!
Van egy kis gondom. Króm felnivel vettük a kocsit, persze a 4 ból 3 meg ban padkázva,és elég randán néz ki a felni széle,hogy össze van b. -va.
Valami ötletetek van ,hogyan lehet megcsináltatni?
Gondoltam,hogy esztergáltatni kéne ,de utánna annyi a krómnak,újra kell krómoztatni-az meg utánna már nem olyan.
Eredetileg króm a felni egyébként.Tehát nem lekrómoztatott cucc.
Ha nem tudtok valami okosat ,akkor felesztergáltatom, lehomokfújják és polír lesz belőle.
Üdv,és köszi előre is!

2011.11.18. 20:27

Egyébként: Barracuda Voltec T6 -os felnikről lenne szó.

2011.11.19. 00:03

Gyárilag van a piacon egy matt fehér belső résszel és króm peremmel. Ugyan ez a felni. Mennyire lenne csicsás? Bár én matt fehér közepet gondoltam,és csak polír peremet.

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

2011.11.19. 00:29

Debike írta:Gyárilag van a piacon egy matt fehér belső résszel és króm peremmel. Ugyan ez a felni. Mennyire lenne csicsás? Bár én matt fehér közepet gondoltam,és csak polír peremet.

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

Véleményem szerint szebb lenne a fekete belső és króm perem, de ízlések és ficamok! Szerintem sötét autónál a sötét felni szigorúbb kinézetet ad!

üdv

2011.11.19. 10:42

Azzal csak az a bajom ,hogy optikailag kicsinyíti a felnit. Mondjuk ott a króm vagy polír perem ami viszont megmutatja a kerét teljes nagyságát. Sajnos körülöttem ,mindenkinek fekete felnibelső és polír peremes felnije van. Kicsit unalmas már.
Ja és ezt a felnit úgy kell nézni hogy az autóba jégfehér ledes szofiták vannak/lesznek, és a díszlécek is fehér karbonosak .

2011.11.19. 13:18

Sziasztok,

Sikerült beszereznem 18"-os Styling42 alufelniket, és két kerékben volt gyári guminyomás jeladó. Ezekkel mit lehet kezdeni? Elképzelhető, hogy valakinek pont ilyenre van szüksége? (én nem tudok mit kezdeni vele). Érdemes próbálkozni az eladásával?

Üdv,
Zsolt

2011.11.19. 15:43

Zsolt írta:Sziasztok,

Sikerült beszereznem 18"-os Styling42 alufelniket, és két kerékben volt gyári guminyomás jeladó. Ezekkel mit lehet kezdeni? Elképzelhető, hogy valakinek pont ilyenre van szüksége? (én nem tudok mit kezdeni vele). Érdemes próbálkozni az eladásával?

Üdv,
Zsolt

Jackson pont valami ilyesmit keresgél. Nem tudom hol áll most a projekt, kérdezd meg, hátha vevő rá.

2011.11.19. 17:50

Jerry írta:
Zsolt írta:Sziasztok,

Üdv,
Zsolt

Jackson pont valami ilyesmit keresgél. Nem tudom hol áll most a projekt, kérdezd meg, hátha vevő rá.

Ok, köszi.

2011.11.19. 19:27

és két kerékben volt gyári guminyomás jeladó.

Ez konkrétan hogy néz ki? Hol van a keréken?

2011.11.19. 20:23

Imco írta:
és két kerékben volt gyári guminyomás jeladó.

Ez konkrétan hogy néz ki? Hol van a keréken?

A felni belső felére van marva gyárilag egy kis felület (a szelep furata körül), és ez ide ül bele. Tehát bent van a felniben, a szelep mögött.
Így néz ki:

http://www.vatera.hu/bmw_gyari_guminyom ... 96783.html
Hozzászólás küldése

VigLink badge