Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Szervizek és vélemények a szervizről!

2011.10.21. 08:12

konok írta:
szekeres írta:
kiara írta:
lepke írta:Helo konok klubtárs
Az aláírásod alapján Nem csodálkozom hogy mindig rendben kapod vissza a kocsidat egy szerviz útán :wink:

:hehe :hehe :hehe

:hehe

Látom jó helyen vagyok/leszek itt :D Visszatérve az aláírásomra, szerintem Ti is így gondoljátok, max Én jobban nyomatékosítom :D Bár a beszélgetésben résztvevők közül állítom, hogy én vagyok a legkisebb termetű :mrgreen:

Nebaj: Kicsi a Bors, de erős. :lol:
Azért ha valakit javasolsz a cimét vagy elérhetőségét is célszerű meg adni mert a nélkül mindenki csak a PÜ neked-re maradhat.

Jackson, aki már egy halom "titkos" jó szervízt olvasott itt ebben a topikban

2011.10.21. 09:15

jackson írta:
konok írta:
szekeres írta:
kiara írta:
lepke írta:Helo konok klubtárs
Az aláírásod alapján Nem csodálkozom hogy mindig rendben kapod vissza a kocsidat egy szerviz útán :wink:

:hehe

Látom jó helyen vagyok/leszek itt :D Visszatérve az aláírásomra, szerintem Ti is így gondoljátok, max Én jobban nyomatékosítom :D Bár a beszélgetésben résztvevők közül állítom, hogy én vagyok a legkisebb termetű :mrgreen:

Nebaj: Kicsi a Bors, de erős. :lol:
Azért ha valakit javasolsz a cimét vagy elérhetőségét is célszerű meg adni mert a nélkül mindenki csak a PÜ neked-re maradhat.

Jackson, aki már egy halom "titkos" jó szervízt olvasott itt ebben a topikban

A szerelő száma 20/583-82-87
Suhajda Gábor néven tudjátok keresni :D

Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinek 8) Őt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki :D Ellenben árakat szívesen mondok, de inkább ne kelljen mert akkor minden rendben van :nyelves: :mrgreen:

2011.10.21. 10:34

ruckroland írta:
konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinek 8) Őt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki :D :mrgreen:

Szia! Ismerem ezt a trükköt! :kalapács Az én szerelőm is márkaszervizben dolgozott évekig... Olyan áron nincs az országban Mobil1 olaj mint amennyiért én vettem tőle! :franko:

Tisztelt/Kedves ruckroland!

Azt kell, hogy mondjam, hogy árnyékra ugrott! Nincs semmilyen trükk, nemes egyszerűséggel még friss az ismeretség az úriemberrel akitől veszem az alkatrészeket (a SAJÁT cégéből) és azt, hogy milyen kedvezményt ad Nekem azokra az alkatrészekre amire Nektek szükségetek lehet nem tudom mivel nem vagyok az alkalmazottja! Amennyiben arra gondol, hogy saját árréssel dolgozok azt kell, hogy mondjam, hogy igen. Ez az árrés kimerül a benzinköltségemben mivel nem pesti az illető, lévén nem vagyok rászorulva arra, hogy így húzzak hasznot másokból, sem itt egy közösségben ahol újoncnak számítok, sem máshol. Amennyiben további gondolatok merülnek fel szívesen válaszolok.

További Szép Napot mindenkinek :nyelves: 8)

Ui.: A levél hangvételét nem agresszívnek szánom! illetve bízom benne, hogy nem vált ki ellenszenvet a társaságban senkiből. Nem ez a cél.

2011.10.21. 14:48

konok írta:
ruckroland írta:
konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinek 8) Őt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki :D :mrgreen:

Szia! Ismerem ezt a trükköt! :kalapács Az én szerelőm is márkaszervizben dolgozott évekig... Olyan áron nincs az országban Mobil1 olaj mint amennyiért én vettem tőle! :franko:

Azt kell, hogy mondjam, hogy árnyékra ugrott! Nincs semmilyen trükk, nemes egyszerűséggel még friss az ismeretség az úriemberrel akitől veszem az alkatrészeket (a SAJÁT cégéből) és azt, hogy milyen kedvezményt ad Nekem azokra az alkatrészekre amire Nektek szükségetek lehet nem tudom mivel nem vagyok az alkalmazottja! Amennyiben arra gondol, hogy saját árréssel dolgozok azt kell, hogy mondjam, hogy igen. Ez az árrés kimerül a benzinköltségemben mivel nem pesti az illető, lévén nem vagyok rászorulva arra, hogy így húzzak hasznot másokból, sem itt egy közösségben ahol újoncnak számítok, sem máshol. Amennyiben további gondolatok merülnek fel szívesen válaszolok.

Ui.: A levél hangvételét nem agresszívnek szánom! illetve bízom benne, hogy nem vált ki ellenszenvet a társaságban senkiből. Nem ez a cél.

Konok! :) Csak a fogaidra vigyázz! :D

2011.10.22. 01:57

szekeres írta:
konok írta:
ruckroland írta:

Miért is? :D

2011.10.22. 02:09

konok írta:
szekeres írta:
konok írta:
ruckroland írta:

Szekeres edzeni akar a Hópartyra. :boxing

2011.10.22. 07:15

kiara írta:
konok írta:

:) csak vicceltem!

2011.10.22. 08:31

szekeres írta:
kiara írta:
konok írta:

franc :D pedig már azt hittem, hogy jön a végkifejlet, az elkerülhetetlen összecsapás, a mindent elsöprő küzdelem vagy aaaaaaa ....... na jó nem tetézem :mrgreen: :nyelves:

2011.10.22. 13:14

konok írta:
szekeres írta:
kiara írta:
konok írta:

franc :D pedig már azt hittem, hogy jön a végkifejlet, az elkerülhetetlen összecsapás, a mindent elsöprő küzdelem vagy aaaaaaa ....... na jó nem tetézem :mrgreen: :nyelves:

Gyere állj a sorba, velem lehet cívódni, mint olvashatod is :) Pár inkább PÜ! :D

2011.10.22. 14:10

szekeres írta:
konok írta:
szekeres írta:
kiara írta:
konok írta:

Gyere állj a sorba, velem lehet cívódni, mint olvashatod is :) Pár inkább PÜ! :D

Szia, nem állt szándékomban valós problémát generálni ebből, csak szerettem volna elébe menni a negatív feltételezéseknek :mrgreen: Az aláírásom ellenére nem keresem a bajt. Csak nem szeretem ha belém kötnek :D :D :D Jelenleg úgy néz ki, hogy tudok menni a 12.17.-i találkozóra ott majd személyesen is tudunk váltani pár szót. Addig marad az általad is említett PÜ amennyiben van kérdésed, illetve ha valamire nem kaptál még választ :)

2011.10.23. 13:56

Debrecenben tudna vki ajánlani egy jó gumist ahol átcserélhetem a papucsokat. Valószínű nincs nagy jelentősége mert többnyire bárhol át tudják cserélni, de szívesebben megyek olyan vkihez akinél már voltak.

2011.10.23. 14:29

afcajax írta:Debrecenben tudna vki ajánlani egy jó gumist ahol átcserélhetem a papucsokat. Valószínű nincs nagy jelentősége mert többnyire bárhol át tudják cserélni, de szívesebben megyek olyan vkihez akinél már voltak.

oláh gumi monostorpályi u. :)

2011.10.23. 15:06

szekeres írta:
afcajax írta:Debrecenben tudna vki ajánlani egy jó gumist ahol átcserélhetem a papucsokat. Valószínű nincs nagy jelentősége mert többnyire bárhol át tudják cserélni, de szívesebben megyek olyan vkihez akinél már voltak.

oláh gumi monostorpályi u. :)

Ő lett volna az egyik jelölt. :wink:

2011.11.06. 15:51

Sziasztok!

Komplett motorfelujitast szeretnek csinaltatni egy 96-os 528i-n. Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure. Tudnatok ajanlani valakit, aki nem lehuzos es tenyleg tudja, hogy mit csinal?!

Divinyi szervizzel szemezgettem, valakinek van roluk tapasztalata?

2011.11.06. 16:03

Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.

Miért???

2011.11.06. 16:08

barbrady írta:
Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.

Miért???

MErt ora szerint a motorban 240ezer km van es bar jo allapotu az auto, biztos, hogy nem realis. Szeretnek elebe menni a dolgonak, hogy aztan kesobb ne erjen meglepetes.

2011.11.06. 18:51

Marco85 írta:
barbrady írta:

Miért???

MErt ora szerint a motorban 240ezer km van es bar jo allapotu az auto, biztos, hogy nem realis. Szeretnek elebe menni a dolgonak, hogy aztan kesobb ne erjen meglepetes.

Én nem nyúlnék a motorhoz, ha az jó és nincs vele probléma.

2011.11.06. 19:17

szekeres írta:
Marco85 írta:
barbrady írta:

Miért???

Én nem nyúlnék a motorhoz, ha az jó és nincs vele probléma.

Én sem.

2011.11.06. 19:23

Marco85 írta:
barbrady írta:

Miért???

Helo
Minek szétszedni (( megbontani egy motort )) ami tökéletesen működik
Először is nézd már meg hogy mennyibe fáj egy motorfelújítás útána biztosan NEM akarod majd kicseréltetni a kopott alkatrészek

2011.11.07. 08:25

Marco85 írta:Sziasztok!

Komplett motorfelujitast szeretnek csinaltatni egy 96-os 528i-n. Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure. Tudnatok ajanlani valakit, aki nem lehuzos es tenyleg tudja, hogy mit csinal?!

Divinyi szervizzel szemezgettem, valakinek van roluk tapasztalata?

Ha olyan elvakult BMW barát vagy, hogy hiába a nagy költség rendbe akarod rakatni, akkor én csak gratulálni tudok. Igy biztos az old timer kort is megtudja élni. Ellenben, lehet, hogy már most is van egy halom baja amit meg kéne javítani csak még nem is tudsz róla. Tudsz valamit mesélni a kocsi elő életéről mert abból sok minden kiderülhet most milyen állapotú? Te eddig mit javitottál rajta? Mennyi olajat eszik város, országút és autópálya meghajtva viszonylatban?
Egy 1996-os 528i-n ha megnézem szerintem egy halom orovosolandó hibát tudnék fel sorolni. Ne haragudj csak hülye maximalista vagyok. És eddig csak egy olyan kocsit láttam kisebb (a többihez képest elhanyagolható) hibákkal ami végig egy család kezében volt és nagyapa>apáról fiúra öröklődött. Meg fordult nálam már pár kocsi de csak soroltam nekik a listát mit kéne még rendbe rakni. Ezért feltételezem, hogy lenne mi mást csinálni a felújítás árából ami fontosabb és sürgősebb lenne.

Árajánlatra a muhaati-t javasolom: http://muha.hu Ő biztos nem lehúzós. De a többi szerviz is szivesen ad neked ilyen komolyabb munkára ajánlatot:
- Rhantos Ricsi
- NTautó
- Körkereszt Kft.
- 5er (őket én speciel nem ismerem de a többiek igen)
Az árakat meg összehasonlítod (persze azonos legyen a tartalom) és kész a teszt.

Jackson, aki kiváncsian várja a fejleményeket
Hozzászólás küldése

VigLink badge