![]() |
2011.10.21. 08:12
konok írta:szekeres írta:kiara írta:lepke írta:Helo konok klubtárs
Az aláírásod alapján Nem csodálkozom hogy mindig rendben kapod vissza a kocsidat egy szerviz útán
![]()
![]()
Látom jó helyen vagyok/leszek ittVisszatérve az aláírásomra, szerintem Ti is így gondoljátok, max Én jobban nyomatékosítom
Bár a beszélgetésben résztvevők közül állítom, hogy én vagyok a legkisebb termetű
2011.10.21. 09:15
jackson írta:konok írta:szekeres írta:kiara írta:lepke írta:Helo konok klubtárs
Az aláírásod alapján Nem csodálkozom hogy mindig rendben kapod vissza a kocsidat egy szerviz útán
![]()
![]()
Látom jó helyen vagyok/leszek ittVisszatérve az aláírásomra, szerintem Ti is így gondoljátok, max Én jobban nyomatékosítom
Bár a beszélgetésben résztvevők közül állítom, hogy én vagyok a legkisebb termetű
Nebaj: Kicsi a Bors, de erős.
Azért ha valakit javasolsz a cimét vagy elérhetőségét is célszerű meg adni mert a nélkül mindenki csak a PÜ neked-re maradhat.
Jackson, aki már egy halom "titkos" jó szervízt olvasott itt ebben a topikban
2011.10.21. 10:34
ruckroland írta:konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinekŐt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki
![]()
Szia! Ismerem ezt a trükköt!Az én szerelőm is márkaszervizben dolgozott évekig... Olyan áron nincs az országban Mobil1 olaj mint amennyiért én vettem tőle!
2011.10.21. 14:48
konok írta:ruckroland írta:konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinekŐt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki
![]()
Szia! Ismerem ezt a trükköt!Az én szerelőm is márkaszervizben dolgozott évekig... Olyan áron nincs az országban Mobil1 olaj mint amennyiért én vettem tőle!
Tisztelt/Kedves ruckroland!
Azt kell, hogy mondjam, hogy árnyékra ugrott! Nincs semmilyen trükk, nemes egyszerűséggel még friss az ismeretség az úriemberrel akitől veszem az alkatrészeket (a SAJÁT cégéből) és azt, hogy milyen kedvezményt ad Nekem azokra az alkatrészekre amire Nektek szükségetek lehet nem tudom mivel nem vagyok az alkalmazottja! Amennyiben arra gondol, hogy saját árréssel dolgozok azt kell, hogy mondjam, hogy igen. Ez az árrés kimerül a benzinköltségemben mivel nem pesti az illető, lévén nem vagyok rászorulva arra, hogy így húzzak hasznot másokból, sem itt egy közösségben ahol újoncnak számítok, sem máshol. Amennyiben további gondolatok merülnek fel szívesen válaszolok.
További Szép Napot mindenkinek![]()
![]()
Ui.: A levél hangvételét nem agresszívnek szánom! illetve bízom benne, hogy nem vált ki ellenszenvet a társaságban senkiből. Nem ez a cél.
2011.10.22. 01:57
szekeres írta:konok írta:ruckroland írta:konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinekŐt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki
![]()
Azt kell, hogy mondjam, hogy árnyékra ugrott! Nincs semmilyen trükk, nemes egyszerűséggel még friss az ismeretség az úriemberrel akitől veszem az alkatrészeket (a SAJÁT cégéből) és azt, hogy milyen kedvezményt ad Nekem azokra az alkatrészekre amire Nektek szükségetek lehet nem tudom mivel nem vagyok az alkalmazottja! Amennyiben arra gondol, hogy saját árréssel dolgozok azt kell, hogy mondjam, hogy igen. Ez az árrés kimerül a benzinköltségemben mivel nem pesti az illető, lévén nem vagyok rászorulva arra, hogy így húzzak hasznot másokból, sem itt egy közösségben ahol újoncnak számítok, sem máshol. Amennyiben további gondolatok merülnek fel szívesen válaszolok.
![]()
Ui.: A levél hangvételét nem agresszívnek szánom! illetve bízom benne, hogy nem vált ki ellenszenvet a társaságban senkiből. Nem ez a cél.
Konok!Csak a fogaidra vigyázz!
2011.10.22. 02:09
konok írta:szekeres írta:konok írta:ruckroland írta:konok írta:Viszont az alkatrészes emberem marad PÜ. mindenkinekŐt üzletpolitikai okokból nem adhatom ki
![]()
![]()
Konok!Csak a fogaidra vigyázz!
Miért is?
2011.10.22. 07:15
kiara írta:konok írta:
Miért is?
Szekeres edzeni akar a Hópartyra.![]()
![]()
![]()
2011.10.22. 08:31
szekeres írta:kiara írta:konok írta:
Miért is?
![]()
![]()
csak vicceltem!
2011.10.22. 13:14
konok írta:szekeres írta:kiara írta:konok írta:
Miért is?
![]()
![]()
csak vicceltem!
francpedig már azt hittem, hogy jön a végkifejlet, az elkerülhetetlen összecsapás, a mindent elsöprő küzdelem vagy aaaaaaa ....... na jó nem tetézem
![]()
2011.10.22. 14:10
szekeres írta:konok írta:szekeres írta:kiara írta:konok írta:
Miért is?
![]()
![]()
csak vicceltem!
francpedig már azt hittem, hogy jön a végkifejlet, az elkerülhetetlen összecsapás, a mindent elsöprő küzdelem vagy aaaaaaa ....... na jó nem tetézem
![]()
Gyere állj a sorba, velem lehet cívódni, mint olvashatod isPár inkább PÜ!
2011.10.23. 13:56
2011.10.23. 14:29
afcajax írta:Debrecenben tudna vki ajánlani egy jó gumist ahol átcserélhetem a papucsokat. Valószínű nincs nagy jelentősége mert többnyire bárhol át tudják cserélni, de szívesebben megyek olyan vkihez akinél már voltak.
2011.10.23. 15:06
szekeres írta:afcajax írta:Debrecenben tudna vki ajánlani egy jó gumist ahol átcserélhetem a papucsokat. Valószínű nincs nagy jelentősége mert többnyire bárhol át tudják cserélni, de szívesebben megyek olyan vkihez akinél már voltak.
oláh gumi monostorpályi u.
2011.11.06. 15:51
2011.11.06. 16:03
Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.
2011.11.06. 16:08
barbrady írta:Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.
Miért???
2011.11.06. 18:51
Marco85 írta:barbrady írta:Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.
Miért???
MErt ora szerint a motorban 240ezer km van es bar jo allapotu az auto, biztos, hogy nem realis. Szeretnek elebe menni a dolgonak, hogy aztan kesobb ne erjen meglepetes.
2011.11.06. 19:17
szekeres írta:Marco85 írta:barbrady írta:Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.
Miért???
MErt ora szerint a motorban 240ezer km van es bar jo allapotu az auto, biztos, hogy nem realis. Szeretnek elebe menni a dolgonak, hogy aztan kesobb ne erjen meglepetes.
Én nem nyúlnék a motorhoz, ha az jó és nincs vele probléma.
2011.11.06. 19:23
Marco85 írta:barbrady írta:Marco85 írta:Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure.
Miért???
2011.11.07. 08:25
Marco85 írta:Sziasztok!
Komplett motorfelujitast szeretnek csinaltatni egy 96-os 528i-n. Az motor eddig tokeletesen mukodik, de szeretnek kicsereltetni minden kopott alkatreszt, lehetoleg gyarira vagy azzal megeggyezo minosegure. Tudnatok ajanlani valakit, aki nem lehuzos es tenyleg tudja, hogy mit csinal?!
Divinyi szervizzel szemezgettem, valakinek van roluk tapasztalata?